2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#866 ott a gond hogy már van peccs ergó uninstall reinstall peccs krekk hamacsi ebből a peccs és a hamacsi nekem full homály mert egyiket sem tudom véghezvinni különböző rejtélyes hibaüzenetek okán de a megoldás ez és működik is -
#865 Na erre varrjál gombot !
Ha kikapcsolom a tűzfalat (NOD32 - egui.exe a feladatkezelőben, tehát teljesen ki van iktatva) akkor se látja a szervert. Na ? -
Diaby #864 Sziasztok!
Felraktam én is ezt a játékot.
Elmondanátok, hogy tudnék neten játszani?
Ha a játékban próbálom az online menüpontot, akkor vmit kiír, az X-Fire nem találja Hamachiban meg nem vagyok otthon...
Tudnátok segíteni? -
#863 Elmondanám neked, hogy a tűzfalnak nem sok köze van az erotikus témájú oldalakhoz. Azt meg, hogy ne kapcsolja be a tűzfalat, ne reklámozd. Mondjuk az emberi butaság végtelen. -
#862 ha ez segitene megcsokolnám a segged ... de ne örülj ez sem segit :( -
#861 Jönnék Hamachin, valaki írjon servert :)
Köszönöm előre is
frontlineshun
frontlines
erre azt írja, h megtelt vagy mi a fene :( -
#860 sose volt bekapcsolva aki nem granniorgy.com-on nyomul napestig azoknak nem kell félni
theodor drágám ép eszű ember hétvégén nem kezd el tőteni hisz ilyenkor van a legnagyobb csúcsidő a hálózatok izzanak mindenki ilyenkor tölti fel a goldengétre a homvideóit míg mások másét onnan le stb.
nekem speciel hamar legyütt hétköznap délután szintén csúcsidőbe de ez csak azért lehetett mert kurvasok seeder volt mert még friss volt a cucc az enkóron (amúgy mivel hogy képtelen vagyok peccselni eszt a szart nem is tudok multizni vele úgy hogy kuka) ha majd esetleg lesz multidemo akkor kipróbálom aszt ha jó megveszem de ha nem akkor kihúzom karácsonyig a bf2-vel a bf3 -ig -
theodor #859 Monja már meg vki, hogy honnan szedte mer nekem bitlord al 2 knál jobban nem jön. De már az itt ahoghy látom mindenkinek megvan. -
#858 Egyébként én en mcsak játszok a gépen, valamint neten keresztül intéz az ember pénzügyi dolgokat is, és szerintem te se örülnél ha egyik napról a másikra valaki ürítené a számládat. A trójaikról meg egyéb jópofa dolgokról már nem is szólva. -
#857 Hát érdekes felfogásod van. Egyébként gondolom te is kikapcsolod :DDDDDDD -
#856 húha és mi lesz ha védelem nélkül marad a géped ? letörlik a fél terra poreszt ? -
#855 Milyen hamachin vagytok? -
#854 Lesz még szeró mert jönnénk páran? -
#853 Hamachiban milyen néven vagy? -
#852 Próbáld meg engedélyeztetni a tűzfalon. -
#851 Azért mert védelem nélkül marad a gép. -
#850 mer? -
#849 Na jó azt hiszem ennyi volt ez a játék, nem értem miért nem látszik a szerver. -
#848 Kössz a szervert. Jó körök voltak. -
#847 Ettől rosszabb tanácsot nem is adhattál volna neki.
Hamachin hova kell menni? -
#846 egyszerűen ki kell kapcsolni oszt annyi -
#845 most készítettem szervert -
#844 A hamachiban kell valamit állítani, mert továbbra sem látom a szervert a játékban, pedig a netre is ki van engedve. -
#843 Valóban a tűzfal a hibás, nem tudom bekonfigurálni. Bár legalább 10x megpinggeltelek téged is tegnap, abban semmi hiba nem volt. Hiába keresem a megoldást azonban, nem látja a szervereket. (próbáltam már külföldivel is.) -
#842 Van most szerver? Én nem látom, nálam a hiba? -
#841 Egyébként vagy azért nem látod mert nincs szerver, vagy nem patchelted, vagy egyszerűen a tűzfalad lefogja a játékot. -
#840 Semmi. De bazi csalódott vagyok, hogy nem látom a FFOW LAN szervereket, nem tudok multizni, így rádocsodálkoztam az AC-re.
Majd ha végre ideér a hajó Ámerikából a FFOW DVD-mel, akkor jó kedvű leszek. -
#839 Ok én is játszok vele: ---
Egyébként ez csak a régi magyar szervereken volt. Azóta a patchekben sokat javítottak (illetve rontottak ). -
r4pid #838 Esetleg valaki tudja h ha hamachin akarok gamelni, látom servert de nem látom h lenne rajta vki (0/32) és megpróbálok belépni, látszólag be is tölt de azt írja ki: game session is no longer available. Ez mi lehet? -
r4pid #837 Akinek nem ment a játék XP/VISTA alatt annak itt a megoldás:
Ha minden igaz a hanggal (SPDIF) volt a baj. -
theodor #836 Pl: gugol az ellenfél, te lelövöd és úgy hal meg mintha állt volna meg ilyenek. -
theodor #835 Az akkor volt. Ma már nem ilyen engine kellene egy háborús gamehez. Pl olyam gyerekes szintre emelni, hogy ha eltlálsz vkit porzik meg az a kezdetleges ronygbaba effektus is gáz. Idejétmúlt egyszóval. -
#834 BF2 engine elavult????
Amikor a bf megjelent, a többi játék még sehol se tartott. -
theodor #833 BF 2 re gondoltam persze. -
theodor #832 Azt mondta egy srác, hogy nincs meg egy BF szinten se. Akkor az elég gáz. Csak mert a BF nek az engine egy kicsit mondhatni elavult. De ez unreal 3.0 szval már csak ezmiatt sokkal jobbnak kell lennie. Én nemértem. -
#831 Mi köze az Asassin Creednek a Frontlineshoz? :) -
#830 2:30-kor indítok egy szervert aki akar jöjjön.
hamachi:
frontlineshun
frontlines -
amdopteron #829 hello kérdésem lenne eez csak vista allat megy?nincs olyan hogy xp allat is megy?mert nkeme azt írja ki hogy multi proceszor vmi nemt udom pontosan kilyenkor mivan?????vki segítsen kösziii hellóó -
#828 Azért ezt is érdemes megnézni : BESZARÁS Én nyomom vele 2 órája, de überel mindent. Pedig és Bf2 és FFOW fan vagyok... -
#827 Még meg sem jelent Magyarországon.