2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • Balumann
    Most pont nincs létrehozva szerver.
  • MORO67
    Különben köszönöm mindenki nevében a sok segitséget!!!!!!!
  • MORO67
    N aén benn vagyok a szervereidben amit létrehoztál szoval már csak az a gondom hogy szeretnék játszani ugy hogy látszodjon a LAN belépésnél a szerverek neve
  • MORO67
    Hát valoban mivel te vágod a dolgot.De segithetnél a kérdésemben mint házigazda hogy a fenébe tudok elérhető oldalra kerülni ahol nem csak én egyedül bolyongok??
  • Balumann
    Lehetnék ennek a topiknak a házigazdája? :S
  • Balumann
    IP számot nem tudsz beírni hamachin.
  • MORO67
    ha kapok IP SZÁMOT A MANACHI-n akkor azt hova kerll beirnom??
  • MORO67
    igen erröl lenne szó szeretnék játszani olyan helyen ahol nem egyedül futkosok
  • schrank
    a kérdésed valólyában az hogy tudnál olyan szobát mondani amelyikben van is szerver elindítva
  • MORO67
    köszönöm értettem akkor tudnál nekem egy olyan szobát mondani ahova be tudok lépni???És persze nem egyedül futkosok???
  • Balumann
    Hát ez kész... :D Ha belépsz egy Hamachi network-ba ugyan olyan embereket látsz ott mint te vagy. Játékban akkor fogsz szervert látni, ha valamelyik - azok közül akik ottvannak a Hamachi szobába (és zöld pont van előttük :D) létrehozott egy szervert...
    Hamachi csak LAN kapcsolatot hoz létre. Szervert a játékon belül hoz létre valamelyik játékos külön, akár te is hozhatsz létre (ha elég gyors a neted, mert ha nem akkor lagos lesz).

Most éppen van 1.
    De ahogy elnézem nem igazán sikerült mindenkinek megérteni, mert a 3-as szobába már 10-en beléptek, mikor a másodikba is csak 12-en vannak, de sokan bennevannak az elsőbe is... Pedig világosan leírtam, hogy az lépjen be a többibe aki szervert készít a játékban...
  • schrank
    attól hogy van hamachi szoba még nem biztos hogy van szerver is (4 napja vagyok nagy hamacsi szakértő )
  • Balumann
  • MORO67
    Segitene valaki??Sziasztok lenne egykérdésem.Megtudnátok mondani hogy miért van az hogy feltelepitettem a Hamachi 1.0.1.5.-öt mert ezt ajánlotta mindenki tegnap elinditottam a játékot a hamechiba beirtam 3 magyar szervert meg is találta öket talált vagy 6db IP cimet ami zölden világitott de mikor beléptem ajátékba csak egy szerver látszott a 6 helyett,ma viszont nemlát mát eggyet sem feltettem a Planethamachirol egy holland szervert ott most szintén talált vagy 5 db-ot ami zölden világit de a játékba megint üres a Lan ablak pedig megnéztem a túzfalnak kivan pipálva a Hamachi engedélyezése.Tudna valaki segiteni hogy miért van ez elöre is köszi.Ja fenn van az 1.1-es patch.
  • HUN BECSEHELY
    Köszi.Örök hálám üldözni fog
  • bon
    igen
  • norBOSS
    Megy valakinél szerver?Ha megadná a hamacsi címét mennék játszani 1 kicsit
  • HUN BECSEHELY
    http://gbw.naxphost.com/dl.php?file=FrontlinesFuelOfWarv1.0.1NoDVDFixedexeEng.rar
    Ez jó?
  • HUN BECSEHELY
    Kérhetnék egy Linket?
  • bon
    Az nem jó a patch-elt verzióhoz, külön cracket kell elszedni.
  • HUN BECSEHELY
    azt használom ami a 2DVD-n van.Amivel meg crack-en az 1.0.0-át
  • bon
    A patch-hez való crack-et használod?
  • HUN BECSEHELY
    Akkor még valamit árúljatok el nekem.Amikor felteszem a Patch-ot,akkor automatán rakja fel oda ahol a játék van.Ezt eddig értettem.Utánna le Crack-lem,és amikor belépek a játékba,azt irja hogy nem töltöttem le,vagyis nem látszik hogy letöltöttem,a Patch-et.Viszont még a Játék is kifagy amikor játszani akarok.Ez mitöl van,vagy mi a bajj.
    Fizetek egy Sört,ha valaki elárúlja.THX-elöre is
  • schrank
    az egyok konzolra van
  • HUN BECSEHELY
    hali.miben külömbözik a Honlapon a kettö Patch?
  • KranaZoli #1081
    Nem On-Line kell Neked, hanem LAN!!!
    Bár mondjuk kellhet az On-Line is :) , csak nem tudom mire :)
  • KranaZoli #1080
    Ne az ikont tedd ki, csak parancsikont :)
  • varga peti
    Nos mostmár sikerült kösz a segitséget .
  • MORO67
    Sziasztok lenne egykérdésem.Megtudnátok mondani hogy miért van az hogy feltelepitettem a Hamachi 1.0.1.5.-öt mert ezt ajánlotta mindenki tegnap elinditottam a játékot a hamechiba beirtam 3 magyar szervert meg is találta öket talált vagy 6db IP cimet ami zölden világitott de mikor beléptem ajátékba csak egy szerver látszott a 6 helyett,ma viszont nemlát mát eggyet sem feltettem a Planethamachirol egy holland szervert ott most szintén talált vagy 5 db-ot ami zölden világit de a játékba megint üres a Lan ablak pedig megnéztem a túzfalnak kivan pipálva a Hamachi engedélyezése.Tudna valaki segiteni hogy miért van ez elöre is köszi.Ja fenn van az 1.1-es patch.
  • varga peti
    már csak az a vicc hiába teszem ki az ikonját az asztalra csak a binares mappából indul el faxom sem érti..
  • varga peti
    kösz sikerült, rossz helyen kerestem..
  • Balumann
    Jajj akkor keresővel megkeresed a játék telepítési helyén belül, hogy hol van az a fájl -.- (mivel felül kell írni ua az a neve ami a cracknek)... Vagy megnézed a 4 mappát melyikbe van... Binaries mappában van egyébként
  • Balumann
    Nem a blacksitehoz kell hasonlítani, az egy optimalizálatlan szar és minimumon is akadt, ráadásul szinte semmi nem volt azon a részen. GoW -hoz vagy Unreal Tournament 3-hoz hasonlóan fut a játék, viszont kicsit rondább azoknál de nagyobb pálya, és teljes mértékben tűrhető. Graffban a Bf2 is talán szebb látványt nyújt, itt viszont sokkal több objektum meg mittudomén mi van.
    Az meg hogy élvezzük-e a játékot multiban az kizárólag rajtunk múlik, a játék tökéletesen játszható.
  • varga peti
    kösz, odáig már eljutottam, hogy a gépre felment csak nem vágom, hogy krekkeljem meg.letöltöttem a gasmecopy worldről a krekket a razor ffow exet- de nem tudom hol az eredeti amire ki kéne cserélni és ddl. eket hiányol
  • Penec
    Rákattintok arra hogy: online
    és erre kilép? mit lehet tenni? patchel mégrosszab XD
  • PhantomAss
    hali
    állandóan leáll a játék 5-10mp-re, és megy tovább
    volt már vkinek ilyen problémája?
    amúgy full grafikán 60 fps-t megy, tehát nem belassul, hanem fagy
    a gépem elég erős
  • bakvarnyu
    nekem ez is jól beszaggatott, mondjuk már elég régi a gépem
  • Prince23
    Pedig hidd el azzal játszottam... csak egyszerűen pocsékul van optimalizálva
  • DarkSector
    Valsegg te más játékkal játszottál.
  • Prince23
    Blacksitehoz erőmű kell! ki se próbáld... persze ne crysis féle erőművekre gondolj, hanem attól kétszer erősebbre