2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
Diaby #906 Arra a francia serverre (5.77.77.183) hogy tudok belépni a hamachiba? -
#905 nem jön elő az a fránya konzol :((( -
#904 #889 -
Diaby #903 Hmmmmmmm
Akkkor most, hogy is működik ez???
Eddig hamachiról próbáltam, ami össze is jött, de akkor úgy veszem észre lehet a szerver IP-jéről is belépni.
De mégis hogyan?
Picit értelmesebben vki letudná írni?
-
#902 Nem is fogod.
Be kell hívni a konzolt, és ott beírni az adott szerver IP-jét. Persze miután csatlakoztál már hozzá.
pl: open 5.77.77.183 (ez egy francia szerver IP-je) -
#901 Feltettem ezt a verziójú hamachit, de így sem látom a gámában a servereket :( -
#900 SAjna semmi gombra nem reagál :( -
#899 nna végre egy értelmes aki nem peccselt -
#898 host: fuelofwar
pass: moveit
viszont patch nélkül játszunk itt! -
#897 Tapasztalataim szerint a játékosok 90%-nak nem jó az 1.0.1.5 -nél újabb verzió. -
#896 Sajnos egy idő után állandóan megszűnik a host.
Nem tudom miért. Ráadásul tele van hibával még a patchelt is. A jármű megy magától össze-vissza :D pl.
Tud valaki magyar hamachi szervert, ami nincs tele???
Mert a frontlineshun-ra azt írja tele van. -
#895 Nem tom. Nekem nem ment. De lehet, hogy csak azért, mert rossz IP-t írtam be.
Pedig arra mennie kellene. Legalább is nekem azon jön be.
Probáld meg a §-át = 0 -
amdopteron #894
helló nekem ezt írja de már két napja nem kaptam választ senkitől mi lehet a baja ha vki tud segítsen már meg van patchelve is akkor is ezt csinálja!vkiiii segítsen -
#893 Nekem az "ö" betű lenyomására semmi sem jön el :(
Mi lehet baj?
MÁS!
Úgy is fog menni, h nekem újabb hamachim van? -
Menotti #892 Végre egy értelmes ember akinek nem merül ki a szókincse abban,hogy igen, megy hamachin.hanem leirja ,hogy mit kell megbuherálni a játékban.
Én speciel használtam a keresőt mindenféle kifejezéssel de egyik találatra se sobta ki ezt a .ini buzgerálást...
köszönöm -
theodor #891 van egy német verzió az meg nem kell de az is csak 15-20 al jön -
theodor #890 Vki monjam ár meg, hogy honnan szedte pls. A Vitality s verzió 5 k nál jobban nem jön a Razoros meg egyáltalán nem. Pls help. -
#889 Igen lehet neten játszani Hamachin keresztül:
Letöltöd a Hamachi kliens 1.0.1.5-ös verzióját innen.
Ha ez megvan feletelpíted. Installálásnál a második kérdés valami olyasmi lesz, hogy Desable unstrusted ... bla bla. Az legyen kipipálva.
Ha fent van elindítod. Első indításkor létre kell hozni egy felhasználónevet. Ezen a néven leszel bent a szervereken.
Ezt akkor fogja kérni, amikor a Hamachi ablakban a Power kinézetű gombra kattintasz, ami elindítja a szervert.
Ha ez megvan, akkor a háromszög ikonra kattintasz és a Join an existed networkot választod. Majd beírod a szerver nevét és jelszavát értelemszerűen.
A játékban a köv. módosításokat kell végrehajtani:
Keresd meg a köv könyvtárat:
<b>...\Frontlines-Fuel of War\GCGame\Config\</b>
Ez valszeg ott lesz ahova feltelepítetted a játékot.
Ha nem állítottál be mást, akkor alapértelmezésképp a <b>"C:\Program Files\"</b> -ban van.
Itt kell elgyen egy olyan fájl, hogy <b>DefaultInput.ini</b>
Jobb klikk .. tulajdonságok .. és ott szedd le valahogy az írásvédettséget róla.
Aztán nyisd meg szerkesztésre és a 2,3 sorban valami ilyesmi lesz.:
[Engine.Console]
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=
Ezt cseréld ki erre (vagy ha érted mi ez, akkor amire tetszik):
[Engine.Console]
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey= (Name=";")
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey= (Name="~")
Ha ez megvan és tudtál csatlakozni a hamachi szerverre, akkor elindítod a gépet. Ha bejött a menü, akkor megnyomod az "ö" betűt. Erre bejön a konzolsor. Oda pedig beírod, hogy <b>open <ip></b>, ahol az ip annak a szervernek az ip címe, ahova felcsatlakoztál. Ez a hamachi program felső részében elég nagy betűkkel olvasható. Általában 5.xxx.xxx.xxx alakú.
pl. Francia szerveré: 5.77.77.183
És ha létre van hozva szerver, akkor kapcsolódni fog hozzá. Ha gáz van, akkor nem csinál majd semmit.
-
#888 nehogy visszaolvassá meg a kereső is csak dísznek van -
eN00 Begger #887 Ezt lehet origi nélkül neten tolni? -
amdopteron #886 azért köszi hogy segít midnenki!:(vki segítsen már miért írja ki azt a szart hogy multi proceszor faszáságot? -
#885 Köszi a fáradtságot, hagyjuk a p*ába, nem lát ez lóxart se, nemhogy szervert. Tuti, hogy a NOD32 kavar be, de fingom sincs mit kéne még állítanom. Közvetlen NET kapcsolatom van, még az sem lehet, hogy PROXY beállítás, vagy ROUTER. -
#884 Huh.
Nekem 1.0.1.3-al tök simán megy.
Csak akkor lehet gebasz, ha a tűzfalnál le van tiltva a megosztás. -
#883 Persze, mert ez nem egy gagyi összecsapott szar pénznyelő játék.
Erre odafigyeltek, és még a menüben is ott figyel hogy ki..ottul igényes egy játék lett.
És ezt valszeg a saját fejlesztésű engine érdeme, ami a játék alatt dübörög.
Ennyi karaktert és ekkora tájat ilyen minőségben....!!!
Amúgy meg télleg semmi köze az FPS-ekhez. -
#882 hamachi READY
gondolom így be van -
#881 Kapcsold be a hamachi-t. -
#880 Vajh miért nem látom a szervereket a játékban LANos? :( -
amdopteron #879 helló vki segítene miért írja ki azt hogy multi proceszor vmi
légyszi vkiii segíttsennn könyörögööömm:)vkiiii hellppppppp:) -
#878 Egy kérés:
Akinek kúrvára van szabad ideje, vagy nagyon otthon van a hamachi témában, röffentsen már ide egy leírást róla, hogyan kell, mi kell hozzá, stb.. Vmi FAQ-ot, de elég csak üziben.
Úgy látom sokunkat érdekelne és talán csökkenének azon hozzászólások számai, amik erről szólnak, de csak kérdés formájában.....
Én nagyon megköszönném, de szerintem ezzel többen is így vagyunk, lennénk! -
#877 hello!
akinek van kedve jönni hamachin, annak itt egy host, sima alap patcheletlennel játszunk!
host: fuelofwar
pass: moveit
lehetőleg olyanok jöjjenek, akiknek működik és viszonylag aktívak! -
#876 oks, köszi -
#875 Csak csatlakozni tudok ehhez a véleményhez.
A COD4-nek Én csak a SG player részét ismertem, mondjuk még a FFOW-nak is :)
De ég és föld a különbség!
Igen, sajna nincs növényzet és ami van az is csak 2D-s, de a pályák mérete előtt le a kalappal. Először fikáztam ezt a gammát, aztán vhogyan sikerült eljutnom a 4. küldetésig és szerintem ott változik a játék nagyon az előnyére. Onnantól besszarás ami van!
Kellemesen csalódtam benne. Megérte leszedni a 10GB-t :)
MP-ben még nem nyomtam, Hamacsit Én sem ismerem, de ami késik az csak múlik :)
Ja, és ami szerintem még naggyon a játék mellett szól, hogy az aláírásomban a konfigom, nem mai darab, nem is kukára való, de mindent fel tudok tolni fullba és nem akad meg úgy, hogy a játék élvezhetetlen lenne tőle. És azért ekkora teret mozgatni, azért, jó na!
Én csak ajánlani tudom már, mostantól!
A COD4-ben Én csalódtam. Ezt nem ismertem, nem is vártam Tőle semmi különöset és mégis ez viszi el a pálmát.
Szerintem mind a hangok, mind a videó nagyon profi. Egyetlen hiányérzetem, hogy nincs fű :)
És újra egy olyan FPS, ahol látom a lábam futás közben :) -
kaqkk01 #874 feltelepíted a hamacsit, van olyan opció, hogy join server . oda beírod a szerver nevét, meg a jelszót. elindítod a játékot, és a lannál látnod kell majd a szervert
röviden ennyi, bövebben majd valaki más, mert én sem vagyok profi benne
-
#873 nem nagyon vágom ezt a hamachis dolgot
valaki segítsen
mi a lényeg itt? -
#872 oks, köszi -
kaqkk01 #871 szia. 8 körül csinálok egyet. titi_hungary, hungary. -
#870 igen, nekem is, köszönöm -
#869 Na valaki adjon egy olyan hamachi-t, ahol vannak is online meberek. -
#868 gyere be a gamelight szobába is, ott van a szerver
most a másikban látlak, ha te vagy a subzero -
#867 na nekem tökmindegy ha félsz akkor ne kapcsold ki..
én mindig kilövöm ha játszok mert különben ingadozik a ping
leszarom ha betörnek nincs semmi pótolhatatlan a gépemen
bitek bájtok ennyi, semmi megfogható