Winning Eleven 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pendrive-ról egy az egyben másolhatsz memóriakártyára. Lehet az téveszt meg, hogy az Option fájlok .MAX formátumban vannak. Ezt az AR MAX Evo átalakítja olyan formátumra, amiben a mentések vannak.
Ha kell lefordítóm az angol leírást, ha úgy érthetõbb.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
...anélkül meg marad a cd-írás.
Így ha egy Option fájlt rámásolsz a pendrive-ra át tudod másolni a memóriakártyára, így nem kell cd-re írni.
Van már olyan patch, amelyben az összes csapat a valódi mezében virít, azaz nem pl. a Liverpool már lecserélte piros pólóját és piros gatyáját? Ja és nem gagyi editoros mezszerkesztésre gondolok, hanem programok segítségével van átimportálva a mezek.
Ezt most nem értem... lehet, h bennem van a hiba, de nem vágom , h most elég egy Action R. Max Evo progi meg egy pendrive -cd pazarlás nélkül???- Eddig cd-re írtam ki az O.F.-t. Azt hittem, h az a 2 usb bemenet a winyós megoldásnál mûködik...
Please answer!
KÉsõ van szal lehet h nem vettem észre de sztem nem írt arról h a kártyáról a gépre is lehet tenni...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Kis megerõltetés után találtam egy leírást a pesgaming.com-on, ahol világosan le van írva, hogyan lehet option file-t a ps2 memória kártyára juttatni MAX DRIVE nélkül!!!
Csupán egy Action Replay Max Evo progira és egy pendrivera van szükség.
vagy konami soccer(ps2)
Érdekelne, h a patch-ben szereplõ majdani mezek milyen minõségûek lesznek? Képet tudtok már mutatni? Persze, ha megoldható. <#gonosz1>#gonosz1>
P.S.: A PES nagyon elk*rta, h nem szerzett licensz... fuck ya!
Tehát ha mûködne, akkor elég lenne az Option fájlt rárakni egy pendrive-ra aztán Action Replay-el átmásolni mem.kártyára.
Hol lehet olyanokat kapni???
Ráadásul az ISO sztem mindenkinek megvan már.
Ha megauploadra feltöltöd, akkor az ott van, nem kell seedelni.
Egyébként mennyi idõ, amíg elkészül a cucc ? Ne érts félre ne akarlak sürgetni csak kíváncsi vagyok.
Ha kész van szerintem ne torrentre, hanem pl.: megauploadra tedd fel.
akarom mondani opció fájl mellé
-bocs
Eltudtam indítani az adatbázis kezelõt(egy fiatalmebernek köszönhetõen), nemsokára megírom sikerült e csinálnom néhány átigazolást a pes6ban...mert a progi we10hez készült.
Egyébként sztem egyszerûbb lenne vegyíteni a patcheket. Pl.: Én most töltöttem le egy stadion patchet (30 stadion, 100 mega). Jayz-n kívül pedig többen is csináltak már patchet.
Próbáljak spanyolokat is csinálni?
Vagy még 3 olaszt?
(szerintem valamelyik holland helyett lesznek akkor)
Ezt így lehet a legjobban megoldani...de ha megcsinálod az opció fájlt akkor állítólag minden stimmelni fog még a nevek is...
MOst ott tartok hogy vmi adatbázis kezelõt kell szereznem van is de valami bug van benne, de a neten valakivel van egy üzletre kilátás szóval lehet hogy meg lesz a jó verzió.De jazy megszerkesztett bundesligáját meg kell várni mindenképpen me lusta vagyok megcsinálni.
Magyar csapatnak a Debrecent gondoltam (mert õ volt a bajnok , ez így korrekt) és a bayern helyére és akkor jó minõségû lesz annak a meze...de majdnem mindent lecserélek, a design részére csak nem lesz panasz....zenék terén is megpróbáltam a legszélesebb skálán mozogni...
Örömmel veszem, hogy vannak, akik ezerrel dolgoznak azon, h legyen egy normális patch a ps2-ös Pro Evo-soknak. Grat!
Néhány magyar csapat valóban jól jönne! 😉
JÓ MUNKÁT!
Igaz az Option fájlt nem raktam fel.
Gabe Paul Logan! A Te patched, hogy áll ? Milyen állapotban van ? Már tûkön ülve várom!
hogy érted hogy ráraktad a reklámot? 😊
A mezek ,figyelj ami alapból benne van a gameben arra raktam rá a reklámot....nem gáz remélem de 1õre nem annyira gusztustalan sztem
DKZ STUDIO
ANGOLOSÍTÁS
DKZ TELEPÍTÉS:
Telepítsd a dkzét, másold be az angol fájlt a telepített dkz nek a language könyvtárába....futtasd a dkzt, megijedsz mert olaszul van, be jön egy üzenet vagy kettõ, zárd be õket, felül a füleknél balról a másodikra kattints,bejön egy ablak, baloldalon felülrõl a másodikat jelöld ki, most már látnod kell a britt zászlót, jelöldki és legalul a baloldali gombra klikkelj...angolnak kell lennie
Ja amikor kéri a gép indítsd újra!!!(bocs már nem emlékszem mikor írja azt)
MEZEK FELRAKÁSA:
HA Pcén játszol...gondolom , akkor csak keresd meg a 0 textet, nyisd meg , bejön a dkz,lapozz a hetedik oldalra(jobb felsõ sarokban lehet), az eszközöknél keresd meg az import all files -t és tallózd be a mappát ahova kicsomagoltad a mezfileket(csak azok legyenek a mappába!!!),aztán magátol berakja és kész...
Ps2: kell egy iso a játékról és egy program ami megcsinálja (dvd decrypter), csak megnyitod az isodat a dkz vel majd tovább mész benne a 0textbe és ugyanúgy csinálod ahogy a pcésnél leírtam...
Az iso készítést és leírást nem kell elmondanom ugye? Ha igen írj...kb 4ig a gépnél leszek...
Na itt van, csak lekell szedned a dkz studiot(biztonság kedvéért az újat) vagy az afs explorer 3.7-et, mindegy csak ne ggsel csináld me az meghal ha a mezre állsz...
szólj ha gáz van a letöltéssel, mert most csináltam elõszõr...remélem nem büntetnek meg...<#lookaround>#lookaround>
BARCELONA-UNICEF MEZEK