Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AndrewCB
Jó hangulata van a gammánka! Ma is fent volt 1-2 magyar is! Jól lesznájpoltam Õket! 😄

Na kira.
Btw. logikus, hogy gyáriak, hiszen a bétában nem lehet szervert kreálni.
uHs Gerzson
"THQ: nagytakarítást végzett kiadandó játékai között"

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
"a project érdklõdés hiányában meghijusút..."

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

grebber
PS3-as verziót törölték!

Next PC upgrade: 2022

schrank
alapból közelrepülsz valamihõ azt tûz gomb azt felrobban de ahogy fejlõdöl tud majd lõni is elõször csak golyókat késõbb meg raksikat <#nezze>

AndrewCB
Na sikerült. Csak a gyári szerverekre enged fel és ott is elsõsorban az Amcsira! 😞

Annak a kis irányítható helikopternek mi értelmi van? Csak sima felderítõ?

Én ma peccseltem csak. A drónok egeres mozgása lomhább lett,ami szerintem kár. És ahogy elnézem a mapokon is vannak fine tuningok, eltûntek, átalakultak apró dolgok, részletek.
AndrewCB
jaja, azt láttam 0.3.1 Az van fent.

Majd próbálkozom! 😊

Ne feledjük BÉTA. Nekem volt hogy 3x egymás után ezt írta, 4x-re nem.
Amúgy kint van a Patch is.
AndrewCB
Állandóan kiírja, hogy This game session is no longer available.

Ez csak azért furcsa, mert ott vigyorok a fileplanet -en, hogy próbáld ki! 😄

AndrewCB
Hi!

Nektek mûködik a beta?

schrank
tuttam hogy valami kaszinós árkád gém csak a címit elfelejtettem
<#hehe>

overlocker
Ha 6 vagy 7ezer lenne akkor mgvenném de 10 ezerért nemhiszem...

bakvarnyu
A Rainbow Six Vegas volt 6900 HUF .

schrank
nnna és ha nem volt gyerekszobám <#nemtudom> nem azé nem vót mer fussa hanem azé mer nem fussa <#hehe>

Bogdogege

<#vigyor5>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

grebber
Hát ha ilyen multis dolog akkor nem lesz 6000ft.De neked legyen igazad és akkor én is megveszem de 10k-ért nem.

schrank
mostanába divatbajöttek a 6k-s lemezek több játéknál is ez volt az induló címeket ne kérdezzé az kizárt dolog mert azt nem tudom <#hehe>

grebber
2008 február 25.

Bogdogege
De mikor? <#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

grebber
Szeritnem szokásos 9990ft ahogy nagyon sok game 😄
6000 semmiképpen nem lesz!Max 1 év múlva.

schrank
mennyilesz 6000 ? <#ticking>

deszar :S 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Dobozkép:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zerénd
Szólított a hivatás. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Beers
Le is léptél 😛!
Toltam, mondom megnézem még mingig szar-e (és az)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zerénd
De azé tótad ma!!! 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Beers
Szar és kész b34 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zerénd
Azért mert te nem tudó benne lüni, azért még gyó játék a böfö kettõ.
Nekem a net problémáival van gondom. Lüvöm lüvöm a delikvenst, porzik, de nem ohajt az ebugatta meghalodni. Ám a böfö42-nek még szarabb ez a része, de javára irandó, találat nagyobbat sebez.

Beers
A bf2 nagyon el van rontva!
Nagyon rossz a sebzési rendszer és ez már nem is fog változni!
Az FFoW-ben ez már jó, de azért a joy támogatás a minimum szerintem 😞!

Azt nem tudom mit tanult az EA, meg hát jelenkorra ott a BF2.
Még azt sem mondanám, hogy ebben a cuccok futurék, mert az amerikaiak, a németek, is már alkalmaznak drónokat. Kissebbeket és nagyobbakat.
Az izraeliek a palesztín övezetekben használnak kis felderítõ kamerás drónokat.
Na persze nem minden katonánál van mint a gammában, meg kimerül idõvel, hanem a squadban van ez valakinél.
Az biztos, hogy ez a gamma csak pozitívan fog kihatni a BF3 ra.
schrank
azért a környezet meg ezek a túl modern fegyók nekem nem tetszik és az ea is tanult a 2142-bõl miszerint a népnek jelenkori hent kell amit a bf3-mal ki is fognak elégíteni újabb 2-3 évre <#ravasz1>

Most hagytam abba.
Ez a gamma nagyon zsír. Látszik, hogy a srácok egy része a BF ben is résztvett, és sokmindent belepakoltak ami eddig abból IS hiányzott.
Nem utolsó ugye az UT3 moci, ami ttökéletesen optimalizálva van.
A netes csatlakozás is egyszerû, és no problem.
A "kütyük" meg sokkal használhatóbbak, mint a QW-ban.
Zseniális, amikor egy sniper elmélyülten hasal, és a fejét szétdurrantja az ember egy drone-vel.
Az egész gamma nem csak szép (mer az kevés), hanem egyedi végre, régen élveztem a multit mint ezzel.
Én a Joy-t nem hiányolom, egyrészt mert ebben a stílusban eddig a legjobban irányíthatók a helik, másrészt ez nem a nyugodt repkedésrõl szól, arra ott az AA pl.
Megkockáztatom a kijelentést, hogy meg fogom venni.
alma2
pedig "uj" engine, sok helyen bizonyitott, a lamma bf2 netkodjanal, hitboxanal csak jobb lehet, kevesebb bosszankodas, nagyobhb jatekelmeny stb 😊
irok is a nekik, ne sullyedjenek amr le a quakewars szintjere ahol szinten nincs joy tamogatas 😊

szerintem

schrank
forgotten hope 2-vel szoktak TK-partyzni <#hehe>

alma2
nincs benne joy tamogatas ennyit a helis mokarol 😞
sot sensitivity-t se talaltam hirtelem a kulon jarmuvekhez ...
pedig lennenek benne jo dolgok. Hogy-hogy nem tolong itt a "NAGY" BF-es kozosseg java ? 😊

szerintem

Sanko
na van megint key...akkor lássuk azokat a bitfolyamokat....

a mohának mindig a déli oldala fás

én még csak az oilfield mapon voltam de ebböl az 1mapbol is látszik hogy nem 1 unalmas game , meg szerintem a 15perces játékidöt kikell majd tolni minimum 25re hogy legyen elég idö elfoglalni mindent <#nyes>
schrank
azé 3 év bf2 után teljesen más játékstílust igényel a rengeteg új fjúcsör nna meg a sebzésrendszer nekem még mindíg nem világos mi mit mennyire tud sebezni meg a kis távirányítós izék is tudnak meglepetést okozni <#vigyor5>

tömören szolva odabaszos 1gamma ,remélem lesz elég map mert sztem a kvékwarzot ott szarták el hogy tulkevés a map.
schrank
idõben kapcsolsz azé mer nem agyonhájpolt mint a aratyi cod4 meg krájzisz attól még ...<#fejvakaras><#confused><#vigyor5>

Sanko
jól nincsen kulcs...hogy rohadnának meg..

a mohának mindig a déli oldala fás

schrank
Má jáccottam pár percet de a cod4 sehol nem ehhez képest mondjuk kár ezért a jövõbeli környezetért de a kvékvarzot is alázza rendesen <#finom>

spidey91
honnan tölresm a klienst? a fileplanet kurva lassu.. kulcs mé van

Gépem ati X1900 4200

LasCar16
töltöm a bétát, kulcs megvan^^ tejjes mikor jön ki 2008 január?^^ työ-_o

#acm

Nekem annyira nem tetszik.Érdekesen mozgonak a katonák:S Olyan hülye hangjuk van a fegyvereknek.Helihez még hozzá se jutottam...Teli van bugal.
Nyomogatnám a q betüt,h spottoljak,de nincs<#idiota>
A grafika szép,de a multiba nem hiszem,h ez kell,h legyen a mérvadó:SNem fogott meg a játék.
Majd a böf3.
<#wave>
tonyr
nemrossz a game...
de a nagy bf2-t nem hagyja le...de azért el fogok szorakozni a betaval, klánbol páran majd osszuk itt is a fejeseket, ill rc-kel gyakjuk majd az enemy-t 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

jaj sry

ITT LEHET kérni még el nem fogy😊
BÉTA
sima reg is jó hozzá