2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1146 hogyne ismerném csak én nem az amazonon rendeltem hanem emezen -
#1145 Jah ez volt a piacos.
Te is ismered? -
#1144 -
#1143 Dehogynem lehet.
A piacon, most akcióssan 799FT.
-
#1142 amúccse vennéd meg akkor miről írol -
#1141 Hogyne lehetne. Ha külföldről előrendelted (pl amazon), már rég megkaptad. Itthon minden egy kicsit lassú. -
#1140 még nem is lehet kapni ezt a játékot akkor miröl beszélünk -
#1139 Nem tölti be a pályát singlebe!! Multyba még nem probáltam...(mikor töltené be megáll minden... task manager nél meg már nem válaszol) Esetleg valami ötlet??
Kösz előreis!!! -
#1138 Holnap 8 vagy fél 9 körül ha nem indít senki szervert, akkor indítok (még nem 100% hogy ráérek, csak terv ;) ) -
#1137 :D -
#1136 hamá zenénél tartunk maradjunk a klasszikusoknál ...
mikor lesz még karácsony -
#1135 A zenéje tényleg nagyon jó a játéknak, azon én is meglepődtem. -
#1134 a multi a lényeg -
#1133 Hát gyerekek első mapot vittem végig, és nagyon kellemesen csalódtam a játékmenetben, igaz kicsit vittek bele Bf is, pl. mikor a Hammerrel rohangálunk, ki-be szállhatunk, akkor gondolom már az ellenség járműve is vezethető.
A sztori jónak tűnik, bár már kopott téma, olaj ügyek, stb.
Hangok, effektek helyén vannak. És különösképpen nekem nagyon tetszik a zenéje a gammának, néhol Batmames utóérzetet hallok/érzek, a gyakran felhangzó dallam iránt (pl trailer amikor kezdődik).
Játékmenet: erről később, még bele kell mélyedjek. de hangulatos. -
#1132 oké, köszi -
#1131 Balu, nyugodtan átveheted, engem még nem fogott meg annyira a játék hogy foglalkozzam vele. :) -
#1130 mindenki írjon neki privit én kezdem -
#1129 Írtam Gerzsonnak privit, ha beleegyezik ő is akkor kérelmezem. -
#1128 Légyszíves legyél a topic házigazdája, jó?!
:) -
#1127 1 Mbit-es feltöltés legalább (kb. 8-10 embert elbír lag nélkül szeirntem). -
Menotti #1126 Mekkora sávszéllel érdemes szervert csinálni? -
#1125 #1096 -
MORO67 #1124 Segithetne valaki??Sziasztok lenne egykérdésem.Megtudnátok mondani hogy miért van az hogy feltelepitettem a Hamachi 1.0.1.5.-öt mert ezt ajánlotta mindenki tegnap elinditottam a játékot a hamechiba beirtam 3 magyar szervert meg is találta öket talált vagy 6db IP cimet ami zölden világitott de mikor beléptem ajátékba csak egy szerver látszott a 6 helyett,ma viszont nemlát mát eggyet sem feltettem a Planethamachirol egy holland szervert ott most szintén talált vagy 5 db-ot ami zölden világit de a játékba megint üres a Lan ablak pedig megnéztem a túzfalnak kivan pipálva a Hamachi engedélyezése.Tudna valaki segiteni hogy miért van ez elöre is köszi.Ja fenn van az 1.1-es patch. -
#1123 Nah a kérdésem továbbra is az, megengeditek hogy én legyek ennek a topiknaka házigazdája? :-)
(mennyi szavazat is kell? :D) -
IgH #1122 Hamarosan én is nekiállok beszerezni,a nagyon elrontott Turning Point után kell vmi jobb amivel el lehet szórakozni Asassins Creedig. Érdekes ahogy megosztja a single az embereket,van aki szerint csak dísz,van aki szerint meg marha hangulatos. Meglátjuk.. -
#1121 Mármint nem idő után állítja vissza, hanem 3 vagy 4 indításnál (simán ment 2 napig és utána 3. nap így egy telepítés miatti újraindítás után szépen visszaáll. (nincs túlmelegedve sem!). -
#1120 Jah, simán megy 2,8-an. Csak nem tom miért állítja idő után vissza az alaplap. Már kép alapján is elmondták mit kéne beállítanom, de visszaállítja ^^ Mind1 így is jó nekem egyelőre, aztán majd úgyis elviszem a gépet a számtekboltba 1 másik ok miatt :) -
#1119 PCI Express-es. A prociról inkább jobban jársz ha teszteket olvasol. :) -
#1118 1.8-ról, 2.8-ra fel lehet húzni -
#1117 az egy 15k-s kórkettő ami alapjáraton 2x1.8-on döcög de mindenki akinek ilyen van 2.8-on nyúzza -
#1116 Ja, és az Ati1950-esed.
Az AGP-s, vagy PCIE-s?!
:)
Több kérdésem 1enlőre nincs :) -
#1115 Ez milyen proci?
- Core2Duo E4300
(Ami a konfigodban van)
-
#1114 Akkor nem futott.
Gondolom Én :)
Legalábbis naggyon remélem és nem Nálam van a hiba :)
Azért köszi!!!! -
#1113 :S Nem tudom mi lehet.
Sajna az hogy fut-e a szerver azt csak akkor tudod ha bemész a játékban LAN-ba. -
#1112 Jah, meg itt unalmamban elfeledtem egy kérdést.
Nem tudom a 3db fájlt a Hamatchi-hoz társítani.
Aszongya, hogy Invalid Command.
Ha 2x kattintok rá, ha társítanám. Hamachi fut.
?! -
#1111 Honnan lehet tudni, hogy van szerver?!
Mert Nálam az volt, hogy a
- fuelofwork-hu-1 aszongya, hogy úgy látszik tele van,
- a többi meg, Network ON gyerünk
(hova :)
Ilenkor mi van?!
Szerintem ez a kettő legjobb smile:
-
#1110 Mi a rák van?
Ticcsen szerver :o
Lesz?!
-
#1109 a fene egye meg:( -
Thanatos #1108 nem hosszu -
#1107 Ma telepitettem fel.Gecire teccik.Remelem hosszu a single!Imadom mar most:P