750 GB-os merevlemez a Seagate-tõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mondjuk sokmindentõl függ. Én pl. sokat dolgozom, nincs se idõm, se kedvem válogatni a cuccok közt, viszon elég jól keresek ahhoz, hogy ne legyen gond vinyót meg DVD-t venni mennyiségileg.
Az a baj, hogy biztonságosabb vinyón tárolni, mint DVD-n.
Filmekre.
"Ugye senki nem használha a 500 GB-os winyójának ki a 30%-át sem."
Nekem közel 1TB vinyóm van otthon. Tökig tele. Nem gyõzöm írni a DVD-ket.
És még el se kezdtem komolyan gyûjteni HD filmeket...
ha egy kicsit elobb jott volna ez a cucc, mi ezt pakoljuk a szervereinkbe 4esevel
de még most sem értem minek kell ekkora tárolókapacitás... mert ha a programmer bácsikkal/nénikkel elszalad az a bizonyos paci akkor kelleni fog. De akkor sem biztos hogy a tartalom kielégítõ lesz, lehet hogy csak a nagyfelbontású szemét lesz ami felzabálja a helyet.
Aztán ott van a rengeteg kép.
Meg ugye minek töröljek ha kell valami nem fogok 200 dvd átnyálazni hogy hol van.
Meg ugye a sebesség... Raid 0 ban használom õket.
Mondjuk van ismerõsöm aki szerint tulzás a 7800 GT... ezért le is cserélem 7900 ra <#wave>#wave>
lehet megalomán vagyok...
Baromi ronda ez az új dizájn!
A tera- nem mértékegység, a tera- (10^12) prefixum. <#ravasz1>#ravasz1>
Mindenesetre örülök, hogy van itt még valaki, akinek szintén baltázza a csõrét, ha nem tudják helyesen leírni. <#email>#email>
on
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
700giga mellé még veszel 2*300-at?
mire használod ezt a sok helyet? el nem tom képzelni, hogy mit tudsz feltenni.<#vigyor3>#vigyor3>
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Akinek nem fölösleges, az majd örül neki helyetted is.
Különben is "640kb mindenre elegendõ".
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
A 20 gigás ügyfeleknél valszeg nem file szervernek használják a gépet, ha meg usernél van az legfeljebb word excel használó lehet.
Lehet még nem hallottál multimédiáról, de zabálja tárhelyet.
Képek videok.
Nekem 700 gigám van itthon van vagy 20 giga szabadon.
Most tervezem még 2db 300 as beszerzését .
Egyébként ha az emberek olyan gondolkodásuak lennének mint Te, mindneki szuziki stiftel rohangálna vagy wagyonõrplusszal... minek a merci?
Mert megengedhetem
<#crazya>#crazya>
Baromi ronda ez az új dizájn!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
mellesleg nem terra hanem tera..... a terra az a földet jelenti.. a tera padig a mértékegységet... de miért nem peta vagy axo?azokat senki sem várja?
nekem is van egy 240 es azt 60 gb ot haszálok belõljuk
mondjuk jönnek ezek az ujfajta DVD-k amikre v.szinû sokkal nagyobb jatekok lesznek max pár év mulva kellenek ekkorák
Csá
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
Amugy nekem mindig tele a vinyo,akarmekkora a merete :P
Bérbe vehet? reklámfelület...
Én most vettem egy 160-ast, de nem tudok vele mit kezdeni. Most komolyan. Ugye senki nem használha a 500 GB-os winyójának ki a 30%-át sem. Csak elrak mindent "majd jó lesz" valamire.
Nálunk az ügyfeleknél (Panasonic, Sony) van ahol 20GB-os a winyó a szerverben, mégis megy a gyár.
Minek?
u.i.: Egyébként a Win XP vége már közeledik, szóval már csak ezért sem érdemes ezzel érvelni...
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Mire vennék egy új gépet már 1 TB-nál fognak szerintem tartani, nagyon jó lesz, éljen a fejlõdés(na és az, amit az árakkal csinál)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Kivanom, hogy kovetkezo hozzaszolasod okosabb legyen. Udv.
asszem szabadalmaztatnom kellett volna^^
Amúgy szép és jó hogy merõlegesen rögzít, de ezzel csak kb. triplázták a végsõ technikai kapacitás lehetõségét, ami hamarosan eljön.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
\"The voices are back... Excellent.\"
még jó...úgy beszélnek róla, mintha ez ilyen plussz feature lenne :) nemhiszem, hogy bárkit is érdekel, hogy an oldották meg a nagy adatsûrûséget meg a gyors mûködést. Elég nekik, ha megfizetjük a nagyobb és gyorsabb winyót :)
Ez olyan mint ahogy az Intel sem számol fel plussz összeget a 64bitért, ami amúgy elengedhetetlen a gyorsabb procihoz... <#nyes>#nyes>
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu