2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#706 Cannot verify access for the game
:o
na ez mi?? ... volt még ilyen valakinél?? -
#705 Nem tudom Rimánkodtam azt megjelent ez az ürge azt sikerült
-
#704 akkor még nem volt link VIP -es csíter -
#703 Az EZ szóra klikkelj bazdmeg -
#702 VISTÁN nálam simán fut patch nélkül is. És hogy tudtatok csatlakozni a szerverre ???? -
#701 doulle take -
#700 mi ? a nagy semmi ? -
#699 Ha rányomok az ONLINE-ra ez jön be
EZ -
#698 Jajj, meg még egy röpke kérdés :)
Akik a tundár laknak, azoknak is mucáj a Single Player-ben a nyugatpt képviselniük, ha tetszik Neki, ha nem?!
Szerintem ez így elég gázos.... -
#697 Hát Én ebben a grafikában max. a nagy teret tudom dícsérni.
(Én annyira újat nem látok benne, de hát nem is lehet - bocsi :) -
#696 A köcsög grafika miatt duzzad 7-10 gigűkra a gammák:P -
#695 Kérdés:
A Single Player részben van 8 db kocka, mint gondolom Én 1-1 küldetés, stb...
Ennyi az egész és az összes?!
Most vagyok a 4-ik kockánál, pedig nem játszom Vele sokat, benézek a fű alá is, összeszedem a különféle kütyüket, amikkel repkedek, vagy az ellenség lába között járkálok, stb....
Ennyi lenne, lesz majd az össz. játék, hogy 8 pálya és ez volt 10GB tartalom.
:o -
#694 Nekem ha arra klikk, hogy On-line, visszadob Windows-ba.
Mondjuk még annyira nem érdekel, nem nagyon szoktam on-line játszani, pontosabban 1általán nem :)
De Engem kidob. -
#693 Hali!
Ahonnan letöltöttem ott már csak Vatality verzió van.
Én még razor verziót töltöttem le és tettem fel.
De már ott is kint van a Patch + Crack (gondolom én)
A hivatalos oldalon is egy rakás verzió van, hogy melyik alá szeretném a pacth-et letölteni.
Nekem a Vitality-s féle Patch + Crack is ugyanúgy jó?!
Mert addig oké, hogy töltsük le, install aztán game.
De nem szeretném fejeb*szni sem a gammát, mert az image-eket már letöröltem és újra 10GB-ot letölteni?!
:)
Köszi! -
#692 Nem kéne berakni egy BANNER-t??? -
#691 figyelj mán Európában még ki sem jött a játék hivatalosan
talán meg kéne várni amíg megjelenik azután majd meglátjuk lesznek-e tört szerverek
kicsit már unalmas hogy mindenki megkérdezi.. -
#690 Nálad lehet a probléma mert mi már játszunk a Russian Hot Granny szerveren -
#689 a Sima ONLINE nem csak nekem nem megy ugye?? az azrt van mert nem eredeti ugye?? -
csoola #688 meg vagyok elégedve a játékkal, singliben tolom amjd egyszer lehet h lez multi is mindenesetre abban a CoD4et most nálam nem überelik, emrt arra kattantam rá:P
grafja szép és a fizika is jo, gépigény közepesnek mondható mert a másfél éves gépemen szitne röcc mentesen megy max közelben (texturák effektek árnyékok maxon, asszem csak a látotávolság van közepesen)
a hangulata első látásra nem rossz ennek, tök jo volt mikor felkaptam a raksit, felém fordult a terepjáro soförje és bumm kilöttem alola a gépet,vagy amikro a gránát alol felrekpkednek a bácsik :D -
#687 Frontlines Fuel of War Update 1.0.1 (c) THQ *CRACKED* fel a patchet és a cracket és enjoy a bugmentes game XD -
#686 Hamachi 1.0.2.0 és felette lévő verziókkal problémák vannak, nem fogják látni a szervert (elég sokaknak rossz). 1.0.1.5 -ös verziót rakjátok fel, vagy korábbit. -
#685 Akkora multi csak akkor megy majd ha mgveszem? Semmilyen modon se megy az ONLINE rész a törtben?? -
#684 jah egy folyósora bezsúfolnak 20-30 pléját :P -
#683 Sziasztok!
Engem nagyon érdekel ez a game. De szeretném kipróbálni a játékot mielött megveszem.
A lényeg az, ha valaki tud jönni gamelni az csatlakozzon ide:
hamachi 1.0.2.1
network name: frontlineshun
network password: frontlines
-
#682 És az egész a multizásról fog szólni, lassan nem is lesz single rész sem... hanem multi kampánya -
#681 :) nem kötekedni akartam, én tudom h kipróbálom, ha teccik végignyomom ha nem akkor leves...
Egyébként a COD4 (nekem mondjuk teccett), de abban is volt bug + a mai fps-ek annyira rövidek (pl.:Medal Airborne, COD4), lassan eljutunk arra a szintre h egy dvd-n márcsak egy folyósó lesz, aztán a második részben meg a szoba amely nyilik abból stb..
bocsi a kicsi offér:)
-
#680 Hát erre rásegített az a dolog, h olvastam, h nagyon bugos gém:D -
#679 Ahogy látom eléggé megoszlanak a vélemények a játékról.
Én még nem probáltam, de jövőhéten sztem kiprózálom ----> bejön a story.
Hm... látatlanban elítélni vmit hát nem is tudom... -
#678 Sztem senki sem várjon semmit ettől a gammától:) Úgyse ér fel a CoD-ok szintjére, ezt így megmondom látatlanban is.
max jön még 1000 hsz, azt kész a topik... -
#677 Jah akkor sry. Remélem 1.0.2.0 alatti Hamachi verizóval próbálkoztak ^^
Majd az elkövetkezendő napokban megpróbálom én is. -
#676 akkora multi meccsekhez original gém kell? ha igen akkor majd mg fogom venni tuti..... -
#675 végre normális értékelés -
#674 ha visszaolvasol többen is próbálkoztak hamachival de nem ment -
#673 Nálam mi a baj? rámek arra hogy ONLINEa main menube és azt irja ki hogya felhasználoi név rossz???? miért?? -
#672 az is telepítő -
#671 A frontlinesnak a dvd2-je nem extra? az is telepítő? -
#670 Miért nem próbálja ki senki Hamachival, nem indít senki szervert?! Ahogy látom pedig naggyából multi játékról van szó.
Hátha nem képes senki indítani szervert akkor holnap majd megpróbálhatjuk valamikor este, nem tudom mikor fogok ráérni, de nem értem miért nincs már egy csomó hamachi szoba se... Vagy nem működik?
(Akárcsak a ET Quake Wars-nál, ezren szeretnének játszani, aztán amikor játszanánk akkor meg senki se jön... -.-) -
#669 Nem hivatalos infók szerint március tizenakárhányadikán lesz PC demo. Nem tudom single vagy multi lesz-e. Elvileg már van kint patch is, de nem hivatalos és senki nem tudja mit javít. :D -
#668 nincs :( -
#667 van hozzá multi demo, mint a BF-hez volt?