116
  • virs lee
    Spammelni anélkül is lehet, elküldik rakás kamu generált címre, 100ból 1 majd csak bejön.
  • juzosch
    A legtöbb weboldalért most is fizetsz. Ugyanúgy, ahogy a rádióért és a tv-csatornákért. reklámnak hívják.
  • Marchus
    "Elsőnek a jelenlegi funkciók és a használhatóság rendbetételét tűztük ki célul. A későbbiekben pedig az észrevehető változás annyi lesz, hogy folyamatosan bővülnek a funkciók és szolgáltatások, továbbá fokozatosan gyorsabbá válik az oldal. Design marad! :) Az újdonságokkal kapcsolatban..."

Dizájn marad (elméletileg), szal lesz magentás az oldal hál'istennek...
  • Zenty
    Én csak másoltam :D
  • Anotino
    Amugymeg aki az adatait felti, megtehette volna korabban is. Abban a pillanatban ahogy beirta azok mar ki is vannak teregetve nem kell T sem hozza. Eleg egy elkoszalt backup, vagy barmi..

Munkahelyemen pl rohadtul probalok vigyazni az emberek adataira, levelezesere, keves ember, oda is figyelek es meg igyse sikerul mindig.. Hatmeg ha ismeretlenek lennenek, milliokat fizetnenek erte, vagy szarnek bele...
  • gregor
    Maximum emelt dijas sms-erért lehet,majd meghivót küldeni,szerintem igy se lesz egy rossz ötlet.Valamiből fent kell tartani a weboldalt.Előbb utóbb eljön a fizetős weboldalak kora.Azaz ha megnéznél egy weboldalt fizetsz!
  • virs lee
    Magyarisztán. ;D
  • Anotino
    A T online amint hozzanyult a freemailhez hasznalhatatlan lett.. Inkabb nem kernek belole.
  • virs lee
    Ezért nem szabad saját adatokkal regisztrálni, küldözgessék a szemetet fiktív címre. Pl. e-mail címnek tök jó a [email protected], ha már annyit reklámozták. :))
  • Max Damage
    Szörnyűek vagytok! A T-Online-nak egyrészt ez egy óriási hirdető piac, amiért jó summát tud bezsebelni, azon cégektől akik hirdetni szeretnének az oldalon, hiszen 24 millió oldalletöléts/nap hatalmas hasznot hoz. Sőt a jelenlegi szolgáltatásokat is bővíteni tudja, ugyanis megvan a megfelelő szakképzett munkaerő a cégnél. Azaz csak mondom, hogy hamarosan szerintem várható lesz SMS küldési lehetőség az oldalon keresztül, de hogy milyen kitételekkel az majd tőlük fog függni elsősorban. Aztán a T-Online-nak megvan a megfelelő szerverparkja, ami már így is több millió felhasználót tud ellátni, azaz nem fog az oldal megállni, lassulni mint eddig, hiszen végre olyan masinát/masinákat raknak az oldal alá ami lazán elviszi semmi féle fennakadással, szóval az oldal gyorsulni fog csak, ami azt jelenti hogy a meghívást is ismét megnyitják, valószínüleg semmilyen korlátozással majd! Szerintem ez az üzlet mindenkinek megérte, aki meg személyes adatainak árusítását látja benne az téved, a T-Online így is majdnem mindenkiről tud mindent, ez nem erről szól, hanem potenciális hirdető piacról, ami a meghívók korlátlan bevezetésétől még erősebb, mégnagyobb bázist és teret kap... Mondjuk ami engem is irritál kicsit, félek hogy elmagentálódunk :S
  • Inquisitor
    "paranoiások..
    a tonlájnnak ez egy nagy üzlet, reklám, stb. nemkell rögtön minden szarra asszociálni."
    Remélem igazad van, és mi tévedünk ...
    Én Freemail felhasználó vagyok 12 éve.
    Na most jelenleg a Freemailen HA fizetsz, akkor van spam szűrés, ha nem, akkor meg annyi szemetet kaspz, hogy ihaj. Egyik cégnél reklamáltam a reklámszemét miatt, mire azt kaptam a pofámba, hogy elfogadtam az ÁSZF-ben, hogy a T-izéke rendelkezik az adataimmal.
    Csakhogy én a C3 alatt regisztráltam, és akkor NEM volt benne ilyen!

Amikor az Index-mailt átvette a VIP-mail (aminek a kezelőfelülete egy rakás k*ki, és aki tervezte, annak élete végéig kéne használnia), akkor ők legalább dobtak egy mailt, hogy vagy elfogadom az ő ÁSZF-jüket vagy mehetek a búsba.

Na ez a nagy magyar valóság.

Azt hiszem átcuccolok én is az Orkut-ra :((
  • Auruma
    Én fent vagyok az iwiw-on! Belassúlt szar az egész! NIncs meghívó! Megtelt? Most lesz szerintem, mert páran otthagyják a francba!
    De lehet törlöm én is a regisztrációmat! Mi a frásznak?
  • RoliSoft
    " Magyar-ország " ? :)
  • insomniac
    paranoiások..
    a tonlájnnak ez egy nagy üzlet, reklám, stb. nemkell rögtön minden szarra asszociálni.
  • Zenty
    Hogy fizetöss lesz az nem valószinü max nagyon sok spam reklám lesz nah az valószinüb!
    Egyébként:
    "A T-Online Magyar-ország Zrt. ma írt alá szerződést az Kft. átvételéről. A vételár közel 4 millió euró. Hölgyeim és Uraim jó sok pénzt megérünk T-nolineak"

Ennyi pénzért hülye lett volna aki nem adja el! Meg kitalálo ahogy nézem sz@rik az egészbe én helyébe hagynám is ennyi pénz után vagy csak ha nem kap még havi fizut a további közremüködésért... :D
  • adam012
    mer honnan tudna? nekem közöm nincs a t-onlinehoz mindenem upc-s:) iWiW-em meg úgysincs csak myvip-em
  • RoliSoft
    T-iWiW :)

ps. rólam nem sokat tud meg a T. max azt amit a RIPE Whois-ban ír ;)
  • Benoke
    Mondani sokmindent lehet, de bele fognak szólni mindenbe és azt az undorító rózsaszínt is rá fogják erőltetni az oldalra. Meg egy két dolgot fizetőssé tesznek, hogy ne legyen már fenékig tejföl.
  • ZoliJ
    a T-online az iWiW nélkül is mindent tud rólad...
  • tothzozo
    Szerintem az életeden kívül nincs nagyobb értéked!(ha csak nem valaki másé)
    És minnél többet tudnak rólad annál sebezhetőbb és kihasználható vagy.
    A tuttodon kívül.
    Élet=információ
    Imformáció=kontroll
    szerintem
  • ZoliJ
    nemszóltam
  • ZoliJ
    miért, teveklub is a t-online-é?
  • MetaMórfózis
    IGen, énis épp ezen morfondíroztam még annó mikor megvették, hogy mikor jön az emltdíjas sms meg a datoyla rendszer...
  • bld
    Én nem adtam volna el inkább bérbeadtam volna jó pénzért -állandó magas passzív jövedelemnél nincsen jobb-

viszont én nem attól félek amitől sokan (adatvédelem spam)
    hanem sokkal inkább attól h mi lesz ha rájönnek h kifizettek egy nagy rakást pénzt ezért megérdemlik h ők is keressenek rajta ergo fizetőssé teszik a szolgáltatást, na az már baj a többi csak vicc
  • ZsirosKenyer
    Gyenis Balázs egy gyökér.
  • MetaMórfózis
    Például spamelget, lsd. freemail stb.
  • Lynx_TWL
    megszerzik a kisállataid nevét!!!! félelmetes:)
  • sonicXX
    És mit akarna a T-Online az adatokkal? Kivonja belüle a zoxigént?

• BiG G
    szerintem sem adatgyűjtésről van itt szó, inkább a netes terjeszkedésről
  • Demon Eyes Kyo
    1 milliárdért én is eladtam volna. Aki pedig az adatait félti az ne netezzen, ennyi.
  • norbre
    ezek eddig nem féltek hogy megadták az adataikat csak most? mi a garancia hogy eddig nem használták azokat?
    sőt ha eddig nem vették volna észre kezdetektől ott volt alul a T-Online logója, szal ha adatokat akart volna már rég megkaphatta volna.
  • roliika
    Az IWIWesek úgyis panaszkodtak, hogy iszonyú sokan regisztrálnak naponta és a szervereik igencsak a végét húzzák ezért nincs meghívó, na há ezzel a lépéssel megoldották a folyamatos növekedést...de nekem az nem tettszik, hogy a T-offline mindenre ráteszi a mancsát. :( Chat.hu is az övék már. Végén már a magyar látogatott weboldalak 90%-a az övék lesz, és akkor tényleg majd azt csinálnak amit akarnak. :((
  • tothzozo
    Nagy a felhajtás de majd elmúlik.
    Majd jön valami új és jobb.
    Ami pedig az adatokat illeti, valós a félelem!

• ZoliJ
    Istenem de naívak egyesek. Nemkell a T-Online-nak az iWiW ahhoz, hogy bárkiről adatokat szerezzen...
  • noss
    átlagosan 230 kérés másodpercenként...
    a T-akkonylánnak több pénze van, amiből
    egyrészt gyorsabb lehet az oldal,
    másrészt több lehet rajta v vele kapcsolatosan (pl spam-küldés?) a reklám..
  • dotkom
    aki a t-online miatt delet account-ozik az beteg ember :D (hacsak nem chellos. úgy én is félnek...)