2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
MORO67 #1186 Köszönjük a magyaritást várjuk a kiadást.Küldtem egy Privát-ot remélem segitettem -
#1185 Én most próbáltam ki...hát nem semmi játék. A drone-ok meg...egy baj van vele csak, hogy nagyon rövid (mármint a single), de amúgy a hangulat, a grafika, a hangok, a fizika...minden nagyon ottvan, ez egy nagyon jó játék lett!
Konfigomon simán megy mediumon, fentebb még nem is próbáltam, annyira magával ragadott a játék, hogy csak nyomattam a küldetéseket :D -
#1184 Ha még valaki nem hallott volna róla, én készítem a játék magyarítását, amelynek a jelenlegi állapot: ~50%
A projektet nyomon követhetitek az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
Az eddig elkészült fordítás utáni képmentések a játékból: GALÉRIA -
MORO67 #1183 Tud valaki 1.1-es szervert müködőt??, -
#1182 Halljátok nekem ez nagyon szaggat, a sniperes mapnál tartok de ez kurvára játszhattalan:(((
mit tegyek? eddig jó volt... -
#1181 na EEEEEZ vad
amugy tegnap végre elindult és végigtoltam
az unreal engine grafikailag nem vészes inkább az AI val vannak a gondok meg van benne némi bug de összességében egy élvezetes singleplayer élményt nyujtott szvsz -
#1180 ááá
maxon megy
csak néha akad 1-2 mp-re, de ez mindenkinél előjön, nem a géptől függ
viszont az ronda ehhez képest+ minden fénylik -
theodor #1179 Nekem is egy 8600 GTS el de az AA nélkül elég híg -
#1178 Engem megint nem enged fel a Hamachi :S 5 perce léptem le, mindenki offline volt nálam :S -
#1177 Ez is jó amúgy:D
-
MORO67 #1176 én most is fenn vagyok de szeretném kiprobálni mert még sose nyomtam online-n -
#1175 Oh köszi :D
Eddig senki sincs fenn Hamachin, most is csak 2-en írtátok hogy jönnétek. Többen kellene játszani. -
MORO67 #1174 de akkor csinálj már egy szervert a magyaroknak légyszives -
#1173 Én 2 hét után kaptam házigizdaságot az egyik topichoz xD utólag több ember beszervezésével és közös erővel sikerült :D -
MORO67 #1172 Szerintem nálad jobb házigazdát találni sem lehetne!!!!! -
#1171 Már 2x kértem házigazda jogot, mind2x 1-2 órán belül már megadták :-) -
MORO67 #1170 én benne vagyok
-
#1169 Jobb ha írsz naponta, saját tapasztalatt :) -
#1168 De miért nem raknak meg házigazdának? :S -
#1167 Sztetek ez jó bannernak?
Egyébként működik a hamachi, hogyha összegyűlnénk 3-4-en akkor idnítok szervert. -
#1166 BS Area 51?? -
#1165 Ha jól láttam (vagyis nem láttam eddig) nincs ironsight nézet, akkor mégis a sima csípőből tüzelés mellett mi van még? -
#1164 ja mondjul nekem is 88gt-m van:)
nincs mostanában olyan játék ami megfingatná a gépem -
MORO67 #1163 Sziasztok tud valki egy 1.1-es szervert?? -
#1162 Nem jó a Hamachi, úgyhogy úgytűnik a mai game elmarad :-( -
#1161 Nekem is teljesen jól megy. -
#1160 Nahát attól kurva mesze van.
bírom hogy azok írják akik 8800Gt-vel tolják, szép is lenne ha azon nem menne jól. -
#1159 De az is csak pista alatt :) -
#1158 végigtoltam
azt kell mondjam hihetetlen jól van optimalizálva
csak az élsimítás hiányzik
nemtom mér nem raknak bele, amikor a gow pl tudja -
#1157 Még mindig nem tettek meg a topik házigazdájává Pedig tegnap 11 körül már írtam nekik :-( -
#1156 baxki nekem egész szépen viselkedett kivétel az ulsóelötti pálya(rakéta silós)és az utolsó(moszkvai)pályán xarakodott..egészébe vesszük elment... -
#1155 Lombozat.
Ezen most Nekem pl. leesett az állam.
Na, mert ezt az 1et, vagyis növényzetet zéró nem találok ebben a játékban. Az 1 dolog, hogy nem Crisys de Nekem ez az érték is max-on volt, van és ahogyan a fák meg ami nagyon kevés növényzet kinéz, hát szerintem az sajnos naggyon, de naggyon gázos.
Mi lesz, ha ezt lehúzom zéróra?!
-
theodor #1154 Zsear gamma csak nem tudja vki, hogy hogy lehet rátenni egy kis AA t csak mert elég pixaszlámis a kép. De a menün belül meg nincs AA ha kint teszem rá akkor meg mintha nem is lenne. Pls help. -
#1153 van mindkettő -
#1152 én felraktam a vista hotfixet (vigyázat előtte az 1.01 peccset fel kell rakni), mert azt hittem ez javítja a fagyást
de nem látok változást, viszont eddig sem volt bugos
ahogy pollak mondta a foliage-t levettem nullára és minden jó -
#1151 VISTA hotfix patch 1.01 -
#1150 köszi kipróbálom -
pollak #1149 Phantomass.nak üzenném meg mindenkinek aki nek hasonló gondja van "leáll 5 10 mp re a game és megy tovább" Advanced beállitás FOLIAGE AMIT NEM TUDOM MIT IS JELENT teljesen huzd leminden más mehet fullon a játék cool de jo lenne már egy multi pach vagy crack . -
theodor #1148 És egy AM 2-es Core 2 4000+ os AMD-t fel lehet húzni 2,8-ig? Csak mert nekem 2.25-ön megy most de nem merem jobban meghúzni a fogát mer elfüstöl ahogy az áemdét ismerem. -