Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.70 CPU Intel Celeron
1Gb Kingmax Ram
128Mb Ati radeon 9550
És minimális szaggatással a játék betöltésekor(csak betöltéskor) simán megy😄 Játék közben semmi gond nincs vele.De azért énis elfogadnék egy végigjátszást!!!!
Amúgy ott járok, amikor a légitámadásos cuccot kell elintézni, az elõbb olvastam, hogy valami autót kell felrobbantani, de nemtalálomn a verdát! ÉS hogy indítsam el, hogy bombázzák le?
HELP PLS
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
Nekem is hasonló volt a problémám, körbenéztem a hiv. fórumon és ezt a megoldást találtam:
A ProgramFiles/CommonFiles/ mappában az Installsheld mappát át kell nevezni vlmi mássá (pl utána írod hogy régi), és ezután már a játék föl fog települni (nekem legalábbis nem volt utána gond vele).
A gond az installshield régi/új verziója közti kölönbség volt, bár hogy ez miért nem tudott automatikusan kicserélõdni az számomra rejtély.
Jó játékot <#vigyor3>#vigyor3>
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
a3. pályán vagy 4-ik en kellene airstriket kérnem de nem tudom hogyan kell.
akocsit megtaláltam amit le kellene bombázni. cak nem tudom behozni az airstrike menüjét.
hiábanyomokbármit nem csinál semmit.
pls help. elöre is thx
amúgy az enyémen sztetek futni fog??
GeeForce 6600 GT 256 MB
512 ram de most veszek 1 GB-ot
AsRock xar alaplap :S
2.8-as proci
KKB ennyi
PLS :help keykeykey!!!
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
\"Majdnem párom lett!\"
Geforce 6600GT 128mb
2x512 Ram
2,6 Ghz Intel Celeron
Egy kis help kéne, mert hosszabb idõre felfüggesztettem a játékot, most meg abszolúte nem tudom, hogy légitámogatást hogyan kérjek?
Amíg fent volt akármelyik pach, addig nem volt gond, de pach-elve mentéskor mindíg kilépett hibaüzenettel<#falbav>#falbav>
leszedtem a pach-et, azóta nem tudok légitámogatást kérni a tankok ellen<#nemtudom>#nemtudom>tehát most pach nélkül megy a game, de nem tudom, hogy ettõl függ-e az, hogy mit melyik billentyûvel csinálok.
Akárkinek is a helpet elõre is köszi.
\"Majdnem párom lett!\"
Ezeket a kártyákat az AGEIA gyártya és nagyon drágák még. EGY játék miatt nekem még nem éri meg megvenni.
Azt szeretném tudni, hogy lebutitott grafikával játszható a játék egy mezei gépen?
Amint irtam, elindul, de az 1. pályán a három jelzötüzön kivül semmit nem látok, night vision-ra nem reagál képileg, csak hangban hallom a bekapcs-ot.
P4 1700 MHz, 512 MB RAM, 128 MB VGA - Geforce 4200Ti, alaplapi 5.1 hangkari.
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Gondom, hogy a játék elsõ pályáján amikor leérkezek az ejtöernyövel, a három égõ tüzön kivül semmit nem látok, csak fekete minden. Nincs PhisX-es kártyám, lehet hogy ez a baj? A waypointot még látom, a jobb felsõ sarokban is látszik a videó, de semmi más.
\"Majdnem párom lett!\"
Nekem az a prob,hogy nemtudom elidditani a játékot,mert erre a hibára utal:
Crash in application version: grpcrc1.02
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters).
Kérem!ha tudtok segiten,megköszönem.
Elöre is köszi.
De szinte minden játékban az N betûn van.
De az elsõ pályán nem is nagyon kell nightvision.De te tudod.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
azért kösz
"Ugyan is nagyon tré sötétben kolbászolni össze-vissza"-->kapcsold be a Nightvision-t.
nekem nem volt benne<#smile>#smile>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de az én problémámra tud valaki orvoságot?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
még csak a demo van meg. Feltelepitetem, és miután elinditom a játékot ezt irja ki:
Crash in application version: grpcrc1.02
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters).
mi lehet a gond? (nem a gépigényel van a gond)
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
vagy neked nem így van/volt?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-zárj be minden más futó programot (nyilván ésszerûség határain belül, bár lehet hogy egy vírusírtó a program-telepítésbe is bekavar)
-ürítsd ki a temporary files vagy milyen mappát (lehet hogy nincs ott elég hely-keress rá a vinfosban, ah nem tod hol van)
-nézd meg a netkapcsolatodat, mûxik-e
ja nem kovacsegi, csak a haverja (LOLOLOL<#hehe>#hehe><#wilting>#wilting>)