Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelenik, még aznap megveszem, nem tökölök én ilyenekkel. ez megéri. 😊
That\'s All Folk\'s
mert felléptem, szervert menüben nem látok, gondolom az lesz a baj. Remélem
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Az egyik online shop pedig már 32 USD-ért nyomja.... NNa az meg pláne nem szállít szegény balkáni hazánkba.....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Megmondom a frankot az xp egy rakás szar mindig minden baja van!
Inkább várok javítást talán akkor.
Vistának egy feketepont az üzenõbe,de az én véleményem szerint sok a piros...
Addig játszok mással és lesem a forumot!
De azért köszi
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Eddig nem hallottam/olvastam, hogy ez valakinek Vista-n jól ment volna volna egyébként.
Viszont idáig minden játék ment Vista alatt.
Feltehetõen valamilyen kompatibilitási probléma vagy valamelyik harver nem tetszik a gammának és azért nem akarozik elindulni!
Valalaki tud megoldást az kérem irja meg thx
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Szóval ööö.. izé... na az😊
Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd
Már ez a 3. unreal engines játék ami nem indul el, ugyanazzal a hibával! A Medal Of Honor Airborne meg A Gers Of War Csinálja ugyanezt! Még a menüt se tölti be de kb 0,5 fpsel megy az egész, a kurzor 5 másodpercenként reagál a hang akad, mi a fasz lehet?
dögölne meg aki a kódot írta...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nyamvadt Pista, próbáltam kompatibilitás állítani de az exe indulásakor a program hibát észlelt és leállt!
A peccset meg feltettem....
Érdekes UT meg ment rendesen.
http://silkiehun.atw.hu/
Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd
CSak kevés benna a fegyver!!
Nem tudtok valami jó szervert?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kb. 6-7 óra de szigorúan csak HARD fokozaton!!!
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
MORO67 meg többieknek:
X-Fire netes szerver keresõ. Egyelõre még nem támogatja a játékot, így egyelõre azt el is felejtheted ehhez a játékhoz.
Hamachin nem tom mit olyan nehéz megérteni. Ha bennvagy egy Hamachi network-ba (amit én írtam) az annyit jelent, hogy LAN kapcsolatba (helyi hálózatba vagy) virtuálisan neten keresztül. Szervert játékban akkor fogsz látni ha azok közül akivel kapcsolatban vagy, létrehoz valaki egy szervert (játékban crate server)! Nincs állandó szerver.
Neten nem tudom lehet-e játszani, szerver keresõbe engem be se enged rossz account név miatt (? nem is kért semmit csak egy megjelenítendõ nevet).
Multi nem fizetõs. Battlefield 2 -höz hasonlít inkább a játék, nem tudom eldönteni melyik a jobb. Én az összes Battlefieldet imádtam, mindegyik fennt van még most is. De most ez érdekesebb számomra, mert azokat már ismerem.
Viszont így, hogy úgy akarnak játszani, hogy jármûvek nélkül, meg még a legfelsõ fegyvert is kivették multkor... azok nélkül rossz.
Nekem a sebzésrendszer és a fegyverek ebben a játékban jobban tetszenek mint a Battlefieldekben, fõleg a Sniper, messzire jó és nagyon jól eltalálták szerintem.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ugye nem fizetõs a multiplayer (ha neten szeretne az ember játszani hivatalos servreken)?
Egyébvként van olyan jó mint a BF?
JELSZO.HUNGARY 1
Verzio:1.1