2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1026 Grafika nagyon faxa a nagy terephez képest.
Unreal3 hajtja, úgyhogy a kategóriájában a legszebb. -
#1025 nézd meg a galériámban van 3 kép 2 a rombolhatóságról 1 meg a komolyabb járművekről -
#1024 a taktikai az multiban az mielhogy el kell foglalni a területeket és ráadásul csak sorban lehet elfoglalni őket nem lehet azt csinálni mint a bf-ben hogy át lopakodok a pálya másik végébe aztán elfoglalok bármit arról nem is beszélve hogy max 6-an voltunk egyszerre egy mapon és az igazi móka 20-nál kezdődik -
#1023 Ha olyan mint a bf, meg az etqw, akkor ezt a játékot nekem találták ki:D. A graafikája milyen? Rakjatok be képeket pls. Köszi. Utána néztem amúgy a játéknak, és jól láttam hogy 10 giga?:O
-
#1022 Fuck! Ekkora áldozatot hoztál egy francos patch kedvéért -
#1021 Vki pár hsz-el korábban azt írta, hogy a patch-nek is kell 5GB szabad hely a C:\ meghajtón...
A crack-eléseknél meg már lentebb mondtam, hogy mindig tegyétek a régi állományokat, ne csak felülírjátok!!!
Még meg sem jelent a gamma, de itt van már a patch. Szerintem rövidesen újabbat fognak kidobni, aztán megint és megint :) -
#1020 én 3 napig nem tudtam peccselni kiírta nincs elég helyí pedig 2giga volt aztán letöröltem a privat DVD 29-et így lett 5 giga helyem és így már fel tudtam telepíteni azt a szaros 70MB-ot úgy hogy szerintem próbáld meg ezt te is ha nincs meg a privat DVD 29 akkor töltsd le és töröld le szerintem segíteni fog -
#1019 Lókaki ebben a taktika.
Mi ebben a taktika?!
Én egyébként pont ezt hiányoltam belőle még az aljnövényzeten kívül :)
, hogy nincs benne összehangolt csapatmunka.
Nekem a taktikai FPS kb. azt jelentené alap szinten, hogy legalább alap csapat parancsokat ki lehet adni.
Persze az is lehet, hogy lehet, csak Én nem vettem észre és tartok az uccsú pályán nélküle :) -
#1018 Miért nem tudom patchelni??? nem krekkeltem, és krekkelés után is nem lehet... vagy auto updateval fel megy?
Amúgy nagyon igényes a menüje... -
#1017 taktikai fps mint a etqw bf-ek a cod4 egy sima fps -
#1016 FPS inkább. -
#1015 Ez milyen játék? FPS, vagy stratégia? -
#1014 legjobb amikor 2 méterről rakétavetőkkel osztják egymást a bot-ok -
#1013 hát,tegnap végre kipróbálhattam,egész jónak tünt az elején,naon jó irányitása,olyan COD-ra hasonlit(de nem COD4)most az 5.pályán tartok itt már sok a idegesitö apróság(pl.elbújok 1 bunkerba fedezékbe-és lehetetlen helyröl kilönek-bosszantó).Ha jóltudom a THQ a COD4 ellenfeléül dobta ki a gamet,nemrossz..de én 1kicsit jobbnak vártam..jó gamet legények -
#1012 Később feldobják a játék hangulatát valamennyire azok az irányítható robotkák.
Én sokat használtam pl a 4. pályán azt a kis tankot.
Meg a helikopter is nagyon kúl a rakétáival. -
#1011 Tudod!
Crack-elni úgy crack-elünk, hogy amit felülírsz, arról csinálj másolatot. És akkor nincs gond a további patch-ek telepítésével sem, mert megmaradnak az eredeti állományaid.
Legalábbis Én így szoktam. Minden patch után is elteszem amit a crack lecserélne, pl. azt az 1db EXE állományt :) -
szunyika #1010 aki akar és úgyérzi hogy tud segíteni a frontlines.hu készítésében [nemkell html és php programozási tudás] az keressen fel MSNen engem: [email protected]
bye -
#1009 Nekünk az 1.0.1.1 jött be!:
Hamachi Client 1.0.1.1 -
#1008 Felmegy a patch a crackeltre is. Nincs gond a single-vel. -
#1007 És szabad e krekklenem az alapot, és úgy rá a patch? ja de a patcgh remélem viszi a single részt nyugodtan? nem valami single gebasz? -
#1006 Mindegyik tökéletesen mködik. Ha multizni szeretnél akkor úgy is patchelned kell és le kell töltened cracket. -
#1005 Sztem sem szebb, nem tudom miért erőltetik az u3 motort. Eddig 2 pályát ismerek, így a pályákról még nem tudok véleményt mondani :D De nem voltak annyira egyhangúak. Vannak hibák a játékban rendesen.
Quake Wars lehet, hogy jobb játék lenne, de végülis nekem ez is jó, csak játszanak sokan. De nem akarnak belépni ebbe a 3 szobába. Pedig praktikusabb lenne, ha mindenki ide lépne fel. De most is a titi szobából indít szervert, ami már full ráadásul és nem tud más belépni. -
#1004 Flt jó? müködik rendesen?
thx -
#1003 azér mer Gerzson baszik megcsinálni
A legnagyobb baj a pályák egyhangúságával van.
Meg nekem ezek a ma divatos csillogó felületek se tetszenek, szóval még csak nem is szebb szvsz
-
MORO67 #1002 nekem f-secur van fen és rákérdez hogy engedélyezem a hozzáférést és nekem engedélyezve van ugyhogy nem blokkol semmit a tűzfal ugyhogy szabad lenne az ut de mégse lát semmit a játék.Hát nemtudom de ha tud valakiegy müködő szervert megköszönném -
#1001 Ja nincs is banner -
#1000 Most még nicns szerver :-/ -
#999 Ha valaki tudja akkor írja be valaki a banner alá a Hamachi címeket! -
#998 akkor gondolom a tűzfalnál hozzá van adva a hamacsi a kivételekhez és a nod32 és társai meg ki vannak kapcsolva -
MORO67 #997 hát nem tudom feltettem a 0.9-es Hamachi-t ezzel látott egy pár szervert de a játékban egy darabot se rakott a lan menübe,utána irtátok a 1.0.1.5-ös az ajánlott feltettem ezzel meg abszolut egy darab talált szerver se világit vagyis nics zöld világitó pötty az Ip cim mellett.Hát mostmár én is ugy vagyok mint az elöttem szolok ha egyszer bejutok én is szétgyilkolok mindenkit -
#996 Szerintem nem jobb a Bf2142. Battlefield 2 akkor jó ha sok időd van és klánba tudsz játszani. sokszor játszottam neten, de idő után mindig meguntam nagyon. -
#995 #964 !!!!!!!
Nem fér be abba az 1 szobába mindenki. Lépj be abba a 3-ba amit létrehoztam. -
#994 Be sem lehet menni a szerverre reggel óta, mert fullon van.
De lem erném fogadni, hogy van egy csomó offline emberke rajta.
-
Menotti #993 Menotti -
kaqkk01 #992 sziasztok. este 9kor, ha valakit érdekel szervert indítok hamachival. titi_hungary, hungary -
#991 miért már annyian vagytok ? -
#990 Azok akik nem játsznaka jó lenne, ha lekapcsolódnának a magyar PUBLICHAMACHI.s szerverről- Nem offlineba kell menni, hogy más ne tudjon bemenni. -
#989 mi a neved ? -
Menotti #988 Pl. látom a te neved de a chat-nél azt irja offline... -
Menotti #987 Egybe vagyok,de akkor se tudok se pingelni,se chat-elni,pedig villog a zöld jel