Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Mindegyik tökéletesen mködik. Ha multizni szeretnél akkor úgy is patchelned kell és le kell töltened cracket.

Balumann
Sztem sem szebb, nem tudom miért erõltetik az u3 motort. Eddig 2 pályát ismerek, így a pályákról még nem tudok véleményt mondani 😄 De nem voltak annyira egyhangúak. Vannak hibák a játékban rendesen.

Quake Wars lehet, hogy jobb játék lenne, de végülis nekem ez is jó, csak játszanak sokan. De nem akarnak belépni ebbe a 3 szobába. Pedig praktikusabb lenne, ha mindenki ide lépne fel. De most is a titi szobából indít szervert, ami már full ráadásul és nem tud más belépni.

Prince23
Flt jó? müködik rendesen?
thx

bakvarnyu
azér mer Gerzson baszik megcsinálni <#vigyor1>
A legnagyobb baj a pályák egyhangúságával van.
Meg nekem ezek a ma divatos csillogó felületek se tetszenek, szóval még csak nem is szebb szvsz

nekem f-secur van fen és rákérdez hogy engedélyezem a hozzáférést és nekem engedélyezve van ugyhogy nem blokkol semmit a tûzfal ugyhogy szabad lenne az ut de mégse lát semmit a játék.Hát nemtudom de ha tud valakiegy müködõ szervert megköszönném
Balumann
Ja nincs is banner <#szomoru1>

Balumann
Most még nicns szerver :-/

Balumann
Ha valaki tudja akkor írja be valaki a banner alá a Hamachi címeket!

schrank
akkor gondolom a tûzfalnál hozzá van adva a hamacsi a kivételekhez és a nod32 és társai meg ki vannak kapcsolva

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

hát nem tudom feltettem a 0.9-es Hamachi-t ezzel látott egy pár szervert de a játékban egy darabot se rakott a lan menübe,utána irtátok a 1.0.1.5-ös az ajánlott feltettem ezzel meg abszolut egy darab talált szerver se világit vagyis nics zöld világitó pötty az Ip cim mellett.Hát mostmár én is ugy vagyok mint az elöttem szolok ha egyszer bejutok én is szétgyilkolok mindenkit
Balumann
Szerintem nem jobb a Bf2142. Battlefield 2 akkor jó ha sok idõd van és klánba tudsz játszani. sokszor játszottam neten, de idõ után mindig meguntam nagyon.

Balumann
#964 !!!!!!!
Nem fér be abba az 1 szobába mindenki. Lépj be abba a 3-ba amit létrehoztam.

pIIrash
Be sem lehet menni a szerverre reggel óta, mert fullon van.
De lem erném fogadni, hogy van egy csomó offline emberke rajta.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Menotti
sziasztok. este 9kor, ha valakit érdekel szervert indítok hamachival. titi_hungary, hungary
schrank
miért már annyian vagytok ?

pIIrash
Azok akik nem játsznaka jó lenne, ha lekapcsolódnának a magyar PUBLICHAMACHI.s szerverrõl- Nem offlineba kell menni, hogy más ne tudjon bemenni.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

schrank
mi a neved ?

Pl. látom a te neved de a chat-nél azt irja offline...
Egybe vagyok,de akkor se tudok se pingelni,se chat-elni,pedig villog a zöld jel
schrank
sokkal valóságosabb grafikájuk van ezek a mostaniak elég mûanyagok <#hehe>

grebber
Na lesz hozzá magyarítás királyság!

Next PC upgrade: 2022

KranaZoli
Azokat nem ismerem.
Vagyis tudom milyenek, de azoknak van ilyen grafikájuk mind ennek?!
Szerintem ölég régi darabok, nem?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

bakvarnyu
Végre már láttam mindenkit bent <#vigyor1>
Egyébként ettõl a játéktól még a BF2142 is jobb, a
BF2 meg összehasonlíthatatlanul veri mindenbe.

KranaZoli
Nem kell semmilyen ö betû, azokat felejtsd el.

1.) Állítólag Windows tûzfalban a Hamachi-ról le kell venni a tûzfalat, Hamachi kapcsolatról és a kivételek között engedélyezd a Hamachi klienst.
2.) Amik lentebb vannak, hogy input fájlban át kell írni..
Nem tudom, talán... Én átírtam.
3.) Töltsd le a Hamachi 1.0.1.1-t és installáld a lentiek szerint.
4.) Utána itt vannak lentebb ezek a Hamachi szobák azokat írd be, amikor azt választod, hogy Join existing network....
5.) És ezeknek így jónak kell lennie.
6.) Szerintem egy gép restart sohasem árt, ha nem jó 😊

Nekem még razor-os verzió van, 1.0.1-es patch + crack és mûködött.
(kopp, kopp, kopp)

Köszönet a sok és kitartó segítségért!
<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Nah itt van a 3 networknak a .torrent (passport) fájlja, ha megy a hamachi csak rá kell kattintanotok 2-t és belép a szobába.

Ezzel kapcsolatban van kérdésem:

Nekem vodafone-os Internet-em van, mobil internet és abban a Torrent alkalmazások használata extrának minõsül....

Az, hogy Én ezzel a Hamatchi-val játszom az Peer 2 Peer hálózat, vagy sem?!
Tudja ezt vki?!

tobias88
ö betüre nem csinál nekem semmit
schrank
az a lényeg hogy ahány hamacsi szobában vagy a játékon belül annyi szervert fog látni <#nezze>
de már írtuk hogy egyszerre csak egyben legyetek a keveredés miatt <#papakacsint>

A hamachiban látom a szervert villog a zöld csillag ,de nem tudom megpingelni..Ez mitöl van?
schrank
vannak zõdruhásiok meg kékesszürkések <#nezze>

KranaZoli
Nah, szerintem végre valahára elõször sikerült bekapcsolódnom oda ahova kellett volna 😊

Kérdés:

Nekem az a legnagyobb probléma, hogy megkülönböztessem vkirõl, hogy most Velem van, vagy ellenem :o

Én végig kék voltam és sokszor okozott gondot eldöntenem, hogy most akit látok az kék, vagy vörös :o

Ezzel csak Én bénázom így?!
😊

KranaZoli
Na, most vmi olyan helyre sikerült bejutnom, amit írtál.
Legalábbis azt hiszem.

Mitõl lesz vki kék és vörös?!

Már öltek meg, de Én is viszont 😊

Balumann
Felejtsd el most a planethamachit, ott csak hamachi networkok vannak.
De most ide gyere fel amit #964 -ben írtam. (olvasd el amit írtam, és lépj be az elsõ szobába.
A hamachi lan kapcsolatot hoz létre, ha bennvagy egy network-ba akkor azokkal lan kapcsolatban vagy. Ha ott valaki létrehoz egy szervert, akkor azt te látni fogod a játékban, de te is hozhatsz létre szervert (de jó ha van gyorsabbnet). Planethamachin is csak ilyen networkok vannak nyilvánosságra hozva, de most felejtsd el, és abba lépj be amit én írtam.

KranaZoli
Én annyit tudok, hogy elmegyek a PlanetHamachi oldalra.
Ott kiválasztok egy FFOW szervert és utána LAN.

Gondolom, hogy nem így kellene 😊

De Ti hol vagytok és hogyan kerültetek oda?!
😊

Balumann
Csak az elsõbe lépj be.

Balumann
Írtam, hogy letöltöd, csak rákattintasz 2x és belép abba a Hamachi network-ba. Most van szerver elméletileg, be is léphetsz.
De leírtam, hogy mi a network név és jelszó, manualisan is beléphetsz a hamachi szobába.

schrank
én má jácottam is pedig 3 napja még peccselni se tuttam <#beka3><#hehe>

KranaZoli
Fuck! Nem kell beleülni 😊

KranaZoli
Tudom Én vagyok a nagyon hüle és tökön szúrom Magam 😊

Odáig már sikerült vhogyan eljutnom, hogy egy KEKE nevezetû szerverre sikerült fellépnem és a játékba is bekapcsolódnom.

Amiket linkeket beszúrtál azokkal mit kell csinálni ?!
😞

emberek, nem tudok kiszállni a jármûbõl, action gombra nem ragál.
<#help>
Balumann
-.- megnyitja böngészõbe
jobbklikk és mentés másként :S

Balumann
fuelofwar-hu-1.hamachi
fuelofwar-hu-2.hamachi
fuelofwar-hu-3.hamachi

Nah itt van a 3 networknak a .torrent (passport) fájlja, ha megy a hamachi csak rá kell kattintanotok 2-t és belép a szobába.

Balumann
Nah szóval létrehoztam 3 Hamachi NETWORKot. Aki elõfordulhat, hogy szervert csinál a játékban, lépjen be az összes networkba. Aki csak csatlakozik, az csak 1 szobába lépjen be (ha egyikbe nem férsz be akkor a másikba lépj bele!!). Aki inaktív elõfordulhat hogy törlése kerül, jegyezzétek meg a Network adatait.

NETWORK NEVEK:
fuelofwar-hu-1
fuelofwar-hu-2
fuelofwar-hu-3

PASSWORD minden esetben: fuelofwar
játék verzió: jelenleg 1.0.1
Hamachi 1.0.1.5 vagy korábbi verzió legyen fenn, újabb verziók általána nem mûködnek. Tûzfal kilövése általában nem szükséges, de elõfordulat (nekem pl. NOD32 3.0 tûzfala nem engedi át!)

Nah remélem sikerült összefoglalni a dolgokat.

Balumann
Létrehozok szobákat.

Balumann
Nekem nem volt probléma :| Patch nélkül akartam felmenni egy patch nélküli szerverre (de a patch javítja ki a szerver keresõt, és ott a konzolt se tudtam elõhívni). Most ott volt a szerver a LAN-ban, 1.0.1.5 Hamachi verzióval vagyok, ESET Smart Security tûzfal kilõve.

schrank
mi oldotta meg a problémádat ? <#ticking>

Balumann
Nah csatlakoztam egy szerverre, és kipróbáltam. Nekem nagyon tetszik a játék. Jármûvek a Bfhez hasonlítanak, a drone is egész jó. A sebzésrendszer jobban tetszik mint a Battlefield 2-be.
Kicsit hülyeségnek találom, hogy simán kiugrok 2 emeletnyi magasságról és talpra érkezek, de elmegy. Ami zavaró, hogy gugolva próbálok menni és csomószór beakad és így mintha áramot vezettek volna az emberbe.

Viszont a Hamachi networkokkal így nagyon káosz van. Létre kellene hozni 4-5 szobát, aki szervert készít mindegyikbe belép, aki nem az csak 1-2-be. És aki inaktív azt törölni kellene. Létrelehet hozni passport fájlokat, amit csak el kell indítani és a Hamachi belép a szobába (így könnyû ki be lépkedni). Létrehozzak szobákat? Én vállalom az admin szerepet, hogy aki inaktív azt ki is rakom. Csak legyen már egy kicsit rendezettebb.

cselt
Erre senkinek semmi ötlete? Jó lenne már kipróbálni, mert csak jót olvastam róla.
Prince23
Lool, még ilyet xd

schrank
hát én minnyá leszopom magam <#falbav> azé nem tudtam peccselni napok óta mert 5GB hely kell neki <#gonosz3> egy 72 MB-os peccsnek 5GB hely elmennek a jó...va..jukba <#banplz>