Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
leszarjuk a single-t <#beka3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Prince23
Hm nagyon gyarapszik ez a topik hszekkel. Ennyire meggyõzõ volt a single? vagy ez csak multy blamázsokról szól? 😄

schrank
megvolt a reinstall még nem indítottam el !
most mehet rá egybõl a 72MB-os peccs ?

KranaZoli
Lecseréltem a Hamachi-t.
Semmi változás 😞
A LAN táblázat továbbra is üres....

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

schrank
<#kuss>

KranaZoli
Ezt Én b*sztam el. Megvan 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
FUCK!
Azt keresem a NET-en, sehol nem lelem 😞

Balumann
Akkor rakjátok fel az 1.0.1.1 -es verziót :S

KranaZoli
Azt is elárulod mire cserélted le?!
😊

schrank
milyennel látja ? és a peccselteket ?

KranaZoli
Na jó, 1enlõre megadom Magam, mert elmegy az egész napom.

Kikapcsoltam a tûzfalat. De szerintem felesleges, mert elég csak a Hamachi-t kiengedni... De ezen ne múljon.

Nekem ugyanúgy üres maradt a LAN, ha tûzfal off-on volt.

Egyébként itt ebben a LAN ablakban kellene látnom vmi listát?!

Nekem a szerver oszlop neve elõtt egy szép nagy sárga lakat van. Ez nem probléma?!
Hamatchi 1.0.1.5 van fent. De lentebb vki azt írta, hogy eme verzió kell :o

Newyorker
Cseréltem hamachit és így látom a szervereket, szval erre figyeljen mindenki!

Balumann
Csak a másodikba van hely :-)

bakvarnyu
na utoljára (nem is igazán tetszik a játék oszt én pofázok itt legtöbbet<#kacsint>)
ebbe a két szobába menjetek:
gamelight pass: light
titi_hungary pass: hungary

Ezek magyar szobák. Jobb klikk a bentlévõk nevére és tudsz velük chat-elni. Meg lehet kérdezni van-e épp szerver.
Magadat nem kell látni a listában !
Ha lehet ezt a hamachi verziót használjátok, nekem ezzel megy: 1.0.1.1
És én a tûzfalat is kikapcsolom de ezt csak saját felelõsségre <#vigyor1>

Balumann
Nincs ilyen szoba azt írja a Hamachi 😄

Balumann
Magadat nem fogod látni a szobába, ha ottvan a szoba akkor bennevagy, és aki elõtt zöld pont van azzal LAN kapcsolatban vagy. 1.0.2.0 alatt Hamachi verzió legyen fenn (1.0.1.5 javasolt), és ha nem látod a szervert úgyse akkor tûzfalat lõdd ki (nekem NOD32 3.0 tûzfala nem engedi át például a Hamachit!!)

KranaZoli
Bammeg 1x bejutok, mindenkit lelövök 😄

KranaZoli
Mondom megverek vkit és az elõször Én Magam leszek 😊
Csak tisztelni tudlak benneteket, Isteneket, de milyen szobákba menjek?!

http://www.planethamachi.com/

Itt találok egy rakás szerver-t. Ami beenged és nem azt írja ki, hogy full-on van, vagy vmi ilyesmi, ott csak nickname-eket látok és IP címeket.

Hol tudok szobát, vagy mi a rákot választani?!

Ill. mondom Nekem az a gondom, hogy pl. így hagyom ezt a Hamachi ablakot, villognak bent a zöld pöttyök.
De Magam nem látom a listában :o
Ez is érdekes.

De ha elindítom a game-t, akkor Nekem a LAN ablakban ticcsen semmi :o
Tök üres minden oszlop...

Ez mitõl lehet?!

Balumann
Akkor a patchben javították. Csak itt azt mondták most, hogy patch nélkül játszanak. Felrakom majd a patchet én is és kipróbálom.

bakvarnyu
patch-elt játék van.
Ezekbe a szobába gyertek be: Gamelight és titi_hungary , a frontlineshun szobában ugyan sokan vannak de inaktívak.

schrank
nem tudom peccselni <#beka3>

bakvarnyu
Azt tudom hogy sokat használtad de hidd el van szerver, mit gondolsz mi hogy játszunk már 3 napja ? Most is van, ha jól láttam a gamelight szobában. Ja és 1.01 patch kell.

KranaZoli
Ezt gondoltam... és bíztam is benne, hogy így van.
Nekem a Hamachi-ban vannak zöld pöttyös emberkék.

De a játékban a LAN az üres és egy lakat van a bal felsõ sarokban. Minden inaktív, nem látom azt a szerver-t, amire a Hamachi-val felcsatlakoztam....

Gondolom Én azért, mert a gamma amit használok nem jó?!

Neked milyen verzió van? Patch-elt, crack-elt?!

Balumann
Nem jó a játékban a szerver keresõ!! Nem jelzi ki lannál a szervert. én nagyon jól értem a Hamachit, nagyon sokat használom és FAQ-t is írtam hozzá már 😊
(remélem volt azért indítva LAN szerver 😄). Van iylen játék ahol szintén parancsal kell csatalkozni, pl. a SWAT 4 patch nélkül is olyan volt.

De akkor most mi van, patch nélküli verzióban nem lehet konzolt elõhívni? Akkor patchelni kéne mégis. :-/

bakvarnyu
Kérdezd meg tõlük van-e egyáltalán szerverük a szobában, mert az is lehet, hogy csak bent vannak de épp punnyadnak.

bakvarnyu
á ti kurvára nem értitek a hamachi lényegét <#vigyor1>
ez egy virtuális LAN-t hoz létre az adott szobába belépett gépek között
Tehát a szobában bárki hozhat létre szervert és a többiek csatlakozhatnak.
de fontos, hogy aktív legyen az a szoba, tehát a nevek mellett zöldden világitson a pötty , az azt jelenti hogy épp bent is vannak és valószínûleg játszanak
Akár több szobába is be lehet lépni.
Nem kell semmi konzolos parancs meg ilyen faszságok, minek ennyire túlbonyolítani <#confused> .
Bemész a játékba : LAN és ott a szerver (szerverek) ha mindent jól csináltál.

Tudnátok segiteni arrol lenneszó hogy kell neten játszani mert nekem mikor kijelölöm az online-t akkor ledobja a játékot a gépem.Feltelepitettem a hamachi 1.0.2.2-ötés ha a lanra megyek rá akkor feldobja az ablakot csak tök üres nincs egy szerver se.
KranaZoli
Vkit megverek 😊

Feltettem a Hamachi-t. Életemben elõször 😊
Amiket írtatok átírtam az INI fájlban, stb...
Tûzfal kiengedi.

A web oldalon szerintem rá is tudtam csatlakozni vmi francia szerverre, mert a Hamachi ablakában megjelentek nevek és abból pár db zöld.

Ez gondolom jót jelent.

De a játékban nem tudok hálózatra lépni.

Patch-elt és Crack-elt gammám van.
Ez a hiba?!

Uccsó pályán vagyok a SP-ben, most ezt már végignyomom 😊

Szóval mi lehet a hiba?!

schrank
ne legyél már lusta elolvasni a topikból egy oldalt b...meg <#szomoru2>

KranaZoli
Én kúúúva 1xûen a LEECH.HU FTP szerverrõl. 400Ft-ért, mint minden egyebet.
Ne pöcsölj torrent oldalakkal, ennyit csak megér 😊

http://c1sc0.hopto.org/cisco3.php

Itt mindent megtalálsz mit hogyan kell. A Leech.hu-t csak ajánlani tudom, mint az FFOW-t 😊

Sziasztok mondja már meg valaki hogy kell neten játszani mert nekem mikor kijelölöm az online-t akkor ledobja a játékot a gépem
schrank
ehhez nem kell nagy ész lant mindenki tud indítani csak hát egyedül a multi olyan mint a tudjátok ... <#vigyor5>

és még egy kérdés miért van az hogy elinditom a játékot és kiválasztom az online-t és abban a pillanatban ledobja a játékot a gépem de ha single-ba akarom nyomni semmi gond nincs vele??
Segitsetek légyszi mert kiszeretném probálni net-en is
akkor mondmeg mejik verziot telepitsem fel ami jol bevállt és természetesen müködik is
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én hamachin már servert is csináltam és játszottunk is rajta<#bee1>
schrank
azért vagy tudatlan mert mindíg mindenbõl a legújabbat telepíted ahelyett hogy a jólbeváltat használnád <#ejnye1><#hehe>

Sziasztok megtudnátok mondani hogy a Hamachi 1.0.2.2. azzal rádudok csatlakozni tört szerverekre.
Most telepitettem fel még sose használtam azért vagyok ijen tudatlan
H2
Gyere ts-re lehet, hogy tudunk segíteni!

hTW|&#174;

pIIrash
Most, hogy Patcheletlen verzió van fent, most nekem sem megy a konzol.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

rajtam nem segít senki???😊😄

Ha megy a Hamachi akkor innen tudtok a szerverekhez kapcsolódni:
http://www.planethamachi.com/net_public.php

Igaz én csak a Franciákhoz tudtam,de nagyon laggolt...
Balumann
Na mind1 nekem most mennem kell majd késõbb próbálkozok még a konzollal.

schrank
ki mondta hogy LAN-ba nincs rombolható ház ? mert van <#vigyor1>

Balumann
Nem jön ki, írták és én most meg is néztem. (és 1.0.1.5 verzióm van, Hamachit szinte minden nap használok, nem velem van a probléma)

a konzol az nekem sem jön be, de nem is kell csak adjatok egy hamachi nevet és jelszót ahol vannak emberkék!!!
a serverek kijönnek a lanba...
Newyorker
nekem sem 😞

Balumann
Átírtam O -ra meg P-re, de ezekkel se jön be a konzol

; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey= (Name="p")
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey= (Name="o")

cselt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Letöltöttem a játékot(Razor), feltelepítettem, patcheltem, de amikor el akarnám idnítani, kiírja, hogy hibát észlelt és ezért leáll. Valakinek van erre valami megoldása? Próbáltam patchel és patch nélkül is. Sehogy se ment.
Balumann
nekem se 😄D én is most próbálom

Gondolom kell a név meg a password mait nem tudok