Winning Eleven 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell winchester!!!
Pendrive-ról egy az egyben másolhatsz memóriakártyára. Lehet az téveszt meg, hogy az Option fájlok .MAX formátumban vannak. Ezt az AR MAX Evo átalakítja olyan formátumra, amiben a mentések vannak.
Ha kell lefordítóm az angol leírást, ha úgy érthetõbb.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

roberto0915
értem, de sajnos nekem nincs winchester a ps2-ben...<#szomoru1>
...anélkül meg marad a cd-írás.

Ugyebár a Action Replay MAX Evo progival lehetõvé válik, hogy a mentéseket a memóriakártyáról rámásoljuk egy pendrive-ra, így biztonsági másolatot tudunk készíteni a mentéseinkrõl. A pendrive-ról pedig vissza lehet másolni a mentéseket a memóriakártyára.
Így ha egy Option fájlt rámásolsz a pendrive-ra át tudod másolni a memóriakártyára, így nem kell cd-re írni.

roberto0915
Hali!
Van már olyan patch, amelyben az összes csapat a valódi mezében virít, azaz nem pl. a Liverpool már lecserélte piros pólóját és piros gatyáját? Ja és nem gagyi editoros mezszerkesztésre gondolok, hanem programok segítségével van átimportálva a mezek.

roberto0915
...most már rájöttem. Valóban a winchester miatt van ott... <#szomoru1>

roberto0915
Hi t256!
Ezt most nem értem... lehet, h bennem van a hiba, de nem vágom , h most elég egy Action R. Max Evo progi meg egy pendrive -cd pazarlás nélkül???- Eddig cd-re írtam ki az O.F.-t. Azt hittem, h az a 2 usb bemenet a winyós megoldásnál mûködik...
Please answer!

Mûködik visszafelé is. Így lehet biztosnági másolatot tárolni a mnetésekrõl PC-n.

gabe paul logan
És szerinted ez visszafele is mûködik, mert az lenne a lényeg h csinálok egy patchet és a maradék dolgot a memokártyámra mentem, és felrakom azt is a patch mellé.
KÉsõ van szal lehet h nem vettem észre de sztem nem írt arról h a kártyáról a gépre is lehet tenni...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Option File másolása PC-rõl PS2 Memória kártyára

Kis megerõltetés után találtam egy leírást a pesgaming.com-on, ahol világosan le van írva, hogyan lehet option file-t a ps2 memória kártyára juttatni MAX DRIVE nélkül!!!
Csupán egy Action Replay Max Evo progira és egy pendrivera van szükség.

gabe paul logan
SRÁCOK NEm csinálunk egy pes6 ps2õ fórumot???Má nem we10ezünk.
vagy konami soccer(ps2)

gabe paul logan
OKÉs, akkor várjuk a jó ronaldinho fejeket, hajpánttal, me nekem sehogy se sikerül, mindig vmi összevisszaság lesz belõle, meg örülnék ronaldo arcnak is amitól kicsit pufibb lesz a pali me most naon cinágr a játékban a feje...

shevy
szerintem a haj nem ronaldinhos, nekem is van egy ronaldinho face, az jobban tetszik

gabe paul logan
Fasza!Ps2õre van(ha pcés akkor nem jó)? A letöltéshez való link?

gabe paul logan
Nevek, tulajdonságok, értékek, ki hol játszik, felállás, ezeket kéne megcsinálni vhogy.

roberto0915
Egyébként az adatbázis mit takar ? Abban vannak az eredeti csapat- és játékosnevek ?

roberto0915
Hi!
Érdekelne, h a patch-ben szereplõ majdani mezek milyen minõségûek lesznek? Képet tudtok már mutatni? Persze, ha megoldható. <#gonosz1>

P.S.: A PES nagyon elk*rta, h nem szerzett licensz... fuck ya!

gabe paul logan
ja csak tudni kéne h mennyi me az opció file kb1400mbyte, pedig ez jó lenne ezzel megtudnám csinálni az adatbázis részét a dolognak és már rájöttme h kell dkz patchet kreálni...egy tízezer biztos lesz...

Szerintem bármelyik konzol boltban kapsz, de tudni kéne, hogy mi az a Max Drive egyáltalán. Én letöltöttem, de nincsen cd-m szóval nem tudom, hogy mûködik-e. 50 mega az egész, ha gondolod feltöltöm valahova. Azt tudom, hogy arra jó a progi, hogy mem.kártyáról pendrive-ra átmásoljad a mentéseidet és vissza. Régen az Action replay egy Cheat kártya volt.
Tehát ha mûködne, akkor elég lenne az Option fájlt rárakni egy pendrive-ra aztán Action Replay-el átmásolni mem.kártyára.

gabe paul logan
NAhát!Most próbáltam ki hogy mûködik-é a we10re lévõ progi a pes6al és hát...nem. Szóval nemtom mi lesz, meg kell várni Jayz patchének új kiadását, ha akartok (gondolom) az other league c helyett új ligát, mert új csapatokat így nem tudok csinálni, program nélkül. Háttereket meg zenéket meg új arcokat be tudok rakni de az nagyon kevés...qrva ideges vagyok emiatt...lehet h bekéne szereznem egy maxdrive ot v. xportot h az opció filét fel tudjam vinni a gépre és bin cue-t tudjak csinálni...

Hol lehet olyanokat kapni???

Szerintem jobban jársz így, mert egy ISO-t feltölteni nem kevés idõ!
Ráadásul az ISO sztem mindenkinek megvan már.
Ha megauploadra feltöltöd, akkor az ott van, nem kell seedelni.

Egyébként mennyi idõ, amíg elkészül a cucc ? Ne érts félre ne akarlak sürgetni csak kíváncsi vagyok.

gabe paul logan
megnéztem a dkzét, elnézve csak annyi hogy new file majd insert new file és mondjuk berakom azokat a változtatásokat amiket az e textben akarok...és elnevezeme e text-patchnek és feltöltöm és kész...biztos ilyen egyszerû???

gabe paul logan
yo, akkor kiderítem hogyan kell dkz patchet készíteni, amúgy csak egy iso feltöltésre gondoltam, de az amúgy is csúnya dolog....!!!!!

Okés. Ha lesz írható cd-m megpróbálom. Habár elõtte megvárom a te verziódat. Ugyebár az egy sima DKZ Studios patch lesz, nem option fájl, ugye ?
Ha kész van szerintem ne torrentre, hanem pl.: megauploadra tedd fel.

gabe paul logan
"egy szûz mem kártya mellé..."

akarom mondani opció fájl mellé

-bocs

gabe paul logan
Nem tudom SHevy azt mondta hogy csak ki kell írni cd re és berakni a gépbe, gondolom egy szûz mem kártya mellé...

Eltudtam indítani az adatbázis kezelõt(egy fiatalmebernek köszönhetõen), nemsokára megírom sikerült e csinálnom néhány átigazolást a pes6ban...mert a progi we10hez készült.

Azt valaki megtudja mondani, hogy option fájlt, hogy tudom rárakni a mem.kártyámra ?

Egyébként sztem egyszerûbb lenne vegyíteni a patcheket. Pl.: Én most töltöttem le egy stadion patchet (30 stadion, 100 mega). Jayz-n kívül pedig többen is csináltak már patchet.

gabe paul logan
(bassz....itt igérgetek a levegõbe és még progi sincsen amivel adatbázist csináljak 😞......bocsi....csak annyira ne éljétek bele magatokat, nem az megcsinálom én szívesen és megosztom veletek, de én is ugyanúgy dühöngök majd ha nem lehet, mindegy csak még azért ne vegyétek készpénznek)

gabe paul logan
óóó még valami (ezáltal még tovább fog tartani a dolog), mindenki spanyol vagy angol ligában játszik master league-t?me 4 angolt biztos belerakok a 2. osztálybó h teljes legyen a 20 fõs master league keret.

Próbáljak spanyolokat is csinálni?
Vagy még 3 olaszt?

(szerintem valamelyik holland helyett lesznek akkor)

gabe paul logan
JAyz patchén fog alapulni(nem lesz szuperminõségû igaz,de én úgy oldottam volna meg ahogy õ, szóval...),azé pl az everton és a samsung feliratot a chelsea mezén kijavítom...,de mezek terén újat ne várjatok.
Ezt így lehet a legjobban megoldani...de ha megcsinálod az opció fájlt akkor állítólag minden stimmelni fog még a nevek is...
MOst ott tartok hogy vmi adatbázis kezelõt kell szereznem van is de valami bug van benne, de a neten valakivel van egy üzletre kilátás szóval lehet hogy meg lesz a jó verzió.De jazy megszerkesztett bundesligáját meg kell várni mindenképpen me lusta vagyok megcsinálni.
Magyar csapatnak a Debrecent gondoltam (mert õ volt a bajnok , ez így korrekt) és a bayern helyére és akkor jó minõségû lesz annak a meze...de majdnem mindent lecserélek, a design részére csak nem lesz panasz....zenék terén is megpróbáltam a legszélesebb skálán mozogni...

roberto0915
Errõl a patch-rõl beszéltek?

roberto0915
Hi!
Örömmel veszem, hogy vannak, akik ezerrel dolgoznak azon, h legyen egy normális patch a ps2-ös Pro Evo-soknak. Grat!
Néhány magyar csapat valóban jól jönne! 😉
JÓ MUNKÁT!

Ezt a patch-et most találtam. Nem rossz, viszont ebbõl hiányoznak a mezek. Vannak benne stadionok, labdák, reklámtáblák, bajnokságok ikonjai.

Felraktam JayZ patchét. Hát elég gagyi. Lehet, hogy Én rontottam el, de a klubcsapatok nagyrészénél nincsenek eredeti csapat és játékosnevek. A Bundesligában megnéztem a Bayernt és player 50, player 52 stb. nevek vannak és minden játékos ugyanúgy néz ki.
Igaz az Option fájlt nem raktam fel.

Gabe Paul Logan! A Te patched, hogy áll ? Milyen állapotban van ? Már tûkön ülve várom!

shevy
jayz patchben van skysportos

gabe paul logan
az eurosportos tényleg yo

Ezt lessétek meg! Eurosport Canal+, stb. logok replay-nél. Gabe paul logan egy ilyen nem tudnál belerakni a patchedbe ? Mondjuk egy Eurosportosat ?

gabe paul logan
Igazi? hmmm...nemtom lehet hogy csak azé gagyi nekem mert a bin cue dolgot még nem csináltam meg...de pl Juhász neve rosszul van az Anderlechtben...akkor lehet hogy a nevek az opció fileben vannak...és nézd má meg légyszi h pl a Newcastle mezén rajta van az aranybetûkkel a Northern rock szponzor...me csak a patchel nincs...ja meg a ma válogatott mezének színösszeállítása is rossz nálam...

shevy
jah az idegesítõ hogy nincsenek értékei a bundesligásoknak, de a nevek jók, milyen neveket írsz át? Mindegyik igazi

gabe paul logan
majd holnap de. leszek

gabe paul logan
jaja a ps2es patchelés gyönyörei...nekem minden oké csak a neveket kell átirnom, átigazolásokat megcsinálnom, meg nemtom abba jayz bundesligájában nincsen az embereknek értékei,tulajdonságai, lehet h neki állok me kitudja õ mikor adja ki a patchét...meg lehet h két ma csapatot is beszúrok de nem biztos talán inkább a teljes magyarosításnál...

shevy
leszedtem, azok lettek, de ami eredetileg is az volt, az nem változott, pl unicef nélküli a barca. csak most az a baj, hogy egyszerre felraktam néhány patchet, labdákat, cipõket, arcokat, és most vannak hibák 😞

gabe paul logan
letöltöttem 06/07es mezeket de pes5höz és onnan a barca mezekrõl photoshoppal kivágtam a reklámot és átraktam a pes6osmezekre, de annyira nem gáz sztem, olvasható meg minden...nem lett rosszabb mint jayz mezei...tényleg te leszedted azta patchet? ha igen akkora bin cue val minden mez szponzoros lett???

shevy
dvd-re csak udf/iso módban tudod, úgy is szarakodni kell 😊
hogy érted hogy ráraktad a reklámot? 😊

gabe paul logan
nem gáz h a dvdre írom abból van itthon újra írható...???

A mezek ,figyelj ami alapból benne van a gameben arra raktam rá a reklámot....nem gáz remélem de 1õre nem annyira gusztustalan sztem

shevy
gabe paul logan, evo-weben láttam nem tudom mit kell csinálni a bin/cue-val. Az az option file, ki kell írnod egy cd-re és beraknod a gépbe, majd felmásolni a memoriakártyára

shevy
még egy kérdés: ezek a bl mezek vagy a bajnoki? (hátán van piros csík? )

shevy
van dkz-m kösz, 😊 mindjárt kicserélem, te már kipróbáltad? mármint neked jó az unicefes mez? nem fagy le a game?

gabe paul logan
Ha az újat szeded le, szedd le a angol filet is.

DKZ STUDIO

ANGOLOSÍTÁS
DKZ TELEPÍTÉS:
Telepítsd a dkzét, másold be az angol fájlt a telepített dkz nek a language könyvtárába....futtasd a dkzt, megijedsz mert olaszul van, be jön egy üzenet vagy kettõ, zárd be õket, felül a füleknél balról a másodikra kattints,bejön egy ablak, baloldalon felülrõl a másodikat jelöld ki, most már látnod kell a britt zászlót, jelöldki és legalul a baloldali gombra klikkelj...angolnak kell lennie
Ja amikor kéri a gép indítsd újra!!!(bocs már nem emlékszem mikor írja azt)

MEZEK FELRAKÁSA:
HA Pcén játszol...gondolom , akkor csak keresd meg a 0 textet, nyisd meg , bejön a dkz,lapozz a hetedik oldalra(jobb felsõ sarokban lehet), az eszközöknél keresd meg az import all files -t és tallózd be a mappát ahova kicsomagoltad a mezfileket(csak azok legyenek a mappába!!!),aztán magátol berakja és kész...
Ps2: kell egy iso a játékról és egy program ami megcsinálja (dvd decrypter), csak megnyitod az isodat a dkz vel majd tovább mész benne a 0textbe és ugyanúgy csinálod ahogy a pcésnél leírtam...
Az iso készítést és leírást nem kell elmondanom ugye? Ha igen írj...kb 4ig a gépnél leszek...

gabe paul logan
SHEVY!!!

Na itt van, csak lekell szedned a dkz studiot(biztonság kedvéért az újat) vagy az afs explorer 3.7-et, mindegy csak ne ggsel csináld me az meghal ha a mezre állsz...

szólj ha gáz van a letöltéssel, mert most csináltam elõszõr...remélem nem büntetnek meg...<#lookaround>
BARCELONA-UNICEF MEZEK