Winning Eleven 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
az benne van a C csapatoknál Jayz patchében

Az nagyon jó! És a Bundesligát is belerakod a játékba ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

shevy
köszi, de mondd már el hogy lehet betenni, meg adj már egy unicefes barca mezt légyszi, mindig a barcaval vagyok 😊

gabe paul logan
Nyugi srácok most fejeztem be a béta verziómat(patch), meg lesz, minden lesz benne hála Jayz-nek(az evowebrõl, de nem érdemes leszedni a patchét me jövõ héten már töltöm fel a játékomat)

lesz benn unicefes barca is ma erõszakoltam bele a játékba...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

shevy
valaki tudna nekem adni pes6-hoz egy Barca mezt unicef felirattal?
ps2-re akarom, meg ha lehet bl mez legyen (hátán nincs piros csík)
kösz

Kössz az infót. Mindenféleképpe kipróbálom a PES6-ot.

Szerintem egy hónap múlva már biztosan lesz patch.

DoNorBi
ne fessük fel az ördögöt a falra,biztos vagyok benne hogy ezt is megoldják mint idáig az összes résznél,minden évben van vmi gubanc a patcheléssel de
még nem volt rá példa hogy ne oldották volna meg a srácok😉

Haverok, Buli, Fight Club!

gabe paul logan
OKÉ, még van remény egy patch re amiben minden mez licencelt!Csak vkinek vagy nekem qrva sok munkája lesz vele...

gabe paul logan
Nem hazudok nekem megvan a megjelenés óta de egyszerûen nem bírom elviselni a japán zenét, a gagyi mezeket...kb 4 meccset nyomtam ezzel a we10el meg végigmentema vb-én, hááát különbség nemtom...rosszabb nem lett ne félj és szerintem ez a lényeg,nem az hogy újabb korszakalkotót csináljanak...bár mindenki ezt várja...butuskák...miért változtatnának az 5éve tökéletesített gameplayen???Amúgy nekem meglepõ volt h nagyon okos és jól játszik a gép, már nincsenek benne csalások mint az ötben(pl uccsó percben csakazért is kiegyelít a dráma miatt aztán tizenegyesbõl persze nyer...), de a bíró egyenlõ fél ként kezeli a gépet és a humán játékost, de az 5höz képest és sztem a we10hez képest jobb, erõsebb de nem legyõzhetetlen a gép me a 4 meccsembõl 1 vereség 1 gyõzelem 2 döntetlen... aztán lehet h hiába írok itt kódexeket, kipróbálod és azt mondod majd hogy ez tök ugyanaz!!!Ha igen bocsesz...

Srácok! Aki próbálta már tudna nyilatkozni arról, hogy mekkora különbség van a WE10 és a PES6 között fõleg játszhatóságban ? WE10-ben 3 csillagon alázom a gépet, 4en meg gólt sem tudok rúgni. Így van ez a PES6-ban is ?

mohus
nem akarlak kiábrándítani, de számomra a PES6/we10 már semmi elõrelépést nem hoz a sorozatban...

inkább nyomom eredeti pes5-tel néha neten...a mezek átalakítása sem motivál már

PS3/X360 nextgen pes kell ide már😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
lehet

de inkább az ebayon vegyél töredékáron

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gabe paul logan
Rába**tunk srácok, több forrásból megerõsítettek(még ebben a fórumban is olvastam), hogy nem lehet lecserélni ps2õn a nem eredeti csapatok mezeit<#schmoll2> ,persze pcén ott mûködik me futtatnak egy progit oszt jóvan, de mi szívunk mint a torkosborz, hát hol itt az igazság!!!

(külföldi fórumokon meg már nem igen foglalkoznak patchekkel inkább az opció file készítés a menõ ahhoz meg vmi maxdrive meg xport kell(persze ott is lehet a mezeket buzerálni)....nem is tudom lehet e itthon kapni)

Solidus
Itt vagyok én is,csak csendben figyelem hogy alakul a dolog(mivel nem értek a patchaléshez). 😊
Sok sikert hozzá,már nagyon várom a végeredményt!

.:SOLIDUS:.

gabe paul logan
a program mûködik....inkább az a baj hogy egy csomó mez egyszerûen nincs benne a fáljban!!!!ITT lehet látni a we10hez melyik és hány mezt lehet kiszedni/módosítani, no de ezek csak az szponzorált csapatok + a hülyeségek(pingvin kosztüm, we united...stb)

shevy
a pes6 kittemplate meg a we10 nem ugyanaz, de hátha mûködik, sok sikert hozzá 😊

DoNorBi
én itt vok csak még nincs meg a pes6 és a ff12 per pillanat eléggé leköt más progira nincs idõm😛

Haverok, Buli, Fight Club!

gabe paul logan
Fogódszkodjadok meg emberek, meg van!!! Vagyis csak te SHEVY ,mert más nem nagyon van ebben a fórumban, meg van meg van.... a pes6al is kompatibilis a we10kittool, egy progi ami dekódolj a mez fileket(bin) és aztán simán meglehet õket nyitni ggs-al!!!Ezért leszedtem egy másik progit is ami a we10hez adtak ki:WE10 DB EditoRV translated, adatbázis kezelõ....most már minden megvan...csak angol és egyéb mezeket kell találnom a neten és töltöm is fel a patchelt játékom a piratebayre....habár még megkéne várni a programot amivel kilehet szedni a fifa07bõl a komm hangjait és akkor berakhatnám a pesbe....
AMÚGY holvan mindenk?Egy hónapja még nyüzsi volt!

gabe paul logan
HA megváltozott a template akkor h tudták megpatchelni a we10-et???

gabe paul logan
pcére v ps2 re, mert én a peshungaryról töltöttem le és abszolút nem stimmel a pcés fej a ps 2essel....me pcén egy új 3dés fejet csinálnak, ps2õn meg cszak egy "maszkot" húzhatunk rá a meglévõ formára...

shevy
van ronaldinho arc is fejpánttal 😊
csak le kell tölteni 😊

gabe paul logan
óóó...akkor marad a szörnyû várakozás....
addig is elszenvedek azzal h ronaldinho nak hajpántot rakjak a fejére.... nem is olyan egyszerû....

shevy
új template van a pes6 mezekhez, nem is tudnál betenni, mert még nem csináltak hozzá mezt/nem törték fel, egyébként már van labda, cipõ, logopatch hozzá

gabe paul logan
Bocsi....<#wow3> úgy értettem hogy a ps2es pes6 játékomon, ha megnyitom a 0 text -et és egy mezre próbálok állni, töltést mutat de ....egyszer már negyedórát is vártam hiába....így sehogy se haladok a patcheléssel, még új mezeket se tudok betenni....a másik sz**ás hogy ps2re van egyáltalán valami adatbázis szerkesztõ progi, tudom ott a dkz de az exe ket nyit meg, szal az is inkább pcére van....és a tököm tele van azzal is hogy régebben is meg most is többen csinálnak patcheket de ált max drive ra v xportra és aki mégis ppf patchet csinál az nem válaszol arra hogy kell csinálni....így rohadtul nem tudok patchet csinálni nektek/nekem...

shevy
hogy érted hogy ps2-n? ggs az a pc-n fut, ps2-n hogy indulna el?

gabe paul logan
ps2õn lefagy a game graphic studio 6.1 em ha a mezekre próbálok állni,
más emberrel is így van?

gabe paul logan
a pesinsighton van letöltés klikkel a forumra és ott scrollolj végig vhol ott van a DOWNLOADS

shevy
az angol iso nektek is 1 612 480 512 b?

shevy
én innen szoktam patchelgetni: forums.evo-web.co.uk

Remélem lesz valami patch ami belerakja a Bundesligát a játékba. Van benne olyan bajnokság aminek semmi értelem ? Mint pl. WE10-ben a japán bajnokság. Egy ilyen helyére berakhatnák a Bundesligát.
Egyébként hol lehet a patch-eket elérni ? A pesinsight.com megváltozott és már nincs letöltés menüpont. 😞

shevy
ez nem a francia fordítása, hanem az eredeti, minden országban más nyelven jelenik meg, nem lehet nyelvet választani

gabe paul logan
azért kicsi mert nincs benne más hang csak az angol, nem is lehet választani....sztem ez a francia kiadás csak lelett fordítva a szöveg angolra....nembaj holnap meglesz rendesen...kitudja h ezzel mûködnek e a patchek....
Amúgy semmi gáz nincs vele, mintha nehezebb lenne a játék , a gép úgy elvert mint annak a rendje(legnehezebben), ami idegesít h a we10 és a pes5 alapján csináltam vagy 16 emberképet a fõmenübe erre csak egy helyvan erre(adriano) na csak ez dühít!!!JA meg tényleg nincs bundesliga! De van 18 készíthetõ csapat ......kösz bameg!

A Winning Eleven 10 is 1,5 Giga volt mégis frankó volt. Sõt ma jött ki a Tenkaichi 2 és tömörítve az is ilyen kicsi.

roberto0915
Na szevasztok!
Kóser a játék vagy egy oltári nagy átba*zás az egész?
-valóban kicsinek tûnik az a 1,5 giga-

Skynet
Az a gyanús hgy olyan kicsi...kicsomagolva 1500 mega az iso...
Skynet
Most szedtem....vettem meg.😊
Minnyá kiírom és lepróbázom,nyilatkozok.
gabe paul logan
Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY

Biztos hogy ez kóser? ME nincs benne csak angol nyelv , nem lehet mást választani, nagyon úgy látom hogy ez a francia csak angolra fordítva.NEM?

shevy
rar-ban van a játék, kicsomagolod, és kiirod

shevy
Az én verzióm mûködik rendesen, angol, nem béta, király 😊

gabe paul logan
Én meg mint egy kislány a beksztrítbojz-koncert elõtt anno.Már minden kép, zene csapat meg ilyesmi patch itt ül tûkön a gépemen.

mohus
én megvárom míg valaki biztosat nyilatkozik...

bát nem ég benne a PES tûz már....nextegenre éhes a szívem

gabe paul logan
Az enyém is akkora, de a piratebay-en csak 1 van fenn ez a Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY én azt szedem...gondolom te is, nekem most van 40%nál, majd áruld el hogy csináltad meg mert sztem nem iso ban jön le...

shevy
1,23GB-osat töltök

shevy
én mást töltök 😊 de már 92% 😊

gabe paul logan
THX! Akkor megnyugottam....mert azt töltöm<#vigyor>(NEM NEM amúgy nem az csúnya dolog, ilyet anmúgy senki nem csinál én se!<#ravasz1>)

Pro.Evolution.Soccer.6.PS2DVD.PAL-NJOY ----> Ez egy biztosan mûködõ release. Ez került fel az egyik magyar torrent oldalra és ott nem írták, hogy rossz. Ezt kell keresni.

gabe paul logan
SHEVY! EHÖMMM....olvastad a hozzászólásokat a torrent alatt(pes6), nem túl bíztató!!! Valaki nem tudta leírni meg ilyesmi, csak 1 pozitív hozzászólás van...remélem ezek az emberek csak bénák azért nem megy nekik a dolog....félek...<#conf>

gabe paul logan
Remélem ez nem vmi kamu - angol - átverés (végülis lehet hogy a rendes, mert a boltokban már megérkezhettek a cuccok és vki elemelhetett egyet és felrakhatta....remélem kóser)

gabe paul logan
OK ,ezek szerint te meg én vagyunk az 5 seederbõl 2en, má beírtam több fórumra, me hogy jöjjenek szedni h gyorsabb legyen...
most 14 % nál vagyok, egy órája kezdtem....szóljál másoknak is!!!
De majd lehet h segítened kell me sztem ez nem iso-t szed le., annyira meg nenm értek hozzá!
Na jó elég a netezésbõl me lassítja a letöltésem 😊 , szomorú h csak holnap játszhatok vele 😞

shevy
én is arról beszélek, már lent van 40%
csak azt mondom, hogy az x360 szar