57
-
Zsoldos #15 Gondolom te meg nem uzemeltettel hirportalt.. Megesik hogy kimarad egy hir es jobb kesobb mint soha alapon benyomni. Vagy ha aznap tul csendes a viz elokaparni valami regi kihagyott hirt. Szamomra (es az olvasok nagy reszenek - akiknek keszul) ez a cikk nem kisebb erteku 168 foldi ora elteltevel sem.
Kivanom, hogy kovetkezo hozzaszolasod okosabb legyen. Udv. -
750 gb mi az már az
múlt héten volt nálam egy szektorhibás 30as vinyó, azt 790 gb-nek vélte a kíndóz.
asszem szabadalmaztatnom kellett volna^^ -
dez #12 Mondjuk tényleg jobban meg lehet bízni mostanában majd egy ilyenben, mint a végletekig "kihajtott" régi technológiásokban. -
dez #11 Hát, nem az idővel lesz biztonságosabb, hanem a fejlesztésekkel. Ők talán még nem oldották meg rendesen, a Seagate meg már igen. Bár én sem vennék első szériásat. De az is lehet, csak azért mondják, hogy most ne kezdjenek erre várni az emberek, hanem vegyék szépen a boltokban lévő régit, és majd hirtelen a piacra dobják az újat. -
raingun #10 Igen, a biztonság elsődleges. Reméljük ezek a darabok már vannak ugyanolyan megbízhatóak mint a hagyományos eljárással készültek.
Amúgy szép és jó hogy merőlegesen rögzít, de ezzel csak kb. triplázták a végső technikai kapacitás lehetőségét, ami hamarosan eljön. -
roliika #9 :D Csak Hitachit nem szabad venni... többit lehet orrba - szájba. :D -
waterman #8 az azért vicces, hogy többi gyártó, többek közt a hitachi mérnökei is úgy gondolják, hogy a merőleges rögzítés még nem elég biztonságos.. ha így állnak a dolognak, akkor én nem szeretnék ilyen első szériás terméket vásárolni. legalább hardware hiba miatt ne szálljon el fél terrányi adat a gépemből. -
Szefmester #7 remélem a többi gyártó is hamarosan átáll erre a technikára és árra... mert akkor a régiek /kissebbek/ ára esni fog...
-
Andris #6 "Nem számítunk fel pluszt pénzt a merőleges rögzítésért"
még jó...úgy beszélnek róla, mintha ez ilyen plussz feature lenne :) nemhiszem, hogy bárkit is érdekel, hogy an oldották meg a nagy adatsűrűséget meg a gyors működést. Elég nekik, ha megfizetjük a nagyobb és gyorsabb winyót :)
Ez olyan mint ahogy az Intel sem számol fel plussz összeget a 64bitért, ami amúgy elengedhetetlen a gyorsabb procihoz...
-
BiroAndras #5 Ez a különbség elmúlik idővel. A legújabb technológia mindíg drága, de aztán meredeken esnek az árak. -
duke #4 Persze ez mindig igy volt,az ujdonsagot kell megfizetni,meg a fejlesztesi koltsegeket.Mert amugy egy 750 gigas vinyo eloallitasi koltsege alig tobb mint mondjuk egy 120-as vinyoe. -
pepe003 #3 Az a gond, hogy minél nagyobb a tároló kapacitás, annál drágábbak a merevlemezek. Amikor tavaly vettem az új gépem, komolyan gondolkoztam egy 300gb-os vinyón, de végül aztán egy 200gb-nél maradtam, mert az kb. 15eFt-al olcsóbb volt, mint a 300gb-os, illetve ha ráfizettem volna még kb. 7000Ft-os, akkor 2db 200gb-osom lenne most kb. a 300Gb-os áráért. -
ThomasTheKoRner #2 Xar....
Terrát a népnek...