31
-
fflx #31 Esetelg ha valakit erdekel is, hogy mi meg hogyan tortenhetett, annak erdemes talan ellatogatnia ide:
http://www.atomeromu.hu/tortenelem/balesetek3.htm
A tobbiek meg csak nyugodtan beszeljenek ossze meg vissza. -
#30 Azért használják mert menő. Amúgy a stalkernél viszont tényleg jó lenne, mert én egy másik játékban játszottam a stalker szerű moddal, és ott nagyon ott volt a hangulat, többek között ennek az elmosásnak köszönhetően+ még egykis színfakítás. -
Jankec #29 Hja már 4 éve várom ezt a játékot, de már a hírek szerint szeptemberre meg lesz. ( bár 2 éve csinálják már h kitűznek 1 időpontot és még mindig nincs eredmény . De ha már eddig húzták illő lenne csinálni 1 atom játékot! -
Fikusz Kukisz #28 Várom és csak várom a játékot.
Ezt a homály grafikárt utálom.
A Prince of Persia:The Two Thrones ba is kicsit homályos volt a kép.
Miért használják ezt az effektet? -
#27 Akit tényleg érdekel, hogy mitől volt a katasztrófa, annak majd leírom kicsit pontosabban.
A lényeget már lentebb leírták, vészhelyzetet szimuláltak csak egy-két dolog közbejött.
A kulcs a dologhoz az, hogy mit jelent az hogy alulmoderált vagy felülmoderált. Ennek tessék utánanézni. -
irkab1rka #26 Dzsin nem tud jól olvasni.
Ki mondta, hogy a kezelők voltak a "néhány felelőtlen, kísérletezésre kedvet kapó ember"?
Gyerekek, ugyanmár.
Amúgy úgy emléxem, hogy katasztrófa helyzetet szimuláltak, csak a hibás műszer megszopatta őket.
-
#25 Csak az SG nem tud jól fordítani + nem ismerik a dolgok hátterét. A kezelők csak felsőbb parancsot teljesítettek. -
ubuntu #24 "A világ legnagyobb atomerőmű-szerencsétlenségét néhány felelőtlen, kísérletezésre kedvet kapó ember okozta..."
Persze, meg még a vasorrú bába, és lompos farkas is felelőssé tehető érte.
A csernobili atomreaktor, mint a legtöbb szovjet RBMK reaktor, katonai parancsnokság alatt állt.
Ott még klotyóra is csak érvényes paranccsal lehetett kimenni.
-
#23 Szép lesz, ne parázz! -
#22 Mire elkészülnek a PS3-as verzióval addigra kijönn a PS4 meg új PC-s hardware-ek amire megint optimalizálni kell. :D -
rgerg #21 Nekem az bassza nagyon a csőrömet,hogy minden állókép kurvajól néz ki,viszont az összes vidijó amit láttam a játékból kb chaser szintű.Volt valami régebbi stuff amikor egy esős mezőn asszem valami ugri-bugri kismalac rohangál és azt lődözték...nah ott kinyílott a bicska a zsebemben:a half-life 1 szebb volt annál és már akkor megjelentek ilyen szintű képek... -
ogreg #20 Az oldalunkon az a sugárzásmérő kamu, vagy csak valódi? -
#19 Még pc-re se bírják megcsinálni... És még ha ps3-ra is kiakarják adni még húznak rajta egy kicsit :D -
#18 Neeeh, csak annyira sovány lett a sugárzástól, hogy egy kis zápor előtti szélvihar felkapja és elfújja! -
spR #17 Sztem Garfield nem ezt akarta mondani. (Legalabbis en nem ezt vettem ki a szavaibol)
Mindenesetre itt az sg-n (is) volt egy cikk a Csernobili kornyezetrol
http://www.sg.hu/cikkek/40040/csernobil_atomsivatag_helyett_viragzo_vadon -
haxoror #16 Aha, szóval a sugárzás csak az emberre veszélyes az összes többi élőlényre nem -
#15 viszlát a 30. évfordulón, akkor majd talán megjelenik:) -
Andris #14 Tudtátok, hogy meg fog jelenni PS3-ra is? Tökjó :) ebből már lehet tudni, hogy nagyjából 1 év múlva meg is jelenik :D ...pláne, hogy állítólag már kész van... -
vg #13 Pff, a kettes képen egy repülő tehén látható amint éppen le akarja kaszálni hősünket? -
ebertek #12 Persze, majd a Duke Nukem Forever-el egy időben :] -
#11 Nah, hát kicsit ráncosabban születnek, meg gyorsabban öregednek, dehát aki kiváncsi...#idiota] -
BlueGold #10 Hát az állatoknál talán nem olyan nagy gond, hogy 30%-uk nem éri meg az első szülinapját a Zónában. Plusz talán az se gond, ha a "gyerekek" egy kicsit máshogy néznek ki mint a szüleik :-)
Játék lesz valószinűleg, nekem a "S.T.A.L.K.E.R.BUILD.2215.MP.BETA" meg van. Ez kb. egy éves verzió, csak multi van benne. -
#9 Megjelenik ez a game egyáltalán valamikor? -
#8 Gihi :-)
Csak nem újabb kamuképek a "készülő játékból"? :-)))) -
spR #7 Ebbol is latszik, hogy az ember a legnagyobb kartevo. A termeszet meg egy sulyos radioaktiv szennyezodessel is megbirkozik, de az emberrel szemben vesztesre van itelve... -
#6 Minek írnak erről ennyit? Már uncsi egy kicsit állandóan a kifogásokat hallgatni, meg a szép ÁLLÓ képeket nézegetni...
Érdekes mondjuk, hogy a növényzet nem hogy kárát látta a kataszrófában, hanem burjánzásnak indult. Ennyit a sugárzásról és annak veszélyeiről. A természet ellen, ha nem vagyunk ott nem tehetünk semmit, ahogy ez Garfield barátom is megmondá! -
#5 Sztem az egy lepattanó lövedék lehet. -
djukel #4 Nalunk is egy nappal a katasztrofa utan lefordult egy tyuk a kakasulorol. -
Garfield #3 Ha ezek után belegondolunk abba, hogy mit dolgoz fel a S.T.A.L.K.ER, már nem is annyira futurisztikus a mutánsok szerepeltetése a játékban. Bizony, nem egy emberre egyáltalán nem hasonlító teremtmény született Csernobil környékén a robbanás óta eltelt húsz esztendőben.
Khm, a Cserobil környéki állat- és növényvilág köszöni szépen és nagyon jól elvan, mióta a sugárzás következtében az ember nem teszi be oda a lábát. -
#2 furcsa az első képen a lánctalpas gépnél a fószer fejénél is látható torkolattűz-szerű dolog...
vagy hiba, vagy gyenge hatáskeltésként egy elszáguldó tüzes golyó... -
#1 "A hírben háttérbe is szorult maga a játék, de azt hisszük, hogy ez most megbocsátható."
nemcsak hogy megbocsájtható, de magától érthetődő is: mit lehetne írni egy üres ígérgetésről immáron sokadik alkalommal??