Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
-A fejlesztés azonnal elkezdõdött a Road to Hill 30 befejezése után
-Kedvenc Baker hadnagyunk ezúttal a felderítõ osztaghoz csatlakozik a Market Garden hadmûvelet során. Ezért aztán kicsit kibõvül a repertoárunk, géppuskázó, páncélos elhárító, aknavetõvel felszerelt, illetve rádiós szakaszokat kommandírozhatunk.
-A környezet döntõ többségében elpusztítható lesz. Géppuskával játszi könnyedséggel aprítjuk a szalmabálákat, fa ajtókat és egyéb, könnyû fedezékeket. Ezzel ellentétben egy kõfal mögött nyugodtan szalonnázhatunk, ugyanis el fog tartani egy darabig, míg lebontják elõlünk.
-Kibõvített multiplayer mód várható, bõvebb bejelentés az E3-on.
-A fejlesztõk nem szándékozzák epizódalapúvá tenni a játékot, szerintük így is olyan jellegû.
-A Gearboxos lyánykák gondolkoznak egy Wii porton is, de egyelõre semmi több.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

BiG G
hát nemtudom... az összes képnek CGI szaga van... mondjuk láttam a videót, de így is furák a képek, szépek de mégis túl plasztikusak

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Serpa
ho?

DJ Skyline
fasza lesz,remélem elfog futni a gépemen!<#idiota>
mondjuk az egészet kikéne bõvíteni!:\

grebber
Vótakmá!

Serpa

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

grebber
Éppen az a legeslegszánalmasabb hogy pl X1800XT 512MB-ossal is csak 47FPS hát hol élnek ezek?

koschwarz
hát ja, szerintem mindenki szidja a fejlesztõket, aki megvette és rájött, hogy nem fut a gépén...mert nem hiszem, hogy mindenki csúcsgépekkel rendelkezik, az átlagnak átlag gépe van.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Felejtsd el az a rakás szar Ghost Recon ott tökmindegy mi a gépedbe raklap szar nemtudnak optimalizálni.

koschwarz
én voltam katona és lõttem is, sõt azóta is többször, szerintem kileng,

azt meg simán elhiszem, hogy rohanás után meg ha repkednek a golyók körülötted, akkor nem úgy célzol, mint annak idején a mohaa-ban. nem olyan körülmények között kell elképzelni a célzást még a katona bácsiknak sem, amikor kimennek a lõtérre, és egy céltáblára nyugodtan célozhat. kíváncsi lennék, hogy harcban ezek a katonák hogy céloznának. szerintem reális az, ahogy a játékban megcsinálták.

koschwarz
úgy értem, ha valakinek nincs ilyen ageia-szarja, akkor a procinak kell számolgatnia a tárgyak fizikáját, ami eléggé visszavesz a teljesítménybõl, lásd ghost recon 3

grebber
Sok lámi miatt !na akkor gyorsan ismerkedj össze hivatásos katonákkal mert ismerösim között van pár akik tolták és mondták igy soha az életbe nem lent ki a fegyver max ha közben rugdosnak hátulról.

grebber
Ezt honnan szedted hogy fizikai proci = komoly gépigény??
Attól csak látványosabb lesz és gyorsabb is.

koschwarz
ja, ahogy néztem ezt a kibõvített videót, továbbra is van kilengése a fegyvernek célzáskor, de van ebben is valami olyasmi, mint a cod2-ben a lélegzetvisszatartás. gondolom a sok lámi miatt, akinek nem tetszett, hogy nem tudja egyedül kiírtani a fél wermachtot, mert nem tudott senkit eltalálni a garanddal messzirõl<#hehe>

az viszont király volt, ahogy 2-en telepítették az géppuskát<#eljen>, meg remélhetõleg annyiban javul a játékmenet is, ahogy ebben a videóban volt: hogy a németek nem eleve egy fedezék mögött várnak ránk, vagy hogy ha egy bizonyos pontra érünk, akkor lehet látni hogy távolabb akkor futnak oda a németek, hanem miután rajtuk ütünk, akkor eszmélnek, és akkor próbálnak fedezék mögé bújni.

koschwarz
én is azt néztem, hogy nehogy már lebutítsák egy 100 m-rõl headshotra a célzást..., pont ez volt az egyik, amit szerettem a BiA-ban

egyébként iszonyatosan jól néz ki, ahogy lenéz az övére amikor gránátot vesz elõ, meg a robbanás utána törmelékek...remélem nem kell hozzá ageia fizikai proci vagy mijafranc, mert akkor komoly gépigénnyel kell számolni.

meg az is tetszik, ahogy kiadja a parancsot, a katonák figyelnek, majd ahogy elindulnak...

bricsi01
Hát szerintem az, hogy nem leng ki a célzásnál az rossz.
Ront a valóságszerüségen 😞
De az egész bejött és állat

ERykk
<#eljen>

Csacsi
Hidd el, mire lesz ez a bia, addigra lesz ps3 is 😄 de tényleg hagyjuk abba az offot. Mindenki azzal játszik, amivel szeret, vagy amit megengedhet magának.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ERykk
ja, a távoli jövöben minden lesz😛

Csacsi
A ps3-hoz lesz egér, és bill támogatás is....szal már ez sem gond.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ERykk
nekem nem jon be a konzol, sztem azon nehezebb fps-t jatszani:S

Csacsi
Én csak alternatívát mondtam, nem flémet akarok indítani, mindenki saját gondolata szerint cselekszik. Én áttértem a konzolra. És jobban bejön. Ja és ami fontos....Jóval olcsóbb.

DJ Skyline
nincs konzolom,és nem veszek!😊

Csacsi
Ezért kell majd konzolon játszani. Ott nincs ilyen gond, hogy akad, és ott optimalizálnak is rendesen.

Shep
Senki a cod 2 miatt írtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ez Unreal 3 motor. Ki mondott mást?

Shep
A cod2 nem saját motor? Ez meg nem unreális 3 motor?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
Megkell nézni milyen motor hajtja, ez 1 gyors kipróbálás után egybõl leesik, fõleg ha sorozat 1 ujabb részérõl van szó. Természetesen az ilyen motor foltozások hátránya, hogy habár szebb lesz, de lassabb. A másik meg hogy nem optimalizálnak, tisztán lehet látni évekkel ezelõtt milyenek voltak a gémek és most milyenek... a tendencia affelé szalad el hogy, új játék csak 1 jelenlegi megadott csúcskonfigon élvezhetõ maximálisan, persze ez nemigaz mivel fél év alatt ennyit nem javul a grafika hogy ilyen drasztikus hardwernövekedés kelljen neki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Evogordon
Igazából akkor azért van az hogy egy nem anyira szép grafikájú játék akad egy viszonylag erõs gépen mert egy dx8.1-es motrt átírtak dx9-esre?

Sheltem
Nem tudom de ez akkoris eszetlenség. Én dolgozom tehát ha nagyon akarnék megszorításokkal, de tudnék bõvíteni, de mivan egy 5-10 éves kissráccal? Nem az a baj, hogy egyre szebbek a játékok és ezáltal egyre komolyabb gépet igényelnek,de urambocsá egy 80000Ft os videókártya vigye már el jól az új játékokat. Ez biztos nagy kérés, én sokszor megmosolygom akik írják, hogy "7800gtm van 2 magos Amd 64 és szaggat az oblívijon meg a ghószt rekon" viszont van amikor énis felháborodok és kitör belõlem <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Istencsászár
Egy sima 256mbs Dx9es karin ennek vigan futkosnia kéne... de ugyis ugycsinálják hogy vegyél 1 újat...

Cod2 õs Q3 engine agyon tunningolt motorja, amire ráhúzták a dx9et, ennek eredménye hogy marha lassú... Nézz csak meg 1-2 Dx9 techdemokat, az a szomorú hogy a felét sem használják ki amit a kari tud(na)... Nem a kártyák a gyenge pontok hanem a programozók nem optimalizálnak, uj game, uj vga, habár az 1 évvel ezelõtti is bõven-bõven elég lenne hozzá de te vegyél 1 kicsivel jobb ugyan olyan 256 Mb-s vgat ami kicsit magasabb orajelen megy és van benne csomó olyan funkció amit ki sem használ, soha nem fog kihasználni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shep
Sokkal jobb lenne ha a tisztelt játékkészítõk kapcsolnának rá az optimalizálásra.

Sheltem
Mire ez multiplayerben megfelelõ sebességgel fug futni(úgy hogy nincs levéve semmi hanem átlag highon mert lebutítva nem szeretek játszani) az még olyan 1 év.
Néztem a Ghost Recon / Oblivion nál is hogy a jelenlegi csúcsgépeken épphogy elmegy, hát errõl is simán el tudom képzelni, hogy ultrabrutál vga kell majd hozzá(nem is kell messzire menni, ott van a Call of Duty2 Directx9 módban ahhoz is milyen vga kell?).

Jó lenne már ha rákapcsolnának kicsit a vga gyártók(persze nem ez az érdekük).

Bocs az offtopicért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Serpa
mintha belassult és megállt volna akkor az idõ/mozgás.
vmi bullet-time -szerûség.

Shep
Megnéztem a videot, áááááááááááá nagyon nagy lesz.

grebber
Nagyon fasza!!!!!!!
Mrahára tetszett hogy a csóka az ablakból jelzett tükörrel hogy ellenség lapul a lepedõ mögött.
A másik a mi pozitivum hogy a becélzácnál már nem leng ki a fegyver.

BIA bõvített videó
bazzeg😛
grafikát már tudnak csinálni,ezt eddig is tudtuk!
ilyen animációkat viszont még nem ládtam játékban...kérdés hogy ilyen lesz-e,vagy csak újabb parasztvakítás😞

Shep
Hát persze, csak amibõl vezsek egy olyan gépet, hogy így nézzen ki meg ne szaggasson abból 2 boxot is lehet venni, de ne legyen igazam.

BiG G
ez kurvaszép, tényleg le a kalappal, de nem tudom mikor lesz nekem olyan gépem amin ez menni fog szépen :C

Evogordon
Gépen se fog.

Shep
Veszek xboxot azon legalább nem fog szaggatni 😊

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

én is

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ERykk
Azért én reménykedek😛

Evogordon
Hát nem lessz olyan nagy mint amekorának ti hiszitek... Hiszen errõl híresek az unreal motorok. 😊

SötétBarom
Aztakurva..<#guluszem1> Ez a vid elég meredek.. Kíváncsi leszek a gépigényre..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Û
hát ez elég dúrva videó<#wow1>

BiG G
nekünk a szívünkhöz nõTT a játék 😊
csak majd a gépem fogja magát összeszarni

Evogordon
Nekem máris a szivemhez nõt ez a játék 😊