2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • MORO67
    tud valaki egy játszható 1.1 -es szrvert??
  • norbi56
    ok thx
  • DarkSector
    Háát szerény meglátásom szerint igen.
    De mindegy is. Ezt inkább úgy mondanám, hogy nem 1 atomerőműs projekt.
    Még fullon sem kell hozzá durva HW.
  • KranaZoli #1063
    Szia!

Köszi szépen!
    Ezt a részt bekopizom a mail-be is, amit elküldök a vodának.

Náluk úgy van ez a mobil internet dolog, hogy ha egy hónapban 5GB feletti adatforgalmad van, akkor abból azt ami ebből P2P volt, azt külön kiszámlázzák. Azonban 5000 a korlátlan NET. Na, Én meg bőven túllépem a filmletöltésekkel :)
    Mondjuk először nem küldenek számlát, csak levelet.

Na, de ez már OFF, így be is zárom, csak azért pötyögtem be, hogy tudd miért is kérdeztem.

Nagyon remélem, hogy Náluk nem abba a kategóriába fog esni, mint a Torrent :)
  • norbi56
    azzal nem játszottam annak nagyobb vagy kissebb a gépigénye mint az MOHA-nak?
  • DarkSector
    Nem kb Blacksite.
  • norbi56
    az mit jelent...mondjuk MoH airborne szint?
  • DarkSector
    Jah vágom...
    ok.
  • Balumann
    Kb. ahogy az optimalizáltabb unreal 3 engines játékok.
  • norbi56
    cs all alul látható 2 configom,fog menni a játék???
  • Balumann
    Jól érzékelem egyébként, hogy nem 5.1 -es a játék? :-(
  • schrank
    fasságot írt amire csak fasságot lehet írni "tele van buggal de a motorja fasza" minden bug ami benne van a motor hibája
  • DarkSector
    Jah mutass olyan játékot, ami tökéletes.
  • Prince23
    Na felfrissítettem... azért 4-5 giga szabadhely egy kis 70 megás teleitónek? xd
    Amúgy hol lehet megnézni, h most 1.01-es?
  • Balumann
    Sajnos úgy tudom, hogy P2P alapú.

"Együttműködik a vállalati tűzfallal, és nem igényel konfigurálást. A Hamachi az első olyan alkalmazás, amely egyetlen ütőképes csomagban vegyesen alkalmaz látszólag össze nem illő hálózati technológiákat, és kínál példátlan minőségű közvetlen egyenrangú társ-társ (peer-to-peer) kapcsolatot."
    De máshol nem nagyon írja, hogy így az egész P2P lenne, úgyhogy nem tudom.
  • Balumann
    Taktikai parancsot nem lehet kiadni ahogy észrevettem, a taktikát multiban a játékosoknak kell létrehozni, és szerintem a játék ad lehetőséget (fegyver választéknak és a játék felépítésének köszönhetően. Battlefield 2-be több lehetőség volt ez igaz, de például ott én nem igazán tudtam használni a mesterlövész puskát. Ha jól látom még kasztok is vannak mint a Bf-be. A mikrofont hiányolom a játékból, úgyhogy ha sikerül összegyűjteni a játékosokat játszhatnánk TS -el is.

Én sokkal inkább kedvelem az ilyen "taktikai" FPS játékot amibe nekünk kell létrehozni taktikát, parancsok meg minden ilyen nélkül.
    Ha sikerülne egyenlő csapatot létrehozni viszonylag, Ts-en kettéoszlanánk, és többen lennénk akkor nagyon jó játék lehetne ;)

Az első network megtelt, úgyhogy mostmár a 3.-ba meg már 6-an beléptek, ennyien tudnak szervert is csinálni? ^^
    Nah mind1 este ha játszunk akkor majd tisztogatok :-)
  • schrank
    az egyed dvd-t beolvastatod a démontúlszba aztán amikor kéri a másodikat akkor alt+tabbal kilépsz megynyitod a dvd2-t amit alapból nem fog látni ezért all files -re kell állítani a rublikát ha beolvasta akkor vissz alt+tab a installhoz és mivel hogy ugyan az a meghajtó lesz (a virtuális) csak OK és folytassa nem olyan bonyolút mint amilyennek kinéz én erre magamtól jöttem rá a peccselés viszont horror volt
  • bakvarnyu
    passz
    sztem csak akkor számláznák ki ha nagyforgalmat generálnál vele pl. torrent , ez meg semmise
  • KranaZoli #1048
    Kérdés:

Lentebb kérdeztem, de nem kaptam választ, legalább annyit írjatok, hogy passz :)

A Hamachi az Peer to Peer hálózat?!
    Ha ezen keresztül játszom, akkor az peer to peer-nek minősül?!

A peer to peer olyan, mint a torrent, fálcserélés kategória.

Nekem ez azért lenne fontos, mert Vodafone-os mobil net-em van és ott a P2P-t külön kiszámlázzák :(
    De írok a vodanak is megkérdem Tőlük is, csak úgy vettem észre itt sokatok eléggé otthonosan mozgott a Hamachi témában.
    Ezért bátorkodtam megkérdezni!

Köszi.
  • KranaZoli #1047
    Bocsika, Én csak azért írok, hogy lásd azért olvassuk :(
    De ebben sajna nem tudok segélni, Nekem ilyen hibám nem volt, hogy a második DVD image fájlt nem ismerte volna fel :(
    (szerencsére :)

Csak olyan sablont tudok írni, hogy remélem a legfrissebb Daemon-t használod?! (nemtompontosan, talán 4.12-es.....)
  • varga peti
    Nem tudja valaki , hogy lehet összerakni mert amikor a deamonba berakom a dvd1 et felrakja és amikor a 2. dvd tartalmát raknám fel nem ismeri fel vagy valamiért nem ismeri fel a meghajtóképfájlokat.
  • norBOSS
    OKSA már + van !!
  • norBOSS
    Szasztok! miért nincs fq?segítsetek pls!na szóval:tört game,kell pecs?van 1általán?hamacsi letöltött bekapcsolt szürke kép ezzel mit?1.0.1.1 verzió
  • bakvarnyu
    na így néz ki az igazi átgondolt kommandózáshttp://www.cdaccess.com/gifs/screen/ravensh7.jpg
  • schrank
    nnna a sznájperek gyöngye
  • schrank
    két hét múlva akkor dobnak ki egy demot is ami remélhetőleg multidemo lesz
  • END 209
    Üdv!

Multizni csak hamachival lehet? Muszáj megvenni az eredetit?
  • mama2
    Unreal motor? Akkor az gyönyörű lesz. Fog is nekem menni maxon:D. Már szedem amúgy. Mikor jelenik meg MO.-n?
  • schrank
    ami van benne azért mindenért a unreál tehet
  • LackoMester
    ja,azért meg bug is van benne,elég rendesen--amúgy baba ez a Unreal motor...
  • schrank
    a csoki csak a szádban olvad nem a csokigyárban ...
  • DarkSector
    Jó annyira nem...mert fickót sem választhatol játék közben. De a többihez képest az, mert 1 hirtelen "rámbós" mozdulat, és szarrá lőnek.
    Főleg kemény fokozaton. Asszem 1-2 lövés után meghalsz.
  • DarkSector
    Nem ez 1 csokigyár.
  • bakvarnyu
    már a Vegas se
    az első három rainbow volt az
  • DarkSector
    Jah csár-lí és a cso-kí-gyár.
  • schrank
    ne hülyícsed már szegényt ez a tényekből egy szkrínsot a tiszai vegyi kombinátról
  • DarkSector
    Szerintem sincs ebben semmi taktika.
    De cod4-ben meg pláne nincsen semmi.
    A RBS-V na az egy taktikai FPS.
    És a második rész lesz ám totális taktikai játék.Meg már most jól néz ki a videók alapján.
    Valszeg nem lesznek fűrészfogak a játékban meg homály, mint az első részben.
  • bakvarnyu
    jaj de szép gyár
  • DarkSector
    2. pályáról 1 kép.
  • bakvarnyu
    lófaszt , ami taktikai játék az a Rainbow six Rogue spear, de te ezt nem tudhatod
    cod4 is jobb ettűl sokkal