2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
gallik #666 Multi tapasztalata van vkinek már ? LAN hamachi ? -
#665 Csak simán jobb klik az egéren, enter, e, nincs :D -
yaqwsxcde #664 Itt a teljes Gépigénye! -
ricsa008 #663 köszi a gyors választ -
#662 Én csak a Betat néztem, de tiszta ETQW érzésem volt...
Egyszóval nemtecc... -
#661 És hogy? Melyik az ernyőnyitó? És mivel szállok be a járműbe? És van medic? -
#660 Inkább multi. A single felejtős, túl bugos és túl rövid. -
#659 Még egy kis vélemény:
A pályák idegesítően túlzsúfoltak, mindegyiken olyan érzésem volt, mintha egy roncstelepen játszanék. Értem, hogy háborús szitu van, meg roncsok meg miegymás, de pl a Cod szériában ez jobban meg volt oldva, letisztult volt ez meg nem. A beigért mérföldes pályákat el lehet felejteni, némelyik pálya kb mint a COD4ben, akad pár nagyobbacska, de nem véletlen, hogy még a legnagyobb mappokon is 24 vagy max 32 az ajánlott játékosok száma. A kasztok közt csak a fegyverekben meg egy két dologban van különbség, tehát komolyabb taktikázási lehetőség nincs benne. Amúgy feltoltam a grafot és 1024ben minden maxon kivéve az árnyékokat, gyönyörűen futott a 2600Xt-n, ami dícséretes. A jármű használat is gázos, mert a pálya annyira túlzsúfolt, hogy ha nem az úton mész vele, akkor bekadsz valamibe, tehát nem nagyon érdemes járművel letérni az útról. A vadászgép használat se nagy élmény. A látótávolság még maxra állítva se nagy, pedig mintha kilóméteres látótávolságot ígértek volna. Akkora hype volt körülötte és ahhoz képest ez írtó nagy pofára esés. Ha nem lett volna a marketing, hanem a semmiből előbukkant volna ez a game, akkor azt mondanám, hogy egy kezdő csapat egész jó bemutatkozása, de így, ez a játék semminek nem lesz a konkurenciája. Ha a játékteret átléped, szinte azonnal meghalsz, ami megintcsak nem túl jó. Véleményem szerint ez egy abszolút konzolos cucc, nekik lehet hogy ez lesz a multi FPS-ek királya, de PC-n max udvari bolond lehet. Így útólag már nem csodálom, hogy nem mertek PC demot kiadni. Az a bosszantó, hogy sokat vártam tőle és majdnem annyira átejtettek, mint a SOF3 esetében. -
ricsa008 #658 üdv
a kérdés ugyanaz
ez single v. multi game?
-
#657 Sima SP2 XP :)
Jean: képzeld el lehet :D -
#656 Lehet választani
jelenleg 2 crack -
Skyline #655 Vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy ez enyhénszólva más...De nagyon arcade... -
Skyline #654 Kipróbáztam...nemrossz,de aki szerint ehhez képest a cod4 egy szar....Hát elég eldeformált ízlése van szvsz...Hangulatra ez meg nem közelíti... -
#653 Nekem razor van és HD2600XT 512-vel gyönyörűen megy médiumba. High-on nem próbáltam, először azon a beállításon indítottam el, amit alapból beadott. Maga a játék csalódás, nem is kicsit. Igaz online nem próbáltam mert ha rámegyek kidob, de a single nem volt meggyőző. És persze megnéztem a multi mappokat úgy, hogy indítottam lan servert. Botok nincsenek benne én legalábbis nem találtam őket, úgyhogy eleve mínusz pont. A fizika tetszik, kicsit pörgösebb, mint a BF és ez jó. :) Viszont a fegyverek olyan semmilyenek, a hangjuk pedig pocsék. Nem érzem az erőt bennük. A járművek fizikája eléggé árkád, mai szintén a pörgést segíti elő, viszont a sebzésrendszerük elég fura. Három gránát sem okozott kárt az egyik járgányban, míg egy másik mappon már fel tudtam robbantani. Ez valószínűleg bug, és van hiba a játékban rendesen. Single-ben a katonák elbújnak fedezék mögés de érezhető az agyonscripteltség, ráadásul a fedezék mögül gyakran átlógnak. A drone használat sem akkora élmény, mint amekkorának tűnt a videók alapján. Multiban olyasmi a játékmenet mint a Bf százló foglalás csak itt nem zászló van, hanem füst. Az elfoglalandó területeken piros (csapattól függ) füst helyetesíti a zászlót, olyan mintha egy kisebb füst gránát füstölögne a földön. Szóval oda kell menni és pár másodperc alatt a füst fehér lesz, ami gondolom azt jelenti hogy semleges, majd újabb pár másodperc és a te színedre változik át. Kicsit konzolos behatása van az egész cuccnak, pedig ha jól tudom elsősorban Pc-re fejlesztették. (Lehet hogy tévedek). Singleben piros kör ugrik rá az enemyre és sárga körök villognak, hogy merre van a cél. Ez utóbbi nem baj, hanem inkább a megvalósítása zavaró, túl nagy és túl "konzolos". A pálya desing nem letisztult hanem kicsit zsúfolt, kár érte. A látótávolság még mindig nem az igazi az ETQwben jóval messzebb látni (ja és abban is van drone). Ezek csak az első benyomások a játékról kb fél órát tudtam az éjjel rászánni, természetesen kap még esélyt, hátha én volt béna a fáradtság miatt. -
donatus13 #652 Hát nem tom én vistat hamar dobtam játékaim 90 % a else indult rajta bf 2 is szar volt stratokat else indította amit meg elinditott az kb ugy szagatott hogy egyszerűbb volt vissza xp és happy minden:D -
#651 Talán probáld ki a VITALITY változatott. -
#650 Detto... "jó gép" beraktam max-ra folyt... maximize framerate... lejjebb vette a graficsoot, de így is folyt... de az a 2-3 másodperces megállás az kikészít. Arra nincs vmi orvoslás? btw: Vista,Razor,8800GTS 640. Dopti out! -
Thanatos #649 nem -
Thanatos #648 Q -
simonl #647 Tudtok olyan helyet ahonnan gyorsan lejön?
Vagy várjak még pár napot?:D
Köszi...
-
tibiszabo #646 sznályperrel lehet zúmolni? -
#645 ja és a vga 512-es :) -
#644 AMD x2 4600+; MSI 8800GT OC; 3GB DDR2 -
csoola #643 nekem rossz a görgö az egeremenXD -
csoola #642 a gépedre voltam kiváncsi h mondjuk összehasonlitsam, nekem sincs most vista -
#641 Én nem vistán játszom. Bár az is van fent, csak nemtom mé xD
Xp-n semmi gond vele. -
rcsaby #640 Én csak azt kérdezném,hogy van benne rendes single rész,vagy inkább online játék mint az új quake.Mert hogyha botok vannak benne,nem pedig rendes ellenfelek akkor nem az én játékom. -
#639 Pofás kis játék ez, de pl. a páncéltörőt, a drone-t melyik gombokkal tudom egyből elővenni, mert ez az egérgörgőt görgetem módszer nem az igazi. -
#638 sznályperrel lehet zúmolni? -
Piko888 #637 Egyszerüen nem tudom mi lehet, mindenből a legújabb driver van fenn, most kiprobáltam a vitalytis cracket az se jó. Neked Vista 64 bit van fenn? -
#636 Nekem razor van
-
Piko888 #635 De legalább az biztos hogy nekem több eszem van. Szerintem neked meg apu nem vesz új gépet, mert ahhoz 10 fölé kell hogy menjen az IQ-d,de az nagyon nehéz elmozditani a nulláról. -
#634 :OO Launch Trailer :OO
Bele pusztulok, csak induljon el... *még el se kezdtem a beszerzését* -
#633 Na akkor tisztázzunk már valamit. XP-re melyik a jobb: a rzr, vtlty? Vagy tök mindegy?
én a razort szemeztem ki... -
Piko888 #632 De másoknak is az a baj -
Piko888 #631 Mi a probléma? -
#630 Én még mindig azt mondom hogy valami gáz van a gépedben mert nekem full beállításokon megy :) -
#629 Hiaba a sok penz sose potolta az eszt :) -
#628 Már mint aki Vistás, az tollja Vitalitivel? -
csoola #627 Maxtreme azt mondta neki fasza, remélem olvasa majd és reagál...