Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Talán az is mellékes,de én oly annyira nem játszottam FPS-ekkel,hogy már 99-2000-ben több clanladder wart nyertem és számtalanszor voltam világelsõ,de ez mind mellékes..de te csak lökd a marhaságaidat tovább....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Kösz szépen a kioktatást,csak nem értem mit akartál mondani,vagy te sem?
Elõszõr is miért is engem találtál meg,mért nem ahóz szólsz,aki itt verte a nyálát..
A másik: hát nem vagyok 25 éves,de 35 sem,sokkal inkább már régen túl a 4x-en..
Aztán az Iraki ókfejtésedbõl tisztán kitûnik,te még nem játszótál FPS-el,de még csak ennek a játéknak az elsõ részével sem.. és ha folytatnám,akkor lehet úgy éreznéd sértegetlek,tehát nem teszem..
Aki megértette az tudja,aki nem az nem,persze,hogy mindenkinek megvan a véleménye a játékról,hiszen még soha nem csináltak akkora sz@rt,ami valakinek(kik)ne tetszett volna....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Elõszõr is Gábornak üzenem:
Próbálj meg 50-60kg menet felszereléssel,fegyverrel a kezedben és közben óvatosan végig menni mondjuk irakban úgyhogy nem lõnek meg és ha meglácc egy kisebb bandát(mondjuk 5fõ)akkor rájuk szaladni és lelõni õket.
aztán írj hogy mi lett a vége 😉
Egyépként 20év játék tapasztalatot írtál, akkor minimum 25 vagy, ehhez képest itt anyázol meg ilyenek.
A másik:
Cod2 szerintem se lett nagy szám.
én alapjában véve 2 évig UT-ztam,aztán 1év mohaa,most 1,5éve cod 1-el nyomom.
Cod2 egyrészt buta multiban,nehéz az irányítás,szar a fegyver,rosszak az efektek és ahogy azt más is írta a terminátor efekt se kihagyható a minusz dolgokban.
egyépként ezt multiban a serverek többségében már megoldották 😊
cod2=GRAW...nem jön ki az egyenlet mert az egyik taktikai FPS a másik pedig egy második világháborús(szerintem gyenge) FPS.
egyépként ha fps-eknél tartunkl és futva akarsz mak2win játékot ott a CS.
azt úgy is bead mindenre HS-ot vagy körbe lövöd az ellent és belehal.
2,5 nap alatt ha végig vitted a gémet grat,bár én szemly szerint kicsit tulzásnak tartom bár a doom3mat öcsém is végig vitte 1 nap alatt(falon átjárva).
összegezve akinek nem teccik az nem marha vagy hülye csak szimplán nem tudja megbecsülni a végre normális játékokat akinek teccik annak meg azt tudom mondani hogy reméljük jön még ilyen game.
mert én nagyon élvezem a játékot bár most beteg voltam így nem tudtam nyomulni vele.
a nagy gép igány egyépként egy dolog de ha azt vesszük régen is ez volt. a másik meg hogy elõbb utóbb minden elavult lesz.én spec virulok hogy 3év után vettem új gpet és szépen kocognak rajta az újabbnál újabb gamok.
asszem ennyi.
GL/HF
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
@
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Pls, vki küldje már el nekem a profilját, mert egyszerûen nem tudom megcsinálni a 3. pálya végét amikor a tankok jönnek. És mivel már vagy 100szor meghaltam, szeretnék lassan továbbmenni nem ezen a szaron ragadni örökké.
Egyébként én nem értem azokat akik a COD2-vel jönnek...ehhh emberek nincs olyan T1000 érzésétek a COD2-vel kapcsolatban? Mert nekem nagyon az volt, hiszen amikor megyek és belémlõnek 5 tárat, akkor már nagyon kezd lihegni, nincs is más teendõnk hogy várjunk egy kicsit és újra teljesen egészségesek vagyunk...szal ez elég érdekes, kár hogy ez egy elvileg 2. világháborús játék, azért valamennyi realitást tehettek volna bele. A T2-ben a T1000-es is csak addig lassult le míg kinyomta magából a golyókat aztán minden rendben volt. Gondolkodjunk már el ezen egy kicsit.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
legalább annyi eszed lenne,hogy nem ugatsz bele amirõl fingod sincs,de hát anyádék már biztos tûzbe dobtak volna,csak nem volt náluk gyufa...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
És hogy én sem vagyok kezdõ abban egészen biztos lehetsz,ha pedig beleszámolom a c64 et is,akkor én meg több mint 20 éve játszom...
ami alapja ennek a "szakágnak"
Bár lehet azért hagyták ki belõle,mert olyan bénán lõ az enemy,hogy simán be lehet futni közéjük,ezáltal a 2.5 napos játék lehet csak 1 napig tartott volna..
A gépuskások és a sniperek a kivételek,de azokat hátba lehet támadni..
nem a ghost recon 3
Hát a játékról csak annyit,ha most a félre optimalizált gépigényt félre tesszük,akkor maga a játék,hogy is zajlik..
Az ellenség mindig ugyan azon a helyen van,mindig egyhelyrõl jön,minimális a mozgásterük,ezáltal igen egyszerû hatástalanitani õket...(nekem speciel 2.5 napott vett igénybe a 11 küldetés)
Akkor az irányitás,hogy mennyire egy rosszul átkodolt xbox-ról pc-re beszélünk,ezt mi sem bizonyitja jobban,mint az agyonvariált fegyverváltás,a felesleges kicsit felállok,nagyon felállok és társai..
Aztán még 1 hatalmas hiba! miaz,hogy futás közben nem lehet lõni? ez is akkora hiba,vagy talán ezzel akarták a játékosokat arra kényszeriteni,hogy csuszva-mászva hetekig csináljanak egy küldetést?
A társakról meg inkább nem is beszélnék,mert én általában hátul hagytam õket,mivel egy komolyabb betámadásra képtelenek,igaz fedezõ tûzre igen alkalmasak,amit igénybe is kell venni egy párszor..
Cóval mit is kapunk egy olyan játéktól,aminél a grafikára és az efektekre tették a hangsúlyt..
Hát fps lagot és egy halál egyszerû single-t
És akkor a fegyverekrõl még nem is beszéltem...
Nekem is minimumon megy, annyit csináltam csak hogy a filtert anisotropic-ra raktam, nem trilinear-ra.
A játékélmény elképesztõ, iszonyatosan élethû. Már a második pályán többször is meg lehet dögleni, a harmadikat ahol most tartok inkább nem is mondom, mert már elvesztettem a fonalat a számlálásban hányszor döglöttem meg. De az bizonyos hogy a tank általi halálom volt vagy 10x. Pedig már nagyon a végén járok a pályának, csak olyan rossz, hogy nem lehet benne menteni, így az utolsó küldetést, hogy védjem meg a VIP-t, majd tegyem fel a helikopterre, aztán még várjak a soromra és egy Apachot irányítva lõjek szét 3 tankot és még 200 embert. Szal ezt a kis finomságot kb 18x játszottam el, de mára elegem volt belõle.
Nagyon könnyû megdögleni, a csapat elég jól irányítható, a mûholdas térkép remekül használható, és tényleg erõsen kell taktikázni máshogy nem lehet véghezvinni a küldetéseket. (Itt nem vagy szuperhõs mint a COD-ban, hogy beléd 100at kell lõni, hogy behalj, neked meg elég csak 4et az ellenségbe.) Szerintem a cod2-t végig lehet nyomni pár óra alatt. Ennek a játéknak vannak olyan részei amik csak önmagukban órákat vesznek igénybe.
A fegyverekrõl annyit, hogy nagyon szuperek, kinek mi tetszik. Érdemes rájuk távcsövet tenni, anélkül szart sem ér az egész, ugyanis a legtöbb célpont messze a szürkeségben bújkál valahol. Van egy awp szerû fegyver, azt senkinek sem ajánlom, rettentõ vele menni. Nem elég hogy csak húsz töltény megy bele, még nehéz is, lassú is és neked kell újratöltened. Bár hihetetlen hatásos.
A második pálya végén egy emeletes garázs tetjérõl(vagy ahonnan tetszik), kell kilõni hõkövetõ rakétával egy tankot. Hát az valami eszméletlen jó.
A pálya óriási teljes mozgásszabadság van, annyi hogy nem minden épületebe lehet bemenni, de gondolom ez sok dolog miatt is kényelmetlen lett volna. Egyfelõl jelentõsen megkönnyítette volna a játékot, hogy bármelyik ablakból lelõhetjük az ellenséget, a másik meg az, hogy ha ez megvalósult volna, akkor nem 3 cds lett volna hanem kb 2dvd.
Nem bánnám ha lenne egy atomgépem, szívesen végignyomnám 3szor ilyen jó grafikával is, nem mintha ez nem lenne szép, de kár hogy ezzel egy kicsit rontottak a hangulaton. 1GB ram mindenképpen kell neki, egyébként a szaggatás elviselhetetlenül zavaró. Sztem 2gigával már gyönyörûen menne, és talán egy 2szer olyan gyors videókaresszal mint az enyém(ati9600), atombomba lenne. Aki tud küldjön már egy nagyon jó felbontású képet, had gyönyörködjek benne egy kicsit.
Remélem sikerült felkeltenem egy két embernek az érdeklõdését a játékkal kapcsolatban, higgyétek el az a játék egy nem mindennapi lövöldõzõs szar, amiben csak legyakjuk a monsztereket, és a végén meg üveges véreres szemekkel bedõlünk az ágyba. Itt gondolkodni kell, taktikázni, és jókat izgulni.
Pá
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
cod1et az szerettem 😊
de it most GRAW.
szerintem ez a játék leírhatatlanul jó.
jó? tökéletes.
nekem a text qual van csak med-en minden fullon.
P4 3.0Ghz,Sapphire Radeon X1600Pro,1Giga DDR2 ram-on fut így.
sztem nagyon jók az efektek pl a gránátot amikor elõszõr néztem ahogy robban majdnem bepisiltem.
teccik, hogy rohadt nehéz, 1hete kaptam meg. kb 2 napot tudtam vele nyomni me behalt egerem. 2 nap alatt 1 map feléig mentem el me mindíg máshonnan nyírtak ki az ellenek(hála a profi AI-nak).
szóval szerintem jelenleg nincs nás game ami leveri. taktikai FPS és nem Doom3 ahol mész és ölsz.
nem tom ki hogy van vele, de én rég vágytam egy ilyen gamera amikor néztem a kommandós filmeket.
most megkaptam. kb meglesz az új egér elkezdek bele tanulni és neki esek.
éjszakázások a gép elõtt rulez 😊
nah pá.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s