Winning Eleven 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Gabe mi a helyzet az Optoin File-lal? Sikerült megoldani?
Van állítólag egy save convert-áló program, amellyel pc-és elmentéseket lehet ps2-esbe konvertálni. Ha van ilyen, azzal lehet, h nem is kéne a játékosok neveivel és kinézetével bajlódnom, hanem csak a HEP6 O.F.-ját kéne felhasználni...
...a peshungary-n rá is kérdeztem, de baxnak válaszolni...
a holland liga helyére egész nyugodtan bemehetne a magyar liga...
Amúgy nekem is Samsung (128megás)pendrive-om van és minden ok.
Megcsinálhatnánk a holland liga helyére v a francia helyére vagy a két ligából a legrosszabb csapatok helyére magyarokat tennénk.
És a Debrecennel nem is kéne veszõdni, mert az már benne van a patchben...<#nyes>#nyes>
Habár nekem egy 512 MB-s Samsungom van és felismeri a PS2.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Már csak a szgépen lévõ opció fájlnak kéne még mûködnie.
Patchekben gazdag Boldog Új Évet for all!
Gabe!
Ha kijön a HEP6 befogod rakni ps2-esbe a magyar mezeket?
Csak 1 kérdés... no meg 1 kívánság is...<#vigyor3>#vigyor3>
...bár néhány arc elég gagyi messzirõl, bár lehet h csak én nem tudok jól patchet telepíteni...
Mi a legmenõbb patch manapság?
Kb. fél hónapja nem játszom pes-t, mert elveszett a patch-es dvd-ém és akkor gondoltam várok 1 kicsit, hátha lesznek újítások...
Boldog Új Esztendõt!
shevy ez egy jó kérdés,talán az ünnepek miatt most nincs idejûk pesezni az embereknek😊
amúgy találtam egy lfp kits patch-t+alternativas cipõcsomagot az evoweben szerintem még ma kiprobálom jónak tûnik mind2.
jayz123 fajta patchet vki használta már,van olyan yo mint a mymy?
Haverok, Buli, Fight Club!
Végignéztem az e_textet, találtam egy csomó stadionképet. Márcsak az a kérdés, hogy ezek tényleg benne vannak a játékban, vagy csak PS2-rõl lett áttranszportálva ?
etextben vhol a 151, 152 filében asszem és
a 0 textben vagy 10 filében de ott csak hexadecimálisan módosítható
de ha letöltesz egy scoreboardot akkor meg tudod nézni hogy melyik filéket kell lecserélni...
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Bocs emberek, de a patch majd jön, ha lesz mûködõ pendriveom, kölcsönkérni nem igazán szeretnék mert lehet h az is elromrik.
Ja a maxdrive cdén nehogy formatáljátok a pendrivet mert szó szerint mindent letöröl a pendriverõl. Szó szerint...
(nyugodjatok meg én se tudok játszani mert az opció file a szgépemen van, viszont még egy fontos dolgot el kell intéznem rajta amit csak a ps2õn lehet, amúgy kész van)
-ezt találtam , rajta van minden ami neked kell, és nem kell variálni csak berakni dkzvel a játékba, hja és minõségi...😊
itt van két kapusmez, meg lejjebb a két sima mez
gabe paul logan, csináld már meg légyszi, nekem nem ment, teljesen el van mosódva, mindegy mikorra, csak csináld meg kérlek, dvd-m most úgy sincs 😞
(egyébként a ggs-ben szerintem nem kell a mezt kiszedni és utána rajzolóprogival szerkesztgetni, én egyszerûen rámentem a mezte, jobb klick, open, és beraktam helyére az újat, amit leszedtem netrõl. Aztán pedig ráhúztam az alsó 3 mezre)
De Shevy próbálj a peshungary ról leszedni a pcre való kitserver 6ot, abban eredeti mezek vannak és sztem az új templatevel és lehet h a pngket is mellékelték mellé.
És ezután pont arra a filére kell importálnod a 0textben amelyiket le szeretnéd cserélni, erre inkább a dkz t kell használni mert még nincs jó ggs ami nem fagyna le, sajnos ezért kellenek ilyen kerülõutak...
waterloo tool
Nem kell hozzá semmi más, csak dkz
Nem annyira vágom az angolt, hátha valakinek menni fog innen