2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1266 hamachi.workforyou.hu -
Bence937 #1265 Hello!
Valaki megmondaná hogy kell használni a hamachit?
Mert én nem értem ezt az egészet.
(részletesen ha lehet)
Köszi :) -
#1264 Haveroktól függ, de igyekezni fogok azt kibigyesztek 1 üzenetet ide a topic-ba, ha indítok majd szervert. -
#1263 Remélem ráérsz majd azért. -
#1262 Vannak sokan akik szeretnének játszani Hamachin, úgyhogy ha leírod pontosan mikor fogsz indítani szervert menni fognak sokan. -
#1261 Csinálok helyet a szobákba holnap délután, hogy beférjen az aki majd játszani szeretne. Ha csinálsz szervert akkor lépj be majd mindegyikbe. Én nem tudom fogok-e tudni játszani, mert sem délelőtt, sem este nem leszek itthon, közbe meg készülnöm kell a jövőhétre (érettségi nemsokára). de lehet felmegyek majd. -
#1260 #1259-et neked szántam... -
#1259 Holnap lessz szerver.
Ha tudsz még hozni 1-2 embert akkor valszeg össze tudjuk majd hozni.
Én csak a 3.-ba fértem bele.
Én holnap biztos hogy fogok játszani, mert szerintem nagyon durva a játék multis része.
És valszeg haverjaimmal 3-an leszünk.
Még ha te is ráérsz, akkor már egy jó alap lesz.
Azt majd később cxsak bejönnek még.
Na majd megdumáljuk pontossabban ha érdekel.
Cső -
#1258 rossz patchet akarsz feltenni van egy a steam-eseknek megy egy azoknak akik dvd-n vették meg -
#1257 de patchet rakj fel, az nélkül nem is fogod látni akkor se ha lesz -
#1256 Sztem azért nem látsz mert hamachin is offline mindenki. Nem csinál senki szervert. -
#1255 feltettem a foltot, bár minden második fájlnál hibát írt, hogy megtalálta, de csak a név azonos, a tatalom nem, és ezért nem írja felül. aztán feltettem a hotfixet, meg annak a crack-ét, de most sem láttam szervert, aztán megnéztem hamacsit, hát persze, hiszen mindenki elment már aludni.
Megjelenik, még aznap megveszem, nem tökölök én ilyenekkel. ez megéri. :) -
#1254 1.0.1 peccs fennvan annak aki hamachin próbálkozik?
mert felléptem, szervert menüben nem látok, gondolom az lesz a baj. Remélem -
#1253 .... -
#1252 Mindenhol azt olvasom, hogy maradt a március 28-a. Honnan az információd ? -
#1251 Nekem szinte smemi baja nincs az XP-nek, főleg hogy sp3beta-st raktam fel most. Vista-val jóval több problémám van. -
IgH #1250 Ha minden igaz hétfőtől nálunk is lehet majd kapni. -
#1249 Valaki mondjon már egy online shopot, ahonnan meg lehet rendelni (külföldről persze).... Az Amazon.com nem szállít MO-ra. Röhej.....
Az egyik online shop pedig már 32 USD-ért nyomja.... NNa az meg pláne nem szállít szegény balkáni hazánkba..... -
#1248 Feltettem a frameworkot az sem segitett!
Megmondom a frankot az xp egy rakás szar mindig minden baja van!
Inkább várok javítást talán akkor.
Vistának egy feketepont az üzenőbe,de az én véleményem szerint sok a piros...
Addig játszok mással és lesem a forumot!
De azért köszi
-
#1247 Miért nem raksz fel egy XP -t is a gépedre? Nemhiszem, hogy a gépeden olyan sok időt venne igénybe, helyed is van sztem :D, Vista nem túlságosan tökéletes oprendszer egyelőre. Nekem is fenntvan a 64 bitse vista meg xp is.
Eddig nem hallottam/olvastam, hogy ez valakinek Vista-n jól ment volna volna egyébként. -
#1246 Köszi Balumann már próbáltam mindent még daemont is cseréltem de semmi...
Viszont idáig minden játék ment Vista alatt.
Feltehetően valamilyen kompatibilitási probléma vagy valamelyik harver nem tetszik a gammának és azért nem akarozik elindulni!
Valalaki tud megoldást az kérem irja meg thx -
#1245 vagy egy Microsoft .NET Framework 3.5 is segíthet! ez csak tipp -
#1244 Próbálj másik cracket. (gcw) -
#1243 Valaki nem tud valami megoldást az exe hibára? Jó lenne... -
#1242 Tudomásom szerint boltba még nem lehet kapni!
Szóval ööö.. izé... na az:) -
#1241 nekem xp-m van szal nem a vista a hibás...
Ja neked warez verziód van? Vagy egyerdeti? -
#1240 Nekem tök gyorsan betölti mindent :S -
gamer73 #1239 Nos megebédeltem elszívtam egy cigit és tényleg láss csodát elindult:) Ez minden pálya elején ennyi időt vesz igénybe? Ja és kösz a tippet. -
#1238 Nekem meg csak ez szarakszik. -
Micsu #1237 ezt nemhiszem le BAZDDMEG
Már ez a 3. unreal engines játék ami nem indul el, ugyanazzal a hibával! A Medal Of Honor Airborne meg A Gers Of War Csinálja ugyanezt! Még a menüt se tölti be de kb 0,5 fpsel megy az egész, a kurzor 5 másodpercenként reagál a hang akad, mi a fasz lehet?
dögölne meg aki a kódot írta... -
#1236 Nekem is az a bajom mint Kiflinek!
Nyamvadt Pista, próbáltam kompatibilitás állítani de az exe indulásakor a program hibát észlelt és leállt!
A peccset meg feltettem....
Érdekes UT meg ment rendesen. -
#1235 feltettem és még mindig kifagy :( elindítom bejön egy fekete képernyő aztán kilép és ennyi -
#1234 Nekem kilép azzal hogy az alkalmazás hibát észlelt :( de most teszem fel a patchet -
HammeRed #1233 Szívj el egy cigit vagy ebédelj meg és mire végzel betőlti a gamet :-).Nekem ugyanez volt és otthagytam a gépet jópár percre és láss csodát, elindult...Már azon voltam hogy törlöm a fenébe de adtam neki egy utolsó lehetőséget. -
gamer73 #1232 Sajnos nekem nem akar elindulni a játék:( Pontosabban az első pályát tölti be és akkor kifagy. Patch crack minden rendben és mégis. Valaki valami megoldást? Köszi -
Pokerface86 #1231 Nem rossz ez a játék!!!
CSak kevés benna a fegyver!!
Nem tudtok valami jó szervert? -
#1230 Azt én is remélem :) -
IgH #1229 Kösz a választ,az végülis nem olyan kevés - ahhoz mérten persze,h pl. kane&lynch,turning point jó ha voltak 3 - meg a töménységen is múlik,nekem pl. a Stranglehold se tűnt rövidnek egyáltalán,más meg mindenki szidta h milyen rövid. Egyébként ajánlom letöltésre a játék OST-jét,eszméletlen lett,nagyon meglepett,remélem a szerzőt sűrűn kéregetik majd még fel. -
#1228 a készítők a vista hatalmas "sikere" okán úgy döntöttek hogy úgy védik a terméküket hogy a vista alatt jácchatatlan a másolt file és lám az igen elterjedt operációs rendszeren tényleg vannak hibái -
#1227 ty a helpet a sok inteligens embernek!