Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
A játékon belül kell csatlakozni gondolom.
De ez a szar nem lát semmit a LAN menüpont alatt/BROWSE-n/belül
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Ráadásul hosztoltam, játszottunk aztán azt mondták vegyem ki a jármûveket (?) vagy mennek. Rehosztolok, várok 3 percet és nem jön senki. Hát közben csináltak szervert...
Egyre inkább megy el a kedven a játéktól, nem a játék miatt. Azt szerettem volna, mint a GRAW 2-nél volt, egy viszonylag állandó csapatot létrehozni, aztán ha játszogattunk egy keveset akkor TS-sel taktikázva. De a játékosok 90%a még csak 1 betüt sem írt, nem is válaszolt. Gondolom mi lenne a TS-bõl...
Sajnálom pedig jó játék lehetett volna.
Én nem értem, Quake Wars sem egy rossz játék, még is mikor játszottunk Hamachin 3-an próbáltuk csak ki, köv nap már csak 2-en maradtunk... Pedig szerintem jó móka lett volna egy kis közösséget kialakítani és úgy játszani privátban.
Így nem látom értelmét, hogy csak megy mindenki a maga feje után és egy betüt nem ír senki sem. Ráadásul jármûvek nélkül, hát én nem tudom...
És még házigazda jogot se adják meg valamiért, de mostmár azthiszem mind1...
Hamachit se tudom így követni, 12-en vannak már a 3-as meg 2-es networkban, fogalmam sincs ki csinál szervert. Megpróbáltam megkérdezni... választ nem sikerült kapnom csak 2-3 embertõl...
Azt várom mikor lesz kész és telepítem is<#worship>#worship>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Konfigomon simán megy mediumon, fentebb még nem is próbáltam, annyira magával ragadott a játék, hogy csak nyomattam a küldetéseket 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A projektet nyomon követhetitek az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
Az eddig elkészült fordítás utáni képmentések a játékból: GALÉRIA
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
mit tegyek? eddig jó volt...
amugy tegnap végre elindult és végigtoltam
az unreal engine grafikailag nem vészes inkább az AI val vannak a gondok meg van benne némi bug de összességében egy élvezetes singleplayer élményt nyujtott szvsz
maxon megy
csak néha akad 1-2 mp-re, de ez mindenkinél elõjön, nem a géptõl függ
viszont az ronda ehhez képest+ minden fénylik
GOOBY, pls
Eddig senki sincs fenn Hamachin, most is csak 2-en írtátok hogy jönnétek. Többen kellene játszani.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyébként mûködik a hamachi, hogyha összegyûlnénk 3-4-en akkor idnítok szervert.
A halál csupán a kezdet...
bírom hogy azok írják akik 8800Gt-vel tolják, szép is lenne ha azon nem menne jól.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azt kell mondjam hihetetlen jól van optimalizálva
csak az élsimítás hiányzik
nemtom mér nem raknak bele, amikor a gow pl tudja
GOOBY, pls