Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz de most akkor mejik a jobb az amivel képtelenség csatlakozni vagy az amivel lehet talán a xfire alkoalmasabb mert talán be jön
bakvarnyu
ejj micsoda dilettantizmus <#vigyor1> A kettõnek semmi köze egymáshoz, az xfire a neten keres , hamachi meg egy zárt hálózaton.

Nemtudom hogy mia gond de én se találok a Hamachival eggyetlen valamirevaló szervert se,vagyis ugyjártam mint tojás 1 barátunk ugyhogy én is belefáradtam a keresgélésbe.De azért megkérdezném ha tudja valaki nem lehet hogy Xfire alkalmasabb lenne a szerverek keresésére valaki megesküszik rá hogy jobb mint a Hamachi
Bogdogege
Solar farm

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
a mapneveket még nem ismerem de van repcsis map

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

bakvarnyu
csakhogy Ghost reconhoz 6 embert kell összehozni, ehhez viszont 26-ot

tobias88
melyik multi mapon van repcsi?
schrank
a sok kis kecseg akik nem akarnak jármûvet menjenek a ....csába cod-ozni ez azé jó mer jármûvek az meg azé nem mer tangányi mapokon unásig ismert szituk <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

tiburon26
lehet.de a graw2-vel kapcsolatban igaza van!azok szép idõk voltak!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

bakvarnyu
hehe
túl nagy reményekkel indultál te neki ennek =)

tojas1
Igen én voltam.És onnan hogyan tovább.
A játékon belül kell csatlakozni gondolom.
De ez a szar nem lát semmit a LAN menüpont alatt/BROWSE-n/belül

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

H2
Talán hétfõn 576ba!

hTW|&#174;

Carlos HUN
Lehet már kapni valahol?

Balumann
Te vagy a tojás? Dehát már voltál fenn hamachin nem?

tojas1
Jó hogy Neked már eleged van én még csatlakozni sem bírok a Hamachinhoz.Nekem ebbõl van elegem,de K..vára

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Balumann
Áh ez így nem jó. Nem gyûlünk össze elegen, ráadásul mindenki megy a saját feje után. Taktikáról szó se kerül a játékban. Írok valamit, senki se válaszol a játékban (bár nem csodálom nem túlságosan észrevehetõ a chat).
Ráadásul hosztoltam, játszottunk aztán azt mondták vegyem ki a jármûveket (?) vagy mennek. Rehosztolok, várok 3 percet és nem jön senki. Hát közben csináltak szervert...

Egyre inkább megy el a kedven a játéktól, nem a játék miatt. Azt szerettem volna, mint a GRAW 2-nél volt, egy viszonylag állandó csapatot létrehozni, aztán ha játszogattunk egy keveset akkor TS-sel taktikázva. De a játékosok 90%a még csak 1 betüt sem írt, nem is válaszolt. Gondolom mi lenne a TS-bõl...

Sajnálom pedig jó játék lehetett volna.
Én nem értem, Quake Wars sem egy rossz játék, még is mikor játszottunk Hamachin 3-an próbáltuk csak ki, köv nap már csak 2-en maradtunk... Pedig szerintem jó móka lett volna egy kis közösséget kialakítani és úgy játszani privátban.
Így nem látom értelmét, hogy csak megy mindenki a maga feje után és egy betüt nem ír senki sem. Ráadásul jármûvek nélkül, hát én nem tudom...

És még házigazda jogot se adják meg valamiért, de mostmár azthiszem mind1...

Hamachit se tudom így követni, 12-en vannak már a 3-as meg 2-es networkban, fogalmam sincs ki csinál szervert. Megpróbáltam megkérdezni... választ nem sikerült kapnom csak 2-3 embertõl...

Balumann
Nah mehetünk! ha nincs szerver akkor indítok

H2
ok! mi vagyunk öten!!! siess...

hTW|&#174;

Balumann
Na most jó a Hamachi, fél óra mulva ha fenntlesztek páran akkor indítok szervert.

Mikiller
Hajrá!
Azt várom mikor lesz kész és telepítem is<#worship>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Köszönjük a magyaritást várjuk a kiadást.Küldtem egy Privát-ot remélem segitettem
Eagle16
Én most próbáltam ki...hát nem semmi játék. A drone-ok meg...egy baj van vele csak, hogy nagyon rövid (mármint a single), de amúgy a hangulat, a grafika, a hangok, a fizika...minden nagyon ottvan, ez egy nagyon jó játék lett!
Konfigomon simán megy mediumon, fentebb még nem is próbáltam, annyira magával ragadott a játék, hogy csak nyomattam a küldetéseket 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ibrik
Ha még valaki nem hallott volna róla, én készítem a játék magyarítását, amelynek a jelenlegi állapot: ~50%

A projektet nyomon követhetitek az oldalamról: http://ibrik.atw.hu

Az eddig elkészült fordítás utáni képmentések a játékból: GALÉRIA

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Tud valaki 1.1-es szervert müködõt??,
Prince23
Halljátok nekem ez nagyon szaggat, a sniperes mapnál tartok de ez kurvára játszhattalan😞((
mit tegyek? eddig jó volt...

crazyclone
na EEEEEZ vad
amugy tegnap végre elindult és végigtoltam
az unreal engine grafikailag nem vészes inkább az AI val vannak a gondok meg van benne némi bug de összességében egy élvezetes singleplayer élményt nyujtott szvsz

PhantomAss
ááá
maxon megy
csak néha akad 1-2 mp-re, de ez mindenkinél elõjön, nem a géptõl függ
viszont az ronda ehhez képest+ minden fénylik

GOOBY, pls

Nekem is egy 8600 GTS el de az AA nélkül elég híg
Balumann
Engem megint nem enged fel a Hamachi :S 5 perce léptem le, mindenki offline volt nálam :S

Prince23
Ez is jó amúgy😄

én most is fenn vagyok de szeretném kiprobálni mert még sose nyomtam online-n
Balumann
Oh köszi 😄
Eddig senki sincs fenn Hamachin, most is csak 2-en írtátok hogy jönnétek. Többen kellene játszani.

de akkor csinálj már egy szervert a magyaroknak légyszives
uHs Gerzson
Én 2 hét után kaptam házigizdaságot az egyik topichoz xD utólag több ember beszervezésével és közös erõvel sikerült 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Szerintem nálad jobb házigazdát találni sem lehetne!!!!!
Balumann
Már 2x kértem házigazda jogot, mind2x 1-2 órán belül már megadták :-)

én benne vagyok
uHs Gerzson
Jobb ha írsz naponta, saját tapasztalatt 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Balumann
De miért nem raknak meg házigazdának? :S

Balumann
Sztetek ez jó bannernak?

Egyébként mûködik a hamachi, hogyha összegyûlnénk 3-4-en akkor idnítok szervert.

Prince23
BS Area 51??

Fenrir
Ha jól láttam (vagyis nem láttam eddig) nincs ironsight nézet, akkor mégis a sima csípõbõl tüzelés mellett mi van még?

A halál csupán a kezdet...

PhantomAss
ja mondjul nekem is 88gt-m van😊
nincs mostanában olyan játék ami megfingatná a gépem

GOOBY, pls

Sziasztok tud valki egy 1.1-es szervert??
Balumann
Nem jó a Hamachi, úgyhogy úgytûnik a mai game elmarad :-(

Balumann
Nekem is teljesen jól megy.

bakvarnyu
Nahát attól kurva mesze van.
bírom hogy azok írják akik 8800Gt-vel tolják, szép is lenne ha azon nem menne jól.

Shep
De az is csak pista alatt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PhantomAss
végigtoltam
azt kell mondjam hihetetlen jól van optimalizálva
csak az élsimítás hiányzik
nemtom mér nem raknak bele, amikor a gow pl tudja

GOOBY, pls

Balumann
Még mindig nem tettek meg a topik házigazdájává <#szomoru1> Pedig tegnap 11 körül már írtam nekik :-(