Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
most mehet rá egybõl a 72MB-os peccs ?
Semmi változás 😞
A LAN táblázat továbbra is üres....
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Azt keresem a NET-en, sehol nem lelem 😞
😊
Kikapcsoltam a tûzfalat. De szerintem felesleges, mert elég csak a Hamachi-t kiengedni... De ezen ne múljon.
Nekem ugyanúgy üres maradt a LAN, ha tûzfal off-on volt.
Egyébként itt ebben a LAN ablakban kellene látnom vmi listát?!
Nekem a szerver oszlop neve elõtt egy szép nagy sárga lakat van. Ez nem probléma?!
Hamatchi 1.0.1.5 van fent. De lentebb vki azt írta, hogy eme verzió kell :o
ebbe a két szobába menjetek:
gamelight pass: light
titi_hungary pass: hungary
Ezek magyar szobák. Jobb klikk a bentlévõk nevére és tudsz velük chat-elni. Meg lehet kérdezni van-e épp szerver.
Magadat nem kell látni a listában !
Ha lehet ezt a hamachi verziót használjátok, nekem ezzel megy: 1.0.1.1
És én a tûzfalat is kikapcsolom de ezt csak saját felelõsségre <#vigyor1>#vigyor1>
Csak tisztelni tudlak benneteket, Isteneket, de milyen szobákba menjek?!
http://www.planethamachi.com/
Itt találok egy rakás szerver-t. Ami beenged és nem azt írja ki, hogy full-on van, vagy vmi ilyesmi, ott csak nickname-eket látok és IP címeket.
Hol tudok szobát, vagy mi a rákot választani?!
Ill. mondom Nekem az a gondom, hogy pl. így hagyom ezt a Hamachi ablakot, villognak bent a zöld pöttyök.
De Magam nem látom a listában :o
Ez is érdekes.
De ha elindítom a game-t, akkor Nekem a LAN ablakban ticcsen semmi :o
Tök üres minden oszlop...
Ez mitõl lehet?!
Ezekbe a szobába gyertek be: Gamelight és titi_hungary , a frontlineshun szobában ugyan sokan vannak de inaktívak.
Nekem a Hamachi-ban vannak zöld pöttyös emberkék.
De a játékban a LAN az üres és egy lakat van a bal felsõ sarokban. Minden inaktív, nem látom azt a szerver-t, amire a Hamachi-val felcsatlakoztam....
Gondolom Én azért, mert a gamma amit használok nem jó?!
Neked milyen verzió van? Patch-elt, crack-elt?!
(remélem volt azért indítva LAN szerver 😄). Van iylen játék ahol szintén parancsal kell csatalkozni, pl. a SWAT 4 patch nélkül is olyan volt.
De akkor most mi van, patch nélküli verzióban nem lehet konzolt elõhívni? Akkor patchelni kéne mégis. :-/
ez egy virtuális LAN-t hoz létre az adott szobába belépett gépek között
Tehát a szobában bárki hozhat létre szervert és a többiek csatlakozhatnak.
de fontos, hogy aktív legyen az a szoba, tehát a nevek mellett zöldden világitson a pötty , az azt jelenti hogy épp bent is vannak és valószínûleg játszanak
Akár több szobába is be lehet lépni.
Nem kell semmi konzolos parancs meg ilyen faszságok, minek ennyire túlbonyolítani <#confused>#confused> .
Bemész a játékba : LAN és ott a szerver (szerverek) ha mindent jól csináltál.
Feltettem a Hamachi-t. Életemben elõször 😊
Amiket írtatok átírtam az INI fájlban, stb...
Tûzfal kiengedi.
A web oldalon szerintem rá is tudtam csatlakozni vmi francia szerverre, mert a Hamachi ablakában megjelentek nevek és abból pár db zöld.
Ez gondolom jót jelent.
De a játékban nem tudok hálózatra lépni.
Patch-elt és Crack-elt gammám van.
Ez a hiba?!
Uccsó pályán vagyok a SP-ben, most ezt már végignyomom 😊
Szóval mi lehet a hiba?!
Ne pöcsölj torrent oldalakkal, ennyit csak megér 😊
http://c1sc0.hopto.org/cisco3.php
Itt mindent megtalálsz mit hogyan kell. A Leech.hu-t csak ajánlani tudom, mint az FFOW-t 😊
Segitsetek légyszi mert kiszeretném probálni net-en is
Most telepitettem fel még sose használtam azért vagyok ijen tudatlan
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
http://www.planethamachi.com/net_public.php
Igaz én csak a Franciákhoz tudtam,de nagyon laggolt...
a serverek kijönnek a lanba...
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey= (Name="p")
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey= (Name="o")
Egy kis segítségre lenne szükségem. Letöltöttem a játékot(Razor), feltelepítettem, patcheltem, de amikor el akarnám idnítani, kiírja, hogy hibát észlelt és ezért leáll. Valakinek van erre valami megoldása? Próbáltam patchel és patch nélkül is. Sehogy se ment.