2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1428 én a singli részt a második map? után abbahagytam és őszintén szolva cseppetsem tetszett!hüje a.i. meg valósággal idegesitett!aztán tegnap sikerült a multit is kiprobálni.ez már nagyon bejött!rengeteg lehetőség van benne szerintem!sniper+airstrike-ot probáltam csak de nagyon tetszett!tetszenek a map-ok is egyszóval nagy jövőt jósolok neki!graw2 óta talán nem játszottam ijen jót!kösz srácok.remélem még sokáig üzni fogjuk! -
#1427 CD Galaxisban már van.
Csak (píz) nincs még rá. :| -
#1426 Fiuk 1 hülye kérdésem lenne.
Minek a Ventiro??? -
#1425 Lazán megveheted.
Nem csak a gamestar szerint jó.
Szerintem iszonyat szép lett, iszonyat nagy, és iszonyatsok jármű, meg felszerelés van, amiket én még FPS-ben életemben nem láttam.
Még az arénás single résszel is eljátszottam.....
Az én szememben übereli a többi hasonló játékot.
Én még a cod4-nél is jobban elvagyok ezzel a játékkal
Nézd meg majd teszek fel multi közben szerzett videót is, amikor nagyobb mozgás van a terepen, de egyenlőre ennyit tudok csak mutatni:
Nézd meg. -
#1424 hát nmtom most h mgvegyem e vegyes érzelmek a gamesar szerint jó cucc majd mglátom -
#1423 Tökmindegy. úgysem lesz semmi ha "yes"-t nyomsz. -
simonl #1422 Szia,
És megosztod velem, (akár privátban) honnan szedhető le?
Üdv.
Köszi -
#1421 láttom ittál 3-4 kör páleszt :D -
#1420 -
#1419 Akinek amugy kéne 3dvds változatba szoljon me szétszedtem 3dvdre és feltöltötem :) -
#1418 de a demóba ne is kis segglyuk pályát tegyenek be mint anno a bétába henem rendes repcsiset mert az a oilfield is egy fos pálya -
#1417 Jaja. Én is elsők között voltam! Volt h 5 órát nyomtam egyhuzamba 1 squadban végig 5 magyarral. De pár hét után abbahagytam (akkor még azért, mert nagyon sokáig töltött, és volt pár perc mire játszhatóan futott a játék :) ) -
#1416 Frontlines: Fuel of War multiplayer demó (PC)
(PC)
Frontlines: Fuel of War multiplayer demót tervez kiadni a THQ, a kipróbálható verzióra még várnunk kell egy keveset, az előzetes tervek szerint március 11-én lövik fel a súlyos adatmennyiséget a hálóra.
Úgy látszik a rajongók konstans demonstrációja a stúdió ablaka alatt meghozta a sikert, a THQ megadta megát és bejelentette a multidemót.
A bétatesztelések már megkezdődtek, a PC-s szeretetcsomagban a játék végleges verziójában veszhetünk el két pályán. A demonstráció megjelenéséig újabb információkkal szolgálnak majd a fejlesztő urak, addig is egy meleg ölelést küldenek a bétatesztelésben közreműködő fanoknak. -
#1415 Köcsög xboxra kibirtak adni pcre meg nem a szemétség netovábbja!! -
#1414 Hát jah jo lenne egy multi demo kiprobálásra -
#1413 én meg emlékszem hogy mi a bf-esek 90%-a váltottunk rá és a demó után egyből meg is vettük én még azóta is csak azt nyomom ha ennek lesz multi demoja akkor ott majd ki lehet próbálni élesben de ííígy -
#1412 Emlékszem mikor annak idején megjelent a battlefield 2 alig nyomta pár magyar a játékot elején mindenki egy tört serveren nyomta anno a sly.hu serverén ottis igy kezdte a népeség és sztem ennek ajátéknak is van esélye föleg ha majd lejebb viszik az árát :) -
#1411 kb olyan mint a wow-ot a sims-el hasonlítanád össze -
#1410 Pedig elhiheted h ismerem mindegyiket :D Battlefield összes részével játszottam, multiban is (bár a Bf Vietnam volt talán a kedvenc, meg eleinte a Battlefield 2 is, amíg jófej emberkékkel jászottam 1 squadba a játék megjelenése után nemsokkal :D). UT2004 meg az első FPS játékom volt amit multiban játszottam (de nem neten is sokat játszottam a 2003-al és 2004-el).
Én is azt mondom, hogy nem ugyan olyan. Az UT-t lehet úgy játszani, hogy ész nélkül menni oda ahol úgyérzed szükséged van! Ezt meg a Battlefield-et szerintem nem.
Egyébként mind a 2 FPS játék, bizonyos játékmódban vannak járművek is. Olyan sok különbség nincs a 2 játék között, hogy ne lehessen 1 lapon említeni a 2-t. Összehasonlítani nincs értelme, én azt szerintem nem is tettem ^^ -
#1409 azé a bf-et az ut-vel egy lapon említeni sértés és hozzánemértés egyvelege -
#1408 Akkor is jobb, hogyha olyanokkal vagy 1 csapatban, akiket ismersz. Taktikázva több esély van a nyerésre, mintha mindenki csak megy ahol úgy érzi szükség van rá.
Rengetegszer volt példa Bf2-ben is, hogy üresen hagyják a pontokat, volt, hogy egyedül gyalog elfoglaltam pontot (neten), mikor több mint 20-an voltunk a szerveren... Én a BF2-t nagyrészt azért untam meg, mert senki se lépett squadba. UT játékok jók arra, hogy mennyen ész nélkül az ember, ezeket én viszont nem szeretem úgy játszani.
Egyébként nem squadra gondoltam, hanem így egész teamre. Az interneten érdemes klánba lépni, és úgy játszani. De én maradok annál, hogy inkább Hamachin szervezzünk Ventrivel egyszerű kis partikat. -
#1407 ez hülyeség bf-et is alig nyomják szkvadba elég annyi csapatjáték hogy figyeled a térképet hol mi történik és döntesz hogy hol van szükség rád -
#1406 Sajnos nem tudom, hogy hosszútávon mennyire élvezetes a játék. Még nem ismerjük teljesen a játékot, de már így is érzékeltünk pár bugot a játékban. Anélkül h nem játszottál volna a játékkal szerintem nem jó megvenni.
Arra egyébként sztem nem jó, hogy egyedül felmenny játszani, a csapat a fontos.
Én azthiszem ez nem egy olyan örök életű játék, játszunk vele egy "kis" ideig aztán lesz más. Az h megéri-e az attól függ mennyi pénzed van :D -
Gauge #1405 Ha valakit érdekel egy eredeti 2 napos FFoW, akkor küldjön üzenetet nekem, mert eladnám a példányomat. (Bp-iek előnyben:9 ) -
#1404 én vakon nem venném meg !!! az meg még nem elég próba hogy négyen öten bohóckodnak infranty mapokon ! pár napot ki kéne próbálni a nagy pályákon és legalább 20-as létszámmal mert ez így kaka -
#1403 sziasztok! szerintetek megéri a játék az árárt?? -
Gauge #1402 neked szólt :) -
Gauge #1401 Ne vedd meg, eladom neked az enyémet, amit tegnap vettem, nekem ez nem jön be. Privibe beszéljünk ha érdekel és bp-i vagy. -
#1400 -
#1399 Európában általába európai verziót lehet kapni :D -
#1398 Most miért nem leeht mgmondani a dobozta nincs ráirva hogy Europe vagy North america vagy akármi most miért enniyre hüle kérdés hogy melik fajta patch?? -
#1397 naaa... -
#1396 kösz akkor ezekszerint még mindíg nem vágod úgy hogy röhögök tovább ... -
#1393 -
#1392 Ha holnap mgveszem a gammát innen melik fajta patchet szedem le?? EU vagy NORTH AMERICA vagy melik?? -
ACE #1391 Hol van a játék? -
#1390 6kor már menni fog a gém gyertek. -
#1389 16-an. -
#1388 Én ma is 7 fele fogok csatlakozni a játékhoz (ha már játszotok addigra) -
#1387 Holnap hozzák de izgi