488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
-
#328 mindegy milyet raksz be(amiket tud kezelni) átalakítja bmpre de azokat tettem bele -
#327 Te .png formátumú mezeket raktál be a pes6-ba (pl. a wba-nál)? Mert én olyanokat importáltam, és lehet, h ez volt a baj. -
#326 remélem a hep6 mezeit is betudjuk majd rakni és nem lesz semmi gond -
#325 pes6ba ma sikerült beraknom a wba mezét, de pes5ben nem sikerült valami full kék mez lett belőle, de akkor még nem építettem új iso-t , nem értettem még hozzá. akkor nem tudom mi lehet vele a baj, be kéne raknia rendesen... -
#324 Pes5-ön próbáltam ki, h majd működik-e ez egyáltalán. Tudom, h a mezek vázai több darabban vannak, de ahogy kicseréltem a G.G. Studioval a holland mezeket a magyarokéra ugyanúgy rendezte el a mez darabokat (külön a gatyát, a sportszárt, a felső részt, szóval intelligensen külön választotta a hep5-ös "egybe"mezeket.
Amúgy készítettem iso-t a patch-elés után.
Te tudtál már pc-és mezeket importálni ps2-be? -
#323 pes 6ra akarod vagy pes5re berakni a mezeket?
pes5ön ugyanolyan templatere raktad a mezeket, mert hep ben egyben vannak a mezek de néhány pes5ös mez váza(template) több darabban van.
DE!remélem újra építetted az isot cd-dvd generatorral írás előtt, lehet hogy azért fagy le mert ezt nem tetted meg, ja ésegyszerre csak egy mezt rakj be mert ha sokat csinálsz nem tudod mi lehet a baja.
-
#322 hi!
Nem tudsz olyan külföldi oldalakat, ahol hasznos ps2-es programokat lehet letöéteni (amivel pl. magyar mezeket tudok importálni v. szerkeszteni)?
Én nem találtam. Pl. te hogy raktad be a Loki mezét a patch-edbe? Imortáltad v. OF-on keresztül editor mode-ban? -
#321 Úgy csináltam én is. Egyenként importáltam be Game G. S-val, és minden fa*zának tűnt. Lehet, h le kell mondani arról, h magyar liga legyen a pes-ben a ps2-eseknek. :(
Pedig valahogy biztos meglehet csinálni... csak hogy, az rejtély
...hiába keresgélek a neten, de nem találok semmilyen hasznos infót... -
#320 game graphic studio val egyenként belhet tenni a mezeket, nem fileket raksz hanem képeket, a letöltött hep patchben lennie kell egy unit mappának és azon belül vannak azok a mezek amiket berak a kitserver pcén,szal azokat a mezeket berakod pl a holland bajnokság helyére. -
#319 Igen, az üzenetet a ps2-öm írta ki. Ezért se tudom, h mit ronttotam el.
Ha nem lehet pc-és patch-eket ps2-be rakni, akkor h tudom megcsinálni, h a magyar liga csapatainak a mezei benne legyenek? Valahogy biztos be lehet rakni, csak az a baj, h ezt még nem tudom.
Lehet, h vmilyen konvertáló program kell hozzá... -
#318 Nem érdemes pcés patchet ps2es játékra rakni, ezért van külön pcére vagy ps2re egy egy patch.
Az az üzenetet a ps2 írta ki?
Talán ha egyenként cseréled ki a mezeket , csapatonként, 0textet nem érdemes kicserélni, sose tudod mi lehet vele a gond....lehet h nem csak mezek voltak a 0text patchben hanem valami olyan is ami csak pchez kell. -
#317 KÉRDÉS: Mi lehet a baj?
A pes5-be raktam új mezeket (hep5-ből a magyarokét) Game Graphic Studio-val és Dkz Studio-val a hep5 0_TEXT fájlát. Úgy tünt, h minden rendben van, hiszen a mezeket gond nélkül kicserélte és a 0_TEXT-tel sem volt semmi probléma.
Mikor a ps2-be beraktam a game-t akkor is úgy tünt, h minden rendben van hiszen tudtam nyelvet választani, azonban amikor a Start game-re kattintottam ezt írta ki egy kis töltés után:
Folder1
Checking hard disk...
és aztán semmi. PLEASE HELP!
THX! -
#316 Hi!
Szívesen segítek, de 5000 fájl a neveknél v. 8000 a szövegelésnél (még ha csak a felét is nézem az rengeteg). Legalább annyian kéne, h legyünk, akik dolgoznának a magy.komm-on, h 1 főre ne essen 500-1000-nél nagyobb fájlmennyiség, hiszen csak így lenne megvalósítható az egész.
Ha jól veszem ki kb. 13.000 fájllal kéne dolgozgatni. Ehhez min. 13 fő kéne, de az ideális a 26 vagy még több. De ennyi embert nem hinném, h tudnánk találni, akik szívesen segítenének a magyarításban. Bár ez lenne a megoldás, hiszen így sokkal gyorsabban haladna a "munka". -
#315 SZÖVEGELÉS(kb 8000 file)
Na ehhez szükséges a jó angol, én is beszélek vmilyen szinten de belehalgattam a pes kommjába és ez volt a reakcióm hogy ...mmmmi?
Egyszerűen nem értem hallásra néhány szavát.
Itt is úgy kell mint a név kiszedésnél, sőt a fifások szépen kategorizálták a mondani valókat. Viszont itt tényleg figyelni kell mit hova rakunk nehogy baromságot mondjon a pesben...
De van egy csomó felesleges szöveg(mivel eredeti a fifa van olyan hogy pl manu vs mancity bevezető...stb...dávid vs góliát)
De ha ténylegjól megy az angol akkor inkább jó lenne ha ebben segítenél, akkor nem pazarollak el a callnamekre, azt "bárki" megtudja csinálni.De természetesen nem kéne az egészet neked csinálnod(8000) mondjuk csak az első négyezret. -
#314 NEVEK(ebből kb 5000 van)
A nevekkel már nagyon egyszerű a dolog csak ugye plusz idő mert elég sok van belőle és szerintem minden játékosnak van legalább két-három megszólítása minta fifában(pl ronaldinho, ronaldinho a labdával, most ronaldinho).Van egy program amivel külön rá lehet keresni a játékosok hangfileire és röktön azokat ki lehet szedni amik a pesben vannak(hogy honnan tudod kik vannak a pesben? ha ps2őd van benyomod a tvén a játékot és ott nézed a "callnameket" szépen sorban és kiszeded azokat a fifából amik kellenek, az átalakításuk adx filévé(dkz studio)csak két tallózás. Előnyös ha elnevezed majd a kiszedett név hangokat h könnyebben megtaláld, meg szétszeded "a" betűsekre , szal abc szerint mappákban.
-amik progik kellenek az a dkz studio és a sound master07, és feltöltöm a fifa demóját amibe beleerőszakoltam az egész ma kommentárt vhogy
tényleg nem bonyolult csak mondom plusz idő, ha segíteni szeretnél akkor csinálok egy rövid leírást mit és hogyan kell és csinálni... -
#313 Hi!
8000 file! Az szép. A nevekkel kapcsolatban mit lehet segíteni? (minden játékoshoz be kell állítani a komm. hangot?) Vagy a jó angol nyelvtudás milyen feladathoz kell? -
#312 Én rajta vagyok a magyar kommentár ügyön pár hete, de valahogy abba hagytam mert sokat kell tanulnom , magánéletem is van és ráadásul egy patchet ígértem a népnek ps2re...nem akarok hirdet ni de egy kicsit idevág a téma szerintem:
Ha valakit érdekelne a dolog segíthetne nekem a magyar kommentár elkészítésében:
-vagy jó angol nyelvtudással rendelkező embert keresek
-vagy akinek van idege és csak a nevekkel foglalkozna
de ez csak komolyan működhet!És januárra meg is lennénk...minél többen vagyunk annál jobb mert több mint 8000 file-t kell lecserélni... -
#311 nálam néhol hatalmas biztonsági őrök vannak , meg fel van húzva egy felesleges nézőtér, villódzik a háttér meg ilyen finomságok... -
#310 Hi!
Nálam a stadionokkal nincs semmi probléma, pedig én is azt a patch-t telepítettem -minden fasza- . Dkz studio-val csináltam és minden rendben volt. -
#309 Game graphic al
Kijelölöd az unnamedet, jobb klikk és import, rögtön láthatod is az eredményt a kis képeken -
#308 de ezt hogy cseréljem ki? egyébként a soundpatch működik, mármint a mymy féle, ordítanak a gólnál -
#307 ronaldinho arc
default: unnamed 1925
módosítható: unnamed 2340
ronaldinho haj:
default: unnamed 4957
(módosítható hajat én még nem tudtam sikerrel csinálni)
Értesíts az eredményről, ha jó és hajpántos légyszi oszd má meg velem vhogy. -
#306 gamegraphiccal fuss végig a text fileken
a ronaldinho default arc ot 1990 es unnamed után keresd
a start screen meg az e text végén van vhol bocs de most nincs időm utána nézni részletesen holnap megkeresem pontosan... -
#305 valaki nem tudja, hogy lehet arcot betenni a jatekbe? van egy Ronaledinho amit be szeretnek tenni, két fájl van, egy unnamed_hair.bin és egy unnamed_r.bin De az o_text.afs-ben nincs ez a két fájl
Más: Start screent hogy lehet betenni? Van egy .txs fájl, csak nem tudom mi helyére kell beimportálni -
#304 majd most akarok patcheket összerakni, csak nem tudom még, hogy melyikeket -
#303 én nem raktam be -
#302 de az egy komplett iso sokáig tart leszedni...
valakinek sikerült berakni a szurkolói hangokat a mymy patchből, mintha SHEVY-t láttam volna az ewoweben egy elégedett kommentel, hogy raktad be a gamebe? nekem eltűnnek a zenék és abszolút kussol a közönség! -
#301 pcre van nem is egy a pesgaming-en csak nemtom hogy az passzol el ps2re
Vagy amit tudok hogy a WE10-es Wemerica patchbe naon fasza stadionok vannak ha azt áttudod csempészni a pesbe az nem lenne rossz. -
#300 nem egetrengetőek: módosítható cipők(+ kis segítség az összerakásukhoz),zenék, hátterek, reklámtáblák, tv logó(meccs közben is), új arcok több játékosnak(ill. több embernek updateltem a kinézetét), magyar játékosok kinézete javítva, beraktam az elveszett játékosokat, +DVSC-TEVA + 3 angol 2. osztályú csapat,(a labdák sztem ugyanazok mint a my my patchben), és most szedtem ki a stadionokat mert televoltak hibával, és még megpróbálok szurkolói hangokat is belecsempészni... -
#299 Hi!
Pár szóban bemutatnád, hogy milyen változtatásokat csináltál a patch-edben? -labda, mezek, játékosok, stadionok, reklámtáblák... stb
Thx! -
t256 #298 Van, de csak az option fájltól lesznek igazi csapat- és játékosnevek, meg mezek. -
#297 RAKTam belőle stadionokat,de elég bugos, pl vhol hatalmas biztonsági őröket láttam meg villodzó hátteret szal szerintem azt kiveszem, a chants/szurkolást meg egyszerűen nem tudom betenni , mindent leírás szerint csinálok és eltünnek a zenék és a szurkolások...ilyen stadionos patchet nem tudtok? -
#296 figyusz gabe ismered a MyMy patch-t?eléggé jól összevan rakva szerintem, nincs kedved azt is felhasználni vmilyen szinten?
pl evo-weben fenn van... -
chicco24 #295 Nins olyan patch amivel magát az iso fájlt kell megpatchelni? -
#294 hoppá, még egy dolog eszembe jutott , el kell kérnem a jogokat az alkotóktól, az egyik már le van zsírozva, de a másiknak az imént írtam(remélem belemegy)
ha nem akkor csak ti magyarok élvezhetitek, ha egyáltalán tecceni fog... -
t256 #293 Szia!
www.pesgaming.com-on találsz nem is egyet, viszont ezek option fájlok.
Kicsit visszább már leírtam ,hogyan lehet rávarázsolni memkártyára. -
#292 sajnos ott se... -
chicco24 #291 Segítsen már valaki. Honnan lehet letölteni egy normális patch fájlt a Ps2-es Pro evolutinon soccer 6-hoz.
A miben a csapatok nevei és a játékosok is helyes nevükön szerepelnek.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#290 Már nagyon várom! :) -
#289 csak annyi probléma merül fel néha h akkor elmegy ált. a kedvem az egésztől...remélem a maradék pár dolognál nem ér meglepetés...