2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#986 sokkal valóságosabb grafikájuk van ezek a mostaniak elég műanyagok
-
#985 Na lesz hozzá magyarítás királyság! -
#984 Azokat nem ismerem.
Vagyis tudom milyenek, de azoknak van ilyen grafikájuk mind ennek?!
Szerintem ölég régi darabok, nem?! -
#983 Végre már láttam mindenkit bent
Egyébként ettől a játéktól még a BF2142 is jobb, a
BF2 meg összehasonlíthatatlanul veri mindenbe. -
#982 Nem kell semmilyen ö betű, azokat felejtsd el.
1.) Állítólag Windows tűzfalban a Hamachi-ról le kell venni a tűzfalat, Hamachi kapcsolatról és a kivételek között engedélyezd a Hamachi klienst.
2.) Amik lentebb vannak, hogy input fájlban át kell írni..
Nem tudom, talán... Én átírtam.
3.) Töltsd le a Hamachi 1.0.1.1-t és installáld a lentiek szerint.
4.) Utána itt vannak lentebb ezek a Hamachi szobák azokat írd be, amikor azt választod, hogy Join existing network....
5.) És ezeknek így jónak kell lennie.
6.) Szerintem egy gép restart sohasem árt, ha nem jó :)
Nekem még razor-os verzió van, 1.0.1-es patch + crack és működött.
(kopp, kopp, kopp)
Köszönet a sok és kitartó segítségért!
-
#981 Nah itt van a 3 networknak a .torrent (passport) fájlja, ha megy a hamachi csak rá kell kattintanotok 2-t és belép a szobába.
Ezzel kapcsolatban van kérdésem:
Nekem vodafone-os Internet-em van, mobil internet és abban a Torrent alkalmazások használata extrának minősül....
Az, hogy Én ezzel a Hamatchi-val játszom az Peer 2 Peer hálózat, vagy sem?!
Tudja ezt vki?! -
#980 ö betüre nem csinál nekem semmit -
#979 az a lényeg hogy ahány hamacsi szobában vagy a játékon belül annyi szervert fog látni
de már írtuk hogy egyszerre csak egyben legyetek a keveredés miatt -
Menotti #978 A hamachiban látom a szervert villog a zöld csillag ,de nem tudom megpingelni..Ez mitöl van? -
#977 vannak ződruhásiok meg kékesszürkések
-
#976 Nah, szerintem végre valahára először sikerült bekapcsolódnom oda ahova kellett volna :)
Kérdés:
Nekem az a legnagyobb probléma, hogy megkülönböztessem vkiről, hogy most Velem van, vagy ellenem :o
Én végig kék voltam és sokszor okozott gondot eldöntenem, hogy most akit látok az kék, vagy vörös :o
Ezzel csak Én bénázom így?!
:) -
#975 Na, most vmi olyan helyre sikerült bejutnom, amit írtál.
Legalábbis azt hiszem.
Mitől lesz vki kék és vörös?!
Már öltek meg, de Én is viszont :) -
#974 Felejtsd el most a planethamachit, ott csak hamachi networkok vannak.
De most ide gyere fel amit #964 -ben írtam. (olvasd el amit írtam, és lépj be az első szobába.
A hamachi lan kapcsolatot hoz létre, ha bennvagy egy network-ba akkor azokkal lan kapcsolatban vagy. Ha ott valaki létrehoz egy szervert, akkor azt te látni fogod a játékban, de te is hozhatsz létre szervert (de jó ha van gyorsabbnet). Planethamachin is csak ilyen networkok vannak nyilvánosságra hozva, de most felejtsd el, és abba lépj be amit én írtam. -
#973 Én annyit tudok, hogy elmegyek a PlanetHamachi oldalra.
Ott kiválasztok egy FFOW szervert és utána LAN.
Gondolom, hogy nem így kellene :)
De Ti hol vagytok és hogyan kerültetek oda?!
#972 Csak az elsőbe lépj be. -
#971 Írtam, hogy letöltöd, csak rákattintasz 2x és belép abba a Hamachi network-ba. Most van szerver elméletileg, be is léphetsz.
De leírtam, hogy mi a network név és jelszó, manualisan is beléphetsz a hamachi szobába. -
#970 én má jácottam is pedig 3 napja még peccselni se tuttam -
#969 Fuck! Nem kell beleülni :) -
#968 Tudom Én vagyok a nagyon hüle és tökön szúrom Magam :)
Odáig már sikerült vhogyan eljutnom, hogy egy KEKE nevezetű szerverre sikerült fellépnem és a játékba is bekapcsolódnom.
Amiket linkeket beszúrtál azokkal mit kell csinálni ?!
:( -
csokipuding #967 emberek, nem tudok kiszállni a járműből, action gombra nem ragál.
-
#966 -.- megnyitja böngészőbe
jobbklikk és mentés másként :S -
#965 fuelofwar-hu-1.hamachi
fuelofwar-hu-2.hamachi
fuelofwar-hu-3.hamachi
Nah itt van a 3 networknak a .torrent (passport) fájlja, ha megy a hamachi csak rá kell kattintanotok 2-t és belép a szobába. -
#964 Nah szóval létrehoztam 3 Hamachi NETWORKot. Aki előfordulhat, hogy szervert csinál a játékban, lépjen be az összes networkba. Aki csak csatlakozik, az csak 1 szobába lépjen be (ha egyikbe nem férsz be akkor a másikba lépj bele!!). Aki inaktív előfordulhat hogy törlése kerül, jegyezzétek meg a Network adatait.
NETWORK NEVEK:
fuelofwar-hu-1
fuelofwar-hu-2
fuelofwar-hu-3
PASSWORD minden esetben: fuelofwar
játék verzió: jelenleg 1.0.1
Hamachi 1.0.1.5 vagy korábbi verzió legyen fenn, újabb verziók általána nem működnek. Tűzfal kilövése általában nem szükséges, de előfordulat (nekem pl. NOD32 3.0 tűzfala nem engedi át!)
Nah remélem sikerült összefoglalni a dolgokat. -
#963 Létrehozok szobákat. -
#962 Nekem nem volt probléma :| Patch nélkül akartam felmenni egy patch nélküli szerverre (de a patch javítja ki a szerver keresőt, és ott a konzolt se tudtam előhívni). Most ott volt a szerver a LAN-ban, 1.0.1.5 Hamachi verzióval vagyok, ESET Smart Security tűzfal kilőve. -
#961 mi oldotta meg a problémádat ? -
#960 Nah csatlakoztam egy szerverre, és kipróbáltam. Nekem nagyon tetszik a játék. Járművek a Bfhez hasonlítanak, a drone is egész jó. A sebzésrendszer jobban tetszik mint a Battlefield 2-be.
Kicsit hülyeségnek találom, hogy simán kiugrok 2 emeletnyi magasságról és talpra érkezek, de elmegy. Ami zavaró, hogy gugolva próbálok menni és csomószór beakad és így mintha áramot vezettek volna az emberbe.
Viszont a Hamachi networkokkal így nagyon káosz van. Létre kellene hozni 4-5 szobát, aki szervert készít mindegyikbe belép, aki nem az csak 1-2-be. És aki inaktív azt törölni kellene. Létrelehet hozni passport fájlokat, amit csak el kell indítani és a Hamachi belép a szobába (így könnyű ki be lépkedni). Létrehozzak szobákat? Én vállalom az admin szerepet, hogy aki inaktív azt ki is rakom. Csak legyen már egy kicsit rendezettebb. -
#959 Erre senkinek semmi ötlete? Jó lenne már kipróbálni, mert csak jót olvastam róla. -
#958 Lool, még ilyet xd -
#957 hát én minnyá leszopom magam azé nem tudtam peccselni napok óta mert 5GB hely kell neki egy 72 MB-os peccsnek 5GB hely elmennek a jó...va..jukba -
#956 leszarjuk a single-t -
#955 Hm nagyon gyarapszik ez a topik hszekkel. Ennyire meggyőző volt a single? vagy ez csak multy blamázsokról szól? :D -
#954 megvolt a reinstall még nem indítottam el !
most mehet rá egyből a 72MB-os peccs ? -
#953 Lecseréltem a Hamachi-t.
Semmi változás :(
A LAN táblázat továbbra is üres.... -
#952 -
#951 Ezt Én b*sztam el. Megvan :) -
#950 FUCK!
Azt keresem a NET-en, sehol nem lelem :( -
#949 Akkor rakjátok fel az 1.0.1.1 -es verziót :S -
#948 Azt is elárulod mire cserélted le?!
#947 milyennel látja ? és a peccselteket ?