2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
r4pid #786 vki meg tudná mondani h frontlineshun frontline szobában hányan vannak? mert elvileg én is ott vok és csak 3 ember van fent illetve nincs server... legújabb hamachi van fent. -
#785 Hangulata közel sem ilyen? :O -
#784 CoD 4 teljesen más stílusu. -
Skyline #783 Ez nem ingame videó,a játék grafja/hangulata a videóhoz képest igencsak kevesebb..:)
CoD4 közelébe? Nem,egyértelmüen NEM.:)
-
#782 WOOOW
Leírtam a gammát láttatlanba, de most kénytelen vagyok visszaszívni régebbi hsz-omat. Bár, h a Cod 4 szintjére fel jön e. azt nem tudom még. -
#781 Mostanában Vitality javítja Razor hibáit,
legalábbis nekem az Nfo fileokból ez jött le. -
#780 Hár hivatalosan sztem Razorék sokkal jobbak mint vitality, de most speciel nem tom... ez esetben -
Piko888 #779 Király vagy, köszi igy már vistán is akadás nélkül fut. -
#778 Több helyen olvasott vélemények szerint a Vitality inkább.
Nekem razor van és az első pályán végignyomtam mindenféle gond nélkül, 1280x1024 minden maxon 60+ fps. -
simonl #777 Sziasztok,
Tapasztalatok szerint melyik a jobb választás:
RAZOR 1911 vs. PROPER-VITALITY ???
Köszi
-
timantes #776 Grafikát itt állítsátok és szépen fog kinézni a játék:
C:\Documents and Settings\your name here\Local Settings\Application Data\My Games\Turning Point\TPGame\Config\TPEngine.ini -
Skyline #775 Okmegvan foliage bugos vagy mi,ezt írták más fórumban,lehőztam így oké...
A 4. nagyrésznél vagyok....Singleben egyszer végigjátszható,felejthetős cucc..Multiban a rák tudja,nekem nem fexik az ilyen arcade csihipuhi...Mindenesetre a nagy ígéretek amik a játékról voltak...ahogy az lenni szokott a fele sem igaz.:)
Schrank: a cod4 szarság ennél kb 3.5szer jobb úgy általában mindenben,kivétel jármúhasználat,de az meg...:)
-
Skyline #774 Erh...Feltoltam minden graf opciót maxra a játék olyan 50-60 fps-el szalad csata közben de olyan 10-15 mpenként beáll az egész jópár másodpercre,ez mi a ráktól van?
Nem..nem memóriahiány,abból van elég..:)
-
#773 Hamachi 1.0.1.5 is tökéletesen műxik, 1.0.2.0 felettiekkel vannak problémák sokaknál. Mind1 azon belül h ki milyet használ. Bizonyos tűzfalakat ki kell lőni, például nekem az új NOD32 (Eset Smart Security) mellett nem jó).
Holnap csatlakozok én is ha tudok, ha kell csinálok szervert. -
#772 Köszi a seggítséget, de ez beszopat, nem megy sehogy se. -
#771 amivel nekem megy, eddig nem láttam a szervert -
#770 nem frissítette automatikusabban az újabbra?
A tűzfalat ki szoktam kapcsolni.
Ja és 1.01 crack kell.
Theodor a szerver neve.
Egyebet nem tudok segiteni
-
#769 1.0.1.1el tényleg megy! -
csoola #768 stem csak átvettek elemeket, de ez más -
#767 Felraktam a korábbi HAMACHI verziót, de most se látom a szervert... -
#766 1.1.05 hamachi de masnak itt ahol jatszun kannak masik van :)
tüzfal azt is nezetek nem fogja -
#765 Hát nem az az igazi nagy szerelem nekem se -
#764 ok, akkor, nekem a legújabb van -
#763 Én se láttam először de aztán felraktam egy régebbi hamachit (1.0.1.1) és azzal már okés.
nekem egyébként nem tetszik a játék :( -
#762 azért nem látod, mert passiv az aki a szervert létrehozta (én se látom) és scak aktívak kapcsolódhatnak hozzá -
#761 nincs -
theodor #760 1ébként van egy Bf 2 szinten? -
theodor #759 Nekem mér csak max 10 kval jön? Néhe meg nem is jön szinte: Pls help. -
#758 AHA
-
#757 felraktad patch? -
#756 Csak eredetivel... -
#755 hát felraktam ujra és ugyan ez a hiba:
-
Piko888 #754 Köszi az infot -
#753 És ha nem látom a szervert???
-
#752 feltelepült, csak a crack nem jó? -
#751 elinditod a jatekot : Multiplayer / Lan és megkeresed a szervert,
csatlakozol -
#750 írták amugy a readmeben vagy a hivatalos forumon hogy a vista akadáson ami nekem is van meg sok egyéb forumozonak is azon most dolgoznak és amint tudnak kiadják az ujabb 20 patchet ami majd javitja a 100000 további bugot XD -
#749 én a hamachihoz sose értettem, h hogyan is működik, benne vaok a frontlines hun szobába, vagyunk vagy 10-en de ezután h merre?:) -
Piko888 #748 Na a patch nem javítja a vistás akadozást -
#747 na kész...
felsem tettem a gammát de soha nem is fogom
megutáltatta mielőtt feltettemvolna
lehet lámavagyok de mindent megprobáltam 1000 féle crackel és patchel
3x ujraraktam
nemmintha nem egy éjszaka szedte volna le de többet nem szedem le... nem érdemelte ki
volt már olyan hogy haver elvitte pl bf2 t cod4 et vagy stalkert azt 3x 4x is leszedtem mert tudtam van értelme de ekkora szart még nembasztam ...