Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Lehet választani

jelenleg 2 crack

Vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy ez enyhénszólva más...De nagyon arcade...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kipróbáztam...nemrossz,de aki szerint ehhez képest a cod4 egy szar....Hát elég eldeformált ízlése van szvsz...Hangulatra ez meg nem közelíti...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Encore
Nekem razor van és HD2600XT 512-vel gyönyörûen megy médiumba. High-on nem próbáltam, elõször azon a beállításon indítottam el, amit alapból beadott. Maga a játék csalódás, nem is kicsit. Igaz online nem próbáltam mert ha rámegyek kidob, de a single nem volt meggyõzõ. És persze megnéztem a multi mappokat úgy, hogy indítottam lan servert. Botok nincsenek benne én legalábbis nem találtam õket, úgyhogy eleve mínusz pont. A fizika tetszik, kicsit pörgösebb, mint a BF és ez jó. 😊 Viszont a fegyverek olyan semmilyenek, a hangjuk pedig pocsék. Nem érzem az erõt bennük. A jármûvek fizikája eléggé árkád, mai szintén a pörgést segíti elõ, viszont a sebzésrendszerük elég fura. Három gránát sem okozott kárt az egyik járgányban, míg egy másik mappon már fel tudtam robbantani. Ez valószínûleg bug, és van hiba a játékban rendesen. Single-ben a katonák elbújnak fedezék mögés de érezhetõ az agyonscripteltség, ráadásul a fedezék mögül gyakran átlógnak. A drone használat sem akkora élmény, mint amekkorának tûnt a videók alapján. Multiban olyasmi a játékmenet mint a Bf százló foglalás csak itt nem zászló van, hanem füst. Az elfoglalandó területeken piros (csapattól függ) füst helyetesíti a zászlót, olyan mintha egy kisebb füst gránát füstölögne a földön. Szóval oda kell menni és pár másodperc alatt a füst fehér lesz, ami gondolom azt jelenti hogy semleges, majd újabb pár másodperc és a te színedre változik át. Kicsit konzolos behatása van az egész cuccnak, pedig ha jól tudom elsõsorban Pc-re fejlesztették. (Lehet hogy tévedek). Singleben piros kör ugrik rá az enemyre és sárga körök villognak, hogy merre van a cél. Ez utóbbi nem baj, hanem inkább a megvalósítása zavaró, túl nagy és túl "konzolos". A pálya desing nem letisztult hanem kicsit zsúfolt, kár érte. A látótávolság még mindig nem az igazi az ETQwben jóval messzebb látni (ja és abban is van drone). Ezek csak az elsõ benyomások a játékról kb fél órát tudtam az éjjel rászánni, természetesen kap még esélyt, hátha én volt béna a fáradtság miatt.
Hát nem tom én vistat hamar dobtam játékaim 90 % a else indult rajta bf 2 is szar volt stratokat else indította amit meg elinditott az kb ugy szagatott hogy egyszerûbb volt vissza xp és happy minden😄

bon
Talán probáld ki a VITALITY változatott.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Dopti
Detto... "jó gép" beraktam max-ra folyt... maximize framerate... lejjebb vette a graficsoot, de így is folyt... de az a 2-3 másodperces megállás az kikészít. Arra nincs vmi orvoslás? btw: Vista,Razor,8800GTS 640. Dopti out!

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Q

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tudtok olyan helyet ahonnan gyorsan lejön?
Vagy várjak még pár napot?😄

Köszi...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

sznályperrel lehet zúmolni?
Maxtreme
ja és a vga 512-es 😊

Maxtreme
AMD x2 4600+; MSI 8800GT OC; 3GB DDR2

nekem rossz a görgö az egeremenXD

a gépedre voltam kiváncsi h mondjuk összehasonlitsam, nekem sincs most vista

Maxtreme
Én nem vistán játszom. Bár az is van fent, csak nemtom mé xD
Xp-n semmi gond vele.

Én csak azt kérdezném,hogy van benne rendes single rész,vagy inkább online játék mint az új quake.Mert hogyha botok vannak benne,nem pedig rendes ellenfelek akkor nem az én játékom.
Shep
Pofás kis játék ez, de pl. a páncéltörõt, a drone-t melyik gombokkal tudom egybõl elõvenni, mert ez az egérgörgõt görgetem módszer nem az igazi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mNzJean
sznályperrel lehet zúmolni? <#fejvakaras><#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Egyszerüen nem tudom mi lehet, mindenbõl a legújabb driver van fenn, most kiprobáltam a vitalytis cracket az se jó. Neked Vista 64 bit van fenn?
uHs Gerzson
Nekem razor van

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

De legalább az biztos hogy nekem több eszem van. Szerintem neked meg apu nem vesz új gépet, mert ahhoz 10 fölé kell hogy menjen az IQ-d,de az nagyon nehéz elmozditani a nulláról.
Prince23
😮O Launch Trailer 😮O

Bele pusztulok, csak induljon el... *még el se kezdtem a beszerzését*

Prince23
Na akkor tisztázzunk már valamit. XP-re melyik a jobb: a rzr, vtlty? Vagy tök mindegy?
én a razort szemeztem ki...

De másoknak is az a baj
Mi a probléma?
uHs Gerzson
Én még mindig azt mondom hogy valami gáz van a gépedben mert nekem full beállításokon megy 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alma2
Hiaba a sok penz sose potolta az eszt 😊

szerintem

Prince23
Már mint aki Vistás, az tollja Vitalitivel?

Maxtreme azt mondta neki fasza, remélem olvasa majd és reagál...

igérem részemröé nincs több ilyen témáju, csak annyi h akinek nem megy az vitalityvel tolja, a razor crack NUKED!
amugy kinek h fut, a gépem asszem még az aláriásban van sztetek ?(jo ez fogyatékmester kérdés tudom, csak érdekel mire számithatok 😄 UE3as ez is amugy?)

alma2
Probald meg regebbi hamachival, a rainbow six is csak azzal megy.
De a lenyegi kerdes a veglegesbe tettek mar joy tamogatast ?
Esetleg Kulon sensitivityt a jarmuveknek, vagy maradt olyan kaki
mint a betaban volt ?

szerintem

A Crysis fullon megy ez csak mediumon, ha feljebb rakom akkor félpercenként megáll 2-3 másodpercre. A konfig abit35-e,4 giga ram, 8800gts 512, core2duo E8200 proci, vista64 bit.
Prince23
<#gunyos1> Vista... ennyi. Még.

Hát azért nem úgy olvastam lejjebb hogy csak a Vsitásoknak van baja,de majd meglátjuk mi lesz.Pedig nem tûnik rossznak.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

uHs Gerzson
A Vista .... 😄 amúgy csak vistásoknak vannak gondjai :S

Nekem 10 másodpercentként megáll a játék ,Ha nyomok egy Esc-et akkor meg az egér áll le.találkozott valaki hasonlóval?
Vista van fent.Ne gyertek azzal hogy szar a Vista!!!!!!!!!!!

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

ez vicces volt .)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

grebber
Hamachival megy a multi?

Next PC upgrade: 2022

uHs Gerzson
Nemgond ha az ember hülye, csak ne legyen nyilvános 😄DD

😄D

mieza egyetemi matekkrzus??? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SubZero911
De hülye vagy 😊

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

uHs Gerzson
Sok áldozattal jár az élet 😄

schrank
windóz asztal - razor = multi <#ticking><#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

te most forgatod a kést a szív... f*szában?? 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

teddymac
havalaki tudd szervert csinalni az ide jöjjön hamacin :
gamelight /pass:light

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
hamachin nem latni a server gépet....nem lehet csatlakozni .... 😞

uHs Gerzson
Razor + multi = windows asztal xDDD

Na elindult😊))Nekem tetszik.
teddymac
valaki multis ugyben valamit tudd már ?