488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
-
#368 Még kéne két csapat meze , elkezdtem csinálni hogy kész legyen, lehet hogy erre áldozom a hétvégét mert már nagyon idegesít hogy hajszál miatt nincs kész...
Ha tényleg jó a mez akkor berakom a patchbe:) -
#367 option file pedig mymy 1.3, egyedül majd a nemro editable bootpackkal kell egy kicsit szarakodni, kép alapján neked kell megcsinálni a cipőket, de az is 10 perc :) -
#366 forums.evo-web.co.uk-ról szedtem le az összeset, a sorrendre is figyelj, mármint,hogy a patcheket milyen sorrendben teszed fel, mymyjal kezdd -
#365 szedem le a te patch összeálításodat, csak azt nem tudom, h ezeket honnan szedtet le:
mymy patch
mymy sound
impatrick addboards patch
(te melyik option file-t használod? v. ez mindegy?)
a többi már megvan, csak ezek hiányoznak
thx! -
#364 számok meg bombillero fontpackban van minden csapathoz, nagyon jó kis patch az -
#363 vagyis #344 :) -
#362 thx! -
#361 #347 -
#360 a barca mezt honnan lehet beszerezni? -
#359 mindent dkz-val -
#358 egyszerűen dkz-val kell berakni mindent vagy 50féle programmal kell pöcsölni hogy meglegyen? -
#357 ha leszedsz mindent, onnantól 15perc, +kiírni -
#356 hát azt nem tom megoldani...:(
egy ilyen iso-nak az összebarkácsolása mennyi időbe telik ugy naggyából?
nekem amugy msn-en megvagy ha fentvagy szolj ugy mégis egyszerűbben tudnék kérdezősködni:) -
#355 gabe szerintem feltölthetnéd a barca mezpackodat az evo-webre, sokan örülnének neki -
#354 az egész isot? az 1,5gb, de ha adsz helyet feltöltöm, de egyébként hülye vagyok az ilyenekhez :) -
#353 pazar összeállitás!shevy ezt nemtudod vhova feltöteni,sajnos egy ilyen öszeálitásra nincs időm,de kedvem lenne játszani vele:) -
#352 most így néz ki a pesem:
Mymy stadium patch
mymy patch
mymy sound
impatrick addboards patch
nemro editable bootpack
tiptoe facepatch
bombillero fontpack
és gabe barca meze :)
A játék így nagyon jó, ezeket a patcheket raktam fel, és már annyira élethű minden, hogy el sem hiszem, mintha focimeccset nézék :) -
#351 gabe jó lett a barca mez, kösz -
#350 gabe a patchedre várok addig nem akarok pesezni,de már nem birom sokáig kérlek siess!:D -
#349 köszi, a számok nem kellenek, bimbillero fontpackban jobbak vannak szerintem -
#348 csak másold be a barcás mappába és úgy importáld a dkzvel... -
#347 Számokat nem raktam hozzá, bocs
itt vannak:
http://files.filefront.com/szmozs___barcarar/;6276047;;/fileinfo.html -
#346 köszi. holnap kipróbálom és majd írok hogy milyen lett, amúgy a narancsmezhez is aranyszínű a betű :) -
#345 HAMAROSAN készen lesz, amint be tudok spájzolni még két mezt... -
#344 Bocs ma egész nap vacakolt a netem...
de itt van:
A readme-t feltétlenül olvasd el!BARCA BL MEZ -
#343 Hi!
Nem tudná megmondani valaki, h honnan lehet letölteni Stadium Editor programot pes6-hoz? Saját stadiont szeretnék csinálni :)
thx! -
#342 gabe paul hogy állsz a mezzel? -
#341 ezt innen sg-ről a konami témából :) -
#340 te honnan szerezted ezt a linket? nekem is kellenének mezek de az ilyen főbb oldalakon nem találok semmit, a wolwerhampton és a crystal palace 06/07es csomagja kéne... -
#339 az még a különbség, hogy a piros kék csíkos hátán nincs piros csík, ez a bl mez, a konamison meg van piros, az a bajnoki mez, köszi szépen -
#338 megcsinálom, de én nem látok különbséget a konamishoz képest, az unicef en kívül, melyik olyan különleges? nem akarok mindengyikkel szenvedni -
#337 amikor kiszeded a textből ahoz hogy betudja olvasni a ggs ahhoz egyszerűen belekell húznod a filét a decrypt szóba, és mehet a módosítás, hogy ne fagyjon le a game ne feledd el mikor készen van encryptelni és úgy vissza rakni a textbe! -
#336 gabe paul logen tudnál nekem barca mezt csinálni? itt vannak a pes6 mezek hozzá, mind a 4:barca mez
ebből azt a 4 str fájlt megtudnád csinálni, amit csak dkz-vel be kell importálni? egyszer már küldtél nekem barca mezt, csak az saját készítésű volt vagy mi, ebbe meg van egy bl mez, ami kéne, a számokkal vagy betűkkel ne törődj,(van benne az is)
kösz -
#335 Ha mezt akarok berakni(.png) akkor nem muszáj a we10 kit tool-lal konvertálni semmit, ugye?
Amúgy a we10 kit tool hogyan műküdik? Ezt írja ki amikor az .exe-re kattintok:
Decrypt kit files
Encrypt kit files
thx! -
BJB #334 Valaki nem tud wgy jó patch-et a PES6-hoz?(PS2-re) -
#333 haj jaj, lefagy ám, mert más template van a pes6os mezekhez és nem tudja megjeleníteni. de ha vmi más progi val kiszeded a mez filéjét és utána a we10 kittool al átkonvertálod, akkor betudja olvasni a ggs is(szoval kimentheted belőle a képeket és mődosíthatod meg amit akarsz), csak h vissza téve múkodjon a játékban ahhoz vissza kell konvertálni a fájlt.
bocs az írsért, nem ma klavíatúráről írtam...sry -
#332 éppenséggel úgy is kilehet cserélni, h ne jelenítse meg a mezt, csak nem látszik a "végtermék"... -
#331 ha lefagy, akkor elég érdekes lesz kicserélni :) -
#330 Igen, de volna még 1 kérdésem gabe paul logan-hez, h nála, amikor a G.G.Studioval dolgozik és rákattint vmelyik csapat mezére, h nem fagy-e le a program(?), mert nálam igen... -
#329 mezt cserélni ggs-sel lehet?