Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácokvalaki küldene egy linket a razoros crackhez. Köszi
uHs Gerzson
Délután majd rakok be képeket meg infot 😊 amúgy én nem szeressem az ETQW 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
nálam még pályafüggõ ez a game de ne hasonlítgassuk a cod4-hez mert nem egy kategória, ezidáig egyetlen konkurense van ha nem számíccsuk a régieket ez pedig a ETQW <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Azt ne mond hogy neked ez bejön? csak nem azért mert a DC-sek csinálták

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
ne akarjad már hasonlítani a cod4-szarságot ehez mert kb olyan mint ha a barátokkösztöt hasonlítanád a jóbarátokhoz <#hehe>

uHs Gerzson
A játéknak van Single része normális történet is van hozzá, az hogy lehet-e multizni vele még nem találtam infót.

Lehet hogy nem akartak egy 2-3 GB-os demót kiadni, mert ki tudja?
Igen igazad van, a lenti cikk is áradozik, hogy így, meg úgy szondázták a játékosokat, fórumokat.....ehhez képest egy nyomorult demot sem adtak ki.

Valszeg mindenki letölti, és ha tetszik megveszi......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Encore
Azért egy PC demot kilökhettek volna, látatlanba megvenni nem fogom, de még a letöltésén is gondolkodom.
overlocker
A zRazor1911 verzio megy online?? mert az AVENGAD verzio Nukeolták monjuk én sztem megdogom majd venni ha kijön max letöltöm... ha megy online valami verzio...

én is így tudom hogy lesz benne single mission!!
Hipróbáltam a beta online-t de szerintem a közelébe sem ért a cod4-nek (célzás,sebzés szerintem még elég kezdetleges) miközben már a csapból is az folyik hogy a cod elbujhat majd mögötte, nah de majd meglátjuk hogy sikerült a teljes verzió.

Szia,

Olvasmányaim szerint lesz benne singli, nem is akármilyen....de olvasd el lentebb a 384 -es hozzászólásban belinkelt cikket.

Szerintem érdemes lesz megvásárolni......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Látom sokan a BF2 höz hasonlítják,akkor ebben nincs is single rész, csak multizni lehet vele ?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

valaki tegye már fel külön a crackot

dante3
Most már tényleg kell vennem egy vinyót, nem nagyon lehet halogatni!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
NFO szerint igen!
dante3
Ez 2 dvd-s ugye?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
Frontlines Fuel Of War-Razor1911

ez már jóféle!
Prince23
Egy kis infó
8 gb szabad hely kell...

Prince23
ÁÁÁ ez nem igaz... életbe.<#csodalk>

uHs Gerzson
9.58 GB <#wilting>

Törölt felhasználó
Frontlines.Fuel.Of.War.CLONEDVD-AVENGED
schrank
pedig még a fogadásomra is készült az egész város <#nemtudom>

de hogyis? <#mf2><#hehe>

.. te klánba? ojjan nincs és nemislesz!!!<#mf2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
de hogy is <#szomoru1>
amúgy van tagfelfétel a PDTDI klánba <#vigyor5>

bakvarnyu
áá azt nem neked szánta hanem jancsinak
mikor jön má ez a szar <#conf>

tojas1
A <#lama> jelet rám gondoltad??

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

nahh azt nemnéztem 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
www.ebgames.com.au <#nezze>

comment: A "$" jel hivatalos megjelenésben szerintem az usa dollárra értendõ 😊

Prince23
Várható megjelenés: febrúár

Várható Magyarországon (galaxis): március 28.

na most akkor melyik?
vagy leszinkronizálják (felirat természetesen) 1 hónap alatt?

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
igen elõfordulhat hogy egy multira írt gamma online támogatását nem támogatja az op rendszerek nagy része <#lama>

tojas1
Halihó!!

Szerintetek ha eredetíben lesz meg a Game lehet vele online játszani vagy a Windows LIVE ezt sem fogja engedni??

Köszi

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

SubZero911
Ausztrál dollár..... No comment..... EZ ITT

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Price: $109.95
😮 aztahúha 😮

* Ammo Tin Metal Box Packaging
* Mini Brady Strategy Guide for Frontlines: Fuel of War
* Bonus disk with the game soundtrack, behind the scenes videos, wallpapers and more
* Deck of Frontlines playing cards, each card featuring a different weapon, vehicle or drone
* Iron-on Stray Dogs insignia patch
* Art of Frontlines artbook
* Poster

kiabarom aki kiad ennyit érte????? 😮

SubZero911
Itt március 6 a megjelenés dátuma : KATT

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Sztetetk ez menni fog warezen?!
Ehhez is csinalni fognak online reget,akkor meg mar nehezebb torttel tolni...

Törölt felhasználó
warez...
és elöppensz érte az usába????

29. van az európai megjelenés ahogy dögg linkelte!!

Prince23
Tehát semmi?? 😮
a inket törölék...

schrank

grebber
Holnap már lehet kapni a boltokban.

Itt irják

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Bogdogege
Telefonáltam a cdgalaxishoz semmi konkrétat nem tudtak mondani csak azt hogy nem tudja mikor. Úgyhogy

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Prince23
Állítólag holnap megjelenik... ha nem akkor február végéig meg kell jelenjen... galaxisnet szerint

#354 bár soxxor láttung mán dátumokat amik nem fedték a valóságot 😞

Ez holnap jelenik meg?

Prince23
Trailer
sry ha volt😄