Winning Eleven 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
ebbõl azt a 4 str fájlt megtudnád csinálni, amit csak dkz-vel be kell importálni? egyszer már küldtél nekem barca mezt, csak az saját készítésû volt vagy mi, ebbe meg van egy bl mez, ami kéne, a számokkal vagy betûkkel ne törõdj,(van benne az is)
kösz
Amúgy a we10 kit tool hogyan mûküdik? Ezt írja ki amikor az .exe-re kattintok:
Decrypt kit files
Encrypt kit files
thx!
bocs az írsért, nem ma klavíatúrárõl írtam...sry
Amúgy készítettem iso-t a patch-elés után.
Te tudtál már pc-és mezeket importálni ps2-be?
pes5ön ugyanolyan templatere raktad a mezeket, mert hep ben egyben vannak a mezek de néhány pes5ös mez váza(template) több darabban van.
DE!remélem újra építetted az isot cd-dvd generatorral írás elõtt, lehet hogy azért fagy le mert ezt nem tetted meg, ja ésegyszerre csak egy mezt rakj be mert ha sokat csinálsz nem tudod mi lehet a baja.
Nem tudsz olyan külföldi oldalakat, ahol hasznos ps2-es programokat lehet letöéteni (amivel pl. magyar mezeket tudok importálni v. szerkeszteni)?
Én nem találtam. Pl. te hogy raktad be a Loki mezét a patch-edbe? Imortáltad v. OF-on keresztül editor mode-ban?
Pedig valahogy biztos meglehet csinálni... csak hogy, az rejtély
...hiába keresgélek a neten, de nem találok semmilyen hasznos infót...
Ha nem lehet pc-és patch-eket ps2-be rakni, akkor h tudom megcsinálni, h a magyar liga csapatainak a mezei benne legyenek? Valahogy biztos be lehet rakni, csak az a baj, h ezt még nem tudom.
Lehet, h vmilyen konvertáló program kell hozzá...
Az az üzenetet a ps2 írta ki?
Talán ha egyenként cseréled ki a mezeket , csapatonként, 0textet nem érdemes kicserélni, sose tudod mi lehet vele a gond....lehet h nem csak mezek voltak a 0text patchben hanem valami olyan is ami csak pchez kell.
A pes5-be raktam új mezeket (hep5-bõl a magyarokét) Game Graphic Studio-val és Dkz Studio-val a hep5 0_TEXT fájlát. Úgy tünt, h minden rendben van, hiszen a mezeket gond nélkül kicserélte és a 0_TEXT-tel sem volt semmi probléma.
Mikor a ps2-be beraktam a game-t akkor is úgy tünt, h minden rendben van hiszen tudtam nyelvet választani, azonban amikor a Start game-re kattintottam ezt írta ki egy kis töltés után:
Folder1
Checking hard disk...
és aztán semmi. PLEASE HELP!
THX!
Szívesen segítek, de 5000 fájl a neveknél v. 8000 a szövegelésnél (még ha csak a felét is nézem az rengeteg). Legalább annyian kéne, h legyünk, akik dolgoznának a magy.komm-on, h 1 fõre ne essen 500-1000-nél nagyobb fájlmennyiség, hiszen csak így lenne megvalósítható az egész.
Ha jól veszem ki kb. 13.000 fájllal kéne dolgozgatni. Ehhez min. 13 fõ kéne, de az ideális a 26 vagy még több. De ennyi embert nem hinném, h tudnánk találni, akik szívesen segítenének a magyarításban. Bár ez lenne a megoldás, hiszen így sokkal gyorsabban haladna a "munka".
Na ehhez szükséges a jó angol, én is beszélek vmilyen szinten de belehalgattam a pes kommjába és ez volt a reakcióm hogy ...mmmmi?
Egyszerûen nem értem hallásra néhány szavát.
Itt is úgy kell mint a név kiszedésnél, sõt a fifások szépen kategorizálták a mondani valókat. Viszont itt tényleg figyelni kell mit hova rakunk nehogy baromságot mondjon a pesben...
De van egy csomó felesleges szöveg(mivel eredeti a fifa van olyan hogy pl manu vs mancity bevezetõ...stb...dávid vs góliát)
De ha ténylegjól megy az angol akkor inkább jó lenne ha ebben segítenél, akkor nem pazarollak el a callnamekre, azt "bárki" megtudja csinálni.De természetesen nem kéne az egészet neked csinálnod(8000) mondjuk csak az elsõ négyezret.
A nevekkel már nagyon egyszerû a dolog csak ugye plusz idõ mert elég sok van belõle és szerintem minden játékosnak van legalább két-három megszólítása minta fifában(pl ronaldinho, ronaldinho a labdával, most ronaldinho).Van egy program amivel külön rá lehet keresni a játékosok hangfileire és röktön azokat ki lehet szedni amik a pesben vannak(hogy honnan tudod kik vannak a pesben? ha ps2õd van benyomod a tvén a játékot és ott nézed a "callnameket" szépen sorban és kiszeded azokat a fifából amik kellenek, az átalakításuk adx filévé(dkz studio)csak két tallózás. Elõnyös ha elnevezed majd a kiszedett név hangokat h könnyebben megtaláld, meg szétszeded "a" betûsekre , szal abc szerint mappákban.
-amik progik kellenek az a dkz studio és a sound master07, és feltöltöm a fifa demóját amibe beleerõszakoltam az egész ma kommentárt vhogy
tényleg nem bonyolult csak mondom plusz idõ, ha segíteni szeretnél akkor csinálok egy rövid leírást mit és hogyan kell és csinálni...
8000 file! Az szép. A nevekkel kapcsolatban mit lehet segíteni? (minden játékoshoz be kell állítani a komm. hangot?) Vagy a jó angol nyelvtudás milyen feladathoz kell?
Ha valakit érdekelne a dolog segíthetne nekem a magyar kommentár elkészítésében:
-vagy jó angol nyelvtudással rendelkezõ embert keresek
-vagy akinek van idege és csak a nevekkel foglalkozna
de ez csak komolyan mûködhet!És januárra meg is lennénk...minél többen vagyunk annál jobb mert több mint 8000 file-t kell lecserélni...
Nálam a stadionokkal nincs semmi probléma, pedig én is azt a patch-t telepítettem -minden fasza- . Dkz studio-val csináltam és minden rendben volt.
Kijelölöd az unnamedet, jobb klikk és import, rögtön láthatod is az eredményt a kis képeken
default: unnamed 1925
módosítható: unnamed 2340
ronaldinho haj:
default: unnamed 4957
(módosítható hajat én még nem tudtam sikerrel csinálni)
Értesíts az eredményrõl, ha jó és hajpántos légyszi oszd má meg velem vhogy.
a ronaldinho default arc ot 1990 es unnamed után keresd
a start screen meg az e text végén van vhol bocs de most nincs idõm utána nézni részletesen holnap megkeresem pontosan...
Más: Start screent hogy lehet betenni? Van egy .txs fájl, csak nem tudom mi helyére kell beimportálni
valakinek sikerült berakni a szurkolói hangokat a mymy patchbõl, mintha SHEVY-t láttam volna az ewoweben egy elégedett kommentel, hogy raktad be a gamebe? nekem eltûnnek a zenék és abszolút kussol a közönség!
Vagy amit tudok hogy a WE10-es Wemerica patchbe naon fasza stadionok vannak ha azt áttudod csempészni a pesbe az nem lenne rossz.
Haverok, Buli, Fight Club!
Pár szóban bemutatnád, hogy milyen változtatásokat csináltál a patch-edben? -labda, mezek, játékosok, stadionok, reklámtáblák... stb
Thx!
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
pl evo-weben fenn van...
Haverok, Buli, Fight Club!
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
ha nem akkor csak ti magyarok élvezhetitek, ha egyáltalán tecceni fog...
www.pesgaming.com-on találsz nem is egyet, viszont ezek option fájlok.
Kicsit visszább már leírtam ,hogyan lehet rávarázsolni memkártyára.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
A miben a csapatok nevei és a játékosok is helyes nevükön szerepelnek.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!