31
  • fflx
    Esetelg ha valakit erdekel is, hogy mi meg hogyan tortenhetett, annak erdemes talan ellatogatnia ide:

http://www.atomeromu.hu/tortenelem/balesetek3.htm

A tobbiek meg csak nyugodtan beszeljenek ossze meg vissza.
  • Sanyix
    Azért használják mert menő. Amúgy a stalkernél viszont tényleg jó lenne, mert én egy másik játékban játszottam a stalker szerű moddal, és ott nagyon ott volt a hangulat, többek között ennek az elmosásnak köszönhetően+ még egykis színfakítás.
  • Jankec
    Hja már 4 éve várom ezt a játékot, de már a hírek szerint szeptemberre meg lesz. ( bár 2 éve csinálják már h kitűznek 1 időpontot és még mindig nincs eredmény . De ha már eddig húzták illő lenne csinálni 1 atom játékot!
  • Fikusz Kukisz
    Várom és csak várom a játékot.
    Ezt a homály grafikárt utálom.
    A Prince of Persia:The Two Thrones ba is kicsit homályos volt a kép.
    Miért használják ezt az effektet?
  • Molnibalage
    Akit tényleg érdekel, hogy mitől volt a katasztrófa, annak majd leírom kicsit pontosabban.
    A lényeget már lentebb leírták, vészhelyzetet szimuláltak csak egy-két dolog közbejött.
    A kulcs a dologhoz az, hogy mit jelent az hogy alulmoderált vagy felülmoderált. Ennek tessék utánanézni.
  • irkab1rka
    Dzsin nem tud jól olvasni.
    Ki mondta, hogy a kezelők voltak a "néhány felelőtlen, kísérletezésre kedvet kapó ember"?

Gyerekek, ugyanmár.

Amúgy úgy emléxem, hogy katasztrófa helyzetet szimuláltak, csak a hibás műszer megszopatta őket.

• Dzson
    Csak az SG nem tud jól fordítani + nem ismerik a dolgok hátterét. A kezelők csak felsőbb parancsot teljesítettek.
  • ubuntu
    "A világ legnagyobb atomerőmű-szerencsétlenségét néhány felelőtlen, kísérletezésre kedvet kapó ember okozta..."
    Persze, meg még a vasorrú bába, és lompos farkas is felelőssé tehető érte.
    A csernobili atomreaktor, mint a legtöbb szovjet RBMK reaktor, katonai parancsnokság alatt állt.
    Ott még klotyóra is csak érvényes paranccsal lehetett kimenni.
  • Zocsi
    Szép lesz, ne parázz!
  • mesor
    Mire elkészülnek a PS3-as verzióval addigra kijönn a PS4 meg új PC-s hardware-ek amire megint optimalizálni kell. :D
  • rgerg
    Nekem az bassza nagyon a csőrömet,hogy minden állókép kurvajól néz ki,viszont az összes vidijó amit láttam a játékból kb chaser szintű.Volt valami régebbi stuff amikor egy esős mezőn asszem valami ugri-bugri kismalac rohangál és azt lődözték...nah ott kinyílott a bicska a zsebemben:a half-life 1 szebb volt annál és már akkor megjelentek ilyen szintű képek...
  • ogreg
    Az oldalunkon az a sugárzásmérő kamu, vagy csak valódi?
  • Evogordon
    Még pc-re se bírják megcsinálni... És még ha ps3-ra is kiakarják adni még húznak rajta egy kicsit :D
  • Zocsi
    Neeeh, csak annyira sovány lett a sugárzástól, hogy egy kis zápor előtti szélvihar felkapja és elfújja!
  • spR
    Sztem Garfield nem ezt akarta mondani. (Legalabbis en nem ezt vettem ki a szavaibol)
    Mindenesetre itt az sg-n (is) volt egy cikk a Csernobili kornyezetrol
    http://www.sg.hu/cikkek/40040/csernobil_atomsivatag_helyett_viragzo_vadon
  • haxoror
    Aha, szóval a sugárzás csak az emberre veszélyes az összes többi élőlényre nem
  • NEOreg3
    viszlát a 30. évfordulón, akkor majd talán megjelenik:)
  • Andris
    Tudtátok, hogy meg fog jelenni PS3-ra is? Tökjó :) ebből már lehet tudni, hogy nagyjából 1 év múlva meg is jelenik :D ...pláne, hogy állítólag már kész van...
  • vg
    Pff, a kettes képen egy repülő tehén látható amint éppen le akarja kaszálni hősünket?
  • ebertek
    Persze, majd a Duke Nukem Forever-el egy időben :]
  • Zocsi
    Nah, hát kicsit ráncosabban születnek, meg gyorsabban öregednek, dehát aki kiváncsi...#idiota]
  • BlueGold
    Hát az állatoknál talán nem olyan nagy gond, hogy 30%-uk nem éri meg az első szülinapját a Zónában. Plusz talán az se gond, ha a "gyerekek" egy kicsit máshogy néznek ki mint a szüleik :-)
    Játék lesz valószinűleg, nekem a "S.T.A.L.K.E.R.BUILD.2215.MP.BETA" meg van. Ez kb. egy éves verzió, csak multi van benne.
  • mesor
    Megjelenik ez a game egyáltalán valamikor?
  • Blasta
    Gihi :-)
    Csak nem újabb kamuképek a "készülő játékból"? :-))))
  • spR
    Ebbol is latszik, hogy az ember a legnagyobb kartevo. A termeszet meg egy sulyos radioaktiv szennyezodessel is megbirkozik, de az emberrel szemben vesztesre van itelve...
  • Zocsi
    Minek írnak erről ennyit? Már uncsi egy kicsit állandóan a kifogásokat hallgatni, meg a szép ÁLLÓ képeket nézegetni...
    Érdekes mondjuk, hogy a növényzet nem hogy kárát látta a kataszrófában, hanem burjánzásnak indult. Ennyit a sugárzásról és annak veszélyeiről. A természet ellen, ha nem vagyunk ott nem tehetünk semmit, ahogy ez Garfield barátom is megmondá!
  • Sanyix
    Sztem az egy lepattanó lövedék lehet.
  • djukel
    Nalunk is egy nappal a katasztrofa utan lefordult egy tyuk a kakasulorol.
  • Garfield
    Ha ezek után belegondolunk abba, hogy mit dolgoz fel a S.T.A.L.K.ER, már nem is annyira futurisztikus a mutánsok szerepeltetése a játékban. Bizony, nem egy emberre egyáltalán nem hasonlító teremtmény született Csernobil környékén a robbanás óta eltelt húsz esztendőben.

Khm, a Cserobil környéki állat- és növényvilág köszöni szépen és nagyon jól elvan, mióta a sugárzás következtében az ember nem teszi be oda a lábát.
  • noss
    furcsa az első képen a lánctalpas gépnél a fószer fejénél is látható torkolattűz-szerű dolog...
    vagy hiba, vagy gyenge hatáskeltésként egy elszáguldó tüzes golyó...
  • noss
    "A hírben háttérbe is szorult maga a játék, de azt hisszük, hogy ez most megbocsátható."
    nemcsak hogy megbocsájtható, de magától érthetődő is: mit lehetne írni egy üres ígérgetésről immáron sokadik alkalommal??