Winning Eleven 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki segítsen nekem abban, hogy az amerikai változatot(Pro evolution soccer 2007) is lehet a pes6 patcheivel módosítani? Nagyon kezdõ vagyok e témában de jó, hogy rátaláltam erre a fórumra! A játék a legjobb a foci progik között! El tudom képzelni milyen lehet patchelve! Húúúúúúúú!
Üdv.
egy átalakito progi segitett
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
helóz
azt szeretném kérdezni, hogy milyen formátumuak a ps2 mentések?pro evo 6nak a peccselt options file-jét szeretném femásolni,de állandoan corrupted datát ír:S van itt .npo , .max, .xps kiterjesztés is. egyiket se ismeri fel a memo ,miután rámásoltam az mp4 lejaccorol ulauncher segitségével.
pls help
tudni kell hogy wemerica peccses a pes6om
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Igen jó játék.. csak sajna már otthon nekem nincs ps2.. 😞
De gondoltam beköszönök a régi és új arcoknak..
..szal Szép napot mindekinek!
ml mentést is törölni? azt már nem.2013 ban vagyok.ehh
más megoldás nincs?:S
help plz-.-
leszeretném szedni a mymy patchet, de ezt az 1 fájlt nem tudom leszedni, nem jók a linkek
http://thepiratebay.org/tor/3670108/WEmerica_Project_V4_Ultimate_UK_%5BPES6-PS2%5D.rar
tudtok nekem segíteni?
leszedtem torrentröl egy wemerica v4 ultimate-patches pes6 iso-t.playstation 2 re.tehát már rajta vannak a kiegészítõk, direkt ilyet kerestem😊. DE, a rostert hogy lehet megcsinálni hozzá? van itt 5 fajta belõle: bin-cue, max, normal, npo, xps.
elöre is köszi
csak nemtuttammegjegyezni a linket...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
most gémeltem a pro evo 2007-tel...nemrossz!!!
egyre több az alapból licenszelt csapat
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De már nagyon.Nem találok sehol PES6-ot patchelve ,pedig PES5-öt full patchel találtam régen.
.:SOLIDUS:.
Szeretném, ha majd megjelenik a HEP6, akkor ps2-re is meglegyen vmilyen formában...
...szerintem nem vagyok egyedül
Ehhez mi is szükséges? :
-magyar mezek
-csapatok logoi a játékon belül
-OF (ez tartalmazza a csapatok, játékosok neveit, kinézetét és tehetségét) -ez sztem könnyen megoldható, csak Save Bulider-rel átkonvertáljuk ps2-es OF-ra
Ezen felül, ha lehetséges még:
-magyar reklámtáblák
-szurkolói hangok
-arcok (bár gabe-nek már meg is van Gera 😊
-transzparensek... meg még a fene tudja
HA TUDTOK VMIBEN SEGÍTENI ÍRJATOK, MERT ÉN NEM NAGYON ÉRTEK AZ ILYESMIHEZ.
A legfontosabb az elsõ három lenne, a többi csak hab lenne a tortán...
Üdv.: Roberto
majd ha kijön megnézem milyenek a mezek😄
Hogy lehet ezeket a fejeket berakni a játékba?
Még vmi.. ha lesz pc-re fradi mez, akkor áttod majd konvertálni ps2-re is??? ...asszem mintha régen mondtad volna, h megtod csinálni...
aza gáz hogy 1-2 arcnak más a 3dés modellje pcén és én csak pcérõl tudok képet csinálni az emberekrõl...és pl c. ronaldo és ronaldo feje teljesen más😞 amúgy ps2õn a 2 legjobb arcaim közé tartoznak.(sajna digitális fényképezõm meg nincs szal azokról nemtok még a tvérõl se képet készíteni)
de kirakom majd a linket, legfeljebb látatlanban kell beraknotok
evo-web
!regisztrálni kell hozzá hogy be tudjatok lépni!
PC-és stadionokhoz visszatérve,
-miazhogy nem 1ezik a kódolásuk a file-oknak???
-nem 1 a kiterjesztésük? .bin és .str ugyanúgy, mint a ps2-nél és belenéztem ggs-el is és ugyanúgy néz ki, mint a ps2-es pályáknál...
Biztos, h nem 1ezik?
Ez azért lenne fontos, mert végre elkezdtem foglalkozni a stadion-szerkesztéssel... nem is olyan nehéz kezelni, igaz el kell vele 1 kicsit bajlódni (konvertálni .bin file-ba, texturák..stb), de nem vészes.. és nem szeretném, akkor feleslegesen pazarolni az idõmet a szerkesztéssel, pedig megszeretnék "csinálni" néhány magyar stadiont...
szal? Lécci nézz már rá Te is, h legalább elviekben mûködne-e 1általán!
THX!
Game Graphic Studio kéne (6.1.1 -asszem ez a legújabb)... pedig volt már eccer, de formatálni kellett a gépet... a neten csak .msi kiterjesztésût találtam.. ez vmi tömörítési forma??? ...de amúgy bele tudok nézni, h mit tartalmaz, de semmi hasonlóságot nem találtam az én volt ggs-emhez... még 1 .exe sincs ott..
...ilyenkor mi van??? kezd már nagyon idegesíteni...
THX!
régebben meg volt nekem is a ggs, csak azt nem tom, h csináltam, h mûködjön.. na mind1..
amúgy ps2-ön játszom... pc-és szóba se jöhet.. 😛
azért kösz!
pcés lasztik nem jók ps2õn
de ha pcén jáccol akkor csak szed ki a labda 2 fájlát és csak cseréld ki azzal amit nem szeretnél már a pes6ban látni, ggs el csináld úgy könnyebb, van egy fájl amin láccik majd a labda képe és van elõtt egy hozzátartozó mdl fájl, az rakja össze végülis a labdát. Ezek kellenek. Sok sikert.
Honnan lehet beszerezni egy normális game graphic studio-t???
Kerestem, de csak .msi kiterjesztésût találtam... úgy néz ki, mintha ki kéne tömötíteni, de mikor tömköríteném ki mindig felugrik vmi xaros üzenet... hiába megyek rá az ok gombra újra ás újra felugrik...
jah még vmi... ha a hep5-bõl kiszertném venni a fradis Nike labdát és beszertném rakni a pes6-ba akkor azt hogy csináljam???
THX!
A "legújabb" patch h meg van rendes mezekkel csinálva premier league a holland liga helyett, szintén jay-z csinálta.
-hátha nem kéne dvd írással húzni az idõt...
Ja! Jelent-e meg már vmi új fasza kis patch ps2-re?
...amikor vki csinál 1 patch-et, akkor hogy próbáljátok ki, h mûxik-e?
-elpazaroltok 1 DVD-t ???
-v. vmilyen ps2 emulátorral tesztelitek ???
Én emulátorral akartam kipróbálni, de sajna ahogy bejönne az Intro lefagy az egész (lehet hogy a gép xar hozzá)... ha emu-val megoldható lenne, akkor szívesebben próbálkoznék én is arcok, mezek, stadionok berakásával... pl. terempályák... és nem kéne pazarólni a drága DVD-ket...
szal??
A peshungary-ra felkerült néhány terempálya és 1 strand pálya...
...lehetséges ez ps2-ön is???
Nagyan állat lenne!
csak pes5re
de én ezeken az oldalakon nézelõdök
www.pesgaming.com
www.evo-web.co.uk