2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • schrank
    a vista is eléggé tiszavirágéletűnek igérkezik úgy hogy valszeg az is kihal
  • Thanatos
    kihal? csak nem egy dinoval van dolgunk? :)
  • XenHai
    Vista alatt allandoan ki hal a geme van ra megoldas?
  • schrank
    aki igazi fps fan az nem single-zik azt régen meghagytuk a konzolosoknak de már ők is multiznak
  • MORO67
    Köszönjük és örülök hogy megkaptad a házigazda szerepét
  • Baggio73
    Az attól függ mennyire vagy benne az FPSekben.
    kb. 6-7 óra de szigorúan csak HARD fokozaton!!!
  • Carlos HUN
    Légyszives csináljon már valaki nekem pár képet mikor nyomjátok hamachin me faszom lehet kikéne probálni elötte XD
  • IgH
    Komótosan tolva mennyi a single játékidő?
  • schrank
    milyen magyar szerverről beszélsz a bf2 nagyságrendekkel nagyobb hype-al és rajongótáborral sem tudott servert fenntartani akkor majd pont ez fog mi ?
  • bakvarnyu
    schrenkkel jól ellesztek majd kettesben az egyetlen magyar szerveren
  • Balumann
    Na sikeresen kiszinezgettem a banner alatti szöveget :D
  • Carlos HUN
    lesz valaki rajtam kivül aki megis a gamet?

me azzal majd szivesen játszok
  • Balumann
    OMG végre én lettem a házigazda ^^ (csak most meg időm nincs, most jöttem haza suliból, hétvégén se, de azért megpróbálok összedobni egyet).
    MORO67 meg többieknek:
    X-Fire netes szerver kereső. Egyelőre még nem támogatja a játékot, így egyelőre azt el is felejtheted ehhez a játékhoz.
    Hamachin nem tom mit olyan nehéz megérteni. Ha bennvagy egy Hamachi network-ba (amit én írtam) az annyit jelent, hogy LAN kapcsolatba (helyi hálózatba vagy) virtuálisan neten keresztül. Szervert játékban akkor fogsz látni ha azok közül akivel kapcsolatban vagy, létrehoz valaki egy szervert (játékban crate server)! Nincs állandó szerver.

Neten nem tudom lehet-e játszani, szerver keresőbe engem be se enged rossz account név miatt (? nem is kért semmit csak egy megjelenítendő nevet).

Multi nem fizetős. Battlefield 2 -höz hasonlít inkább a játék, nem tudom eldönteni melyik a jobb. Én az összes Battlefieldet imádtam, mindegyik fennt van még most is. De most ez érdekesebb számomra, mert azokat már ismerem.

Viszont így, hogy úgy akarnak játszani, hogy járművek nélkül, meg még a legfelső fegyvert is kivették multkor... azok nélkül rossz.

Nekem a sebzésrendszer és a fegyverek ebben a játékban jobban tetszenek mint a Battlefieldekben, főleg a Sniper, messzire jó és nagyon jól eltalálták szerintem.
  • schrank
    most kb akkora fasságot kérdeszté mint ha mekkérdeszted volna hogy "ha rájövünk hogy lehet bakelit lemezt hallgatni cédélejátszón akkor szóljunk...."
  • Bogdogege
  • Gauge
    Hali!

Ugye nem fizetős a multiplayer (ha neten szeretne az ember játszani hivatalos servreken)?

Egyébvként van olyan jó mint a BF?
  • Diaby
    Ha rájöttök, hogy kell xfire-n ezt a gamet játszani, akkor lécci írjátok le!
  • MORO67
    SZERVER:HUNGARY 1
    JELSZO.HUNGARY 1

Verzio:1.1

• MORO67
    tudom visszaolvastam fel is tettem a Hamachi 1.0.1.5-öt mert azt irták az a legjobb de semmi utána irták hogy az 1.0.1.1.az ami bejött másoknak most az vann fenn azzal se lát semmit a LAN a játékban most akkor miröl beszélünk mindenki játszani szeretne de senki nemtudja hogy fog létrejönni azért is megy el a kadve az embereknek a sok befuccsolt probálkozásoktol tisztelem Balu eröfeszitéseit de valahogy elbeszélünk egymás mellett
  • bakvarnyu
    olvass vissza le van írva vagy tízszer hogy kell
    majd Balu berakja FAQ-ba ha ő lesz itt a főnök
    Lesz majd xfire szerver is amint hivatalosan megjelenik.Vagy már megjelent?? Ezt nem tudom.
  • MORO67
    kösz de most akkor mejik a jobb az amivel képtelenség csatlakozni vagy az amivel lehet talán a xfire alkoalmasabb mert talán be jön
  • bakvarnyu
    ejj micsoda dilettantizmus A kettőnek semmi köze egymáshoz, az xfire a neten keres , hamachi meg egy zárt hálózaton.
  • MORO67
    Nemtudom hogy mia gond de én se találok a Hamachival eggyetlen valamirevaló szervert se,vagyis ugyjártam mint tojás 1 barátunk ugyhogy én is belefáradtam a keresgélésbe.De azért megkérdezném ha tudja valaki nem lehet hogy Xfire alkalmasabb lenne a szerverek keresésére valaki megesküszik rá hogy jobb mint a Hamachi
  • Bogdogege
    Solar farm
  • schrank
    a mapneveket még nem ismerem de van repcsis map
  • bakvarnyu
    csakhogy Ghost reconhoz 6 embert kell összehozni, ehhez viszont 26-ot
  • tobias88
    melyik multi mapon van repcsi?
  • schrank
    a sok kis kecseg akik nem akarnak járművet menjenek a ....csába cod-ozni ez azé jó mer járművek az meg azé nem mer tangányi mapokon unásig ismert szituk
  • tiburon26
    lehet.de a graw2-vel kapcsolatban igaza van!azok szép idők voltak!
  • bakvarnyu
    hehe
    túl nagy reményekkel indultál te neki ennek =)
  • tojas1
    Igen én voltam.És onnan hogyan tovább.
    A játékon belül kell csatlakozni gondolom.
    De ez a szar nem lát semmit a LAN menüpont alatt/BROWSE-n/belül
  • H2
    Talán hétfőn 576ba!
  • Carlos HUN
    Lehet már kapni valahol?
  • Balumann
    Te vagy a tojás? Dehát már voltál fenn hamachin nem?
  • tojas1
    Jó hogy Neked már eleged van én még csatlakozni sem bírok a Hamachinhoz.Nekem ebből van elegem,de K..vára
  • Balumann
    Áh ez így nem jó. Nem gyűlünk össze elegen, ráadásul mindenki megy a saját feje után. Taktikáról szó se kerül a játékban. Írok valamit, senki se válaszol a játékban (bár nem csodálom nem túlságosan észrevehető a chat).
    Ráadásul hosztoltam, játszottunk aztán azt mondták vegyem ki a járműveket (?) vagy mennek. Rehosztolok, várok 3 percet és nem jön senki. Hát közben csináltak szervert...

Egyre inkább megy el a kedven a játéktól, nem a játék miatt. Azt szerettem volna, mint a GRAW 2-nél volt, egy viszonylag állandó csapatot létrehozni, aztán ha játszogattunk egy keveset akkor TS-sel taktikázva. De a játékosok 90%a még csak 1 betüt sem írt, nem is válaszolt. Gondolom mi lenne a TS-ből...

Sajnálom pedig jó játék lehetett volna.
    Én nem értem, Quake Wars sem egy rossz játék, még is mikor játszottunk Hamachin 3-an próbáltuk csak ki, köv nap már csak 2-en maradtunk... Pedig szerintem jó móka lett volna egy kis közösséget kialakítani és úgy játszani privátban.
    Így nem látom értelmét, hogy csak megy mindenki a maga feje után és egy betüt nem ír senki sem. Ráadásul járművek nélkül, hát én nem tudom...

És még házigazda jogot se adják meg valamiért, de mostmár azthiszem mind1...

Hamachit se tudom így követni, 12-en vannak már a 3-as meg 2-es networkban, fogalmam sincs ki csinál szervert. Megpróbáltam megkérdezni... választ nem sikerült kapnom csak 2-3 embertől...
  • Balumann
    Nah mehetünk! ha nincs szerver akkor indítok
  • H2
    ok! mi vagyunk öten!!! siess...
  • Balumann
    Na most jó a Hamachi, fél óra mulva ha fenntlesztek páran akkor indítok szervert.
  • Mikiller
    Hajrá!
    Azt várom mikor lesz kész és telepítem is