Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
húha és mi lesz ha védelem nélkül marad a géped ? letörlik a fél terra poreszt ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ZoltanZen
Milyen hamachin vagytok?

A noob-ok támogatója az MSX.

H2
Lesz még szeró mert jönnénk páran?

hTW|&#174;

ZoltanZen
Hamachiban milyen néven vagy?

ZoltanZen
Próbáld meg engedélyeztetni a tûzfalon.

Shep
Azért mert védelem nélkül marad a gép.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakvarnyu
mer?

Shep
Na jó azt hiszem ennyi volt ez a játék, nem értem miért nem látszik a szerver.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ansell
Kössz a szervert. Jó körök voltak.

aktív^^ cu@dsnk

Shep
Ettõl rosszabb tanácsot nem is adhattál volna neki.

Hamachin hova kell menni?

bakvarnyu
egyszerûen ki kell kapcsolni oszt annyi

ZoltanZen
most készítettem szervert

Shep
A hamachiban kell valamit állítani, mert továbbra sem látom a szervert a játékban, pedig a netre is ki van engedve.

SubZero911
Valóban a tûzfal a hibás, nem tudom bekonfigurálni. Bár legalább 10x megpinggeltelek téged is tegnap, abban semmi hiba nem volt. Hiába keresem a megoldást azonban, nem látja a szervereket. (próbáltam már külföldivel is.)

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Shep
Van most szerver? Én nem látom, nálam a hiba?

ZoltanZen
Egyébként vagy azért nem látod mert nincs szerver, vagy nem patchelted, vagy egyszerûen a tûzfalad lefogja a játékot.

SubZero911
Semmi. De bazi csalódott vagyok, hogy nem látom a FFOW LAN szervereket, nem tudok multizni, így rádocsodálkoztam az AC-re.

Majd ha végre ideér a hajó Ámerikából a FFOW DVD-mel, akkor jó kedvû leszek.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

ZoltanZen
Ok én is játszok vele: ---
Egyébként ez csak a régi magyar szervereken volt. Azóta a patchekben sokat javítottak (illetve rontottak <#vigyor2>).

Esetleg valaki tudja h ha hamachin akarok gamelni, látom servert de nem látom h lenne rajta vki (0/32) és megpróbálok belépni, látszólag be is tölt de azt írja ki: game session is no longer available. Ez mi lehet?
Akinek nem ment a játék XP/VISTA alatt annak itt a megoldás:
http://www.kaosstudios.com/ffow-patches/hotfix101.shtml

Ha minden igaz a hanggal (SPDIF) volt a baj.
Pl: gugol az ellenfél, te lelövöd és úgy hal meg mintha állt volna meg ilyenek.
Az akkor volt. Ma már nem ilyen engine kellene egy háborús gamehez. Pl olyam gyerekes szintre emelni, hogy ha eltlálsz vkit porzik meg az a kezdetleges ronygbaba effektus is gáz. Idejétmúlt egyszóval.
ZoltanZen
BF2 engine elavult???? <#ejnye1>
Amikor a bf megjelent, a többi játék még sehol se tartott.

BF 2 re gondoltam persze.
Azt mondta egy srác, hogy nincs meg egy BF szinten se. Akkor az elég gáz. Csak mert a BF nek az engine egy kicsit mondhatni elavult. De ez unreal 3.0 szval már csak ezmiatt sokkal jobbnak kell lennie. Én nemértem.
Shep
Mi köze az Asassin Creednek a Frontlineshoz? 😊

ZoltanZen
2:30-kor indítok egy szervert aki akar jöjjön.
hamachi:
frontlineshun
frontlines

hello kérdésem lenne eez csak vista allat megy?nincs olyan hogy xp allat is megy?mert nkeme azt írja ki hogy multi proceszor vmi nemt udom pontosan kilyenkor mivan?????vki segítsen kösziii hellóó

SubZero911
Azért ezt is érdemes megnézni : BESZARÁS Én nyomom vele 2 órája, de überel mindent. Pedig és Bf2 és FFOW fan vagyok...

SubZero911
Még meg sem jelent Magyarországon.

Balumann
A 64 bites Vista tud futtatni minden 32 bites programot, az XP viszont tudtommal nem, így XP-bõl 64 bitest sztem nem érdemes felrakni.
64 bites Vista nálam ugyan úgy futtatja a játékokat mint a 32 bites XP nagyjából, bár ezt a játékot nem próbáltam rajta.
Azért Vista mellé érdemes felrakni XP-t.

HoReSz1975
igen vista 64bit ultimate van fenn, gondolod az a gáz <#confused>

xp 64 bites szeretnék, csak nem találok <#fejvakaras><#email>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Van olyan itt,akinek megvan eredetiben?

Shep
Mikor lesz ma játék, én is megnézném milyen?

XenHai
Neten mukodik erdetin vagy csak tort?
DarkSector
Ha feleígy nézne ki a Cod4, akkor már bepissantanék a gatyámba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A cod 4 nem hinném (minden tiszteletemmel ellentétben), hogy felvehetné ezzel az U3-as motorral a versenyt.
Itt ba...ott nagy pályák vannak szerintem, és részletessebb textúrák.
Max valszeg sokakat a cod 4-ben a sok effect zavar meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Naon Battlefield-es érzésem támadt játék közben.
Csak mintha sokkal igényessebb tálalásban kaptuk volna meg.
Ez 2008-ban megjelent legjobb multis játék az én szememben......sõt.....

Iszonyat party-kat lehet nyomni vele....
Remélem még rajtam kívül sokan mások látják így a helyzetet.<#wink>

Ez érdekes. Hasonló gépem van, és megy maxon mint állat. Vistával szenvedsz egyébként? Ha gen, akkor már meg is van a probléma forrása. 😊

Egyébként egész baró kis játék lett. Olyan CoD-Battlefield keverék, de jól összerakták,. Igaz, a CoD 4 sztoriban és gfx-ben is röhög rajta, de azért ez mégis csak egy elsõ rész, lehet, hogy lesz még ebbõl egy-két nagyobb durranás. Kezdésnek mindenképpen baró szerintem, jó kis játék. A játékidejével sincs semmi gondom, pont akkor van vége, amikor általában kezdek ráunni egy játékra. Nekem bejönnek ezek az 5-6 órás játékidõk. 😄 (Portal, Airborne, CoD4, ez, The Club - mekkora trágya volt! -, meg még asszem volt valami még.)

Játsz Xp-n,nekem úgy tökéletesen megy.
Vistán szaggatott

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

HoReSz1975
Hi @ all

Nekem valamiért mediumra kell állítani, még high -on se megy, pedig menne very high -on is de valamiért idõközönként szaggat, valamit lejebb kellene állítani, de mit <#confused><#worship><#heureka>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Shep
Mikor lesz játék, vagy miért nem látom a szervert?

Shep
4-5 óra kb, legalábbis ott körül volt nekem mediumban.

single játékidõ mennyi?
schrank
a multit ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

teddymac
Én már meg is untam .....

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Nekem bejön idáig ,aránylag elég türhetõ játék.
Prince23
gameburnworld.com
gamershell.com
itt keresgélj, utóbbi patches honlap

crazyclone
nemtudom tényleg mivan ha nem teszek cracket akkor a dvd hiba hameg teszek bármiet bármilyen verziora akkor meg ez ... ez szerintem nem crack biba valami nem tetszik neki de googlell sem kapok semmit erre ... én volnék az egyetlen???? a f*ba is vele nem érdekel már...

Sziasztok !
Mitöl lehet, hogy a hang recseg játék közben ?
Ha kikapcsolom a hardvergyorsítást, akkor meg jó.