Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mint már többször is írtam,csak azok érzik sértve magukat akik pozitív nézeteket vallanak és semmiféle negativumot nem tolerálnak..
Na itt van a "graw" elásva vagy kutya, mind1..
A másik dolog ,akármirõl is beszélünk,a kritika mindig is fontosabb mint a szép szavak,úgyan is nem az útóbbiból lehet tanulni......
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A futás közbeni lövöldözésrõl az a véleményem, hogy szerintem sem nagyon van értelme, - bevallom még sosem volt rajtam ekkora felszerelés, de ha teszem azt a hátamon van egy hõkövetõ rakéta kezemben fegyver plussz minden egyéb, nem hinném hogy 3 lépés után nem folyna rólam a víz - egyrészt azért nem, mert a lõszer az korlátozott, a pálya meg óriási szóval szórni a golyókat nem éppen a legjobb gondoloat. Szerintem már a CS-ben is feltünhetetett mindenkinek, hogy ha vki fut, akkor a célzó pontossága lecsökken a tizedére.
Másrészt tegyük fel, hogy lehet lõni futás közben...nézzük:
a, 99%-os pontossággal leszedhetsz mindenkit és virul a fejed,
b, senkit nem találsz el, és szétvered a klaviatúrát dühödben, hogy egy tárat kilõttél az emberre õ meg csak 1et lõtt az is fejbekapott (CS szindróma),
c, ha az elsõ lenne igaz, akkor a játék abszolút nem lenne valósághû.
u.i: örülök hogy a T1000 szindrómám mást is megérintett. Még annyit hogy a COD2-nek kicsit Ellenség a kapuknál szaga volt.
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
@
Melyikrõl van most szó?
@
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
másik: nem ismerem a fórumozási szokásaid és a tapasztalatodat, de olyan játék-topic nem él meg 2 hónapot sem, ahol a játékot CSAK dícsérték. ha egy topicban csak dícsérni lehetne a játékot, meg azt kérdezgetni, hogy "hogy kell a 2. pályát megcsinálniiiii?", akkor az a topic rövid úton eltûnik valahol az 50. oldalon, és a kutya sem fogja venni a fáradtságot, hogy elõkeresse. legfeljeb ha nem tudja, hogy kell a 2. pályát megcsinálni.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha kötekedni akarok azt meg fogod látni.
Sõt sznobságod amerika iránt határtalan,egy m16-ra amit mindenhól utánlak,mert egy szar puska,te erõlteted tovább az igazad,holott a játékon volna a hangsúly,ha már arról beszélünk,miért szinte csak amerikai fegyvereket tettek bele..
Tovább ragozva,azt mondod:"Az lehet hogy az m16-ot nem a különleges erõk használják ,de attól még jó.De nem is írtam olyat h õk használják"
Tudtommal ez a játék nem arról szól,hogy az Amerikai népfront letámadja Mexikót...akkor most mivan?Döntsd el végre,hogy csak kötekedni akarsz,vagy végképp lemondtál arról,hogy érdemben a magáról a játékról beszélj...
Csak annyit tudok hogy késik,majd 2007 elejére lehet várni.
Csak akkor elõszõr tisztázzuk milyen tipusú játék ez..gondolom én ez nem egy IIwar-ról szól,meg talán a sivatagi viharról sem...túsz mentés a feledat,vagyis nem hadseregrõl beszélhetünk,hanem kommandósókról..
Akkor a legkézenfekvõbb összehasonlitási alap a RainbwSix sorozatok és hasonlók,aminek az alapja a meglepetés (rush) a gyors támadások,gondolom én...
Mert ha egy sniperes nem tud futás közben lõni,de ha még egy gólyószórós sem,akkor ezt nem is kifogásolnám,de ez már abszúrt,hogy még pisztollyal sem...
De kár is tovább ragozni,mert annyi hiba van még a játékban,ha azt mind kitárgyalnánk,hónapokig sem végeznénk..
De mi is a lényeg?Hát az hogy én senkibe nem kötök bele mert tetszik neki a játék,hát nem furcsa? csak azok duroggnak akik nem értenek egyet a negativ véleménnyel..
Ezen kellen elgondolkodni inkább...
Meg még talán azon is,hogy külföldi fórumokon,vajon miért a csalodotság a fõ hír a játékkal kapcsolatban..
Azt gondolom nem mi foglyuk eldönteni a játék sorsár,hiszen az már eldölttt...
Ez a topic nem azért van.
Nekem tetszik a játék és kész!!!!
nem figyeltem msn közben 😉
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Ugyan még csak 18 vagy(számodra esetleg csak egy kis pöcs) de ugy gondolom hogy ha 40 fölött vagy nem itt és fõleg nem így kéne osztani azt észt 😉
legalábbis apámból kiindulva.
az hogy te hol és mikor voltál világ elsõ vagy mi?!(nem emléxek és lusta vok vissza keresni) az azért nem érdekel csak mert az a te dicsõséged én azzal mit kezdjek?!
nem tom pontosan de a haverjaim akik katonák voltak aztmondták a teljes menet felszerelés 45-50kg volt nekik(ha jól emléxek) szóval nem jártam messze.
és ne felejtsük el én irakot mondtam ahol katonák és nem (swat) komandósok vannak akik ultra könnyû cuccokban mennek az utca rosszfiúk ellen.
egyépként nem kifejezetten rád szálltam csak szimplán elmondtam a véleményem.
amúgy a II.VH-ban a 60kg simán meg volt mivel akor mindenben volt "anyag".
pl nézd meg cod1-ben a BAR-al menyivel lasabban futsz mint kp-val.
csak hogy bnézhetõ példát mutassak.
és már láttam és emeltem is bar-t ami nem egy könny darab.
GRAW-ra vissza térve, ettõl függetlenül "mondjuk" 20kilóval a nyakadban próbáljmeg egésznap a röpködõ golyókkal sprintben lerohanni terroristákat és éld túl.
sok sikert és posta címet írj a dög céduládra.
szerintem az eddigi játékokhoz képest sokkal okosabbak a botok és nem azért de voltmár hogy elõre küldtem õket és anyáztam hogy hova a f*szba mennek aztán észre vetem hogy az ellen háta mögé mentek.
azaz vannak önáló döntéseik.
nem tom amúgy te mivel nyomtad a nagy FPS korszakodat, de én sosem voltam híve a kaszabolásnak(rushnak) tudod én lassan és és megfontoltan szeretek menni.
egyépként én sokat játszok strat gammákal is(pl fav.:Red Alert)
egyépként ha az ut,cod,mohaa nem számít fps-nek akkor nem jácottam fps-el 😉
amúgy én singlis játékok esetében eléggé válogatós vagyok és kb 1 éve a Graw fogott meg elõszõr.
asszem ennyi.
köszi,puszi =)
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
cóval a colt és a m249 es gólyószóró az renben van,de az m16 már utálják,még a mezei katonák is..
De itt most a kommandósókról van szó,nem pedig az US Army-ban rendszeresitett fegyverekrõl..
ahól is nem nagyon látsz m16-al rohangáló SWAT-ost
Szted a többség fegyver amit az amcsik használnak nem amerikai? van német+még sok más is az is igaz,de az M249,m24,M16,M4(és a különbözõ "mutációik") .Ált ezeket használják és ez mind amcsi.
Azt eltudom képzelni,hogy azt szeretnék amerikában,hogy végre a saját fegyvereikkel keljen harcolni a kommandósóknak,(és it ne a katonákról beszéljünk akiknek odavágták az M16 ot,õk meg fát vágnak vele,vagy mint vietnámba a veteránok elhajitották és vitték a régi M4 et)
De hát amig Német meg Israeli fegyverekkel nyomulnak szivesen,addig nemtudom mirõl beszélgetünk...
Attól hogy te nem ismered õket attól nem ismeretlenek.
És azért nincs benne sok "híres"fegyó mert 1 pár évvel késõbb játszódik és az amcsik "már" tervezik a cserét az XM8-ra.
"Che az irakos mesével pontosan rátapintott a lényegre!!"
@
@
A cod2-õt egyébbként én semmire se tartom,egy rossz mohaa koppintás sztem....
Csódálom,hogy legalább egyet betettek a "híres" fegyverek közûl a német mp5-t
Lehet ezt is reklámnak szánták,hogy 95% ban csak ismeretlen USA fegyverek vannak benne...és ez volt az elsõ dolog amimár nem tetszett a játékban....
@
Ha már a valóságról beszélünk,50-60 kg cucc még a II.viláhábóruban sem volt,nem hogy a mai kommandósóknál( egy géppityu,8kg pisztoly 1 kiló néhány+ tár gránát 3kg kés,sisak egyébb apróságok max 20 kiló)aztán a sétálgató kommandósók,na az is tiszta életszerû sõt még 1 tangót is lenyomnak a tûzharcban..
"amugy meg lehetsz nagy király ezekbe a valóságalapja sincs játékoknak,"
Aztán hogy ez is mennyire igaz,hogy csak az egyiket emlitsem, a Rogue Spear azaz a RainbowSiw 2.része,amibõl pl a 747 es pálya 1:1 ben egy szimulátorban a mai napig is pl a magyar rohamosztagosok kiképzéséhez és lõgyakorlatához tartozik...de még fokozhatnám de minek
a lényeg hogy te jól érezd magad....
@
nálam már az elején elvágta magát a játék azzal, hogy a társak irányítása és intelligenciája iszonyat szar. nem azt csinálják, amit mondok, és ez egy taktikai fps-nél alapvetõ hiba.
aki jó taktikai fps-sel akar játszani, az próbálja ki az operation flashpoint-ot vagy a swat4-et.