Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkkor most, hogy is mûködik ez???
Eddig hamachiról próbáltam, ami össze is jött, de akkor úgy veszem észre lehet a szerver IP-jérõl is belépni.
De mégis hogyan?
Picit értelmesebben vki letudná írni?
Be kell hívni a konzolt, és ott beírni az adott szerver IP-jét. Persze miután csatlakoztál már hozzá.
pl: open 5.77.77.183 (ez egy francia szerver IP-je)
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
pass: moveit
viszont patch nélkül játszunk itt!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nem tudom miért. Ráadásul tele van hibával még a patchelt is. A jármû megy magától össze-vissza 😄 pl.
Tud valaki magyar hamachi szervert, ami nincs tele???
Mert a frontlineshun-ra azt írja tele van.
Pedig arra mennie kellene. Legalább is nekem azon jön be.
Probáld meg a §-át = 0
helló nekem ezt írja de már két napja nem kaptam választ senkitõl mi lehet a baja ha vki tud segítsen már meg van patchelve is akkor is ezt csinálja!vkiiii segítsen
Mi lehet baj?
MÁS!
Úgy is fog menni, h nekem újabb hamachim van?
Én speciel használtam a keresõt mindenféle kifejezéssel de egyik találatra se sobta ki ezt a .ini buzgerálást...
köszönöm
Letöltöd a Hamachi kliens 1.0.1.5-ös verzióját innen.
Ha ez megvan feletelpíted. Installálásnál a második kérdés valami olyasmi lesz, hogy Desable unstrusted ... bla bla. Az legyen kipipálva.
Ha fent van elindítod. Elsõ indításkor létre kell hozni egy felhasználónevet. Ezen a néven leszel bent a szervereken.
Ezt akkor fogja kérni, amikor a Hamachi ablakban a Power kinézetû gombra kattintasz, ami elindítja a szervert.
Ha ez megvan, akkor a háromszög ikonra kattintasz és a Join an existed networkot választod. Majd beírod a szerver nevét és jelszavát értelemszerûen.
A játékban a köv. módosításokat kell végrehajtani:
Keresd meg a köv könyvtárat:
<b>...\Frontlines-Fuel of War\GCGame\Config\</b>
Ez valszeg ott lesz ahova feltelepítetted a játékot.
Ha nem állítottál be mást, akkor alapértelmezésképp a <b>"C:\Program Files\"</b> -ban van.
Itt kell elgyen egy olyan fájl, hogy <b>DefaultInput.ini</b>
Jobb klikk .. tulajdonságok .. és ott szedd le valahogy az írásvédettséget róla.
Aztán nyisd meg szerkesztésre és a 2,3 sorban valami ilyesmi lesz.:
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=
Ezt cseréld ki erre (vagy ha érted mi ez, akkor amire tetszik):
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey= (Name=";")
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey= (Name="~")
Ha ez megvan és tudtál csatlakozni a hamachi szerverre, akkor elindítod a gépet. Ha bejött a menü, akkor megnyomod az "ö" betût. Erre bejön a konzolsor. Oda pedig beírod, hogy <b>open <ip></b>, ahol az ip annak a szervernek az ip címe, ahova felcsatlakoztál. Ez a hamachi program felsõ részében elég nagy betûkkel olvasható. Általában 5.xxx.xxx.xxx alakú.
pl. Francia szerveré: 5.77.77.183
És ha létre van hozva szerver, akkor kapcsolódni fog hozzá. Ha gáz van, akkor nem csinál majd semmit.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Nekem 1.0.1.3-al tök simán megy.
Csak akkor lehet gebasz, ha a tûzfalnál le van tiltva a megosztás.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Erre odafigyeltek, és még a menüben is ott figyel hogy ki..ottul igényes egy játék lett.
És ezt valszeg a saját fejlesztésû engine érdeme, ami a játék alatt dübörög.
Ennyi karaktert és ekkora tájat ilyen minõségben....!!!
Amúgy meg télleg semmi köze az FPS-ekhez.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
légyszi vkiii segíttsennn könyörögööömm😊vkiiii hellppppppp😊
Akinek kúrvára van szabad ideje, vagy nagyon otthon van a hamachi témában, röffentsen már ide egy leírást róla, hogyan kell, mi kell hozzá, stb.. Vmi FAQ-ot, de elég csak üziben.
Úgy látom sokunkat érdekelne és talán csökkenének azon hozzászólások számai, amik errõl szólnak, de csak kérdés formájában.....
Én nagyon megköszönném, de szerintem ezzel többen is így vagyunk, lennénk!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
akinek van kedve jönni hamachin, annak itt egy host, sima alap patcheletlennel játszunk!
host: fuelofwar
pass: moveit
lehetõleg olyanok jöjjenek, akiknek mûködik és viszonylag aktívak!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A COD4-nek Én csak a SG player részét ismertem, mondjuk még a FFOW-nak is 😊
De ég és föld a különbség!
Igen, sajna nincs növényzet és ami van az is csak 2D-s, de a pályák mérete elõtt le a kalappal. Elõször fikáztam ezt a gammát, aztán vhogyan sikerült eljutnom a 4. küldetésig és szerintem ott változik a játék nagyon az elõnyére. Onnantól besszarás ami van!
Kellemesen csalódtam benne. Megérte leszedni a 10GB-t 😊
MP-ben még nem nyomtam, Hamacsit Én sem ismerem, de ami késik az csak múlik 😊
Ja, és ami szerintem még naggyon a játék mellett szól, hogy az aláírásomban a konfigom, nem mai darab, nem is kukára való, de mindent fel tudok tolni fullba és nem akad meg úgy, hogy a játék élvezhetetlen lenne tõle. És azért ekkora teret mozgatni, azért, jó na!
Én csak ajánlani tudom már, mostantól!
A COD4-ben Én csalódtam. Ezt nem ismertem, nem is vártam Tõle semmi különöset és mégis ez viszi el a pálmát.
Szerintem mind a hangok, mind a videó nagyon profi. Egyetlen hiányérzetem, hogy nincs fû 😊
És újra egy olyan FPS, ahol látom a lábam futás közben 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
röviden ennyi, bövebben majd valaki más, mert én sem vagyok profi benne
én mindig kilövöm ha játszok mert különben ingadozik a ping
leszarom ha betörnek nincs semmi pótolhatatlan a gépemen
bitek bájtok ennyi, semmi megfogható<#vigyor1>#vigyor1>
Ha kikapcsolom a tûzfalat (NOD32 - egui.exe a feladatkezelõben, tehát teljesen ki van iktatva) akkor se látja a szervert. Na ?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Felraktam én is ezt a játékot.
Elmondanátok, hogy tudnék neten játszani?
Ha a játékban próbálom az online menüpontot, akkor vmit kiír, az X-Fire nem találja Hamachiban meg nem vagyok otthon...
Tudnátok segíteni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Köszönöm elõre is
frontlineshun
frontlines
erre azt írja, h megtelt vagy mi a fene 😞
theodor drágám ép eszû ember hétvégén nem kezd el tõteni hisz ilyenkor van a legnagyobb csúcsidõ a hálózatok izzanak mindenki ilyenkor tölti fel a goldengétre a homvideóit míg mások másét onnan le stb. <#miaz>#miaz>
nekem speciel hamar legyütt hétköznap délután szintén csúcsidõbe de ez csak azért lehetett mert kurvasok seeder volt mert még friss volt a cucc az enkóron (amúgy mivel hogy képtelen vagyok peccselni eszt a szart nem is tudok multizni vele úgy hogy kuka) ha majd esetleg lesz multidemo akkor kipróbálom aszt ha jó megveszem de ha nem akkor kihúzom karácsonyig a bf2-vel a bf3 -ig <#vigyor1>#vigyor1>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!