Felhasználó félelmek az iWiW felvásárlása miatt

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemszóltam<#banplz>

miért, teveklub is a t-online-é?

MetaMórfózis
IGen, énis épp ezen morfondíroztam még annó mikor megvették, hogy mikor jön az emltdíjas sms meg a datoyla rendszer...

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

bld
Én nem adtam volna el inkább bérbeadtam volna jó pénzért -állandó magas passzív jövedelemnél nincsen jobb-

viszont én nem attól félek amitõl sokan (adatvédelem spam)
hanem sokkal inkább attól h mi lesz ha rájönnek h kifizettek egy nagy rakást pénzt ezért megérdemlik h õk is keressenek rajta ergo fizetõssé teszik a szolgáltatást, na az már baj a többi csak vicc

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Gyenis Balázs egy gyökér.

MetaMórfózis
Például spamelget, lsd. freemail stb.

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Lynx_TWL
megszerzik a kisállataid nevét!!!! félelmetes:)

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

És mit akarna a T-Online az adatokkal? Kivonja belüle a zoxigént?

<#banplz>
BiG G
szerintem sem adatgyûjtésrõl van itt szó, inkább a netes terjeszkedésrõl

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Demon Eyes Kyo
1 milliárdért én is eladtam volna. Aki pedig az adatait félti az ne netezzen, ennyi.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

norbre
ezek eddig nem féltek hogy megadták az adataikat csak most? mi a garancia hogy eddig nem használták azokat?
sõt ha eddig nem vették volna észre kezdetektõl ott volt alul a T-Online logója, szal ha adatokat akart volna már rég megkaphatta volna.

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Az IWIWesek úgyis panaszkodtak, hogy iszonyú sokan regisztrálnak naponta és a szervereik igencsak a végét húzzák ezért nincs meghívó, na há ezzel a lépéssel megoldották a folyamatos növekedést...de nekem az nem tettszik, hogy a T-offline mindenre ráteszi a mancsát. :( Chat.hu is az övék már. Végén már a magyar látogatott weboldalak 90%-a az övék lesz, és akkor tényleg majd azt csinálnak amit akarnak. :((

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

tothzozo
Nagy a felhajtás de majd elmúlik.
Majd jön valami új és jobb.
Ami pedig az adatokat illeti, valós a félelem!

<#idiota>

Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein

Istenem de naívak egyesek. Nemkell a T-Online-nak az iWiW ahhoz, hogy bárkirõl adatokat szerezzen...

noss
átlagosan 230 kérés másodpercenként...
a T-akkonylánnak több pénze van, amibõl
egyrészt gyorsabb lehet az oldal,
másrészt több lehet rajta v vele kapcsolatosan (pl spam-küldés?) a reklám..

________ `_~_\" noss

dotkom
aki a t-online miatt delet account-ozik az beteg ember :D (hacsak nem chellos. úgy én is félnek...)<#circling>

http://atwwebmaker.tx.hu/

← ElőzőOldal 3 / 3