2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • Balumann
    hamachi.workforyou.hu
  • Bence937
    Hello!
    Valaki megmondaná hogy kell használni a hamachit?
    Mert én nem értem ezt az egészet.
    (részletesen ha lehet)
    Köszi :)
  • DarkSector
    Haveroktól függ, de igyekezni fogok azt kibigyesztek 1 üzenetet ide a topic-ba, ha indítok majd szervert.
  • DarkSector
    Remélem ráérsz majd azért.
  • Balumann
    Vannak sokan akik szeretnének játszani Hamachin, úgyhogy ha leírod pontosan mikor fogsz indítani szervert menni fognak sokan.
  • Balumann
    Csinálok helyet a szobákba holnap délután, hogy beférjen az aki majd játszani szeretne. Ha csinálsz szervert akkor lépj be majd mindegyikbe. Én nem tudom fogok-e tudni játszani, mert sem délelőtt, sem este nem leszek itthon, közbe meg készülnöm kell a jövőhétre (érettségi nemsokára). de lehet felmegyek majd.
  • DarkSector
    #1259-et neked szántam...
  • DarkSector
    Holnap lessz szerver.
    Ha tudsz még hozni 1-2 embert akkor valszeg össze tudjuk majd hozni.
    Én csak a 3.-ba fértem bele.
    Én holnap biztos hogy fogok játszani, mert szerintem nagyon durva a játék multis része.
    És valszeg haverjaimmal 3-an leszünk.
    Még ha te is ráérsz, akkor már egy jó alap lesz.
    Azt majd később cxsak bejönnek még.
    Na majd megdumáljuk pontossabban ha érdekel.
    Cső
  • kifli
    rossz patchet akarsz feltenni van egy a steam-eseknek megy egy azoknak akik dvd-n vették meg
  • Balumann
    de patchet rakj fel, az nélkül nem is fogod látni akkor se ha lesz
  • Balumann
    Sztem azért nem látsz mert hamachin is offline mindenki. Nem csinál senki szervert.
  • l3alF1aKe
    feltettem a foltot, bár minden második fájlnál hibát írt, hogy megtalálta, de csak a név azonos, a tatalom nem, és ezért nem írja felül. aztán feltettem a hotfixet, meg annak a crack-ét, de most sem láttam szervert, aztán megnéztem hamacsit, hát persze, hiszen mindenki elment már aludni.
    Megjelenik, még aznap megveszem, nem tökölök én ilyenekkel. ez megéri. :)
  • SinClaiR
    1.0.1 peccs fennvan annak aki hamachin próbálkozik?
    mert felléptem, szervert menüben nem látok, gondolom az lesz a baj. Remélem
  • Bogdogege
    ....
  • SubZero911
    Mindenhol azt olvasom, hogy maradt a március 28-a. Honnan az információd ?
  • Balumann
    Nekem szinte smemi baja nincs az XP-nek, főleg hogy sp3beta-st raktam fel most. Vista-val jóval több problémám van.
  • IgH
    Ha minden igaz hétfőtől nálunk is lehet majd kapni.
  • SubZero911
    Valaki mondjon már egy online shopot, ahonnan meg lehet rendelni (külföldről persze).... Az Amazon.com nem szállít MO-ra. Röhej.....

Az egyik online shop pedig már 32 USD-ért nyomja.... NNa az meg pláne nem szállít szegény balkáni hazánkba.....
  • [OP]Freedom
    Feltettem a frameworkot az sem segitett!
    Megmondom a frankot az xp egy rakás szar mindig minden baja van!
    Inkább várok javítást talán akkor.
    Vistának egy feketepont az üzenőbe,de az én véleményem szerint sok a piros...

Addig játszok mással és lesem a forumot!

De azért köszi
  • Balumann
    Miért nem raksz fel egy XP -t is a gépedre? Nemhiszem, hogy a gépeden olyan sok időt venne igénybe, helyed is van sztem :D, Vista nem túlságosan tökéletes oprendszer egyelőre. Nekem is fenntvan a 64 bitse vista meg xp is.
    Eddig nem hallottam/olvastam, hogy ez valakinek Vista-n jól ment volna volna egyébként.
  • [OP]Freedom
    Köszi Balumann már próbáltam mindent még daemont is cseréltem de semmi...
    Viszont idáig minden játék ment Vista alatt.
    Feltehetően valamilyen kompatibilitási probléma vagy valamelyik harver nem tetszik a gammának és azért nem akarozik elindulni!
    Valalaki tud megoldást az kérem irja meg thx
  • H2
    vagy egy Microsoft .NET Framework 3.5 is segíthet! ez csak tipp
  • Balumann
    Próbálj másik cracket. (gcw)
  • kifli
    Valaki nem tud valami megoldást az exe hibára? Jó lenne...
  • [OP]Freedom
    Tudomásom szerint boltba még nem lehet kapni!
    Szóval ööö.. izé... na az:)
  • kifli
    nekem xp-m van szal nem a vista a hibás...
    Ja neked warez verziód van? Vagy egyerdeti?
  • Balumann
    Nekem tök gyorsan betölti mindent :S
  • gamer73
    Nos megebédeltem elszívtam egy cigit és tényleg láss csodát elindult:) Ez minden pálya elején ennyi időt vesz igénybe? Ja és kösz a tippet.
  • XenHai
    Nekem meg csak ez szarakszik.
  • Micsu
    ezt nemhiszem le BAZDDMEG

Már ez a 3. unreal engines játék ami nem indul el, ugyanazzal a hibával! A Medal Of Honor Airborne meg A Gers Of War Csinálja ugyanezt! Még a menüt se tölti be de kb 0,5 fpsel megy az egész, a kurzor 5 másodpercenként reagál a hang akad, mi a fasz lehet?

dögölne meg aki a kódot írta...
  • [OP]Freedom
    Nekem is az a bajom mint Kiflinek!
    Nyamvadt Pista, próbáltam kompatibilitás állítani de az exe indulásakor a program hibát észlelt és leállt!
    A peccset meg feltettem....
    Érdekes UT meg ment rendesen.
  • kifli
    feltettem és még mindig kifagy :( elindítom bejön egy fekete képernyő aztán kilép és ennyi
  • kifli
    Nekem kilép azzal hogy az alkalmazás hibát észlelt :( de most teszem fel a patchet
  • HammeRed
    Szívj el egy cigit vagy ebédelj meg és mire végzel betőlti a gamet :-).Nekem ugyanez volt és otthagytam a gépet jópár percre és láss csodát, elindult...Már azon voltam hogy törlöm a fenébe de adtam neki egy utolsó lehetőséget.
  • gamer73
    Sajnos nekem nem akar elindulni a játék:( Pontosabban az első pályát tölti be és akkor kifagy. Patch crack minden rendben és mégis. Valaki valami megoldást? Köszi
  • Pokerface86
    Nem rossz ez a játék!!!
    CSak kevés benna a fegyver!!
    Nem tudtok valami jó szervert?
  • Balumann
    Azt én is remélem :)
  • IgH
    Kösz a választ,az végülis nem olyan kevés - ahhoz mérten persze,h pl. kane&lynch,turning point jó ha voltak 3 - meg a töménységen is múlik,nekem pl. a Stranglehold se tűnt rövidnek egyáltalán,más meg mindenki szidta h milyen rövid. Egyébként ajánlom letöltésre a játék OST-jét,eszméletlen lett,nagyon meglepett,remélem a szerzőt sűrűn kéregetik majd még fel.
  • schrank
    a készítők a vista hatalmas "sikere" okán úgy döntöttek hogy úgy védik a terméküket hogy a vista alatt jácchatatlan a másolt file és lám az igen elterjedt operációs rendszeren tényleg vannak hibái
  • XenHai
    ty a helpet a sok inteligens embernek!