2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1386 Megjelent..... -
#1385 végre sikerült.köszi -
#1384 hamachi szobábol dobjátok ki az inaktívakat mert nem tudok felmenni ha tele van!köszi! -
#1383 Ehhez még hozzátenném a " a pályák nagyon kicsik és zártak " részre válaszolva:
Solar Farm nevű pályán voltál már? (ahol vadászgépekkel is mehetsz) -
Gauge #1382 Esetleg azt lehetne csinálni, hogy azok akiknek eredetije van: álljuk össze valami klánszerűségbe és próbáljunk meg értelmesen játszani public servereken.
Kit érdekelne a dolog? Nem akarok komolyan klánozni, a cél csak az lenne, hogy legalább mi nem agyatlanul játszunk, ami sajnos igen jellemző a servereken. -
#1381 kevesen -
Smokk #1380 Hanyan tudtok max. 1*re jatszani a hamachin? -
Gauge #1379 1. Fa póznákról beszélek , nem tankcsapdákról....
Mindesetre - ahogy már mondta valaki korábban - csapatmunka nélkül élvezhetetlen a játék... -
#1378 játék indulás előtt fölajánlja hogy letölthető frissités!ezt töltsem le?jó lesz hozzá a jelenlegi(razor) crack-em? -
#1377 1. hallottál már a tankcsapdáról ? nem az együttesről ?
2. unreal3 motor a kérdés második felét nézd meg a galériámban !
3. ez is peccsel orvosolható mint ahogy az előző kettő is de az erős sebzés a játékélmény rovására megy !
4. sokkal nehezebb frontline-ban játszani mint a bármelyiket bármikor elfoglalósat !
5. amennyivel kisebb mint egy bf-map annyival részletesebb is az épületek nagyrészébe be lehet menni amit bf.ben nem nagyon lehetett de a városi mapokon kívül vannak igazi nagy bf-mapok is !
6.ezek modern fegyverek és ilyen hangjuk van de ezt már bf2-ben is lehetett hallani hogy a 60-éves fém AK-nak karakteresebb hangja van mint egy modern műanyag puskának !
engem egy dolog zavar az pedig a kasztok rossz szerepe nna meg az öngyógyulás nnna az egy nagy fasság ne süllyedjünk már a cod szintjére könyörgöm -
Gauge #1376 Sajnos lehangoló az első benyomásom. Ez a játék egy kalap szar és nem ér meg 10k HUF-t.
Problémák:
-tankot megállítja az útszéli cölöp vagy pózna (már bfben is kibaszott idegesítő volt)
- a garfikus motor szerintem olyan szar mint a bf2142-nek (trailerekben látható lebontható terepnek nem nagyon van köze a játékhoz)
- a hitbox meg kifejezetten ócska (bf szintű)
- a frontline-ötlet pedig semmi újdonságot nem ad, egy sima capture the flag és passz.
- a pályák nagyon kicsik és zártak, a városharc meglehetősen kötöttre sikeredett
- a fegyver hangok illuzió rombolók
Ez egy közepes szintű bf másolat, sajnos a csapatirányítás(squadok) - szerintem bf-ben elég jó megvalósítását - nem sikerült áthozni.
-
#1375 Port nem kell a kapcsolódáshoz? -
#1374 " nélkül irtam be inditom a játékot->online->kilép szó nélkül -
#1373 ez a " -kell oda -
Poseidon #1372 ikon-->tulajdonságok-->cél mező: vhogy így kell kinéznie:
Frontlines\FrontlinesGameFiles\Binaries\FFOW.exe" 24.239.236.24 -
#1371 ikonjába hogyan? -
#1370 hogyérted?
-
Poseidon #1369 nekem működik az a szerver ami az oldalon van 24.239.236.24
a konzolt nem tudtam elhozni de ha a játék ikonjába beírjátok úgyis megy -
Poseidon #1368 Találtam egy ilyet:
http://www.private-servers.info/modules.php?name=Forum&topic=537&start=msg3132&php?name=Forum&board=42&newlang=english
-
#1367 dobjátok ki az inaktivakat légyszi
-
#1366 televan a hamachi szoba!!!!! -
Diaby #1365 gyertek már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1364 Szoba: FOW.SG
Pass: fuelofwar
ventrit majd mondjuk -
Diaby #1363 Hamachi név, jelszó?
Ventirolo ip?? -
#1362 Úgynézki akkor is kezdjük , 5 kor voltunk sokan , de 6 ra eltűnt mindenki -
#1361 7 fele csatlakozok én is a játékhoz -
#1360 köszi, ez a kis csomag jól jött:)
arra tud valaki valamit, hogy amikor a játékban akarok csatlakozni az egyik játszmához lanon, akkor kiírja, hogy "This game session is no longer available"? -
#1359 Most vittem végig. A sztori jó, tetszik... bár a küldetés stulus nagyon bf. Így a Cod 4 nyomába sem érhet emiatt...na most 2008-at írunk, azt mondum, h 2008-ban igen jó modernkori háborús fpst kaptunk! És tény. 2008 év játékánál biztos h bent lesz a Top 5-ben.
Kellemsen csalódtam, pedig egy tucat fps-ként tituláltam, mikor már először ráfigyeltem...
A végén mikor láttam, h defend the plaza vagy mi, már sejtettem ez már a végszó lehet, zárás:D
Összegzésül:
Grafika: 8
Hangok, zene: 10, és ez a játék főerénye!!!
Hangulat: 9
Játszhatóság: 8.5
AI: 7, vmikor baromira bamba
Küldetések felépítése: 8
Aki pedig azt mondja, h a single az sar, az téved! Értelmes küldetések vannak még így is benne... -
#1358 ok. akkor a jelenlegi szobákat törlöm. De azért sztem 2 szoba jobb lenne, előfordulhat h 15-nél többen szeretnének játszani :/ És akkor még állandó embereket benn is szeretnél hagyni. -
#1357 A sok szoba sose vált be igazán , mindig mindenki belemegy mindegyikbe , hogy azért mégis lássa , hogy van e fenn vki. Sztem célszerűbb 1 szoba , amire mindig figyelnek , hogy legyen hely és aki akar jáccani mindig visszajön , ha esetleg kitatték... (aki meg szinte mindig fennvan azt bennhaggyuk a szobába)
Banner alá mehetne , hogy game minden nap 6 kor vagy ha előtte is vagyunk sokan -
#1356 A szobákkal mi legyen most? Töröljem azokat amik a bannerban vannak, és írjam ki azt amit létrehoztatok (Brenyo?). Mert szerintem többen vannak mint akik 1 szobába beleférnének, praktikusabb lenne több szoba, és a szerver készítők lépnének be mindegyikbe. -
#1355 Köszi, gyorsan is jön :) (én nem kerestem mert féltem ha an akkor is lassú lenne a letöltés). -
IgH #1354 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.mininova.org/tor/1205396
Kis ajándék azoknak,akiknek bejött a játék zenéje. Én sokszor lepörgetem,szvsz messzire lehagyja az utóbbi évek legtöbb játékhoz írt soundtrackjeit,remélem a játékba is nagy pluszt nyújt,legalábbis annak,aki szereti hogyha igényes zene megy a dolgok alatt. -
IgH #1353 Eredetiben van meg? Merthogy a cd galaxishoz még nincs kiírva.. -
Gauge #1352 na megvan :) már alig várom, hogy este kipróbáljam.... a videók nagyon tetszettek. -
#1351 Több oka van. Egyik, hogy én például nem tudok belemenni az online-ba, kiírja hogy rossz accountnév (nem tudom mire gondol mikor csak nevet kellett beírni). nem tudom, hogy lehet-e nem eredetivel játszani neten.
2. Mivel privát hálózat a Hamachi, így ezzel könnyebb összefogni az embereket, nem lépnek be idegenek. Ez már jól bevált más játékban is. Másrészt így be tudjuk vezetni a Ventrilo használatát, és így még 2 csapatra osztva tudunk taktikázni is multiban.
Sokaknak nincs annyi pénze és lehetősége h megvegye eredetibe, és nincsi deje h klánokat alapítson, de ez nem egy olyan játék aminek van értelme úgy, hogy bemész és mész a saját fejed után, mint call of duty-kban, vagy unreal tournamentben.
Másrészt a Hamachi korábbi verziója probléma nélkül működnek, csak a tűzfal az ami gondot okozhat még, főleg NOD32 -nek a 3-as verziójában a tűzfal, többi csak nagyon rossz beállítás esetén.
Remélem elég érthetően elmagyaráztam. ^^
Megéri a szarakodást, mert sokkal értelmesebb így játszani. Aki meg nem szeretne az meg mehet multira ész nélkül lövöldözni, meg mint cod 4-ben állandóan anyázni a másikat. így a csalókat is elkerüljük. -
#1350 ez most vagy egy nagyon buta kérdés volt vagy nagyon tucc valamit bár én az előbbire tippelek -
Gauge #1349 UPDATE:
AMEXTEC (www.amextec.hu) a disztribútor. A honlapjukon 9990HUF -ért hirdetik a játékot, ami ma érkezett, tehát BP.-en holnap szerintem már kapható lesz mediamarktokban.
Más. Miért szarakodtok hamachin, ha van hivatalon multiplayer server? -
#1348 Azt az infot kaptam, hogy a héten valszeg meglesz, megyek is megvenni, ne kelljen ilyen hamacsin szarakodni :) Elvileg kapok emilt, amint megjön, állítsd be te is galaxisneten.
lejebbolvastam, remélem is hogy még hét elején megjön, a 10k Ft, meg nagyjából ok, nekem is ezt mondták. -
#1347 Ja má feldoptam xp-t csak még nem volt kedvem driverekell baszakodni majd holnap...
És akkor kiderül hogy winreinstall megoldja-e!!