2318
-
#518 23.-án usaban,26-án eu-ban (de lehet hogy pont fordítva) -
#517 Az már nincs messze. -
Paranoia #516 Realism Documentary HD -
#515 25-én jön ki elméletileg. -
#514 pontosan ez a game mikorra várható ??? -
Puhos #513 Hy mindenki!
Itt egy oldal, ahol meg lehet nézni, hogy melyik gamma fut a gépen, köztük a BIA HH.
Ha volt már akkor bocsi. -
#512 Én az előző részekbe nagyon bele tudtam élni magam.Nem volt valami jó érzés,látni,hogy ahogy a bajtársaidat kilövik mellőled,vagy éppen előtted fekszik egy német katona roncsolt,hiányzó végtagokkal.Amúgy én nagyon várom a HH-t,remélem jó lesz. -
#511 Már a sima Brothers inArmsban is voltak durva hullák bár mind statikusak voltak. Miután lebombázzák a szakaszt valami hídnál az egyik fickó elég csunyán nézett ki. -
#510 Durva! Más játékban még a vér sincs alapesetben engedélyezve :D -
#509 Hát szerintem az ilyesmi nem tetszetős, az viszont tényleg jó, hogy végre lesz egy háborús játék ahol tényleg bemutatják a háború szörnyűségeit és talán páran ráébrednek, hogy a háború nem csak lövöldözésből áll. -
Hellsing47 #508 rettentő jó
tetszik ahogyan félbe szakadnak :) -
sasvader #507 Új gyomorforgató video:katt ide! csak +18 éven felülieknek -
gstup #506 Jó lesz mg42-el tűzelni,de ahhoz nem kis erő kellett hogy így ölben tudjál tüzelni vele... -
#505 Bazooka és mg előadás ingameben -
#504 Na ez a topic is ment a kedvencek közé :D Ez a játék teljesen elkerülte a figyelmemet :( De ami késik nem múlik :D -
#503 Nem én mondtam... -
#502 Na magyar felirattal jön frankó!Ezt a tendenciát követhetné minden cég :D -
underclass hero #501 Nem, nem jelent még meg ott sem..szept 23-án fog.. -
#500 "Amerikai barátaink már ma elindulnak a pokol felé vezető úton, az európai változat csak szeptember 25-én érkezik, de mindenképpen megéri várni rá.
Várni nem jó dolog, ezt tudjuk mi is, de örömteli hírt kaptunk a játék forgalmazójától, a UbiSoft úgy döntött, mostantól nekik is érdemes a játékok honosításába időt/pénzt/energiát fektetni, ezért a Hell's Highway már nem csupán a megszokott angol-francia-német-spanyol, de magyar felirattal is el lesz látva.
Valószínűleg a lokalizált változatok elkészítése és tesztelése miatt csúszik az európai megjelenés, de szerintünk mindenképpen érdemes ennyit várni, hogy kipróbálhassuk az első, magyar felirattal ellátott Brothers in Arms játékot." - thesource.hu 2008.08.26. 10:39:44
Ezek szerint honosítva lesz, viszont akkor az USA-ban már megjelent? -
sasvader #499 Remélem lesz demo Pc-re!! -
#498 ó yeah!
jó géjm lesz! el is felejtettem, hogy jön :D. -
#497 Hát ja xD, a végét elkúrta... volt ott minden, fázis késés -
Paranoia #496 emberünk anon PRO!
-
#495 Hospital ingame
-
sasvader #494 köszi a videokat! -
underclass hero #493 GC-s videók..
http://onipepper.de/2008/08/23/gc-brothers-in-arms-hells-highway-gameplay-video-die-zweite/
http://www.youtube.com/watch?v=eYBEUL_dWXw
http://www.gamersyde.com/stream_8397_en.html
meg még egy -
sasvader #492 Valami új hir??? -
#491 Kár, hogy a videokon nem így néz ki :) -
sasvader #490 Engemet a történet érdekell a legjobban vajon Baker meghal v netán Hartsock hal meg vagy túlélik mindeketten ki tudjaDe ezért imádom ezt a játékot -
#489 hát legyen ilyen grafikája...már visszavágyom már a jó kis brothers in arms fílinget, amit az első résznél éreztem :) csak új köntösben legyen tényleg akkor ;) -
#488 ha tényleg ilyen lesz a grafika mint a képeken, akkor ez lesz a legszebb második vh-s játék ami létezik -
Paranoia #487 szép szép széép
videoknál mindig kételkedem egy kicsit:S -
hitch #486 dejó lenne már játszani vele még sulikezdés előtt :(:( -
#485 Pár kép beszúrva!
-
sasvader #484 Eljutottunk a csendes várakozásik! -
sasvader #483 Katt Ide!! Én nemtudom de itt van egy két pálya amit én még soha nem láttam! Szerintem érdemes végig nézni!!! -
underclass hero #482 új trailer -
#481 Mert gané munkát csináltam azért :( pedig csak élesítettem, h jobban mutasson a háttér, meg átméreteztem, meg fény effektet csináltam. -
#480 miértnem képes egyik admin se berakni a bannert? -
#479 Kár hogy nincs banner :(