2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1828 A multi része milyen?Arra kíváncsi lennék...
Kinek tetszett, kinek nem? -
#1827 :D -
#1826 Amikor a Bf2 beindult, ölték egymást az emberek, 12 rugó volt a bolt ára, 10-ért vitték, mint a cukrot...
Én ezt a fost fele áron nem tudom eladni. Asszem ez mindent elmond. -
#1825 Na, jobb ha uninstallt kap ez a szenny... -
#1824 Az AA viszont játszhatatlanul nehéz...
Legalábbis ezt egy Operation Flashpoint rajongó ismerősöm állította róla. -
#1823 Armed Assaulttal játsszatok, a többi mind csak műanyag :) -
#1822 Ez igaz.Tavaly és most az idáig megjelent FPS-ek közül nagyon kevés van amit ki tudnék emelni.Ez van, szint alattiak.Nagyrészének semmi hangulata, semmitmondó sztorija, pocsék játékmenete van.Csak ez a műanyag unreal 3, ami már sztem ronda is.Lassan minden FPS ezzel jön ki, kár...A Frontlinesnak pl. kurvára nem áll jól ez az engine.
Voltak érdekes dolgok tavaly is, pl. ott van a STALKER, na ott tudtak hangulatot teremteni, viszont unalomba is tudott fulladni a játék, de nagyon.Ott van a Jericho is.Na tetszett a sztorija is, bitang jó hangulata volt, de sajnos ennek se volt perfekt a játékmenete.Kb. ennyi amit dícsérnék az FPS-felhozatalból azok közül amit idáig kipróbáltam.
A többi meg...nem ecsetelem inkább.
A Half-Life 2-ről meg szinte nem tudok negatívumot mondani, tökéletes, még másodszorra is teljesen rabul tudott ejteni.Az minőség! -
Code92 #1821 mi a bajod a hl2-vel?? 2004 es játék éls még mindig az egyik legjobb darab mert a graffja még mindig elég jónak számít és emellett megvan benne az amit a mostani játékokból rendre kispórolnak ez pedig a JÁTÉKÉLMÉNY (!!!) és nem mellesleg a multiplayerjének egy elég komplepx és nagyjából jónak mondható tásadalma van :) szal... -
stady #1820 Valakinek elindult Vista alatt?
Nálam egyszerűen csak leáll!
Nem tudjátok mi lehet a baj? -
#1819 Nekem is telepítés közepén kiírja: PLEASE INSERT DISK2 THAT CONTAINS THE FILE DATA17.CAB
Mit tudok ezesetben tenni, hogy tovább menjen a telepítés? A segítséget előre is köszi. -
#1818 Ezt úgy írod, mintha vagy 40x végigtoltam volna idáig.De nem, ez a második alkalom...
De inkább játszom 5 év múlva is HL2-vel, mint ezzel a Frontlines fossal és hasonló társaival. -
#1817 Mert az baj? -
#1816 hát én tuti nem adnék annyi lét semmiért csak ha előtte már lecsekkoltam törttel, hogy milyen -
#1815 Jah jáccá 5 év mulva is a HL2-vel. -
#1814 Hát nagyon.Ez egy valóságos hulladék.
Én nem is bírtam, még a játszástól is elment a kedvem miatta.Ezért elővettem újra egy igazán jó FPS-t a Half-Life 2-t.Na az játék!A Frontlines meg egy nagy nulla. -
#1813 Nem érted. Legalább 1 év, mire eladom, most még addig tolom...
De egyébként csak neked : Amikor megrendeltem nem számítottam arra (a demo után pláne), hogy 1.0-ás verzióként egy bétát kapok, fos multi játékélménnyel és hogy összesen 10 szerver lesz 50 játékossal. Aki ezt előre ki tudja számítani az menjen a TV2-be azúrigellerhez.
De ha megnézed a külföldi fórumokat, kb. 10.000. ember be van lázadva ugyanúgy, ahogy én, mert jól beizgultak (mint én is) az ilyen drone-os, sci-fis okosságra, aztán jól leszerták a fejlesztők az egészet. Ez lett volna a multis játékok császára, csak elbaszták. Nem kicsit, nagyon. -
#1812 azt nem értewm mért veszel meg 10k-ért egy játékot ha utána egyből eladod,előtte nem nézed meg hogy mit veszel ?? -
#1811 ÉS mégegyszer : Ezeket eladom : FFOW, BF2 Bf 2142. Ár megegyezés szerint. Érdekel Vegas2 barter is....
[email protected] -
#1810 Na érdekel még valakit ez a játék? Még mindíg eladom, ha kell..... Nem számítok ajánlatok tömkelegére he-he... -
alexthegr8t #1809 Csak az lenne a probléma,hogy nem eredeti a játék?
Crack-elt játékkal nem lehet játszani?
Mert akkor egy dual-layer dvd-m kukázva lesz...
Meg azért kipróbáltam volna ezt a játékot... -
#1808 Az jó, hamarosan én is azt teszem. -
#1807 "Jah és nem eretedi a játk war....zről szedtem le!"
Nah itt a probléma... -
#1806 Hy honfitársak
SAJNOS én is ezzel a problémával állok szemben játékot felraktam utána a patch-t és kiirta hogy rosz cd,ezért crack-eltem!És belépek első "küldetés" végignézem és mikor már lehetne játssznai tölt és kidob az asztalra az .EXE hiba,vagy ilyesmi,pedig már a SERVER (1.2GB asszem)javítást is leszedtem hozzá:(:(:(:(Lécci segítsetek!
Jah és nem eretedi a játk war....zről szedtem le! -
#1805 Ezeket a problémákat én már orvosoltam uninstal -
alexthegr8t #1804 Nálam is. a program hibát észlelt és leáll...
fogalmam sincs hogy miért. -
Savmacska #1803 nekem is . olyan hibaüzenet mindtha exe hiba lenne demégsem csak kiirja ha program leáll.. A frontline Game hibát észlelt ezért leáll. mi lehet a baj ? -
#1802 Mi a hibaüzenet? -
alexthegr8t #1801 Sziasztok!
Segítség kellene...
Indítanám a játékot,és hibaüzivel leáll...
Mi lehet a probléma? -
Lespaul22 #1800 Én nemtudom mért fikázzátok ezt a játékot! Szerintem jó a magamódján! És ha azt nézzük hogy a Kaos első önálló játéka...! szerintem egyáltalán nem gáz! Cod4 fele annyira nem kötött le mind ez! Hetek óta küldöm és még mindíg leköt! Nézőpont kérdése az egész! -
#1799 Hogy mekkora szar az első patch.Felrakom és erre minden beállításom elveszik.
És a játék detto egy kula.Könyörgöm még mennyi játék jön ki ezzel a kritikán aluli játékmenettel?Hol vannak a régi jó FPS-ek?Mi ez?Mindegyik ugyanolyan 2007-től.Mire jó ez?Nagyon gáz kezd lenni, lassan semmi egyediség a játékokba, nem elég, hogy midnegyik ezzel a mű UE3-al jön ki, ami itt ebben az esetben kurvára nem illik ebbe a sivatagos környezetbe, nekem nagyon nem tetszik.De játékmenetileg is tök egyformák.
Lassan azt hiszem elő kell vegyem a régi kedvenceket, köztük Thief 1-2, stb.Mert ezek az FPS-ek valami harmatgyenge próbálkozások mellettük.
-
Cefre #1798 Köszi -
#1797 5.oldalon le van írva, a 1456-os hsz-ben.
GCGame/Config/DefaultInput.ini így nézzen ki:
[Engine.Console]
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=SemiColon
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=Tilde
Ezt mindenki megcsinálja.
Csinálsz egy szervert, a többiek "ö"-vel nyitják a konzolt és: open ***.***.***.*** A csillag helyére beírják az IP címedet. -
Cefre #1796 És hogy mit kell csinálni? -
#1795 nekem azse jött be -
#1794 Gondolom tudtátok, hogy van benne ejtőernyős téma. Most vettem észre.
Video -
#1793 A Vegas nekem nagyon tetszett (több mint közép) :D De tényleg, nekem ez 2. helyen u3 engines játékok között (Vegas az 1.). GoW nekem nem annyira jött be (de legalább nem a motor hibái miatt), Bioshock nem az én stílusom így azt nem is próbáltam. -
#1792 Azt kivételesen nem próbáltam, várom a magyarítását. :)
Talán az lesz az egyetlen jó közöttük. -
#1791 A Bioshock is UE3-as... -
#1790 Nagy dologra nem is számítok.Kommersz középmezőny, idáig egyetlen UE3-as game se volt valami nagy durranás, gyengék, átlagosak.Egyedi, kiemelkedő a GoW és talán a Vegas (???, inkább nem) volt és ennyi. -
#1789 Ezzel el is mondtad minden pozitív tulajdonságát :P