321
-
Gabor_(HSF) #201 mert úgy született.. -
Mi sem kértük hogy bunkó légy... Most miért kell ezzel fárasztani a népet? -
Gabor_(HSF) #199 hát nem az vagy? te kis idióta,,vagy a 9 elemidre vagy büszke, a 4 első 5 másodikra...
legalább annyi eszed lenne,hogy nem ugatsz bele amiről fingod sincs,de hát anyádék már biztos tűzbe dobtak volna,csak nem volt náluk gyufa... -
kovacsegi #198 nem kérdeztelek bond!!!!!!!!!
-
kovacsegi #197 zool1981!!! már megoldottam. továbbjutottam! nemtom mi volt a baja. ugyhogy mosmá nyomathatom rendesen 

-
Most miért kell parasztnak lenned? -
kovacsegi #195 hogy szorultál volna be anyádba!!
-
kovacsegi #194 hülye láma apád te fosfej!!!!!!!!! -
Gabor_(HSF) #193 Mivan? te kis köcsög? anyádat szarozd,az áll jó neked..kis hülye láma -
kovacsegi #192 Gabor elbujhatsz magadnak te szar!!! bazzeg engem is szarrálönek mindig!! te meg sprint közbe tudnál löni????????????? mer szentem nem!!!!!!!!
-
Gabor_(HSF) #191 alap mediumba,nyomtam végig... de állj meg a géppisztolyosok elött 50-100 méterre,meglátod milyen nehezen tudnak lelőni..
És hogy én sem vagyok kezdő abban egészen biztos lehetsz,ha pedig beleszámolom a c64 et is,akkor én meg több mint 20 éve játszom... -
zool1981 #190 Gabor,te milyen fokozaton játszottál vele?Ultra easy?Mert engem kb 5 másodperc alatt szarrá lő az enemy normálon,ha hagyom.Ja,és nem lehet befutni közéjük,az is biztos.Én öt napja játszom vele és a 6.pályán vagyok és nem vagyok "kezdő" a szakmában,elhiheted,mert úgy 12 éve játszom,és kb . 300 pc-s játék van a hátam mögött. -
Gabor_(HSF) #189 Én nagyon hiányolom a futva lövést,ami igenis fontos az FPS eknél.. ezzel meggátolják a "rust"
ami alapja ennek a "szakágnak"
Bár lehet azért hagyták ki belőle,mert olyan bénán lő az enemy,hogy simán be lehet futni közéjük,ezáltal a 2.5 napos játék lehet csak 1 napig tartott volna..
A gépuskások és a sniperek a kivételek,de azokat hátba lehet támadni.. -
zool1981 #188 kovacsegi:még csak az éjszakai pálya után járok. -
zool1981 #187 Ne hasonlítsátok össze a COD2-vel.Ez egy taktikai FPS,a COD2 nem.Mellesleg minkettő remek a maga kategóriájában.Gabor-nak:a gépigény tényleg nagy,de kapunk is érte valamit,azt hiszem.Kevés ilyen szép játék van most a piacon.Az optimalizációval kapcsolatban:nem hiszem,hogy az Ubisoft-ék nem tették volna ezt meg,de lehet,hogy neked van igazad.Megmondom őszintén,van benne valami,hogy az MI nem annyira jó,nem lehet lőni futás közben-bár ezt én nem is vettem észre,és sztem nem is annyira fontos-de nagyon nehezen tudom abbahagyni a játékot.És ez az,ami számít. -
Gabor_(HSF) #186 nem..csak lőszert -
Ha már így fellendült a topik: Valaki megmondaná hogy fel lehet-e venni a földről a fegyvereket? -
kovacsegi #184 azok az értelmesek akik nem fikázzák ezt a játékot
-
kovacsegi #183 zool te hol jársz???
-
kovacsegi #182 zool itt vaok
-
kovacsegi #181 jah és a COD2 amugy egy rakás fos!!!! telenyomnak ólommal piros lesz a képernyö.. aztán félreállsz pihensz egy kicsit oszt mintha else kapott volna egy golyó szaladsz tovább!! a cod2 a fos
nem a ghost recon 3
-
zool1981 #180 kovacsegi:nem csak kamisama az egyetlen értelmes,gondolom én.De ha eljutok a 10-es pályához,majd írok neked,ok? -
Gabor_(HSF) #179 Akinek nem tetszik az már szted egy marha?
Hát a játékról csak annyit,ha most a félre optimalizált gépigényt félre tesszük,akkor maga a játék,hogy is zajlik..
Az ellenség mindig ugyan azon a helyen van,mindig egyhelyről jön,minimális a mozgásterük,ezáltal igen egyszerű hatástalanitani őket...(nekem speciel 2.5 napott vett igénybe a 11 küldetés)
Akkor az irányitás,hogy mennyire egy rosszul átkodolt xbox-ról pc-re beszélünk,ezt mi sem bizonyitja jobban,mint az agyonvariált fegyverváltás,a felesleges kicsit felállok,nagyon felállok és társai..
Aztán még 1 hatalmas hiba! miaz,hogy futás közben nem lehet lőni? ez is akkora hiba,vagy talán ezzel akarták a játékosokat arra kényszeriteni,hogy csuszva-mászva hetekig csináljanak egy küldetést?
A társakról meg inkább nem is beszélnék,mert én általában hátul hagytam őket,mivel egy komolyabb betámadásra képtelenek,igaz fedező tűzre igen alkalmasak,amit igénybe is kell venni egy párszor..
Cóval mit is kapunk egy olyan játéktól,aminél a grafikára és az efektekre tették a hangsúlyt..
Hát fps lagot és egy halál egyszerű single-t
És akkor a fegyverekről még nem is beszéltem... -
kovacsegi #178 Kamisama itt az egyetlen értelmes!!! én már vagy 2 hete jáccotam vele :(! valahol a 10 küldetésnél egy helyen mindig kilép :(! nem ir ki semmit csak kilép! valaki segitsen!!!!! a küldetés az hogy valamilyen salvatore-hoz kell eljutni... csak én nemtok eljutni mer kilép :'( . pedig nagyon élvezetes és ki....ottul jó játék!!!!!! please help!!!
-
zool1981 #177 Hali.Szeretnék csatlakozni az elöttem szólóhoz,a játék fantasztikus.Én 1024x768-on nyomom,minden maxon,kivéve a textúra minősége közepes,és az AA 4x.(AMD 64 3000+,1 GB RAM,6600 GT).Kamisama-nak üzenem:én úgy csináltam meg a 3. pályát,hogy mikor az elsőt tankot kilövi az apache,utána rögtön fölkaptam a VIP tagot,gyorsan be a gépbe,aztán vissza a romos épület második emeletére.Ott könnyebb lesz kiszúrni a tankokat.Még 2 fog jönni.Sok sikert.Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott.Ők a legjobbak. -
Kamisama #176 Ja azt elfelejtettem mondani, hogy nekem egy Sempron 2800+ procival megy, élvezhetően! a játék. Szal aki azon gondolkodik, hogy mit kezdjen a gépével, hogy elinduljon a game, az vagy videókareszt vagy memóriát vegye célba. Ennél jobb procival sem lesz már gyorsabb. De az előző kettővel jelentős változásokat érhetünk el.
-
Kamisama #175 Eszem megáll mennyi marha van itt a fórumon, igazság szerint belőlük van a több...sajnos. Aki olyat mond a játékra hogy szar, az vagy hazudik, vagy bele sem nézett, esetleg nem is indult el a gépén.
Nekem is minimumon megy, annyit csináltam csak hogy a filtert anisotropic-ra raktam, nem trilinear-ra.
A játékélmény elképesztő, iszonyatosan élethű. Már a második pályán többször is meg lehet dögleni, a harmadikat ahol most tartok inkább nem is mondom, mert már elvesztettem a fonalat a számlálásban hányszor döglöttem meg. De az bizonyos hogy a tank általi halálom volt vagy 10x. Pedig már nagyon a végén járok a pályának, csak olyan rossz, hogy nem lehet benne menteni, így az utolsó küldetést, hogy védjem meg a VIP-t, majd tegyem fel a helikopterre, aztán még várjak a soromra és egy Apachot irányítva lőjek szét 3 tankot és még 200 embert. Szal ezt a kis finomságot kb 18x játszottam el, de mára elegem volt belőle.
Nagyon könnyű megdögleni, a csapat elég jól irányítható, a műholdas térkép remekül használható, és tényleg erősen kell taktikázni máshogy nem lehet véghezvinni a küldetéseket. (Itt nem vagy szuperhős mint a COD-ban, hogy beléd 100at kell lőni, hogy behalj, neked meg elég csak 4et az ellenségbe.) Szerintem a cod2-t végig lehet nyomni pár óra alatt. Ennek a játéknak vannak olyan részei amik csak önmagukban órákat vesznek igénybe.
A fegyverekről annyit, hogy nagyon szuperek, kinek mi tetszik. Érdemes rájuk távcsövet tenni, anélkül szart sem ér az egész, ugyanis a legtöbb célpont messze a szürkeségben bújkál valahol. Van egy awp szerű fegyver, azt senkinek sem ajánlom, rettentő vele menni. Nem elég hogy csak húsz töltény megy bele, még nehéz is, lassú is és neked kell újratöltened. Bár hihetetlen hatásos.
A második pálya végén egy emeletes garázs tetjéről(vagy ahonnan tetszik), kell kilőni hőkövető rakétával egy tankot. Hát az valami eszméletlen jó.
A pálya óriási teljes mozgásszabadság van, annyi hogy nem minden épületebe lehet bemenni, de gondolom ez sok dolog miatt is kényelmetlen lett volna. Egyfelől jelentősen megkönnyítette volna a játékot, hogy bármelyik ablakból lelőhetjük az ellenséget, a másik meg az, hogy ha ez megvalósult volna, akkor nem 3 cds lett volna hanem kb 2dvd.
Nem bánnám ha lenne egy atomgépem, szívesen végignyomnám 3szor ilyen jó grafikával is, nem mintha ez nem lenne szép, de kár hogy ezzel egy kicsit rontottak a hangulaton. 1GB ram mindenképpen kell neki, egyébként a szaggatás elviselhetetlenül zavaró. Sztem 2gigával már gyönyörűen menne, és talán egy 2szer olyan gyors videókaresszal mint az enyém(ati9600), atombomba lenne. Aki tud küldjön már egy nagyon jó felbontású képet, had gyönyörködjek benne egy kicsit.
Remélem sikerült felkeltenem egy két embernek az érdeklődését a játékkal kapcsolatban, higgyétek el az a játék egy nem mindennapi lövöldőzős szar, amiben csak legyakjuk a monsztereket, és a végén meg üveges véreres szemekkel bedőlünk az ágyba. Itt gondolkodni kell, taktikázni, és jókat izgulni.
Pá -
/me 
mi az a Gamespot? :S Újság? Online teszt? olcsó/drága? angol/magyar? -
Ha nem is ingyé csinálják, de a Gamespotos tesztek eléggé tárgyilagosak, és elfogulatlanok. Őket még nem vették meg szerencsére: ha valami szar, akkor lehúzzák. Ha valami tényleg jó, megkapja a neki járó pontszámot. Én hiszek is nekik, mert míg készül egy project, ők folyamatosan nyomon követik a dolgokat, kapcsolatban állnak a fejlesztőkkel. -
Che #172 a cod2 sztem singliben még elmegy, de multiban ratyi.
cod1et az szerettem :)
de it most GRAW.
szerintem ez a játék leírhatatlanul jó.
jó? tökéletes.
nekem a text qual van csak med-en minden fullon.
P4 3.0Ghz,Sapphire Radeon X1600Pro,1Giga DDR2 ram-on fut így.
sztem nagyon jók az efektek pl a gránátot amikor előszőr néztem ahogy robban majdnem bepisiltem.
teccik, hogy rohadt nehéz, 1hete kaptam meg. kb 2 napot tudtam vele nyomni me behalt egerem. 2 nap alatt 1 map feléig mentem el me mindíg máshonnan nyírtak ki az ellenek(hála a profi AI-nak).
szóval szerintem jelenleg nincs nás game ami leveri. taktikai FPS és nem Doom3 ahol mész és ölsz.
nem tom ki hogy van vele, de én rég vágytam egy ilyen gamera amikor néztem a kommandós filmeket.
most megkaptam. kb meglesz az új egér elkezdek bele tanulni és neki esek.
éjszakázások a gép előtt rulez :)
nah pá. -
nemis! CoD2 - FPS (azon belül is henter-gagyi) CSS 4ever! jah igen :D és GRAW taktikus fps (vbagy taktikai vagymi...) -
etnies #170 Igazad van Bond!!!
Akinek nem tetszik az ne fikázza!!!!De sztem össze se lehet hasonlítani a cod-ot ezzel.
Nekem naon bejön,kurva jó!!!
-
Akkor mért vagy itt??
-
donatus13 #168 call of duty az jó -
donatus13 #167 nagy nulla -
donatus13 #166 rakat szar a zegész -
kovacsegi #165 sok buzi aki fikázza ezt a ki....tul jó gamet!!!! ez nagyon ott van!! nekem minimumon megy a game mégis élvezhetö!! a sok buzinak mondom van olyan is hogy játékélmény.... meg nézzétek már meg hogy van kidolgozva! én figyeltem de még nem láttam benne azt a hibát amit minden FPS játékba elkövetnek... mikor a válukhoz tartják a fegyvert a tusa belemegy az emberbe! ebbe a game-be még nem vettem észre
-
majd itt segítenek, legközelebb ne a játékcikkeknél várj megoldást a problémádra:P -
nagy chris #163 uristen bazz ... itt mindenki pattog hogy ilyen konfigon meg olyan konfigon megy a játék szaggat nem szaggat , szuper jo gépem van meg ilyenek ... minden más forumban probálnak segiteni a másiknak , itt meg le se szarják a másikat , ahelyett hogy mindenki feszit itt megmondhatná hogy ezt mi a fakkér irja ki és hogy mit csináljak vele ;) -
hát mostmár megvan a játék és ezzel a közepes konfiggal 800*600 trineal szűréssel high-on (renderesettings.xml-t átírtam) megy laza 30 FPS-el csak néha swappolgat
ram kell ennek nem phys-x, mert amennyi fizika ebben egyszerre van, hát azt a a havok is elbírná:P