Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez pedig a te véleményed és hidd el megértettem(tük)De hogy én teljesen másképp látom a dolgokat,az meg az én véleményem és ettõl a nyálam még nem fröcsög..
De mint már többször is írtam,csak azok érzik sértve magukat akik pozitív nézeteket vallanak és semmiféle negativumot nem tolerálnak..
Na itt van a "graw" elásva vagy kutya, mind1..
A másik dolog ,akármirõl is beszélünk,a kritika mindig is fontosabb mint a szép szavak,úgyan is nem az útóbbiból lehet tanulni......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Úgy egyébként elég furcsa, hogy valakinek baja van a játékkal. Ha nekem nem tetszik valami, akkor nem játszok vele, de hogy még verjem a nyálam fórumüzenetek 100ain keresztül...
A futás közbeni lövöldözésrõl az a véleményem, hogy szerintem sem nagyon van értelme, - bevallom még sosem volt rajtam ekkora felszerelés, de ha teszem azt a hátamon van egy hõkövetõ rakéta kezemben fegyver plussz minden egyéb, nem hinném hogy 3 lépés után nem folyna rólam a víz - egyrészt azért nem, mert a lõszer az korlátozott, a pálya meg óriási szóval szórni a golyókat nem éppen a legjobb gondoloat. Szerintem már a CS-ben is feltünhetetett mindenkinek, hogy ha vki fut, akkor a célzó pontossága lecsökken a tizedére.
Másrészt tegyük fel, hogy lehet lõni futás közben...nézzük:
a, 99%-os pontossággal leszedhetsz mindenkit és virul a fejed,
b, senkit nem találsz el, és szétvered a klaviatúrát dühödben, hogy egy tárat kilõttél az emberre õ meg csak 1et lõtt az is fejbekapott (CS szindróma),
c, ha az elsõ lenne igaz, akkor a játék abszolút nem lenne valósághû.

u.i: örülök hogy a T1000 szindrómám mást is megérintett. Még annyit hogy a COD2-nek kicsit Ellenség a kapuknál szaga volt.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

amugy csak szólok nem kovacsegi vagyok 😄! haverja vagyok kovacseginek
armageddon666
mé tanujjak meg irni? sztem nincs baj vele... vagy mégis? mond el nyugottan... (amugy ha az ékezetek hianyara gondolsz meg ilyenek azt elhiheted hogy nem azert irok igy mert nemtudok...)

@

én nem osztom az észt armageddon! és tanulj meg irni ha lehet! Gábornál én kezdtem el de a többinél más csatlakozott a veszekedésbe
Mi van?
Melyikrõl van most szó?
armageddon666
te belekötsz mindenkibe? korodra már nem azért de kiváncsi lennék... vagy az IQ rovására ment a nagy arc? 20hszen keresztül kötekdsz mindenkivel és még Gabor osztja az észt... de õ legalább észt oszt! 😛 nem hülyeségeket ir ha elolvasnád...

@

etnies tucc olvasni? mer én Gábornak irtam nem neked! olvasd el figyelmesen azt a szöveget
koschwarz te naon okosnak érzed magad!! okoskodj máshol ne itt! nyálas? hát elöször legyél tisztába a fogalmakkal aztán pattogj!!
koschwarz
ja, elfelejtettem: attól szokott még egy topic leamortizálódni, ha a topic témájában nincs már mirõl szólni. szerintem itt az sg-n is ilyen a GRAW topicja. kutyát nem érdekli már a játék.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
én így is tettem, letöröltem a második pálya közepe után, mert nekem se tetszett. viszont a hsz-eidbõl tényleg csak a nyálas-fröcsögõs stílust tudom kivenni. nem érdekel, hogy neked bejött ez a játék, sõt örülök neki, de neked meg el kellene fogadnod más véleményét. nem jól írtam, nem kell elfogadnod, sõt vitatkozhatsz is, csak a stílus, azon kéne javítani...bár ahogy nézem, még van pár éved a felnõtté váláshoz

másik: nem ismerem a fórumozási szokásaid és a tapasztalatodat, de olyan játék-topic nem él meg 2 hónapot sem, ahol a játékot CSAK dícsérték. ha egy topicban csak dícsérni lehetne a játékot, meg azt kérdezgetni, hogy "hogy kell a 2. pályát megcsinálniiiii?", akkor az a topic rövid úton eltûnik valahol az 50. oldalon, és a kutya sem fogja venni a fáradtságot, hogy elõkeresse. legfeljeb ha nem tudja, hogy kell a 2. pályát megcsinálni.

Ok igazad van.. én mentem el egy kicsit más vizekre....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Attól,hogy leírom a véleményem a játékrõl és a fegyverekrõl az még nem kötekedés.
Ha kötekedni akarok azt meg fogod látni.
a másik nagy LOL-ság... ha valakinek nem teccik 1 játék akkor azt végigcsinálja? mer nekem ha nem teccik valamilyen game akkor törlöm le és dobom a kukába. Gábor meg itt fikázza és leirja hogy végigcsinálta+ haannyire nem teccik neki a game akkor minek jön erre a fórumra!!! irogasson 1000éves rain bow six 2-nek a fórumjára ... ha egyáltalán van még olyan<#mf2>
jah a másik... ki hallott már német FPS játékról? én még nem, meg ha adtak is ki volna gamet akkor az 100% hogy nem ér fel egy amcsi game-el mer a németek ilyen téren nagyon a alul maradnak az amcsiktól
ez nekem szólt? amugy szerinted kit érdekel a magánéleted? ha ennyire szereted magad akkor fogd meg magad oszt irj egy könyvet "Gábor a nagyarc" címmel
Ráadásul éppen 2 órája,hogy két kis taknyos suhanc egy szintel feljebb a pihenõ feleségem mellõl ellopták mind2 táskáját tele értékkel..most,hogy túl vagyok a rendõrségi hokuszpokuszon,lehet a következõ érdemtelen beszólásodra fejbe is lõlek....

lÁTOD EZ MEGINT ÉKES BIZONYITVÁNY ARRA,HOGY IDEJÖTTÉL ÉS CSAK AZÉRT BELÉM AKARTÁL RUGNI,MERT MÁS VÉLEMÉNNYEL VAGY A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN...
Sõt sznobságod amerika iránt határtalan,egy m16-ra amit mindenhól utánlak,mert egy szar puska,te erõlteted tovább az igazad,holott a játékon volna a hangsúly,ha már arról beszélünk,miért szinte csak amerikai fegyvereket tettek bele..
Tovább ragozva,azt mondod:"Az lehet hogy az m16-ot nem a különleges erõk használják ,de attól még jó.De nem is írtam olyat h õk használják"
Tudtommal ez a játék nem arról szól,hogy az Amerikai népfront letámadja Mexikót...akkor most mivan?Döntsd el végre,hogy csak kötekedni akarsz,vagy végképp lemondtál arról,hogy érdemben a magáról a játékról beszélj...

nem ugy!! ne értsd félre!bocsén voltam a hülye. abba van igaza hogy már azt nem szeretik az amcsik mer régi fegyver
Na és miért van igaza?Az lehet hogy az m16-ot nem a különleges erõk használják ,de attól még jó.De nem is írtam olyat h õk használják.

Csak annyit tudok hogy késik,majd 2007 elejére lehet várni.
most ez .....ra nem ide jön de nem tud valaki valami hírt a brothers in arms hell's highway-röl?????
amugy azér nem tettek bele mértéket hogy meddig lehet futni mer taktikai! itt a kulcsszó "taktikai" szerintem aki ilyen game-el jáccik az nem szaladgál végig a pályákon hanem szépen megfontolt lépésekkel halad! nincs az a hülye aki végigszaladgál a pályán, mert nem is lenne rá képes!föleg a játék vége felé mert a sniper-esek leszednek könnyüszerrel!!
huu kicsit kimaradtam 😄!! Gabornak igaza van az m16-al meg a még pár fegyverrel kapcsolatban! de Che-nek nagyobb igaza van!! Che te vagy a király <#eljen><#eljen><#worship>
Azzal,hogy a véleményem és az elvárásaimat írom le a játékról nem hinném hogy az "észt osztom"
Csak akkor elõszõr tisztázzuk milyen tipusú játék ez..gondolom én ez nem egy IIwar-ról szól,meg talán a sivatagi viharról sem...túsz mentés a feledat,vagyis nem hadseregrõl beszélhetünk,hanem kommandósókról..
Akkor a legkézenfekvõbb összehasonlitási alap a RainbwSix sorozatok és hasonlók,aminek az alapja a meglepetés (rush) a gyors támadások,gondolom én...
Mert ha egy sniperes nem tud futás közben lõni,de ha még egy gólyószórós sem,akkor ezt nem is kifogásolnám,de ez már abszúrt,hogy még pisztollyal sem...
De kár is tovább ragozni,mert annyi hiba van még a játékban,ha azt mind kitárgyalnánk,hónapokig sem végeznénk..
De mi is a lényeg?Hát az hogy én senkibe nem kötök bele mert tetszik neki a játék,hát nem furcsa? csak azok duroggnak akik nem értenek egyet a negativ véleménnyel..
Ezen kellen elgondolkodni inkább...
Meg még talán azon is,hogy külföldi fórumokon,vajon miért a csalodotság a fõ hír a játékkal kapcsolatban..
Azt gondolom nem mi foglyuk eldönteni a játék sorsár,hiszen az már eldölttt...

Nem igazán keresgéltem ezt már régebben olvastam vhol, Na mind1 ne a fegyverekrõl beszéljünk(pedig ez jó téma)😊
Ez a topic nem azért van.
Nekem tetszik a játék és kész!!!!
Ugyan még csak 18 vagyok.
nem figyeltem msn közben 😉

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Kedves Gábor.
Ugyan még csak 18 vagy(számodra esetleg csak egy kis pöcs) de ugy gondolom hogy ha 40 fölött vagy nem itt és fõleg nem így kéne osztani azt észt 😉
legalábbis apámból kiindulva.
az hogy te hol és mikor voltál világ elsõ vagy mi?!(nem emléxek és lusta vok vissza keresni) az azért nem érdekel csak mert az a te dicsõséged én azzal mit kezdjek?!
nem tom pontosan de a haverjaim akik katonák voltak aztmondták a teljes menet felszerelés 45-50kg volt nekik(ha jól emléxek) szóval nem jártam messze.
és ne felejtsük el én irakot mondtam ahol katonák és nem (swat) komandósok vannak akik ultra könnyû cuccokban mennek az utca rosszfiúk ellen.
egyépként nem kifejezetten rád szálltam csak szimplán elmondtam a véleményem.
amúgy a II.VH-ban a 60kg simán meg volt mivel akor mindenben volt "anyag".
pl nézd meg cod1-ben a BAR-al menyivel lasabban futsz mint kp-val.
csak hogy bnézhetõ példát mutassak.
és már láttam és emeltem is bar-t ami nem egy könny darab.
GRAW-ra vissza térve, ettõl függetlenül "mondjuk" 20kilóval a nyakadban próbáljmeg egésznap a röpködõ golyókkal sprintben lerohanni terroristákat és éld túl.
sok sikert és posta címet írj a dög céduládra.
szerintem az eddigi játékokhoz képest sokkal okosabbak a botok és nem azért de voltmár hogy elõre küldtem õket és anyáztam hogy hova a f*szba mennek aztán észre vetem hogy az ellen háta mögé mentek.
azaz vannak önáló döntéseik.
nem tom amúgy te mivel nyomtad a nagy FPS korszakodat, de én sosem voltam híve a kaszabolásnak(rushnak) tudod én lassan és és megfontoltan szeretek menni.
egyépként én sokat játszok strat gammákal is(pl fav.:Red Alert)
egyépként ha az ut,cod,mohaa nem számít fps-nek akkor nem jácottam fps-el 😉
amúgy én singlis játékok esetében eléggé válogatós vagyok és kb 1 éve a Graw fogott meg elõszõr.
asszem ennyi.
köszi,puszi =)

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Az most mind1,lehet,bár te most biztosan bõszen keresgéled az interneten az adatokat,de mostmár látom tényleg 2004..de lényegtelen erre már külön topicot is nyithatnál...

Ja bocs,lemaradt egy "1" es..
cóval a colt és a m249 es gólyószóró az renben van,de az m16 már utálják,még a mezei katonák is..
De itt most a kommandósókról van szó,nem pedig az US Army-ban rendszeresitett fegyverekrõl..
ahól is nem nagyon látsz m16-al rohangáló SWAT-ost

Ja és elõször az XM8-at 2004-ben mutatták be.Úgyhogy messze van az a 4 évtõl.de mind1
Elõször is az M4 az újabb mint az m16
Szted a többség fegyver amit az amcsik használnak nem amerikai? van német+még sok más is az is igaz,de az M249,m24,M16,M4(és a különbözõ "mutációik") .Ált ezeket használják és ez mind amcsi.
Ja és a xm8 (ami a játékban csak M8) az már egy 4 éves puska...de elképzelhetõ,hogy próbálják bevezetni saját hazájukban legalább,aztán hogy mekkora sikerrel,az egy másik kérdés...

Neked úgy tünt?hogy nem?
Azt eltudom képzelni,hogy azt szeretnék amerikában,hogy végre a saját fegyvereikkel keljen harcolni a kommandósóknak,(és it ne a katonákról beszéljünk akiknek odavágták az M16 ot,õk meg fát vágnak vele,vagy mint vietnámba a veteránok elhajitották és vitték a régi M4 et)
De hát amig Német meg Israeli fegyverekkel nyomulnak szivesen,addig nemtudom mirõl beszélgetünk...

"hogy 95% ban csak ismeretlen USA fegyverek vannak benne"
Attól hogy te nem ismered õket attól nem ismeretlenek.
És azért nincs benne sok "híres"fegyó mert 1 pár évvel késõbb játszódik és az amcsik "már" tervezik a cserét az XM8-ra.
Nem te írtad az tény,csak te értettél egyet ezzel,hogy itt is pontositsunk..
"Che az irakos mesével pontosan rátapintott a lényegre!!"

még ehez annyit,a mai gmellények sem a régi már és elég régóta nemaz,spéci anyagok kevlár némi acél is és 6kg körül vannak..tehát a 20 kiló van közelebb a valósághoz,snipereknél több(itt csak a puska több mint 10) mp5,shotisok ott még kevesebb is...

armageddon666
félreérted 😄 nekem MoHaa is bejött 😊 mondjuk annak a partraszáálásos része 😄 meg mikor a tengeralattjároknál avgy hol kémkedtünk. na off OFF 😉

@

Igen ez általában igy vólt akinek a mohaa tetszett annak a cod nem és forditva,de ez nem baj ez igy természetes....

armageddon666
CoD2 meg nem igazán Mohaa koppintás (ill ha már koppintás akkor max cod1) MoHaaban vmi egyszemélyes ûbergyilkos II.vh-s kommandós voltunk mig CoDokban (kiegekkel nem játszottam) általában csapatban mentünk. (nekem szeméylszerint cod jobban bejött, csak hát a multi meg a T1000 feeling 😄)

@

armageddon666
hát én fegyverekrõl annyit szûrtem le hogy kevés van és nagyon hasonlítanak...

@

ÉN? hol? látom az olvasás is gondot okoz neked,vagy az értelmezés...
A cod2-õt egyébbként én semmire se tartom,egy rossz mohaa koppintás sztem....

armageddon666
oh sorry... tényleg. (Che írta) akkor a súlyról szólók neki mentek.

@

Ja és hogy azt a 8 kilós géppityut erre a játékra pontositsam,cóval az M8 (ami a német g36 koppintása amcsi módra) az 2.5 kg a scar az (ami szintén amcsi)pedig 3.5 kg...
Csódálom,hogy legalább egyet betettek a "híres" fegyverek közûl a német mp5-t
Lehet ezt is reklámnak szánták,hogy 95% ban csak ismeretlen USA fegyverek vannak benne...és ez volt az elsõ dolog amimár nem tetszett a játékban....

armageddon666
miért is vagyunk érdekesek? mert leírtuk véleményünk? társam nekem sem halt meg... amugy biztos tuljutnék második pályán csak mint irtam hosszuak a töltési idõk amit most kifejtek. én a pörgõsebb játékokhoz vagyok szokva! tom egy taktikai FPS sosem lesz olyan pörgõs mint pl CoD2, de sztem ami GRAWban van az tulzás. pl simán kocogni lehetne nem csak sprintelni, vagy legalább gyorsan menni! és a töltési idõk rövidebbek lennének. akkor biztos végigvinném de igy unalmas. de tényleg ha realitásnál vagyunk. szvsz a kommandósok nem ilyen szép ráérõsen mendegéltek... azt enm mondom hogy futnak, mert sunnyognak. de gyorslépésben! meg pl sprintelni hogyhogy lehet megállás nélkül? 50-60 kiló cuccban nem fáradnak el? amugy 50-60 kiló is túlzás... 15 kiló a golyóállómellény + a gépfegyver ahogy Gabor mondja 8kg, pisztoly (mivel kommandósoknak nem az a nagykaliberû szokott lenni) 1-1,5kg, a tárak összesen legyenek 5 kiló, az apróságok is legyen 5 kiló. Hát ez igy ha felfelé kerekítek 40 kiló... (és hidd el az a 20 kiló sokat számít.) ezekbõl az adatokból a kevlar a pontos mert azt megkerestem (12-15 kiló)

@

én nem mondtam a 60kb cuccot te okos!!! nah igen a rain bow six 2 de te a COD2-vel jöttél okoskám!!nézd vissza mit irtál és aztán nagyképüsködj
Túl fiatal és ostoba vagy ahoz,hogy érdemben vitaképes lehetnél...
Ha már a valóságról beszélünk,50-60 kg cucc még a II.viláhábóruban sem volt,nem hogy a mai kommandósóknál( egy géppityu,8kg pisztoly 1 kiló néhány+ tár gránát 3kg kés,sisak egyébb apróságok max 20 kiló)aztán a sétálgató kommandósók,na az is tiszta életszerû sõt még 1 tangót is lenyomnak a tûzharcban..
"amugy meg lehetsz nagy király ezekbe a valóságalapja sincs játékoknak,"
Aztán hogy ez is mennyire igaz,hogy csak az egyiket emlitsem, a Rogue Spear azaz a RainbowSiw 2.része,amibõl pl a 747 es pálya 1:1 ben egy szimulátorban a mai napig is pl a magyar rohamosztagosok kiképzéséhez és lõgyakorlatához tartozik...de még fokozhatnám de minek
a lényeg hogy te jól érezd magad....

Gabor szerintem nem sokmindenkit érdekel a villogásod! amugy meg lehetsz nagy király ezekbe a valóságalapja sincs játékoknak, akkor menj jáccál azokkal és élj az álomvilágban!!!!
érdekesek vagytok(armageddon,koschwarz)! amugy se kakaót se kávét nem iszok!!! az igaz vannak gondok a társakkal... csak tudni is kell vele jáccani!! én pl úgy csináltam végig hogy a egy társam se döglött meg! én megdöglöttem sokszor ,de emberek akik már a 2. 3. pályán nem tudnak átjutni azok ne beszéljenek mer akkor ott nem a társakkal van a gond..... jáccani is tudni kell vele!!
armageddon666
én elején ugy álltam hozzá hogy nagyon jo de egyre inkább lenked a lelkesedésem :\ társak irányitásárol annyit hogy aztakor hogy uton átszaladjon de õ szép lassan átsétál miközben lövik..... szal igy annyi találatot kapnak társak meg én is hogy 2. pályán nemtok ujramenni... töltés nagyon lassu. igy nem szeretem ujrakezdeni a missiokat.

@

koschwarz
kovacsegi, szerintem a szüleidnek nem kéne megengedni, hogy a kakaó helyett kávét igyál, túlságosan fel vagy pörögve<#hehe>

nálam már az elején elvágta magát a játék azzal, hogy a társak irányítása és intelligenciája iszonyat szar. nem azt csinálják, amit mondok, és ez egy taktikai fps-nél alapvetõ hiba.

aki jó taktikai fps-sel akar játszani, az próbálja ki az operation flashpoint-ot vagy a swat4-et.