Winning Eleven 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha még kibírtok néhány napot a hétvégén befejezem a patchet...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ez pc-s verzióhoz van, nemtom hogy jó-e a konzoloshoz is:
Feltöltsem valahova?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Valaki tud vmit errõl a patch-rõl? Én nem találtam semmilyen részletes leírást róla.
PES6_Bigolo_Patch_v.1_PS2 (1.13 Giga)
Köszi! Leszedtem az 1.95-ös verzióját 😊
Még nem próbáltam, de remélem nem bonyolult kezelni.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
(jelentkezz a hep6 készítésére és akkor lophatsz mezeket még megjelenés elõtt 😊 )
Lehet, h belerakhatnánk a magyar bajnokságot mondjuk a holland v. a c liga helyére (16 nb1 + 1 fradi). A játékosok arcát statisztikáját (magasság, kg, képességek... stb) átvállalnám csak vkinek a mezeket és a logókat kéne megoldania.
Nincs olyan konvertáló program, amely a png, bmp-és képfájlokat .bin hiterjesztésbe rakja? Mert a sajátmagam vállogatott labdákat szeretném berakni a játékba (és, ha lehet mezeket).
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
de legjobb, h a gépet kíméli -szépen lassan dolgozik, szinte észre se lehet venni 😊
Én úgy tudom át lehet rakni mezeket, labdákat stb. PC-s verzióból a PS2-esbe, de erre majd gabe paul logan válaszol.
Volna egy kérdésem: A pc-és patch-eket vmilyen módon belehet rakni a ps2-õs verzióba (mezek, labdák, csukák..stb)? -kell vmilyen konvertáló progi?
Most már nálam is fa*zán mûködik és egyáltalán nem hangoskodik tõle a ps (8x-an írtam -> talán ezért nem írritálja a gépet v. mert TDk-ra írtam).
P.s.: *urva jó!
A PS2 írja ki azt, hogy ismeretlen fájltípus ?
Én kitömörítettem és ImgBurn-el írtam ki Verbatim cd-re 24x-esen.
nem lehet vele semmit se csinálni-ismeretlen fájltípus- <#szomoru1>#szomoru1>
!!!Ez nagyon fontos, mivel a progi nem tudja felülírni, így nem is sikerül a másolás!!!
1. lépés: Másold az Option fájlt az USB Pendrive-ra.
2. lépés: Helyezd az AR MAX EvO CD-t a PS2-be és indítsd el.
3. lépés: A menüben válaszd a Max Memory opciót.
4. A My devices opcióban primary (elsõdleges) device-nek válaszd ki az USB eszközt. A Device Contents-nél látni fogod az option fájlt. Menj rá és nyomd meg az X-et, hogy kiválaszd.
5. lépés: A jobb oldali menüben válaszd ki az UNCRUSH-t. Az UNCRUSH átkonvertálja a .MAX formátumot a memóriakártya fájlformátumára. Most már átmásolhatod.
Megj.: Ha a memóriakártyádról akarsz pendrive-ra másolni, akkor Primary device-nek a memóriakártyát add meg. Természetesen a pendrive-ra .MAX formátumban kerül fel a fájl.
Így lehet biztonsági másolatot készíteni a mentéseinkrõl.
Csak adja Isten, hogy mûködjön az Action Replay MAX progi és, hogy kompatibilis legyen a pendrive a PS2-vel.
A jayz-féle patch-ben ugye nincsenek a stadionok és a csukák berakva?
-csak reklámtáblák, labdák, néhány mez, logók
Magyarul eltudnád pár szóban mondani a lényegi pontokat, hogy mit kell csinálni, hogy mindez mûködjön - olvastam az angol leírást, amit megadtál url-nek, de számomra kissé zavaros- thx <#zavart2>#zavart2>
A fenti linken letölthetitek az AR MAX progit.
Jelzem, mivel nincsen írható cd-m még nem tudtam kipróbálni a progit, de ahonnan letöltöttem a kommentekben azt írták mûködik.
1-megy már az online csata?Tud valaki helyes ID számot hozzá??
2-honnan tudok leszedni egy normális patch fájlt ami kijavítja a gagyi neveket és csapatokat?
Elõre is köszi a segítséget.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Engem érdekel a pendrive-os megoldás, szóval, ha felraktad már a progit vmilyen letöltéses oldalra csak szólj és... download 😊
Haverok, Buli, Fight Club!
AKKor most az a leírás sztem ok a pesgamingen, DE vissza fele is mûködik?Valaki könyörgöm próbálja ki!
DVDre másolod? Hogy ? Miközben az actionreaplay-progis cd a ps2õben van?! EEE!
Úgy tûnik mihelyst kijött jayz bundesliga updatje és megcsinálom a kibõvített opció filémet, elkezdhetek dolgozni a ma kommon, és akkor lehet h ahhoz a patchhez lesz a Debrecen is...meg talán ma szöveg is kitudja de szeretném karácsonyra megcsinálni...aztán lehet h több évig fog tartani...6000nél több filét átnevezni...ez a feladat...egyedül szal nézzétek el ha mégis késni fog v pl a beígért text nem lesz meg...
Igaz ott már eléggé lefutott cucc úgyhogy nehéz letölteni.
50 mega a progi, úgyhogy ha gondolod feltöltöm egy ingyenes fájlfeltöltõ oldalra, de csak holnap mert mennem kell melózni.