2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • gallik
    Multi tapasztalata van vkinek már ? LAN hamachi ?
  • uHs Gerzson
    Csak simán jobb klik az egéren, enter, e, nincs :D
  • yaqwsxcde
    Itt a teljes Gépigénye!
  • ricsa008
    köszi a gyors választ
  • JAG1
    Én csak a Betat néztem, de tiszta ETQW érzésem volt...
    Egyszóval nemtecc...
  • JAG1
    És hogy? Melyik az ernyőnyitó? És mivel szállok be a járműbe? És van medic?
  • Encore
    Inkább multi. A single felejtős, túl bugos és túl rövid.
  • Encore
    Még egy kis vélemény:
    A pályák idegesítően túlzsúfoltak, mindegyiken olyan érzésem volt, mintha egy roncstelepen játszanék. Értem, hogy háborús szitu van, meg roncsok meg miegymás, de pl a Cod szériában ez jobban meg volt oldva, letisztult volt ez meg nem. A beigért mérföldes pályákat el lehet felejteni, némelyik pálya kb mint a COD4ben, akad pár nagyobbacska, de nem véletlen, hogy még a legnagyobb mappokon is 24 vagy max 32 az ajánlott játékosok száma. A kasztok közt csak a fegyverekben meg egy két dologban van különbség, tehát komolyabb taktikázási lehetőség nincs benne. Amúgy feltoltam a grafot és 1024ben minden maxon kivéve az árnyékokat, gyönyörűen futott a 2600Xt-n, ami dícséretes. A jármű használat is gázos, mert a pálya annyira túlzsúfolt, hogy ha nem az úton mész vele, akkor bekadsz valamibe, tehát nem nagyon érdemes járművel letérni az útról. A vadászgép használat se nagy élmény. A látótávolság még maxra állítva se nagy, pedig mintha kilóméteres látótávolságot ígértek volna. Akkora hype volt körülötte és ahhoz képest ez írtó nagy pofára esés. Ha nem lett volna a marketing, hanem a semmiből előbukkant volna ez a game, akkor azt mondanám, hogy egy kezdő csapat egész jó bemutatkozása, de így, ez a játék semminek nem lesz a konkurenciája. Ha a játékteret átléped, szinte azonnal meghalsz, ami megintcsak nem túl jó. Véleményem szerint ez egy abszolút konzolos cucc, nekik lehet hogy ez lesz a multi FPS-ek királya, de PC-n max udvari bolond lehet. Így útólag már nem csodálom, hogy nem mertek PC demot kiadni. Az a bosszantó, hogy sokat vártam tőle és majdnem annyira átejtettek, mint a SOF3 esetében.
  • ricsa008
    üdv
    a kérdés ugyanaz
    ez single v. multi game?
  • uHs Gerzson
    Sima SP2 XP :)

Jean: képzeld el lehet :D
  • Prince23
    Lehet választani

jelenleg 2 crack
  • Skyline
    Vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy ez enyhénszólva más...De nagyon arcade...
  • Skyline
    Kipróbáztam...nemrossz,de aki szerint ehhez képest a cod4 egy szar....Hát elég eldeformált ízlése van szvsz...Hangulatra ez meg nem közelíti...
  • Encore
    Nekem razor van és HD2600XT 512-vel gyönyörűen megy médiumba. High-on nem próbáltam, először azon a beállításon indítottam el, amit alapból beadott. Maga a játék csalódás, nem is kicsit. Igaz online nem próbáltam mert ha rámegyek kidob, de a single nem volt meggyőző. És persze megnéztem a multi mappokat úgy, hogy indítottam lan servert. Botok nincsenek benne én legalábbis nem találtam őket, úgyhogy eleve mínusz pont. A fizika tetszik, kicsit pörgösebb, mint a BF és ez jó. :) Viszont a fegyverek olyan semmilyenek, a hangjuk pedig pocsék. Nem érzem az erőt bennük. A járművek fizikája eléggé árkád, mai szintén a pörgést segíti elő, viszont a sebzésrendszerük elég fura. Három gránát sem okozott kárt az egyik járgányban, míg egy másik mappon már fel tudtam robbantani. Ez valószínűleg bug, és van hiba a játékban rendesen. Single-ben a katonák elbújnak fedezék mögés de érezhető az agyonscripteltség, ráadásul a fedezék mögül gyakran átlógnak. A drone használat sem akkora élmény, mint amekkorának tűnt a videók alapján. Multiban olyasmi a játékmenet mint a Bf százló foglalás csak itt nem zászló van, hanem füst. Az elfoglalandó területeken piros (csapattól függ) füst helyetesíti a zászlót, olyan mintha egy kisebb füst gránát füstölögne a földön. Szóval oda kell menni és pár másodperc alatt a füst fehér lesz, ami gondolom azt jelenti hogy semleges, majd újabb pár másodperc és a te színedre változik át. Kicsit konzolos behatása van az egész cuccnak, pedig ha jól tudom elsősorban Pc-re fejlesztették. (Lehet hogy tévedek). Singleben piros kör ugrik rá az enemyre és sárga körök villognak, hogy merre van a cél. Ez utóbbi nem baj, hanem inkább a megvalósítása zavaró, túl nagy és túl "konzolos". A pálya desing nem letisztult hanem kicsit zsúfolt, kár érte. A látótávolság még mindig nem az igazi az ETQwben jóval messzebb látni (ja és abban is van drone). Ezek csak az első benyomások a játékról kb fél órát tudtam az éjjel rászánni, természetesen kap még esélyt, hátha én volt béna a fáradtság miatt.
  • donatus13
    Hát nem tom én vistat hamar dobtam játékaim 90 % a else indult rajta bf 2 is szar volt stratokat else indította amit meg elinditott az kb ugy szagatott hogy egyszerűbb volt vissza xp és happy minden:D
  • bon
    Talán probáld ki a VITALITY változatott.
  • Dopti
    Detto... "jó gép" beraktam max-ra folyt... maximize framerate... lejjebb vette a graficsoot, de így is folyt... de az a 2-3 másodperces megállás az kikészít. Arra nincs vmi orvoslás? btw: Vista,Razor,8800GTS 640. Dopti out!
  • Thanatos
    nem
  • Thanatos
    Q
  • simonl #647
    Tudtok olyan helyet ahonnan gyorsan lejön?
    Vagy várjak még pár napot?:D

Köszi...
  • tibiszabo
    sznályperrel lehet zúmolni?
  • Maxtreme
    ja és a vga 512-es :)
  • Maxtreme
    AMD x2 4600+; MSI 8800GT OC; 3GB DDR2
  • csoola
    nekem rossz a görgö az egeremenXD
  • csoola
    a gépedre voltam kiváncsi h mondjuk összehasonlitsam, nekem sincs most vista
  • Maxtreme
    Én nem vistán játszom. Bár az is van fent, csak nemtom mé xD
    Xp-n semmi gond vele.
  • rcsaby
    Én csak azt kérdezném,hogy van benne rendes single rész,vagy inkább online játék mint az új quake.Mert hogyha botok vannak benne,nem pedig rendes ellenfelek akkor nem az én játékom.
  • Shep
    Pofás kis játék ez, de pl. a páncéltörőt, a drone-t melyik gombokkal tudom egyből elővenni, mert ez az egérgörgőt görgetem módszer nem az igazi.
  • mNzJean
    sznályperrel lehet zúmolni?
  • Piko888
    Egyszerüen nem tudom mi lehet, mindenből a legújabb driver van fenn, most kiprobáltam a vitalytis cracket az se jó. Neked Vista 64 bit van fenn?
  • uHs Gerzson
    Nekem razor van
  • Piko888
    De legalább az biztos hogy nekem több eszem van. Szerintem neked meg apu nem vesz új gépet, mert ahhoz 10 fölé kell hogy menjen az IQ-d,de az nagyon nehéz elmozditani a nulláról.
  • Prince23
    :OO Launch Trailer :OO

Bele pusztulok, csak induljon el... *még el se kezdtem a beszerzését*
  • Prince23
    Na akkor tisztázzunk már valamit. XP-re melyik a jobb: a rzr, vtlty? Vagy tök mindegy?
    én a razort szemeztem ki...
  • Piko888
    De másoknak is az a baj
  • Piko888
    Mi a probléma?
  • uHs Gerzson
    Én még mindig azt mondom hogy valami gáz van a gépedben mert nekem full beállításokon megy :)
  • alma2
    Hiaba a sok penz sose potolta az eszt :)
  • Prince23
    Már mint aki Vistás, az tollja Vitalitivel?
  • csoola
    Maxtreme azt mondta neki fasza, remélem olvasa majd és reagál...