Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
nemis! CoD2 - FPS (azon belül is henter-gagyi) CSS 4ever! jah igen 😄 és GRAW taktikus fps (vbagy taktikai vagymi...)

@

Igazad van Bond!!!
Akinek nem tetszik az ne fikázza!!!!De sztem össze se lehet hasonlítani a cod-ot ezzel.
Nekem naon bejön,kurva jó!!!<#gun><#violent>
Zsoltika 007
Akkor mért vagy itt?? <#ravasz1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

call of duty az jó

nagy nulla

rakat szar a zegész

sok buzi aki fikázza ezt a ki....tul jó gamet!!!! ez nagyon ott van!! nekem minimumon megy a game mégis élvezhetö!! a sok buzinak mondom van olyan is hogy játékélmény.... meg nézzétek már meg hogy van kidolgozva! én figyeltem de még nem láttam benne azt a hibát amit minden FPS játékba elkövetnek... mikor a válukhoz tartják a fegyvert a tusa belemegy az emberbe! ebbe a game-be még nem vettem észre
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

uristen bazz ... itt mindenki pattog hogy ilyen konfigon meg olyan konfigon megy a játék szaggat nem szaggat , szuper jo gépem van meg ilyenek ... minden más forumban probálnak segiteni a másiknak , itt meg le se szarják a másikat , ahelyett hogy mindenki feszit itt megmondhatná hogy ezt mi a fakkér irja ki és hogy mit csináljak vele 😉
NEOreg3
hát mostmár megvan a játék és ezzel a közepes konfiggal 800*600 trineal szûréssel high-on (renderesettings.xml-t átírtam) megy laza 30 FPS-el csak néha swappolgat
ram kell ennek nem phys-x, mert amennyi fizika ebben egyszerre van, hát azt a a havok is elbírná😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ujjab probléma 😄 elindul a játék és mikor betöltené az elsö pályát kilép és ezt irja ki : Crash in application version: grpcrc1.02

Direct3D - Unknown capability violation exception.

SCRIPT STACK

data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission01\mission01.dsf(0)

vki megmondhatná h mi a baja ahelyett hogy mindenki itt a szuper jo számitógépével feszit <#help><#banplz><#banplz><#nezze>

már megoldottam ...
hy ! mit csináljak ha el akarom inditani a játékot és ezt irja ki : A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu címen.
Milyen konfigod van?
Ott én is el voltam 1 dbig. Oda kell menned a megsemmisített légvédelmi állásokhoz egész közel, utána továbbenged.
Profi game, csak az idegesit, hogy a sniperral nehezen lehet célzni , sott majdnem lehetetlen.
Szerintem nagyon jó a game csak elakadtam.Annál a küldetésnél,ahol egy óriási téren állok és szembe berobban egy épület és meg kéne mentenem a VIP2-t.A gond csak az,hogy ha át akarnék menni a téren akkor kapok egy figyelmeztetést a játéktól, kimentem a "mission area-ból".Ez valami BUG???Mit kell csinálni???Ja és a játék nálam nem engedi High-ba rakni a textúra részletességet pedig 7800GT-m van.
ÉN CSAK ÁLMODOZHATOK!!!
Nekem a leírásban tetszik, de szerintem nagy a gépigény. Az én gépemen nem menne el! (szerintem)<#crazya>
nud
Hal all!
miután elindítom a gamét,tölt,és mikor elindulna kiugrik a gamébõl,és ezt írja ki:
Crash in application version: grpcrc1.02
Direct3D - Unknown capability violation exception.
SCRIPT STACK
data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission01\mission01.dsf(0)

a vezérlõpultban nincs bent a direct x ikonja,jelent ez v.mit?

armageddon666
jah... ez a gáz... amugy a csapatbol én vok 1edül sniperes...

@

Minek a sniper?az egész játék során nincs szükség rá,elég ha csak az egyik emberednél van..
ammo-meg lehet felszedni a holtaktól,persze snipert a földön nemigen találsz

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

armageddon666
Elakadtam a 3. missionnél. (VIPs, vmi Coupé de Némtommí)
Van: Sniperem(2 golyó), MP5(1,5 tár) és 4 gránát. ott vagyok hogy elterelést kéne végrehajtanom. na most ezt még talán taktikkal körbekerítve megoldanám (pontosan annál a résznél vagyok hogy a parkban vagy mibe jön egy kocsi meg még néhány ember), de ennyi tölténnyel késõbb nem lesz esélyem :S (gondolom én) vki vmi tippet? vagy kezdjem elõrõl? más fegyverrel vizont már az elején elakadtam.

@

Szerintem is egy tucatjáték csak. A FEAR óta az ilyen grafikát nem lehet maxra értékelni. Nem is az.
Azért letöltöm, megnézem, de nem várok sokat a "legszebb FPS"-tõl. A szép FPS-hez idõ kell és a FEAR-t jó sokáig csinálták.
bocs, de nem bírom ki. a gépigénye megoldható 80-90 ezer forintból.
elõrebocsájtom, konzolos vagyok, de nem flame-elni akarok.

Csak néhány dolog:
maradjunk annyiban, (és akkor finoman fogalmaztam), hogy az xbox360-as változat simán hozza a pc-s szintjét. (nem is beszélve HDTV-n!)
Xbox360-on baromira nem FPS kategória a játék, hanem TPS. Igaz ugyan, hogy kapcsolható FPS nézet, de ennek a játéknak az igazi fílingje TPS-ben jön ki igazán.
Helikopter, tank, stb is irányítható.
Ezt csak a "kettõ ég és föld" megjegyzés miatt éreztem fontosnak megemlíteni.
armageddon666
én a fix.tv-vel vagyok igy... olyan egyéni hibák miatt vonnk le játékbol... pl. PoPTTT = sazr irányítás... na nekem semmi bajom nem volt vele... nah de ez eléggé off volt, ám sztem akkor még belefér ez: linkelj be egy objektív tesztet... én olyat még nem nagyon láttam... max PC Guru 'n Gamestar meg ebbõl kifolyólag gondolom más újságok de most az objektiv tesztre való példát ugy gondoltam hogy akik ingyé csinálják.

@

Pretorian
Nem tudom, mi alapján válogatják az SG-n a cikkírókat, de ez végletekig menõ promózás, és az objektivitás teljes hiénya szerintem pofátlanság.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

lalakov
Ezt a játékot nagyon elszúrták azzal, hogy ilyen magas a gépigénye😞.
koschwarz
<#nevetes1><#law>

6600gt, athlon64 +3000, 1 giga ram, õsrégi billentyûzet<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

NEOreg3
AMD 64 3200+, 3x512 400mhz ram, MSI 6600Gt 128 mb, 3 giga swap fájl

se a demót se a teljes játékot nem próbáltam, de azért leírtam a konfigomat mert itt az a trendy-.-

armageddon666
én csak prociban vagyok jobb... 800+al és 32bittel 😄 3200+ 64bit

@

lalakov
Picit gyenge ez a gép(ehhez a játékhoz), lehet, hogy a minimum konfigot eléri, de még senkinek nem indult el normálisan ilyen gépen. Mégha el is indul, akkor se fogod tudni élvezni, még low-n se. Sajnos 3000+, 2GB Ram és GF7-es sorozatú kártya kell hozzá.
Csak ez csinálja de most töltöm a demóját és ha az is ezt csinálja akkor ....
Hát persze hogy eredeti 😄😄
armageddon666
nemtom milehet a baj. csak ennél a gémnél? nekem ezzel olyan volt hogy fekete képernyõ és kellett 2 perc mig elindul... neked eredeti? vagy "netes" verzio? 😄

@

2400+ os proci 1024 ram geforec 6600 gt videokari
lalakov
Milyen géped van?
Gyerekek, ehhez naon komoly cula kell, ezt nem bírom ki...van valakinek kölcsönbe egy HYPER_SUPER_2015 configja számomra...?<#wow1>

Van egy olyan problémám, hogy elinditom a gamet az kirakja a kis homokorát fekete képernyõ és utánna ujra inditja a gépet.Segitsetek légyszi!!!
Jo srácok kemény gépetek van de egy kicsit figyeljetek rám is
légyszi!
armageddon666
XD lol azt a kemény gépit 😄 mennyibe került??? pffff.... sztem valahogyan csak elfut majd rajta.

@

Valaki a problámámra???

Najóó van mindenki a háziatomerõmûjével vagánykodik.Léptem is<#duhos2>
xp 2400+(2,2GHz), 1,5GB Ram, 9600xt; elfut😊
Imádom mikor egy MÛMÁJER okoskodik...

Én A64 300+-on próbáltam 9700-zal és 1GB Kingston DDR400-zal. Minimum beállításokon gond nélkül futott.
Majd megnézem otthon is (X2 4200+, 2GB Geil DDR400, X1600XT).

<#nevetes1>
Mit tippeltek, 3200+ os A64-el, 1Gb rammal, 7600GT-vel mit mûvelhet? pffff
7800-as kártyából is van AGP-s, és 7900-asokból is lessz. Több oldalon is hivatalos infókban is van szó rólla.

Gerygrey
Nem igazán rajongok az FPS-ekért, eddig egyedül a MoHAA tudott lekötni, de úgy érzem ez a gém megér egy próbát. Viszont végleg elbizonytalanodtam hogy elég lesz-e nekem az a májusra tervezett 6600GT vagy vegyek komolyabbat...