2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1106 Most pont nincs létrehozva szerver. -
MORO67 #1105 Különben köszönöm mindenki nevében a sok segitséget!!!!!!! -
MORO67 #1104 N aén benn vagyok a szervereidben amit létrehoztál szoval már csak az a gondom hogy szeretnék játszani ugy hogy látszodjon a LAN belépésnél a szerverek neve -
MORO67 #1103 Hát valoban mivel te vágod a dolgot.De segithetnél a kérdésemben mint házigazda hogy a fenébe tudok elérhető oldalra kerülni ahol nem csak én egyedül bolyongok?? -
#1102 Lehetnék ennek a topiknak a házigazdája? :S -
#1101 #964
IP számot nem tudsz beírni hamachin. -
MORO67 #1100 ha kapok IP SZÁMOT A MANACHI-n akkor azt hova kerll beirnom?? -
MORO67 #1099 igen erröl lenne szó szeretnék játszani olyan helyen ahol nem egyedül futkosok
-
#1098 a kérdésed valólyában az hogy tudnál olyan szobát mondani amelyikben van is szerver elindítva -
MORO67 #1097 köszönöm értettem akkor tudnál nekem egy olyan szobát mondani ahova be tudok lépni???És persze nem egyedül futkosok??? -
#1096 Hát ez kész... :D Ha belépsz egy Hamachi network-ba ugyan olyan embereket látsz ott mint te vagy. Játékban akkor fogsz szervert látni, ha valamelyik - azok közül akik ottvannak a Hamachi szobába (és zöld pont van előttük :D) létrehozott egy szervert...
Hamachi csak LAN kapcsolatot hoz létre. Szervert a játékon belül hoz létre valamelyik játékos külön, akár te is hozhatsz létre (ha elég gyors a neted, mert ha nem akkor lagos lesz).
Most éppen van 1.
De ahogy elnézem nem igazán sikerült mindenkinek megérteni, mert a 3-as szobába már 10-en beléptek, mikor a másodikba is csak 12-en vannak, de sokan bennevannak az elsőbe is... Pedig világosan leírtam, hogy az lépjen be a többibe aki szervert készít a játékban... -
#1095 attól hogy van hamachi szoba még nem biztos hogy van szerver is (4 napja vagyok nagy hamacsi szakértő ) -
#1094 #964 -
MORO67 #1093 Segitene valaki??Sziasztok lenne egykérdésem.Megtudnátok mondani hogy miért van az hogy feltelepitettem a Hamachi 1.0.1.5.-öt mert ezt ajánlotta mindenki tegnap elinditottam a játékot a hamechiba beirtam 3 magyar szervert meg is találta öket talált vagy 6db IP cimet ami zölden világitott de mikor beléptem ajátékba csak egy szerver látszott a 6 helyett,ma viszont nemlát mát eggyet sem feltettem a Planethamachirol egy holland szervert ott most szintén talált vagy 5 db-ot ami zölden világit de a játékba megint üres a Lan ablak pedig megnéztem a túzfalnak kivan pipálva a Hamachi engedélyezése.Tudna valaki segiteni hogy miért van ez elöre is köszi.Ja fenn van az 1.1-es patch. -
HUN BECSEHELY #1092 Köszi.Örök hálám üldözni fog
-
#1091 igen -
#1090 Megy valakinél szerver?Ha megadná a hamacsi címét mennék játszani 1 kicsit
-
HUN BECSEHELY #1089 http://gbw.naxphost.com/dl.php?file=FrontlinesFuelOfWarv1.0.1NoDVDFixedexeEng.rar
Ez jó? -
HUN BECSEHELY #1088 Kérhetnék egy Linket? -
#1087 Az nem jó a patch-elt verzióhoz, külön cracket kell elszedni. -
HUN BECSEHELY #1086 azt használom ami a 2DVD-n van.Amivel meg crack-en az 1.0.0-át -
#1085 A patch-hez való crack-et használod? -
HUN BECSEHELY #1084 Akkor még valamit árúljatok el nekem.Amikor felteszem a Patch-ot,akkor automatán rakja fel oda ahol a játék van.Ezt eddig értettem.Utánna le Crack-lem,és amikor belépek a játékba,azt irja hogy nem töltöttem le,vagyis nem látszik hogy letöltöttem,a Patch-et.Viszont még a Játék is kifagy amikor játszani akarok.Ez mitöl van,vagy mi a bajj.
Fizetek egy Sört,ha valaki elárúlja.THX-elöre is -
#1083 az egyok konzolra van -
HUN BECSEHELY #1082 hali.miben külömbözik a Honlapon a kettö Patch? -
#1081 Nem On-Line kell Neked, hanem LAN!!!
Bár mondjuk kellhet az On-Line is :) , csak nem tudom mire :) -
#1080 Ne az ikont tedd ki, csak parancsikont :) -
#1079 Nos mostmár sikerült kösz a segitséget . -
MORO67 #1078 Sziasztok lenne egykérdésem.Megtudnátok mondani hogy miért van az hogy feltelepitettem a Hamachi 1.0.1.5.-öt mert ezt ajánlotta mindenki tegnap elinditottam a játékot a hamechiba beirtam 3 magyar szervert meg is találta öket talált vagy 6db IP cimet ami zölden világitott de mikor beléptem ajátékba csak egy szerver látszott a 6 helyett,ma viszont nemlát mát eggyet sem feltettem a Planethamachirol egy holland szervert ott most szintén talált vagy 5 db-ot ami zölden világit de a játékba megint üres a Lan ablak pedig megnéztem a túzfalnak kivan pipálva a Hamachi engedélyezése.Tudna valaki segiteni hogy miért van ez elöre is köszi.Ja fenn van az 1.1-es patch. -
#1077 már csak az a vicc hiába teszem ki az ikonját az asztalra csak a binares mappából indul el faxom sem érti.. -
#1076 kösz sikerült, rossz helyen kerestem.. -
#1075 Jajj akkor keresővel megkeresed a játék telepítési helyén belül, hogy hol van az a fájl -.- (mivel felül kell írni ua az a neve ami a cracknek)... Vagy megnézed a 4 mappát melyikbe van... Binaries mappában van egyébként -
#1074 Nem a blacksitehoz kell hasonlítani, az egy optimalizálatlan szar és minimumon is akadt, ráadásul szinte semmi nem volt azon a részen. GoW -hoz vagy Unreal Tournament 3-hoz hasonlóan fut a játék, viszont kicsit rondább azoknál de nagyobb pálya, és teljes mértékben tűrhető. Graffban a Bf2 is talán szebb látványt nyújt, itt viszont sokkal több objektum meg mittudomén mi van.
Az meg hogy élvezzük-e a játékot multiban az kizárólag rajtunk múlik, a játék tökéletesen játszható. -
#1073 kösz, odáig már eljutottam, hogy a gépre felment csak nem vágom, hogy krekkeljem meg.letöltöttem a gasmecopy worldről a krekket a razor ffow exet- de nem tudom hol az eredeti amire ki kéne cserélni és ddl. eket hiányol -
#1072 Rákattintok arra hogy: online
és erre kilép? mit lehet tenni? patchel mégrosszab XD -
#1071 hali
állandóan leáll a játék 5-10mp-re, és megy tovább
volt már vkinek ilyen problémája?
amúgy full grafikán 60 fps-t megy, tehát nem belassul, hanem fagy
a gépem elég erős -
#1070 nekem ez is jól beszaggatott, mondjuk már elég régi a gépem -
#1069 Pedig hidd el azzal játszottam... csak egyszerűen pocsékul van optimalizálva -
#1068 Valsegg te más játékkal játszottál. -
#1067 Blacksitehoz erőmű kell! ki se próbáld... persze ne crysis féle erőművekre gondolj, hanem attól kétszer erősebbre