Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Az ithoni hivatalos megjelenes pedig 29.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
mikor jön ki a játék??
\\__/) (O.o) ( } { )
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De azért a Slavia 631-em a király <#hawaii>#hawaii>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
mikor hol mennyié??? 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
2. meg mindig tragyanak tartom a celcas rendszert,erdekes modon par jatekban sokkal jobban meg tudtak ezt oldani az mellekes h a sebzesen is lenne mit csiszolni
3.ezt ki firtatatta?<#lama>#lama>
4.ez is okos szorszalhasogatas...
5.megesik olykor nemi osszefogas (pl az autoval bevarja a masikat,a tank nem 1maga ront be a csata kozepebe,stb.,de itt is vmit felreertelmeztel a kis buksiddal mikor olvastad,nem irtam h ezen meglepodok...
6.nincs szukseg gyokeres valtoztatasokra,max Neked kell 1 masik gamet kiszemelned 😉
...mar ez is haladas h majdnem teljesen a jatekkal kapcsolatos hozzaszolast sikerult osszehoznod.
Latod m1 ez!
1. respawn : köztudottan álítható az ideje szerveroldalról <#lama>#lama>
2. nincs trágya célzási rendszer csak trágya sebzési rendszer de még így is sokkal erõsebb mint a 1.41 bf2-jé <#lama>#lama>
3. a robotok hatótávolsága nem véletlenül lett lekorlátozva tanultak a bf2-es tv rakéta sztoriból nem kell a pléjereknek olyan fegyver ami látóhatáron kívülrõl tuti halál <#lama>#lama>
4. egyik multi gammánál sem nem van idõ a grafikában való gyönyörködésnek sõt nagy mértékben rontja a játékos skilljét lásd bf2 bekapcsolt dinamik sadows and dinamik fénysz ezeket hagyjuk meg a szinglilámáknak <#lama>#lama>
5. csapatmunka csakis warokon várható el aki abban a hitben él hogy publikon ilyenben lesz része az ostoba <#lama>#lama>
6. gyökeres változásra nem lehet számítani a fullnál sem <#beka3>#beka3>
Annyira szanalmas 1 szar vagy h igazabol kar Neked uzengetni/kar rad minden szo...
Megis,kurvara nem ertem miert irogatsz ebbe a topicba?!
Megertem En hogy a hervaszto hozzaszolasaidbol mar az egesz bf topicnak is elege van,de azert nem muszaj neked most itt szornod az ultaratrefas szarszoveged!
Keress nyugodtan masik jatekot/topicot!
...majd vhogy feldolgozzuk a hianyod! 😉
Thx!
Nem lenne ez rossz,DE az a gusztustalanul hosszu respawn agyonvagja alt a "porgos" jatekelmenyt.
Neha mar annyira felidegesitett h kedvem let vna szetverni a programozok fejet,pedig tobbnyire nyugodt ember vagyok!(v ez csak a beta miatt lenne ilyen hosszu?!)
A celzas rendszer is eleg tragya,kicsitt jobbat vartam vna.
A robotok hasznalata csak a kis es kozepes meretu(inkabb varosi) palyakon fog elojonni,bar nem rossz 5let.En jot elszorakoztam neha ezekkel.
A grafika egeszen elfogadhato,bar nincs nagyon ido gyonyorkodni a tajban.
Csapatmunkanak termeszetesen a legaprobb jelet sem talaltam meg a szervereken,de ez nem is varhato meg el ezeken...
Nem tom pontosan mikor adtak ki ezt a betat es azota mennyit javitottak rajta,de van lehetoseg a jatekban.
Kivancsi vok milyen lesz a teljes!
Amugy innen tolthetitek le,aki esetleg meg nem tette vna meg:
http://www.fileplanet.com/promotions/frontlines/beta/

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Encore: www.fileplanet.com ide bereggelsz és szedheted is klienst.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
a hír a következõ:
Készül magyarország legnagyobb és legjobb Frontlines rajongói oldala.
A honlap nem ingyentárhelyes oldalon lesz elhelyezve, saját domain címe lesz! Saját 100Mbit sávszélességû szerveren lesz tárolva.
A honlapszerkesztés megvan oldva, viszont egyes angol szövegek lefordításában a rajongókra van szükség.
Aki egy kicsit is tud angolúl az nagyban tudja segíteni az oldal életét.
Aki tud vagy szeretne segíteni az a következõ MSN címen tud jelentkezni: [email protected]
köszike elõre is
csövi
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
<#hehe>#hehe>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Akkor várjuk a megjelenést és irány a bolt!!!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Annyirol olvastam mostansag h xboxra kiadtak 1 demot...
Amugy nezz korul,de ha azt vesszuk mar a megjelenes sincs messze,es akkor vszeg jon pc-re is a demo.