Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Sztem azért nem látsz mert hamachin is offline mindenki. Nem csinál senki szervert.

l3alF1aKe
feltettem a foltot, bár minden második fájlnál hibát írt, hogy megtalálta, de csak a név azonos, a tatalom nem, és ezért nem írja felül. aztán feltettem a hotfixet, meg annak a crack-ét, de most sem láttam szervert, aztán megnéztem hamacsit, hát persze, hiszen mindenki elment már aludni.
Megjelenik, még aznap megveszem, nem tökölök én ilyenekkel. ez megéri. 😊

That\'s All Folk\'s

SinClaiR
1.0.1 peccs fennvan annak aki hamachin próbálkozik?
mert felléptem, szervert menüben nem látok, gondolom az lesz a baj. Remélem

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Bogdogege
.... <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

SubZero911
Mindenhol azt olvasom, hogy maradt a március 28-a. Honnan az információd ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Balumann
Nekem szinte smemi baja nincs az XP-nek, fõleg hogy sp3beta-st raktam fel most. Vista-val jóval több problémám van.

Ha minden igaz hétfõtõl nálunk is lehet majd kapni.
SubZero911
Valaki mondjon már egy online shopot, ahonnan meg lehet rendelni (külföldrõl persze).... Az Amazon.com nem szállít MO-ra. Röhej.....

Az egyik online shop pedig már 32 USD-ért nyomja.... NNa az meg pláne nem szállít szegény balkáni hazánkba.....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

[OP]Freedom
Feltettem a frameworkot az sem segitett!
Megmondom a frankot az xp egy rakás szar mindig minden baja van!
Inkább várok javítást talán akkor.
Vistának egy feketepont az üzenõbe,de az én véleményem szerint sok a piros...

Addig játszok mással és lesem a forumot!

De azért köszi

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Balumann
Miért nem raksz fel egy XP -t is a gépedre? Nemhiszem, hogy a gépeden olyan sok idõt venne igénybe, helyed is van sztem 😄, Vista nem túlságosan tökéletes oprendszer egyelõre. Nekem is fenntvan a 64 bitse vista meg xp is.
Eddig nem hallottam/olvastam, hogy ez valakinek Vista-n jól ment volna volna egyébként.

[OP]Freedom
Köszi Balumann már próbáltam mindent még daemont is cseréltem de semmi...
Viszont idáig minden játék ment Vista alatt.
Feltehetõen valamilyen kompatibilitási probléma vagy valamelyik harver nem tetszik a gammának és azért nem akarozik elindulni!
Valalaki tud megoldást az kérem irja meg thx

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

H2
vagy egy Microsoft .NET Framework 3.5 is segíthet! ez csak tipp

hTW|&#174;

Balumann
Próbálj másik cracket. (gcw)

kifli
Valaki nem tud valami megoldást az exe hibára? Jó lenne...
[OP]Freedom
Tudomásom szerint boltba még nem lehet kapni!
Szóval ööö.. izé... na az😊

kifli
nekem xp-m van szal nem a vista a hibás...
Ja neked warez verziód van? Vagy egyerdeti?
Balumann
Nekem tök gyorsan betölti mindent :S

Nos megebédeltem elszívtam egy cigit és tényleg láss csodát elindult😊 Ez minden pálya elején ennyi idõt vesz igénybe? Ja és kösz a tippet.

Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd

XenHai
Nekem meg csak ez szarakszik.
ezt nemhiszem le BAZDDMEG

Már ez a 3. unreal engines játék ami nem indul el, ugyanazzal a hibával! A Medal Of Honor Airborne meg A Gers Of War Csinálja ugyanezt! Még a menüt se tölti be de kb 0,5 fpsel megy az egész, a kurzor 5 másodpercenként reagál a hang akad, mi a fasz lehet?

dögölne meg aki a kódot írta...

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

[OP]Freedom
Nekem is az a bajom mint Kiflinek!
Nyamvadt Pista, próbáltam kompatibilitás állítani de az exe indulásakor a program hibát észlelt és leállt!
A peccset meg feltettem....
Érdekes UT meg ment rendesen.

kifli
feltettem és még mindig kifagy 😞 elindítom bejön egy fekete képernyõ aztán kilép és ennyi
kifli
Nekem kilép azzal hogy az alkalmazás hibát észlelt 😞 de most teszem fel a patchet
Szívj el egy cigit vagy ebédelj meg és mire végzel betõlti a gamet :-).Nekem ugyanez volt és otthagytam a gépet jópár percre és láss csodát, elindult...Már azon voltam hogy törlöm a fenébe de adtam neki egy utolsó lehetõséget.

http://silkiehun.atw.hu/

Sajnos nekem nem akar elindulni a játék😞 Pontosabban az elsõ pályát tölti be és akkor kifagy. Patch crack minden rendben és mégis. Valaki valami megoldást? Köszi

Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd

Nem rossz ez a játék!!!
CSak kevés benna a fegyver!!
Nem tudtok valami jó szervert?
Balumann
Azt én is remélem 😊

Kösz a választ,az végülis nem olyan kevés - ahhoz mérten persze,h pl. kane&lynch,turning point jó ha voltak 3 - meg a töménységen is múlik,nekem pl. a Stranglehold se tûnt rövidnek egyáltalán,más meg mindenki szidta h milyen rövid. Egyébként ajánlom letöltésre a játék OST-jét,eszméletlen lett,nagyon meglepett,remélem a szerzõt sûrûn kéregetik majd még fel.
schrank
a készítõk a vista hatalmas "sikere" okán úgy döntöttek hogy úgy védik a terméküket hogy a vista alatt jácchatatlan a másolt file és lám az igen elterjedt operációs rendszeren tényleg vannak hibái

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

XenHai
ty a helpet a sok inteligens embernek!
schrank
a vista is eléggé tiszavirágéletûnek igérkezik úgy hogy valszeg az is kihal <#hehe>

kihal? csak nem egy dinoval van dolgunk? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

XenHai
Vista alatt allandoan ki hal a geme van ra megoldas?
schrank
aki igazi fps fan az nem single-zik azt régen meghagytuk a konzolosoknak de már õk is multiznak <#nezze>

Köszönjük és örülök hogy megkaptad a házigazda szerepét
Baggio73
Az attól függ mennyire vagy benne az FPSekben.
kb. 6-7 óra de szigorúan csak HARD fokozaton!!!

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Carlos HUN
Légyszives csináljon már valaki nekem pár képet mikor nyomjátok hamachin me faszom lehet kikéne probálni elötte XD

Komótosan tolva mennyi a single játékidõ?
schrank
milyen magyar szerverrõl beszélsz a bf2 nagyságrendekkel nagyobb hype-al és rajongótáborral sem tudott servert fenntartani akkor majd pont ez fog mi ? <#hehe>

bakvarnyu
schrenkkel jól ellesztek majd kettesben az egyetlen magyar szerveren <#nyes>

Balumann
Na sikeresen kiszinezgettem a banner alatti szöveget 😄

Carlos HUN
lesz valaki rajtam kivül aki megis a gamet?

me azzal majd szivesen játszok

Balumann
OMG végre én lettem a házigazda ^^ (csak most meg idõm nincs, most jöttem haza suliból, hétvégén se, de azért megpróbálok összedobni egyet).
MORO67 meg többieknek:
X-Fire netes szerver keresõ. Egyelõre még nem támogatja a játékot, így egyelõre azt el is felejtheted ehhez a játékhoz.
Hamachin nem tom mit olyan nehéz megérteni. Ha bennvagy egy Hamachi network-ba (amit én írtam) az annyit jelent, hogy LAN kapcsolatba (helyi hálózatba vagy) virtuálisan neten keresztül. Szervert játékban akkor fogsz látni ha azok közül akivel kapcsolatban vagy, létrehoz valaki egy szervert (játékban crate server)! Nincs állandó szerver.

Neten nem tudom lehet-e játszani, szerver keresõbe engem be se enged rossz account név miatt (? nem is kért semmit csak egy megjelenítendõ nevet).

Multi nem fizetõs. Battlefield 2 -höz hasonlít inkább a játék, nem tudom eldönteni melyik a jobb. Én az összes Battlefieldet imádtam, mindegyik fennt van még most is. De most ez érdekesebb számomra, mert azokat már ismerem.

Viszont így, hogy úgy akarnak játszani, hogy jármûvek nélkül, meg még a legfelsõ fegyvert is kivették multkor... azok nélkül rossz.

Nekem a sebzésrendszer és a fegyverek ebben a játékban jobban tetszenek mint a Battlefieldekben, fõleg a Sniper, messzire jó és nagyon jól eltalálták szerintem.

schrank
most kb akkora fasságot kérdeszté mint ha mekkérdeszted volna hogy "ha rájövünk hogy lehet bakelit lemezt hallgatni cédélejátszón akkor szóljunk...." <#hehe>

Bogdogege
<#wilting><#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Hali!

Ugye nem fizetõs a multiplayer (ha neten szeretne az ember játszani hivatalos servreken)?

Egyébvként van olyan jó mint a BF?
Ha rájöttök, hogy kell xfire-n ezt a gamet játszani, akkor lécci írjátok le!
SZERVER:HUNGARY 1
JELSZO.HUNGARY 1

Verzio:1.1

tudom visszaolvastam fel is tettem a Hamachi 1.0.1.5-öt mert azt irták az a legjobb de semmi utána irták hogy az 1.0.1.1.az ami bejött másoknak most az vann fenn azzal se lát semmit a LAN a játékban most akkor miröl beszélünk mindenki játszani szeretne de senki nemtudja hogy fog létrejönni azért is megy el a kadve az embereknek a sok befuccsolt probálkozásoktol tisztelem Balu eröfeszitéseit de valahogy elbeszélünk egymás mellett
bakvarnyu
olvass vissza le van írva vagy tízszer hogy kell
majd Balu berakja FAQ-ba ha õ lesz itt a fõnök
Lesz majd xfire szerver is amint hivatalosan megjelenik.Vagy már megjelent?? Ezt nem tudom.