Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hamachin hova kell menni?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A noob-ok támogatója az MSX.
Majd ha végre ideér a hajó Ámerikából a FFOW DVD-mel, akkor jó kedvû leszek.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Egyébként ez csak a régi magyar szervereken volt. Azóta a patchekben sokat javítottak (illetve rontottak <#vigyor2>#vigyor2>).
http://www.kaosstudios.com/ffow-patches/hotfix101.shtml
Ha minden igaz a hanggal (SPDIF) volt a baj.
Amikor a bf megjelent, a többi játék még sehol se tartott.
hamachi:
frontlineshun
frontlines
64 bites Vista nálam ugyan úgy futtatja a játékokat mint a 32 bites XP nagyjából, bár ezt a játékot nem próbáltam rajta.
Azért Vista mellé érdemes felrakni XP-t.
xp 64 bites szeretnék, csak nem találok <#fejvakaras>#fejvakaras><#email>#email>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Itt ba...ott nagy pályák vannak szerintem, és részletessebb textúrák.
Max valszeg sokakat a cod 4-ben a sok effect zavar meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak mintha sokkal igényessebb tálalásban kaptuk volna meg.
Ez 2008-ban megjelent legjobb multis játék az én szememben......sõt.....
Iszonyat party-kat lehet nyomni vele....
Remélem még rajtam kívül sokan mások látják így a helyzetet.<#wink>#wink>
Egyébként egész baró kis játék lett. Olyan CoD-Battlefield keverék, de jól összerakták,. Igaz, a CoD 4 sztoriban és gfx-ben is röhög rajta, de azért ez mégis csak egy elsõ rész, lehet, hogy lesz még ebbõl egy-két nagyobb durranás. Kezdésnek mindenképpen baró szerintem, jó kis játék. A játékidejével sincs semmi gondom, pont akkor van vége, amikor általában kezdek ráunni egy játékra. Nekem bejönnek ezek az 5-6 órás játékidõk. 😄 (Portal, Airborne, CoD4, ez, The Club - mekkora trágya volt! -, meg még asszem volt valami még.)
Vistán szaggatott
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Nekem valamiért mediumra kell állítani, még high -on se megy, pedig menne very high -on is de valamiért idõközönként szaggat, valamit lejebb kellene állítani, de mit <#confused>#confused><#worship>#worship><#heureka>#heureka>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Mitöl lehet, hogy a hang recseg játék közben ?
Ha kikapcsolom a hardvergyorsítást, akkor meg jó.