2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#946 Na jó, 1enlőre megadom Magam, mert elmegy az egész napom.
Kikapcsoltam a tűzfalat. De szerintem felesleges, mert elég csak a Hamachi-t kiengedni... De ezen ne múljon.
Nekem ugyanúgy üres maradt a LAN, ha tűzfal off-on volt.
Egyébként itt ebben a LAN ablakban kellene látnom vmi listát?!
Nekem a szerver oszlop neve előtt egy szép nagy sárga lakat van. Ez nem probléma?!
Hamatchi 1.0.1.5 van fent. De lentebb vki azt írta, hogy eme verzió kell :o -
#945 Cseréltem hamachit és így látom a szervereket, szval erre figyeljen mindenki! -
#944 Csak a másodikba van hely :-) -
#943 na utoljára (nem is igazán tetszik a játék oszt én pofázok itt legtöbbet)
ebbe a két szobába menjetek:
gamelight pass: light
titi_hungary pass: hungary
Ezek magyar szobák. Jobb klikk a bentlévők nevére és tudsz velük chat-elni. Meg lehet kérdezni van-e épp szerver.
Magadat nem kell látni a listában !
Ha lehet ezt a hamachi verziót használjátok, nekem ezzel megy: 1.0.1.1
És én a tűzfalat is kikapcsolom de ezt csak saját felelősségre
-
#942 Nincs ilyen szoba azt írja a Hamachi :D -
#941 Magadat nem fogod látni a szobába, ha ottvan a szoba akkor bennevagy, és aki előtt zöld pont van azzal LAN kapcsolatban vagy. 1.0.2.0 alatt Hamachi verzió legyen fenn (1.0.1.5 javasolt), és ha nem látod a szervert úgyse akkor tűzfalat lődd ki (nekem NOD32 3.0 tűzfala nem engedi át például a Hamachit!!) -
#940 Bammeg 1x bejutok, mindenkit lelövök :D -
#939 Mondom megverek vkit és az először Én Magam leszek :)
Csak tisztelni tudlak benneteket, Isteneket, de milyen szobákba menjek?!
http://www.planethamachi.com/
Itt találok egy rakás szerver-t. Ami beenged és nem azt írja ki, hogy full-on van, vagy vmi ilyesmi, ott csak nickname-eket látok és IP címeket.
Hol tudok szobát, vagy mi a rákot választani?!
Ill. mondom Nekem az a gondom, hogy pl. így hagyom ezt a Hamachi ablakot, villognak bent a zöld pöttyök.
De Magam nem látom a listában :o
Ez is érdekes.
De ha elindítom a game-t, akkor Nekem a LAN ablakban ticcsen semmi :o
Tök üres minden oszlop...
Ez mitől lehet?!
-
#938 Akkor a patchben javították. Csak itt azt mondták most, hogy patch nélkül játszanak. Felrakom majd a patchet én is és kipróbálom. -
#937 patch-elt játék van.
Ezekbe a szobába gyertek be: Gamelight és titi_hungary , a frontlineshun szobában ugyan sokan vannak de inaktívak.
-
#936 nem tudom peccselni -
#935 Azt tudom hogy sokat használtad de hidd el van szerver, mit gondolsz mi hogy játszunk már 3 napja ? Most is van, ha jól láttam a gamelight szobában. Ja és 1.01 patch kell. -
#934 Ezt gondoltam... és bíztam is benne, hogy így van.
Nekem a Hamachi-ban vannak zöld pöttyös emberkék.
De a játékban a LAN az üres és egy lakat van a bal felső sarokban. Minden inaktív, nem látom azt a szerver-t, amire a Hamachi-val felcsatlakoztam....
Gondolom Én azért, mert a gamma amit használok nem jó?!
Neked milyen verzió van? Patch-elt, crack-elt?!
-
#933 Nem jó a játékban a szerver kereső!! Nem jelzi ki lannál a szervert. én nagyon jól értem a Hamachit, nagyon sokat használom és FAQ-t is írtam hozzá már :)
(remélem volt azért indítva LAN szerver :D). Van iylen játék ahol szintén parancsal kell csatalkozni, pl. a SWAT 4 patch nélkül is olyan volt.
De akkor most mi van, patch nélküli verzióban nem lehet konzolt előhívni? Akkor patchelni kéne mégis. :-/ -
#932 Kérdezd meg tőlük van-e egyáltalán szerverük a szobában, mert az is lehet, hogy csak bent vannak de épp punnyadnak. -
#931 á ti kurvára nem értitek a hamachi lényegét
ez egy virtuális LAN-t hoz létre az adott szobába belépett gépek között
Tehát a szobában bárki hozhat létre szervert és a többiek csatlakozhatnak.
de fontos, hogy aktív legyen az a szoba, tehát a nevek mellett zöldden világitson a pötty , az azt jelenti hogy épp bent is vannak és valószínűleg játszanak
Akár több szobába is be lehet lépni.
Nem kell semmi konzolos parancs meg ilyen faszságok, minek ennyire túlbonyolítani .
Bemész a játékba : LAN és ott a szerver (szerverek) ha mindent jól csináltál.
-
MORO67 #930 Tudnátok segiteni arrol lenneszó hogy kell neten játszani mert nekem mikor kijelölöm az online-t akkor ledobja a játékot a gépem.Feltelepitettem a hamachi 1.0.2.2-ötés ha a lanra megyek rá akkor feldobja az ablakot csak tök üres nincs egy szerver se. -
#929 Vkit megverek :)
Feltettem a Hamachi-t. Életemben először :)
Amiket írtatok átírtam az INI fájlban, stb...
Tűzfal kiengedi.
A web oldalon szerintem rá is tudtam csatlakozni vmi francia szerverre, mert a Hamachi ablakában megjelentek nevek és abból pár db zöld.
Ez gondolom jót jelent.
De a játékban nem tudok hálózatra lépni.
Patch-elt és Crack-elt gammám van.
Ez a hiba?!
Uccsó pályán vagyok a SP-ben, most ezt már végignyomom :)
Szóval mi lehet a hiba?! -
#928 ne legyél már lusta elolvasni a topikból egy oldalt b...meg -
#927 Én kúúúva 1xűen a LEECH.HU FTP szerverről. 400Ft-ért, mint minden egyebet.
Ne pöcsölj torrent oldalakkal, ennyit csak megér :)
http://c1sc0.hopto.org/cisco3.php
Itt mindent megtalálsz mit hogyan kell. A Leech.hu-t csak ajánlani tudom, mint az FFOW-t :) -
MORO67 #926 Sziasztok mondja már meg valaki hogy kell neten játszani mert nekem mikor kijelölöm az online-t akkor ledobja a játékot a gépem -
#925 ehhez nem kell nagy ész lant mindenki tud indítani csak hát egyedül a multi olyan mint a tudjátok ... -
MORO67 #924 és még egy kérdés miért van az hogy elinditom a játékot és kiválasztom az online-t és abban a pillanatban ledobja a játékot a gépem de ha single-ba akarom nyomni semmi gond nincs vele??
Segitsetek légyszi mert kiszeretném probálni net-en is -
MORO67 #923 akkor mondmeg mejik verziot telepitsem fel ami jol bevállt és természetesen müködik is -
Diaby #922 Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én hamachin már servert is csináltam és játszottunk is rajta -
#921 azért vagy tudatlan mert mindíg mindenből a legújabbat telepíted ahelyett hogy a jólbeváltat használnád -
MORO67 #920 Sziasztok megtudnátok mondani hogy a Hamachi 1.0.2.2. azzal rádudok csatlakozni tört szerverekre.
Most telepitettem fel még sose használtam azért vagyok ijen tudatlan -
#919 Gyere ts-re lehet, hogy tudunk segíteni! -
#918 Most, hogy Patcheletlen verzió van fent, most nekem sem megy a konzol. -
amdopteron #917 rajtam nem segít senki???:):D -
Menotti #916 Ha megy a Hamachi akkor innen tudtok a szerverekhez kapcsolódni:
http://www.planethamachi.com/net_public.php
Igaz én csak a Franciákhoz tudtam,de nagyon laggolt... -
#915 Na mind1 nekem most mennem kell majd később próbálkozok még a konzollal. -
#914 ki mondta hogy LAN-ba nincs rombolható ház ? mert van -
#913 Nem jön ki, írták és én most meg is néztem. (és 1.0.1.5 verzióm van, Hamachit szinte minden nap használok, nem velem van a probléma) -
Diaby #912 a konzol az nekem sem jön be, de nem is kell csak adjatok egy hamachi nevet és jelszót ahol vannak emberkék!!!
a serverek kijönnek a lanba... -
#911 nekem sem :( -
#910 Átírtam O -ra meg P-re, de ezekkel se jön be a konzol
[Engine.Console]
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey= (Name="p")
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey= (Name="o") -
#909 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Letöltöttem a játékot(Razor), feltelepítettem, patcheltem, de amikor el akarnám idnítani, kiírja, hogy hibát észlelt és ezért leáll. Valakinek van erre valami megoldása? Próbáltam patchel és patch nélkül is. Sehogy se ment. -
#908 nekem se :DD én is most próbálom -
Diaby #907 Gondolom kell a név meg a password mait nem tudok