2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • MORO67
    Köszönjük a magyaritást várjuk a kiadást.Küldtem egy Privát-ot remélem segitettem
  • Eagle16
    Én most próbáltam ki...hát nem semmi játék. A drone-ok meg...egy baj van vele csak, hogy nagyon rövid (mármint a single), de amúgy a hangulat, a grafika, a hangok, a fizika...minden nagyon ottvan, ez egy nagyon jó játék lett!
    Konfigomon simán megy mediumon, fentebb még nem is próbáltam, annyira magával ragadott a játék, hogy csak nyomattam a küldetéseket :D
  • ibrik
    Ha még valaki nem hallott volna róla, én készítem a játék magyarítását, amelynek a jelenlegi állapot: ~50%

A projektet nyomon követhetitek az oldalamról: http://ibrik.atw.hu

Az eddig elkészült fordítás utáni képmentések a játékból: GALÉRIA
  • MORO67
    Tud valaki 1.1-es szervert müködőt??,
  • Prince23
    Halljátok nekem ez nagyon szaggat, a sniperes mapnál tartok de ez kurvára játszhattalan:(((
    mit tegyek? eddig jó volt...
  • crazyclone
    na EEEEEZ vad
    amugy tegnap végre elindult és végigtoltam
    az unreal engine grafikailag nem vészes inkább az AI val vannak a gondok meg van benne némi bug de összességében egy élvezetes singleplayer élményt nyujtott szvsz
  • PhantomAss
    ááá
    maxon megy
    csak néha akad 1-2 mp-re, de ez mindenkinél előjön, nem a géptől függ
    viszont az ronda ehhez képest+ minden fénylik
  • theodor
    Nekem is egy 8600 GTS el de az AA nélkül elég híg
  • Balumann
    Engem megint nem enged fel a Hamachi :S 5 perce léptem le, mindenki offline volt nálam :S
  • Prince23
    Ez is jó amúgy:D

• MORO67
    én most is fenn vagyok de szeretném kiprobálni mert még sose nyomtam online-n
  • Balumann
    Oh köszi :D
    Eddig senki sincs fenn Hamachin, most is csak 2-en írtátok hogy jönnétek. Többen kellene játszani.
  • MORO67
    de akkor csinálj már egy szervert a magyaroknak légyszives
  • uHs Gerzson
    Én 2 hét után kaptam házigizdaságot az egyik topichoz xD utólag több ember beszervezésével és közös erővel sikerült :D
  • MORO67
    Szerintem nálad jobb házigazdát találni sem lehetne!!!!!
  • Balumann
    Már 2x kértem házigazda jogot, mind2x 1-2 órán belül már megadták :-)
  • MORO67
    én benne vagyok
  • uHs Gerzson
    Jobb ha írsz naponta, saját tapasztalatt :)
  • Balumann
    De miért nem raknak meg házigazdának? :S
  • Balumann
    Sztetek ez jó bannernak?

Egyébként működik a hamachi, hogyha összegyűlnénk 3-4-en akkor idnítok szervert.
  • Prince23
    BS Area 51??
  • Fenrir
    Ha jól láttam (vagyis nem láttam eddig) nincs ironsight nézet, akkor mégis a sima csípőből tüzelés mellett mi van még?
  • PhantomAss
    ja mondjul nekem is 88gt-m van:)
    nincs mostanában olyan játék ami megfingatná a gépem
  • MORO67
    Sziasztok tud valki egy 1.1-es szervert??
  • Balumann
    Nem jó a Hamachi, úgyhogy úgytűnik a mai game elmarad :-(
  • Balumann
    Nekem is teljesen jól megy.
  • bakvarnyu
    Nahát attól kurva mesze van.
    bírom hogy azok írják akik 8800Gt-vel tolják, szép is lenne ha azon nem menne jól.
  • Shep
    De az is csak pista alatt :)
  • PhantomAss
    végigtoltam
    azt kell mondjam hihetetlen jól van optimalizálva
    csak az élsimítás hiányzik
    nemtom mér nem raknak bele, amikor a gow pl tudja
  • Balumann
    Még mindig nem tettek meg a topik házigazdájává Pedig tegnap 11 körül már írtam nekik :-(
  • LackoMester
    baxki nekem egész szépen viselkedett kivétel az ulsóelötti pálya(rakéta silós)és az utolsó(moszkvai)pályán xarakodott..egészébe vesszük elment...
  • KranaZoli #1155
    Lombozat.
    Ezen most Nekem pl. leesett az állam.

Na, mert ezt az 1et, vagyis növényzetet zéró nem találok ebben a játékban. Az 1 dolog, hogy nem Crisys de Nekem ez az érték is max-on volt, van és ahogyan a fák meg ami nagyon kevés növényzet kinéz, hát szerintem az sajnos naggyon, de naggyon gázos.

Mi lesz, ha ezt lehúzom zéróra?!
  • theodor
    Zsear gamma csak nem tudja vki, hogy hogy lehet rátenni egy kis AA t csak mert elég pixaszlámis a kép. De a menün belül meg nincs AA ha kint teszem rá akkor meg mintha nem is lenne. Pls help.
  • schrank
    van mindkettő
  • PhantomAss
    én felraktam a vista hotfixet (vigyázat előtte az 1.01 peccset fel kell rakni), mert azt hittem ez javítja a fagyást
    de nem látok változást, viszont eddig sem volt bugos
    ahogy pollak mondta a foliage-t levettem nullára és minden jó
  • Prince23
    VISTA hotfix patch 1.01
  • PhantomAss
    köszi kipróbálom
  • pollak
    Phantomass.nak üzenném meg mindenkinek aki nek hasonló gondja van "leáll 5 10 mp re a game és megy tovább" Advanced beállitás FOLIAGE AMIT NEM TUDOM MIT IS JELENT teljesen huzd leminden más mehet fullon a játék cool de jo lenne már egy multi pach vagy crack .
  • theodor
    És egy AM 2-es Core 2 4000+ os AMD-t fel lehet húzni 2,8-ig? Csak mert nekem 2.25-ön megy most de nem merem jobban meghúzni a fogát mer elfüstöl ahogy az áemdét ismerem.
  • DarkSector