Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Quake Wars lehet, hogy jobb játék lenne, de végülis nekem ez is jó, csak játszanak sokan. De nem akarnak belépni ebbe a 3 szobába. Pedig praktikusabb lenne, ha mindenki ide lépne fel. De most is a titi szobából indít szervert, ami már full ráadásul és nem tud más belépni.
A legnagyobb baj a pályák egyhangúságával van.
Meg nekem ezek a ma divatos csillogó felületek se tetszenek, szóval még csak nem is szebb szvsz
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De lem erném fogadni, hogy van egy csomó offline emberke rajta.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Vagyis tudom milyenek, de azoknak van ilyen grafikájuk mind ennek?!
Szerintem ölég régi darabok, nem?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Egyébként ettõl a játéktól még a BF2142 is jobb, a
BF2 meg összehasonlíthatatlanul veri mindenbe.
1.) Állítólag Windows tûzfalban a Hamachi-ról le kell venni a tûzfalat, Hamachi kapcsolatról és a kivételek között engedélyezd a Hamachi klienst.
2.) Amik lentebb vannak, hogy input fájlban át kell írni..
Nem tudom, talán... Én átírtam.
3.) Töltsd le a Hamachi 1.0.1.1-t és installáld a lentiek szerint.
4.) Utána itt vannak lentebb ezek a Hamachi szobák azokat írd be, amikor azt választod, hogy Join existing network....
5.) És ezeknek így jónak kell lennie.
6.) Szerintem egy gép restart sohasem árt, ha nem jó 😊
Nekem még razor-os verzió van, 1.0.1-es patch + crack és mûködött.
(kopp, kopp, kopp)
Köszönet a sok és kitartó segítségért!
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ezzel kapcsolatban van kérdésem:
Nekem vodafone-os Internet-em van, mobil internet és abban a Torrent alkalmazások használata extrának minõsül....
Az, hogy Én ezzel a Hamatchi-val játszom az Peer 2 Peer hálózat, vagy sem?!
Tudja ezt vki?!
de már írtuk hogy egyszerre csak egyben legyetek a keveredés miatt <#papakacsint>#papakacsint>

Kérdés:
Nekem az a legnagyobb probléma, hogy megkülönböztessem vkirõl, hogy most Velem van, vagy ellenem :o
Én végig kék voltam és sokszor okozott gondot eldöntenem, hogy most akit látok az kék, vagy vörös :o
Ezzel csak Én bénázom így?!
😊
Legalábbis azt hiszem.
Mitõl lesz vki kék és vörös?!
Már öltek meg, de Én is viszont 😊
De most ide gyere fel amit #964 -ben írtam. (olvasd el amit írtam, és lépj be az elsõ szobába.
A hamachi lan kapcsolatot hoz létre, ha bennvagy egy network-ba akkor azokkal lan kapcsolatban vagy. Ha ott valaki létrehoz egy szervert, akkor azt te látni fogod a játékban, de te is hozhatsz létre szervert (de jó ha van gyorsabbnet). Planethamachin is csak ilyen networkok vannak nyilvánosságra hozva, de most felejtsd el, és abba lépj be amit én írtam.
Ott kiválasztok egy FFOW szervert és utána LAN.
Gondolom, hogy nem így kellene 😊
De Ti hol vagytok és hogyan kerültetek oda?!
😊
De leírtam, hogy mi a network név és jelszó, manualisan is beléphetsz a hamachi szobába.
Odáig már sikerült vhogyan eljutnom, hogy egy KEKE nevezetû szerverre sikerült fellépnem és a játékba is bekapcsolódnom.
Amiket linkeket beszúrtál azokkal mit kell csinálni ?!
😞
<#help>#help>
fuelofwar-hu-2.hamachi
fuelofwar-hu-3.hamachi
Nah itt van a 3 networknak a .torrent (passport) fájlja, ha megy a hamachi csak rá kell kattintanotok 2-t és belép a szobába.
NETWORK NEVEK:
fuelofwar-hu-1
fuelofwar-hu-2
fuelofwar-hu-3
PASSWORD minden esetben: fuelofwar
játék verzió: jelenleg 1.0.1
Hamachi 1.0.1.5 vagy korábbi verzió legyen fenn, újabb verziók általána nem mûködnek. Tûzfal kilövése általában nem szükséges, de elõfordulat (nekem pl. NOD32 3.0 tûzfala nem engedi át!)
Nah remélem sikerült összefoglalni a dolgokat.
Kicsit hülyeségnek találom, hogy simán kiugrok 2 emeletnyi magasságról és talpra érkezek, de elmegy. Ami zavaró, hogy gugolva próbálok menni és csomószór beakad és így mintha áramot vezettek volna az emberbe.
Viszont a Hamachi networkokkal így nagyon káosz van. Létre kellene hozni 4-5 szobát, aki szervert készít mindegyikbe belép, aki nem az csak 1-2-be. És aki inaktív azt törölni kellene. Létrelehet hozni passport fájlokat, amit csak el kell indítani és a Hamachi belép a szobába (így könnyû ki be lépkedni). Létrehozzak szobákat? Én vállalom az admin szerepet, hogy aki inaktív azt ki is rakom. Csak legyen már egy kicsit rendezettebb.