Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Valszeg mindenki letölti, és ha tetszik megveszi......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Hipróbáltam a beta online-t de szerintem a közelébe sem ért a cod4-nek (célzás,sebzés szerintem még elég kezdetleges) miközben már a csapból is az folyik hogy a cod elbujhat majd mögötte, nah de majd meglátjuk hogy sikerült a teljes verzió.
Olvasmányaim szerint lesz benne singli, nem is akármilyen....de olvasd el lentebb a 384 -es hozzászólásban belinkelt cikket.
Szerintem érdemes lesz megvásárolni......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ez már jóféle!

.. te klánba? ojjan nincs és nemislesz!!!<#mf2>#mf2><#hehe>#hehe>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
amúgy van tagfelfétel a PDTDI klánba <#vigyor5>#vigyor5>
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Várható Magyarországon (galaxis): március 28.
na most akkor melyik?
vagy leszinkronizálják (felirat természetesen) 1 hónap alatt?
Szerintetek ha eredetíben lesz meg a Game lehet vele online játszani vagy a Windows LIVE ezt sem fogja engedni??
Köszi
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
😮 aztahúha 😮
* Ammo Tin Metal Box Packaging
* Mini Brady Strategy Guide for Frontlines: Fuel of War
* Bonus disk with the game soundtrack, behind the scenes videos, wallpapers and more
* Deck of Frontlines playing cards, each card featuring a different weapon, vehicle or drone
* Iron-on Stray Dogs insignia patch
* Art of Frontlines artbook
* Poster
kiabarom aki kiad ennyit érte????? 😮
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Ehhez is csinalni fognak online reget,akkor meg mar nehezebb torttel tolni...
29. van az európai megjelenés ahogy dögg linkelte!!
Next PC upgrade: 2022
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
sry ha volt😄