Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
Cannot verify access for the game
:o
na ez mi?? ... volt még ilyen valakinél??

Bogdogege
Nem tudom Rimánkodtam azt megjelent ez az ürge azt sikerült <#nezze><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
akkor még nem volt link VIP -es csíter <#beka3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

overlocker
Az EZ szóra klikkelj bazdmeg

SubZero911
VISTÁN nálam simán fut patch nélkül is. És hogy tudtatok csatlakozni a szerverre ????

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

schrank
doulle take <#mf1>

schrank
mi ? a nagy semmi ? <#hehe>

overlocker
Ha rányomok az ONLINE-ra ez jön be

EZ

KranaZoli
Jajj, meg még egy röpke kérdés 😊

Akik a tundár laknak, azoknak is mucáj a Single Player-ben a nyugatpt képviselniük, ha tetszik Neki, ha nem?!

Szerintem ez így elég gázos....

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Hát Én ebben a grafikában max. a nagy teret tudom dícsérni.
(Én annyira újat nem látok benne, de hát nem is lehet - bocsi 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Prince23
A köcsög grafika miatt duzzad 7-10 gigûkra a gammák😛

KranaZoli
Kérdés:

A Single Player részben van 8 db kocka, mint gondolom Én 1-1 küldetés, stb...
Ennyi az egész és az összes?!

Most vagyok a 4-ik kockánál, pedig nem játszom Vele sokat, benézek a fû alá is, összeszedem a különféle kütyüket, amikkel repkedek, vagy az ellenség lába között járkálok, stb....

Ennyi lenne, lesz majd az össz. játék, hogy 8 pálya és ez volt 10GB tartalom.

KranaZoli
Nekem ha arra klikk, hogy On-line, visszadob Windows-ba.
Mondjuk még annyira nem érdekel, nem nagyon szoktam on-line játszani, pontosabban 1általán nem 😊

De Engem kidob.

KranaZoli
Hali!

Ahonnan letöltöttem ott már csak Vatality verzió van.
Én még razor verziót töltöttem le és tettem fel.

De már ott is kint van a Patch + Crack (gondolom én)

A hivatalos oldalon is egy rakás verzió van, hogy melyik alá szeretném a pacth-et letölteni.

Nekem a Vitality-s féle Patch + Crack is ugyanúgy jó?!

Mert addig oké, hogy töltsük le, install aztán game.
De nem szeretném fejeb*szni sem a gammát, mert az image-eket már letöröltem és újra 10GB-ot letölteni?!
😊

Köszi!

Prince23
Nem kéne berakni egy BANNER-t???

bakvarnyu
figyelj mán Európában még ki sem jött a játék hivatalosan
talán meg kéne várni amíg megjelenik azután majd meglátjuk lesznek-e tört szerverek
kicsit már unalmas hogy mindenki megkérdezi..

Bogdogege
Nálad lehet a probléma mert mi már játszunk a Russian Hot Granny szerveren <#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

overlocker
a Sima ONLINE nem csak nekem nem megy ugye?? az azrt van mert nem eredeti ugye??

meg vagyok elégedve a játékkal, singliben tolom amjd egyszer lehet h lez multi is mindenesetre abban a CoD4et most nálam nem überelik, emrt arra kattantam rá😛
grafja szép és a fizika is jo, gépigény közepesnek mondható mert a másfél éves gépemen szitne röcc mentesen megy max közelben (texturák effektek árnyékok maxon, asszem csak a látotávolság van közepesen)
a hangulata elsõ látásra nem rossz ennek, tök jo volt mikor felkaptam a raksit, felém fordult a terepjáro soförje és bumm kilöttem alola a gépet,vagy amikro a gránát alol felrekpkednek a bácsik 😄

overlocker
Frontlines Fuel of War Update 1.0.1 (c) THQ *CRACKED* fel a patchet és a cracket és enjoy a bugmentes game XD

Balumann
Hamachi 1.0.2.0 és felette lévõ verziókkal problémák vannak, nem fogják látni a szervert (elég sokaknak rossz). 1.0.1.5 -ös verziót rakjátok fel, vagy korábbit.

overlocker
Akkora multi csak akkor megy majd ha mgveszem? Semmilyen modon se megy az ONLINE rész a törtben??

myl0
jah egy folyósora bezsúfolnak 20-30 pléját 😛

ZoltanZen
Sziasztok!
Engem nagyon érdekel ez a game. De szeretném kipróbálni a játékot mielött megveszem.
A lényeg az, ha valaki tud jönni gamelni az csatlakozzon ide:
hamachi 1.0.2.1
network name: frontlineshun
network password: frontlines

A noob-ok támogatója az MSX.

Prince23
És az egész a multizásról fog szólni, lassan nem is lesz single rész sem... hanem multi kampánya<#nyes>

myl0
😊 nem kötekedni akartam, én tudom h kipróbálom, ha teccik végignyomom ha nem akkor leves...
Egyébként a COD4 (nekem mondjuk teccett), de abban is volt bug + a mai fps-ek annyira rövidek (pl.:Medal Airborne, COD4), lassan eljutunk arra a szintre h egy dvd-n márcsak egy folyósó lesz, aztán a második részben meg a szoba amely nyilik abból stb..
bocsi a kicsi offér😊

Prince23
Hát erre rásegített az a dolog, h olvastam, h nagyon bugos gém😄

myl0
Ahogy látom eléggé megoszlanak a vélemények a játékról.
Én még nem probáltam, de jövõhéten sztem kiprózálom ----> bejön a story.

Hm... látatlanban elítélni vmit hát nem is tudom...

Prince23
Sztem senki sem várjon semmit ettõl a gammától😊 Úgyse ér fel a CoD-ok szintjére, ezt így megmondom látatlanban is.
max jön még 1000 hsz, azt kész a topik...

Balumann
Jah akkor sry. Remélem 1.0.2.0 alatti Hamachi verizóval próbálkoztak ^^
Majd az elkövetkezendõ napokban megpróbálom én is.

overlocker
akkora multi meccsekhez original gém kell? ha igen akkor majd mg fogom venni tuti.....

bakvarnyu
végre normális értékelés <#eljen>

bakvarnyu
ha visszaolvasol többen is próbálkoztak hamachival de nem ment

overlocker
Nálam mi a baj? rámek arra hogy ONLINEa main menube és azt irja ki hogya felhasználoi név rossz???? miért??

uHs Gerzson
az is telepítõ

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Prince23
A frontlinesnak a dvd2-je nem extra? az is telepítõ?

Balumann
Miért nem próbálja ki senki Hamachival, nem indít senki szervert?! Ahogy látom pedig naggyából multi játékról van szó.
Hátha nem képes senki indítani szervert akkor holnap majd megpróbálhatjuk valamikor este, nem tudom mikor fogok ráérni, de nem értem miért nincs már egy csomó hamachi szoba se... Vagy nem mûködik?

(Akárcsak a ET Quake Wars-nál, ezren szeretnének játszani, aztán amikor játszanánk akkor meg senki se jön... -.-)

Encore
Nem hivatalos infók szerint március tizenakárhányadikán lesz PC demo. Nem tudom single vagy multi lesz-e. Elvileg már van kint patch is, de nem hivatalos és senki nem tudja mit javít. 😄
uHs Gerzson
nincs 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Rage47
van hozzá multi demo, mint a BF-hez volt?
Multi tapasztalata van vkinek már ? LAN hamachi ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

uHs Gerzson
Csak simán jobb klik az egéren, enter, e, nincs 😄

köszi a gyors választ
JAG1
Én csak a Betat néztem, de tiszta ETQW érzésem volt...
Egyszóval nemtecc...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
És hogy? Melyik az ernyõnyitó? És mivel szállok be a jármûbe? És van medic? <#zavart1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Encore
Inkább multi. A single felejtõs, túl bugos és túl rövid.
Encore
Még egy kis vélemény:
A pályák idegesítõen túlzsúfoltak, mindegyiken olyan érzésem volt, mintha egy roncstelepen játszanék. Értem, hogy háborús szitu van, meg roncsok meg miegymás, de pl a Cod szériában ez jobban meg volt oldva, letisztult volt ez meg nem. A beigért mérföldes pályákat el lehet felejteni, némelyik pálya kb mint a COD4ben, akad pár nagyobbacska, de nem véletlen, hogy még a legnagyobb mappokon is 24 vagy max 32 az ajánlott játékosok száma. A kasztok közt csak a fegyverekben meg egy két dologban van különbség, tehát komolyabb taktikázási lehetõség nincs benne. Amúgy feltoltam a grafot és 1024ben minden maxon kivéve az árnyékokat, gyönyörûen futott a 2600Xt-n, ami dícséretes. A jármû használat is gázos, mert a pálya annyira túlzsúfolt, hogy ha nem az úton mész vele, akkor bekadsz valamibe, tehát nem nagyon érdemes jármûvel letérni az útról. A vadászgép használat se nagy élmény. A látótávolság még maxra állítva se nagy, pedig mintha kilóméteres látótávolságot ígértek volna. Akkora hype volt körülötte és ahhoz képest ez írtó nagy pofára esés. Ha nem lett volna a marketing, hanem a semmibõl elõbukkant volna ez a game, akkor azt mondanám, hogy egy kezdõ csapat egész jó bemutatkozása, de így, ez a játék semminek nem lesz a konkurenciája. Ha a játékteret átléped, szinte azonnal meghalsz, ami megintcsak nem túl jó. Véleményem szerint ez egy abszolút konzolos cucc, nekik lehet hogy ez lesz a multi FPS-ek királya, de PC-n max udvari bolond lehet. Így útólag már nem csodálom, hogy nem mertek PC demot kiadni. Az a bosszantó, hogy sokat vártam tõle és majdnem annyira átejtettek, mint a SOF3 esetében.
üdv
a kérdés ugyanaz
ez single v. multi game?
uHs Gerzson
Sima SP2 XP 😊

Jean: képzeld el lehet 😄