488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
  • gabe paul logan
    100% hogy nem jó, pont ezt a fejet próbáltam , szörnyű eredménye lett...

Ha még kibírtok néhány napot a hétvégén befejezem a patchet...
  • kuci06
    Üdv!
    Ez pc-s verzióhoz van, nemtom hogy jó-e a konzoloshoz is:

Feltöltsem valahova?
  • mohus
    a pesinsighton sem?
  • roberto0915
    Hi!
    Valaki tud vmit erről a patch-ről? Én nem találtam semmilyen részletes leírást róla.
    PES6_Bigolo_Patch_v.1_PS2 (1.13 Giga)
  • roberto0915
    Hi!
    Köszi! Leszedtem az 1.95-ös verzióját :)
    Még nem próbáltam, de remélem nem bonyolult kezelni.
  • mohus
    WE PICTURE DECODER -t próbáld...én régen azzal alkottam:)
  • roberto0915
    készülőben a HEP6... :)
  • gabe paul logan
    még nem jött ki a hep6 így egy csöppet mezek hiányába lennénk...de jegelhetjük az ötletet...a mezeket bevállalnám ha te a többit komolyan gondoltad, de inkább maradjunk a holland liga leváltásánál mert naon nincs kedvem darabonként megcsinálni a mezeket mint jayz-nek...
    (jelentkezz a hep6 készítésére és akkor lophatsz mezeket még megjelenés előtt :) )
  • gabe paul logan
    game graphic studio val lehet berakni képként a labdákat arcokat csak figyelj arra hogy pl a lasztiknál milyen úgynevezett összerakó mdl vagy bin file van a labda előtt mert nem mindegyiknél azonos, de tudod remélem ha pcés cuccokat pakolsz bele a game be akkor inkább dkzvel rakd be a labda texturáját összerakó filét és természetesen ments új textet és ami a trükk hogy új iso t is kell csinálnod...ezt sose felejtsétek
  • roberto0915
    ÖTLET:
    Lehet, h belerakhatnánk a magyar bajnokságot mondjuk a holland v. a c liga helyére (16 nb1 + 1 fradi). A játékosok arcát statisztikáját (magasság, kg, képességek... stb) átvállalnám csak vkinek a mezeket és a logókat kéne megoldania.
  • roberto0915
    Hi!
    Nincs olyan konvertáló program, amely a png, bmp-és képfájlokat .bin hiterjesztésbe rakja? Mert a sajátmagam vállogatott labdákat szeretném berakni a játékba (és, ha lehet mezeket).
  • gabe paul logan
    nem engedi leírni a nero dvdre...vennem kell egy cdét ezek szerint, jaaaj utálok vásárolni...
  • t256
    Nero-ban van egy olyan opció, hogy cd/dvd képfájl lemezre mentése. Ez kell neked!
  • gabe paul logan
    Shevy említette hogy ő ebben a formátumban írja a bin-t és a cue-t: usf/iso , na de ez mi? Ha csak leírom nero val a bint és a cuet dvdre nem tröténik semmi a ps2ben!
  • t256
    Ki lehet azt írni. Asszem a Nero is írja meg sztem ImgBurn is.
  • gabe paul logan
    dvd re hogy kell a bin és a cue fájlt kiírni , vki mondta h más formátumba kell leírni, de hogyan kell átkonvertálni?
  • gabe paul logan
    köszi
  • t256
    AR MAX ---> Ezen a linken nem kell fizetni. Csak kattints a download here-re. Csak akkor kell fizetni ha gyorsabban akarod letölteni.
  • gabe paul logan
    húh a honlap a hol a progihoz való link van,hááát fizetni kell érte,és hogy is mondjam, nincs bankártyám meg amúgy se vagyok törvénytisztelő polgár...szal feltudnád v. valaki tölteni valahova?
  • gabe paul logan
    (megjegyzés: természetesen a jövő hétre gondoltam)
  • gabe paul logan
    hali! kijött jayz and djpelle bundesliga update-je, megpróbálom kicsit feltúrbózni aztán nemsokára fenn lesz a patchem a neten, a héten még szólok mikor...de a hétre tervezem
  • gabe paul logan
    Ha neten látsz komplett patchet, a biztonság kedvéért azért figyelj oda h ps2re legyen, kifejezetten pcés patchet még nem raktam be(pl dkz patch),de ha csak fájl(ok) és mondjuk labdákat tartalmaz azokat nyugottan be lehet rakni, pontosan úgy ahogy a leírásban van, a fájlok helye egyezik pcén, ps2őn. DE! Lehet hogy ezek a dolgok nagyobbá teszik pl a 0 text filét és akkor újjat kell menteni, ráadásul új iso t is kell csinálnod, mert a korábbiba nem szabad berakni a más méretú text, sound fiiléket.
  • roberto0915
    ...régen nekem is volt bent olyan cd a ps2-ben, amely iszonyatos zajt csapott vele ->azt hittem, h ott fog be*zarni, azóta ügyelek arra, h milyen cd-re és gyorsasággal írom a cuccokat... ügyelni kell rá!!! :)
  • roberto0915
    nekem nem tűnik lassúnak (igaz kb 10mp-et várni kell, míg átlép az egyik menüből a másikba), de aztán már nincs gond vele, amikor a mem.card és a pendrive között kell válltani,
    de legjobb, h a gépet kíméli -szépen lassan dolgozik, szinte észre se lehet venni :)
  • t256
    Király! Akkor majd átírom magamnak 8x-osan. És gyorsan tölt be nálad vagy várni kell mikor egyik menüből a másikba mész ?

Én úgy tudom át lehet rakni mezeket, labdákat stb. PC-s verzióból a PS2-esbe, de erre majd gabe paul logan válaszol.
  • roberto0915
    Hi!
    Volna egy kérdésem: A pc-és patch-eket vmilyen módon belehet rakni a ps2-ős verzióba (mezek, labdák, csukák..stb)? -kell vmilyen konvertáló progi?
  • roberto0915
    Hi!
    Most már nálam is fa*zán működik és egyáltalán nem hangoskodik tőle a ps (8x-an írtam -> talán ezért nem írritálja a gépet v. mert TDk-ra írtam).
    P.s.: *urva jó!
  • roberto0915
    Most volt formatálva nem rég. Könnyen beszerzem, vmelyik cd-men van. Köszi! ...akkor ezért volt. De már rájöttem miután írtad, h kitömörítetted és kiírtad ImgBurn-el...
  • t256
    Winrar van a gépeden ? Mivel ez egy tömörített fájl.
  • roberto0915
    Nem a ps2 írja ki, hanem a szg. Sajnos nálam hasznavehetetlen, pedig 50 megás. Amit megadtál letöltési helyet ott is rákattintva a DOWNLOAD-ra ismeretlen fájltípusként szerepel a fájl. Ez most hogy van?
  • t256
    Ja! Nálad lesz a hiba, mert most írtam ki és működik, igaz lassan tölt be, meg hangoskodik tőle a ps, de működik.

A PS2 írja ki azt, hogy ismeretlen fájltípus ?
    Én kitömörítettem és ImgBurn-el írtam ki Verbatim cd-re 24x-esen.
  • roberto0915
    ja nem az, hanem amit te raktál fel... az nem jó
    nem lehet vele semmit se csinálni-ismeretlen fájltípus-
  • t256
    Ebben sajnos nem igazán tudok segíteni. Egy olyat tudok csak kérdezni, hogy az Option file .max kiterjesztésű volt-e ? Mert ha nem akkor az a gond.
  • roberto0915
    Hi!
    A feltöltött fájl nem jó -ismeretlen fájltípus- nem lehet vele semmit se kezdeni.
  • t256
    Hoppá! Egy fontos dolgot kihagytam. A Memóriakártyán ne legyen option fájl, mikor a pendriveról átmásolod!
    !!!Ez nagyon fontos, mivel a progi nem tudja felülírni, így nem is sikerül a másolás!!!
  • t256
    Röviden, tömören:

1. lépés: Másold az Option fájlt az USB Pendrive-ra.
    2. lépés: Helyezd az AR MAX EvO CD-t a PS2-be és indítsd el.
    3. lépés: A menüben válaszd a Max Memory opciót.
    4. A My devices opcióban primary (elsődleges) device-nek válaszd ki az USB eszközt. A Device Contents-nél látni fogod az option fájlt. Menj rá és nyomd meg az X-et, hogy kiválaszd.
    5. lépés: A jobb oldali menüben válaszd ki az UNCRUSH-t. Az UNCRUSH átkonvertálja a .MAX formátumot a memóriakártya fájlformátumára. Most már átmásolhatod.

Megj.: Ha a memóriakártyádról akarsz pendrive-ra másolni, akkor Primary device-nek a memóriakártyát add meg. Természetesen a pendrive-ra .MAX formátumban kerül fel a fájl.
    Így lehet biztonsági másolatot készíteni a mentéseinkről.

Csak adja Isten, hogy működjön az Action Replay MAX progi és, hogy kompatibilis legyen a pendrive a PS2-vel.
  • roberto0915
    Hali!
    A jayz-féle patch-ben ugye nincsenek a stadionok és a csukák berakva?
    -csak reklámtáblák, labdák, néhány mez, logók
  • roberto0915
    Köszi!
    Magyarul eltudnád pár szóban mondani a lényegi pontokat, hogy mit kell csinálni, hogy mindez működjön - olvastam az angol leírást, amit megadtál url-nek, de számomra kissé zavaros- thx
  • t256
    Action Replay MAX Evo

A fenti linken letölthetitek az AR MAX progit.
    Jelzem, mivel nincsen írható cd-m még nem tudtam kipróbálni a progit, de ahonnan letöltöttem a kommentekben azt írták működik.
  • chicco24
    Sziasztok!2 kérdésem lenne.
    1-megy már az online csata?Tud valaki helyes ID számot hozzá??
    2-honnan tudok leszedni egy normális patch fájlt ami kijavítja a gagyi neveket és csapatokat?
    Előre is köszi a segítséget.