Winning Eleven 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Röfikapitány
Nekem is x360 om van engem a cselek lökések érdekelnének az összes kombináció leirva !!Aki tudja hol találom a neten linkelje már be köszi!

Nekem xbox360-as pes6-om van. Képtelen vagyok átigazolni a játékosokat, átírni a fiktív csapatneveket, megváltoztatni a mezeket. Tudtok valamilyen megoldást? Elõre is köszönöm.
gabe paul logan
kérdezd pl quaresma-t

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Hja a peshungaryn senki nem tud semmit...vmelyik moderátort kérdezd meg a többiek agyilag zoknik, azt se tudják hogy kell lõni a játékban vagy embereket cserélni...szóval ne is álmodozz h tudnak segíteni.Nem nem akarnak csak nem tudnak.

gabe paul logan
Már a faszom ki van az egésszel...most az usb szart be a gépemen...egy uj winyó betétele után...persze most már van pendriveom...már csak röhögök az egészen.

Solidus
Tényleg,hogy áll a projekt?Már nagyon várom hogy kész legyen!😄

.:SOLIDUS:.

roberto0915
Hú... kezd kihalni a topik?
Gabe mi a helyzet az Optoin File-lal? Sikerült megoldani?

Van állítólag egy save convert-áló program, amellyel pc-és elmentéseket lehet ps2-esbe konvertálni. Ha van ilyen, azzal lehet, h nem is kéne a játékosok neveivel és kinézetével bajlódnom, hanem csak a HEP6 O.F.-ját kéne felhasználni...
...a peshungary-n rá is kérdeztem, de baxnak válaszolni...

roberto0915
...az adatbázist én átvállalom, majd a csapatok honlapja alapján szerkesztem a játékosokat(magasság, kg, kinézet... a tehetségüket meg az én jóindulatom alapján<#pardon1>

a holland liga helyére egész nyugodtan bemehetne a magyar liga...
Amúgy nekem is Samsung (128megás)pendrive-om van és minden ok.

gabe paul logan
Erre válaszolva, hát betudom rakni de nemtom annak mi értelme lenne h benne vannak a játékban a mezek...ha sikerül közzétennem a patchem akkor annak az opció fájlát valaki tovább módosíthatná, például magyar játékosok elkészítésével, a mezeket berakását vállalom szívesen.
Megcsinálhatnánk a holland liga helyére v a francia helyére vagy a két ligából a legrosszabb csapatok helyére magyarokat tennénk.
És a Debrecennel nem is kéne veszõdni, mert az már benne van a patchben...<#nyes>

gabe paul logan
Ja nekem is 512 megás kingstonom volt és azt látta, de pl az mp3 lejátszómat nem ismeri fel...

Elvileg a PS2 a KingMax pendrive-kat szereti és a régebbi 64 megásakat.
Habár nekem egy 512 MB-s Samsungom van és felismeri a PS2.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

gabe paul logan
Ja, amúgy most így karácsony és szilveszter után csodával határos módon maradt elég pénzem hogy új pendriveot vegyek, csak nem vágom h milyen kell, ha rá tudom venni a bátyámat h menjünk el a héten akkor még meg lesz a patch(tudom ezt már párszor mondtam).
Már csak a szgépen lévõ opció fájlnak kéne még mûködnie.

roberto0915
BUÉK!
Patchekben gazdag Boldog Új Évet for all!

Gabe!
Ha kijön a HEP6 befogod rakni ps2-esbe a magyar mezeket?
Csak 1 kérdés... no meg 1 kívánság is...<#vigyor3>

roberto0915
...akkor nincs semmi új ps2-re?

gabe paul logan
Igen, pc-re....<#vigyor2>...

...bár néhány arc elég gagyi messzirõl, bár lehet h csak én nem tudok jól patchet telepíteni...

roberto0915
ez ps2-re is van?

Evolution patch

roberto0915
Hali?
Mi a legmenõbb patch manapság?
Kb. fél hónapja nem játszom pes-t, mert elveszett a patch-es dvd-ém és akkor gondoltam várok 1 kicsit, hátha lesznek újítások...

Boldog Új Esztendõt!

roberto0915
...várjuk a kis Jézus születését.<#vigyor3>

roberto0915
Boldog Karácsonyt! 😊<#hawaii>

DoNorBi
én is meghitt,békés,boldog karácsonyt szeretnénk kivánni minden fórum olvasónak!
shevy ez egy jó kérdés,talán az ünnepek miatt most nincs idejûk pesezni az embereknek😊
amúgy találtam egy lfp kits patch-t+alternativas cipõcsomagot az evoweben szerintem még ma kiprobálom jónak tûnik mind2.
jayz123 fajta patchet vki használta már,van olyan yo mint a mymy?

Haverok, Buli, Fight Club!

shevy
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Egyébként miért halt meg ez a topic?

Köszi. Megnéztem, e_textben a 151-ben van.
Végignéztem az e_textet, találtam egy csomó stadionképet. Márcsak az a kérdés, hogy ezek tényleg benne vannak a játékban, vagy csak PS2-rõl lett áttranszportálva ?

gabe paul logan
(jó reggelt most nézem hogy a saját hszemre válaszoltam<#vigyor2>)

gabe paul logan
Nemtom, amit eddig láttam ps2es gólokat neten inkább kamerával voltak felvéve, lehet hogy van vmi kompatibilis progi vagy konvertáló ami megoldja az ügyet...(de nem is tudom milyen formátumban van a replay)

gabe paul logan
A scoreboard 2 helyen is szerepel:
etextben vhol a 151, 152 filében asszem és
a 0 textben vagy 10 filében de ott csak hexadecimálisan módosítható
de ha letöltesz egy scoreboardot akkor meg tudod nézni hogy melyik filéket kell lecserélni...

Létezik valamilyen program, ami lejátssza PC-n a replayeket. Ugyanis memcard-ról pc-re át tudom másolni õket.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Tudja valaki, hogy a kijelzõ (scoreboard) hol van a 0_text.afs-n belül ?

shevy
na kipróbáltam, nagyon jól a barca mezek, most már van új startscreenem is, jayz chantspack is (ez nagyon jó) meg még feltettem most mumpleasers music patchét is 😊 úgyhogy mostmár van vagy 10 patch a játékomban 😊

shevy
megnéztem én is a ggsben, nagyon jónak tûnik, ma veszek dvd-t és kipróbálom

gabe paul logan
Megnéztem direkt, tele van mindennel 😊, sztem én is használom majd.

Bocs emberek, de a patch majd jön, ha lesz mûködõ pendriveom, kölcsönkérni nem igazán szeretnék mert lehet h az is elromrik.
Ja a maxdrive cdén nehogy formatáljátok a pendrivet mert szó szerint mindent letöröl a pendriverõl. Szó szerint...
(nyugodjatok meg én se tudok játszani mert az opció file a szgépemen van, viszont még egy fontos dolgot el kell intéznem rajta amit csak a ps2õn lehet, amúgy kész van)

shevy
ezeken rajta van az lfp logo is meg az a 3-as logo is?

shevy
majd kipróbálom valamikor, nincs üred dvd-m, kösz

gabe paul logan
http://files.filefront.com//;6321693;;/

-ezt találtam , rajta van minden ami neked kell, és nem kell variálni csak berakni dkzvel a játékba, hja és minõségi...😊

gabe paul logan
de ugyanilyen minõségû sose lesz mint ezekkel a pes5, mert ezeket a képeket át kell formáznom(kicsinyítés, nyújtás) és valamennyire eltorzul.

shevy
meg ami ezen van unicel felirat, talán jobb minõségû

shevy
de egyébként szerintem úgy is jó lenne, ha az eredetiekre raknád rá, ezeket a unicef feliratokat, az lfp logot, meg azt a 3-as nemtudom milyen logot, csak a fekete kapusmezre is sárga unicef kell, multkor fehér volt és olyan nincs, szóval szerintem az elsõ barca mezed jó lenne, ha ennyiket alakítanál rajta, kösz

shevy
jah, egy kicsit elütöttek de azt hittem, hogy olyannak kell lennie, inkább ezeket csináld meg amiket most raktam be, de egyébként úgy miért nem jó, hogy csak a helyére teszem?

gabe paul logan
Még a hétköznap, vmikor megcsinálom...amit legutóbb csináltam a bl mezes barca, a minap láttam h nem lett vmi jó a színek különböztek, más árnyalata volt a kéknek meg a vörösnek. sry, megpróbáltam kijavítani de nem tudtam kikeverni azokat a színeket.

shevy

itt van két kapusmez, meg lejjebb a két sima mez
gabe paul logan, csináld már meg légyszi, nekem nem ment, teljesen el van mosódva, mindegy mikorra, csak csináld meg kérlek, dvd-m most úgy sincs 😞

shevy
ja és még a régi jó mezeimet is felülírtam 😞

shevy
a start screen egy kicsit hibás lehet, mert amikor villog a press any button, akkor zölden meg feketén villog, a mez totál rossz, összevisszaszínû, egyedül a hangok lettek jók 😞

shevy
na kicseréltem a mezeket, raktam fel jayz soundpackot a mymy mellé, startscreent cseréltem, mindjárt kiírom, és megnézem mi sült ki belõle
(egyébként a ggs-ben szerintem nem kell a mezt kiszedni és utána rajzolóprogival szerkesztgetni, én egyszerûen rámentem a mezte, jobb klick, open, és beraktam helyére az újat, amit leszedtem netrõl. Aztán pedig ráhúztam az alsó 3 mezre)

gabe paul logan
Ez a waterloo tool meg mindegy hogy van e (sztem), mert még senki nem csinál rendes pes6 kit template-t, én is a régieket próbálom átalakítani, ezért nem is lesz olyan jó minõségû az alapmezek.
De Shevy próbálj a peshungary ról leszedni a pcre való kitserver 6ot, abban eredeti mezek vannak és sztem az új templatevel és lehet h a pngket is mellékelték mellé.

gabe paul logan
Amikor megnyitod a wetool-al kikódolt str-t ggsben akkor vannak opciók ott kell választani ps2 psp gbr gbr+i között, próbáld ki mindegyiket az egyiknél teljesen jó lesz a kép, azután ki lehet menteni a képet ha már kijelölted. Azután jobb klikk save as és elmenti bmp ként. És bármivel meg lehet nyitni, szerkeszteni(photoshop, paint stb). A módosítások után visszarakod a képet az strbe és egyszerûen kilépsz a ggsbõl.
És ezután pont arra a filére kell importálnod a 0textben amelyiket le szeretnéd cserélni, erre inkább a dkz t kell használni mert még nincs jó ggs ami nem fagyna le, sajnos ezért kellenek ilyen kerülõutak...

shevy
kipróbáltam ezt a ggs + we10kit tool kombinációt, nektek is szemcsés, meg más a mez amikor megnyitjátok a fájlt? másik, hogyha módosítom a mezt utána nem akarja str-ként elmenteni, csak png meg ilyesmik vannak, itt mi a teendõ?

roberto0915
...ennek a hírnek õrülök! az angolt én se vágom olyan jól, de gabe biztosan segít 😊

shevy
egyébként van valami profi mezcserélõ progi, csak nem jöttem rá, hogy hogyan mûködik
waterloo tool
Nem kell hozzá semmi más, csak dkz
Nem annyira vágom az angolt, hátha valakinek menni fog innen

shevy
valaki tudna adni ggs 6.6.1-hez egy linket, én csak 6.1.1-et találok, de a csávó azt írja, hogy a we10kit toolhoz, 6.6.1 kell

shevy
találtam két nagyon jó barca mezt, gabe paul logan, megcsinálnád ezeket nekem? többet nem nyaggatlak 😊

légyszi, utána már tényleg hagylak 😊
kösz