488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
-
#248 Hi!
Engem érdekel a pendrive-os megoldás, szóval, ha felraktad már a progit vmilyen letöltéses oldalra csak szólj és... download :) -
#247 HJa de hogy megtudjam osztani veletek az opciófilémet visszafele is mennie kell, ahhoz meg jobb a pendrive és úgy is van itthon -
#246 pontosan,énis így csinálom annyi különbséggel hogy én cdre pörkölök az mégis olcsóbb mint egy dvd:P -
#245 nem kell hozzá action replay, felírom dvd-re usf/iso modban , így olyan mintha cd lenne, és működik, utána bejön egy menü a tv-n és ott átmásolom a memkártyára a dvd-ről -
#244 WOW! Most mi van? 100at tudtok mondani 2-3an is!
AKKor most az a leírás sztem ok a pesgamingen, DE vissza fele is működik?Valaki könyörgöm próbálja ki!
DVDre másolod? Hogy ? Miközben az actionreaplay-progis cd a ps2őben van?! EEE!
Úgy tűnik mihelyst kijött jayz bundesliga updatje és megcsinálom a kibővített opció filémet, elkezdhetek dolgozni a ma kommon, és akkor lehet h ahhoz a patchhez lesz a Debrecen is...meg talán ma szöveg is kitudja de szeretném karácsonyra megcsinálni...aztán lehet h több évig fog tartani...6000nél több filét átnevezni...ez a feladat...egyedül szal nézzétek el ha mégis késni fog v pl a beígért text nem lesz meg... -
#243 sokkal egyszerűbb, ha egy dvd-re másolod fel az option fájlt, nem kell hozzá, sem max drive, sem pendrive, meg semmi -
#242 nem lesz, nem lehet megcsinálni mert a gecikonami elrejtette valahova a gagyi csapatok mezeit így a pes6ban nem lehet őket kicserélni, én az editorosnak is örülök...:)...meg hogy nem nekem kellett vele szenvedni! -
#241 -
t256 #240 Torrenten.
Igaz ott már eléggé lefutott cucc úgyhogy nehéz letölteni.
50 mega a progi, úgyhogy ha gondolod feltöltöm egy ingyenes fájlfeltöltő oldalra, de csak holnap mert mennem kell melózni. -
#239 Ennek örülök, h nem kell vinyó. Köszi a felajánlást, h lefordítod a szöveget, de ne fáradj vele, majd ha vmit nem értek kérdezni fogok.
P.s.: Mi fán terem ez az Action Replay Max Evo, azaz honnan lehet beszerezni? -
t256 #238 Nem kell winchester!!!
Pendrive-ról egy az egyben másolhatsz memóriakártyára. Lehet az téveszt meg, hogy az Option fájlok .MAX formátumban vannak. Ezt az AR MAX Evo átalakítja olyan formátumra, amiben a mentések vannak.
Ha kell lefordítóm az angol leírást, ha úgy érthetőbb. -
#237 értem, de sajnos nekem nincs winchester a ps2-ben...
...anélkül meg marad a cd-írás. -
t256 #236 Ugyebár a Action Replay MAX Evo progival lehetővé válik, hogy a mentéseket a memóriakártyáról rámásoljuk egy pendrive-ra, így biztonsági másolatot tudunk készíteni a mentéseinkről. A pendrive-ról pedig vissza lehet másolni a mentéseket a memóriakártyára.
Így ha egy Option fájlt rámásolsz a pendrive-ra át tudod másolni a memóriakártyára, így nem kell cd-re írni. -
#235 Hali!
Van már olyan patch, amelyben az összes csapat a valódi mezében virít, azaz nem pl. a Liverpool már lecserélte piros pólóját és piros gatyáját? Ja és nem gagyi editoros mezszerkesztésre gondolok, hanem programok segítségével van átimportálva a mezek. -
#234 ...most már rájöttem. Valóban a winchester miatt van ott... -
#233 Hi t256!
Ezt most nem értem... lehet, h bennem van a hiba, de nem vágom , h most elég egy Action R. Max Evo progi meg egy pendrive -cd pazarlás nélkül???- Eddig cd-re írtam ki az O.F.-t. Azt hittem, h az a 2 usb bemenet a winyós megoldásnál működik...
Please answer! -
t256 #232 Működik visszafelé is. Így lehet biztosnági másolatot tárolni a mnetésekről PC-n. -
#231 És szerinted ez visszafele is működik, mert az lenne a lényeg h csinálok egy patchet és a maradék dolgot a memokártyámra mentem, és felrakom azt is a patch mellé.
KÉső van szal lehet h nem vettem észre de sztem nem írt arról h a kártyáról a gépre is lehet tenni... -
t256 #230 Option File másolása PC-ről PS2 Memória kártyára
Kis megerőltetés után találtam egy leírást a pesgaming.com-on, ahol világosan le van írva, hogyan lehet option file-t a ps2 memória kártyára juttatni MAX DRIVE nélkül!!!
Csupán egy Action Replay Max Evo progira és egy pendrivera van szükség. -
#229 SRÁCOK NEm csinálunk egy pes6 ps2ő fórumot???Má nem we10ezünk.
vagy konami soccer(ps2) -
#228 OKÉs, akkor várjuk a jó ronaldinho fejeket, hajpánttal, me nekem sehogy se sikerül, mindig vmi összevisszaság lesz belőle, meg örülnék ronaldo arcnak is amitól kicsit pufibb lesz a pali me most naon cinágr a játékban a feje... -
#227 szerintem a haj nem ronaldinhos, nekem is van egy ronaldinho face, az jobban tetszik -
#226 Fasza!Ps2őre van(ha pcés akkor nem jó)? A letöltéshez való link? -
#225 Nevek, tulajdonságok, értékek, ki hol játszik, felállás, ezeket kéne megcsinálni vhogy.
-
#224 Ronaldinho- unicef, hajpánt
-
t256 #223 Egyébként az adatbázis mit takar ? Abban vannak az eredeti csapat- és játékosnevek ? -
#222 Hi!
Érdekelne, h a patch-ben szereplő majdani mezek milyen minőségűek lesznek? Képet tudtok már mutatni? Persze, ha megoldható.
P.S.: A PES nagyon elk*rta, h nem szerzett licensz... fuck ya! -
#221 ja csak tudni kéne h mennyi me az opció file kb1400mbyte, pedig ez jó lenne ezzel megtudnám csinálni az adatbázis részét a dolognak és már rájöttme h kell dkz patchet kreálni...egy tízezer biztos lesz... -
t256 #220 Szerintem bármelyik konzol boltban kapsz, de tudni kéne, hogy mi az a Max Drive egyáltalán. Én letöltöttem, de nincsen cd-m szóval nem tudom, hogy működik-e. 50 mega az egész, ha gondolod feltöltöm valahova. Azt tudom, hogy arra jó a progi, hogy mem.kártyáról pendrive-ra átmásoljad a mentéseidet és vissza. Régen az Action replay egy Cheat kártya volt.
Tehát ha működne, akkor elég lenne az Option fájlt rárakni egy pendrive-ra aztán Action Replay-el átmásolni mem.kártyára.
-
#219 NAhát!Most próbáltam ki hogy működik-é a we10re lévő progi a pes6al és hát...nem. Szóval nemtom mi lesz, meg kell várni Jayz patchének új kiadását, ha akartok (gondolom) az other league c helyett új ligát, mert új csapatokat így nem tudok csinálni, program nélkül. Háttereket meg zenéket meg új arcokat be tudok rakni de az nagyon kevés...qrva ideges vagyok emiatt...lehet h bekéne szereznem egy maxdrive ot v. xportot h az opció filét fel tudjam vinni a gépre és bin cue-t tudjak csinálni...
Hol lehet olyanokat kapni??? -
t256 #218 Szerintem jobban jársz így, mert egy ISO-t feltölteni nem kevés idő!
Ráadásul az ISO sztem mindenkinek megvan már.
Ha megauploadra feltöltöd, akkor az ott van, nem kell seedelni.
Egyébként mennyi idő, amíg elkészül a cucc ? Ne érts félre ne akarlak sürgetni csak kíváncsi vagyok. -
#217 megnéztem a dkzét, elnézve csak annyi hogy new file majd insert new file és mondjuk berakom azokat a változtatásokat amiket az e textben akarok...és elnevezeme e text-patchnek és feltöltöm és kész...biztos ilyen egyszerű???
-
#216 yo, akkor kiderítem hogyan kell dkz patchet készíteni, amúgy csak egy iso feltöltésre gondoltam, de az amúgy is csúnya dolog....!!!!! -
t256 #215 Okés. Ha lesz írható cd-m megpróbálom. Habár előtte megvárom a te verziódat. Ugyebár az egy sima DKZ Studios patch lesz, nem option fájl, ugye ?
Ha kész van szerintem ne torrentre, hanem pl.: megauploadra tedd fel. -
#214 "egy szűz mem kártya mellé..."
akarom mondani opció fájl mellé
-bocs
-
#213 Nem tudom SHevy azt mondta hogy csak ki kell írni cd re és berakni a gépbe, gondolom egy szűz mem kártya mellé...
Eltudtam indítani az adatbázis kezelőt(egy fiatalmebernek köszönhetően), nemsokára megírom sikerült e csinálnom néhány átigazolást a pes6ban...mert a progi we10hez készült. -
t256 #212 Azt valaki megtudja mondani, hogy option fájlt, hogy tudom rárakni a mem.kártyámra ?
Egyébként sztem egyszerűbb lenne vegyíteni a patcheket. Pl.: Én most töltöttem le egy stadion patchet (30 stadion, 100 mega). Jayz-n kívül pedig többen is csináltak már patchet. -
#211 (bassz....itt igérgetek a levegőbe és még progi sincsen amivel adatbázist csináljak :(......bocsi....csak annyira ne éljétek bele magatokat, nem az megcsinálom én szívesen és megosztom veletek, de én is ugyanúgy dühöngök majd ha nem lehet, mindegy csak még azért ne vegyétek készpénznek) -
#210 óóó még valami (ezáltal még tovább fog tartani a dolog), mindenki spanyol vagy angol ligában játszik master league-t?me 4 angolt biztos belerakok a 2. osztálybó h teljes legyen a 20 fős master league keret.
Próbáljak spanyolokat is csinálni?
Vagy még 3 olaszt?
(szerintem valamelyik holland helyett lesznek akkor) -
#209 JAyz patchén fog alapulni(nem lesz szuperminőségű igaz,de én úgy oldottam volna meg ahogy ő, szóval...),azé pl az everton és a samsung feliratot a chelsea mezén kijavítom...,de mezek terén újat ne várjatok.
Ezt így lehet a legjobban megoldani...de ha megcsinálod az opció fájlt akkor állítólag minden stimmelni fog még a nevek is...
MOst ott tartok hogy vmi adatbázis kezelőt kell szereznem van is de valami bug van benne, de a neten valakivel van egy üzletre kilátás szóval lehet hogy meg lesz a jó verzió.De jazy megszerkesztett bundesligáját meg kell várni mindenképpen me lusta vagyok megcsinálni.
Magyar csapatnak a Debrecent gondoltam (mert ő volt a bajnok , ez így korrekt) és a bayern helyére és akkor jó minőségű lesz annak a meze...de majdnem mindent lecserélek, a design részére csak nem lesz panasz....zenék terén is megpróbáltam a legszélesebb skálán mozogni...