2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
csoola #626 igérem részemröé nincs több ilyen témáju, csak annyi h akinek nem megy az vitalityvel tolja, a razor crack NUKED!
amugy kinek h fut, a gépem asszem még az aláriásban van sztetek ?(jo ez fogyatékmester kérdés tudom, csak érdekel mire számithatok :D UE3as ez is amugy?) -
#625 Probald meg regebbi hamachival, a rainbow six is csak azzal megy.
De a lenyegi kerdes a veglegesbe tettek mar joy tamogatast ?
Esetleg Kulon sensitivityt a jarmuveknek, vagy maradt olyan kaki
mint a betaban volt ? -
Piko888 #624 A Crysis fullon megy ez csak mediumon, ha feljebb rakom akkor félpercenként megáll 2-3 másodpercre. A konfig abit35-e,4 giga ram, 8800gts 512, core2duo E8200 proci, vista64 bit. -
#623 Vista... ennyi. Még. -
Ari18 #622 Hát azért nem úgy olvastam lejjebb hogy csak a Vsitásoknak van baja,de majd meglátjuk mi lesz.Pedig nem tűnik rossznak. -
#621 A Vista .... :D amúgy csak vistásoknak vannak gondjai :S -
Ari18 #620 Nekem 10 másodpercentként megáll a játék ,Ha nyomok egy Esc-et akkor meg az egér áll le.találkozott valaki hasonlóval?
Vista van fent.Ne gyertek azzal hogy szar a Vista!!!!!!!!!!! -
moralosan #619 ez vicces volt .) -
#618 Hamachival megy a multi? -
#617 Nemgond ha az ember hülye, csak ne legyen nyilvános :DDD -
n003 #616 :DD
mieza egyetemi matekkrzus??? :O -
#615 De hülye vagy :) -
#614 Sok áldozattal jár az élet :D -
#613 windóz asztal - razor = multi -
n003 #612 te most forgatod a kést a szív... f*szában?? :DDD -
#611 havalaki tudd szervert csinalni az ide jöjjön hamacin :
gamelight /pass:light -
#610 hamachin nem latni a server gépet....nem lehet csatlakozni .... :( -
#609 Razor + multi = windows asztal xDDD -
zotya70 #608 Na elindult:)))Nekem tetszik. -
#607 valaki multis ugyben valamit tudd már ?
-
#606 Meglátjuk. Fel is teszem a költői kérdést : multit póbálta már valaki ??? -
#605 meg a nagyiknak is menni kell xDDDD -
#604 és fél óra mire kicsomizza !!! nna eszt meghagyom holnapra -
#603 nekem 80 giga cakk pakk de abból 20 giga a C úgyhogy a D- felét le kellett türülni hogy fel tudjak telepíteni "egy2 játékot -
#602 Az lényegtelen miben érdekeltek az emberek, ha egyszer a fejlesztők megoldották , hogy ne lehessen törttel játszani. -
#601 járművek és nagy mapok !!! ezeknek ez már túl bonyolult -
#600 Nem hittem volna, hogy egyszer kevés lesz a helyem (160 és 320 GB-s vinyóval, mikor amit lehet ki is írok lemezre :S) -
#599 Úgy látom hogy az olyan játékoknál ahol van fejlődés és unlock, valamiért érdekeltek az emberek, hogy eredetivel nyomuljanak. (lásd Bf2, COD4) (tán csak nem regisztrál a rendszer?)
Ha nincs szelektálás úgyis teret kell nyitni a warez felé, tört szerverekkel csalásokkal stb. Jön a sok kézigránát hajigálós, ugrabugrálós COD2 fan.... Elmegy a kedve az embernek.
Aztán lehet, hogy kellemesen csalódok..... -
#598 12giga feltelepitve :D -
#597 várjá 10 giga a gamma 10giga kicsomizni 10 giga feltelepíteni ... nincs is ekkora vinyóm -
#596 ha tudsz deamon tools-t használni akkor sokmindent nem kell magyarázni :) -
#595 legyütt most mit kő csináni mer utojjára 3 éve telepítettem játékot az a is a bf2 volt és az is eredeti -
#594 -
#593 Ha belegondolsz a Frontlines a Bf2142 előzménye is lehetne :D -
#592 Most ebbol miert kovetkezik, hogy lehet nem eredetivel tolni? -
#591 van topikja a sok kiskecseg bisztos veő lenne rája jópízé -
#590 Sztem. az EA-nek k*va nagy elcseszése volt a 2142. Pedig igazán nagyot lehetett volna vele domborítani. Apropó eladom a 2142-met, ha valakit érdekel :))) -
#589 Akkor tuti hogy nem csak eredetivel lehet nyomulni. -1 erős érv, hogymegvegyem, pedig nagyon r vagyok állva... -
#588 és mijenek a lépegetők jja az egy másik játék volt -
#587 fejlődés és unlock rendszer nincs, az hogy warez verzióval lehet-e neten nyomni még nem néztem csak a pályákat néztem meg, de a repülök irányitását elcseszték mert a vizszintes vezérsik semmit sem érne :S