2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1346 Én az utóbbi időben sokat használtam TS-t is. De még így is azt mondom, hogy Ventrilo sokkal jobb. Hangminőségben is, másrészt a TS-be én 1 óráig próbáltam beállítani az automatikus bekapcsolást, de TS-ben nálam használhatatlan (előző hangkártyámmal is az volt, mostanival is az), nem lehet rendesen beállítani.
Ráadásul a TS-el sokkal többeknek problémája van, zúg, recseg, érthetetlen amit mond, stb... Nem tudom aki a TS-t jobban kedveli az mégis mi alapján, dehát mind1. Ráadásul Ventrin egyszerűbb szobát létrehozni, váltani. -
#1345 Nekem ts jobban bejön de ahogy gondolod nem szolok bele. Nincs sok külömbség végülis...
Szal mindegy.
NA VALAKI SEGÍTSEN AZ EXE HIBÁMON PLS PLS PLS !!!! -
#1344 Szerver kész hamarosan , lehet majd jönni , a szerver menni fog , ventrilo IP: 5.9.183.198
Jöhettek később is! -
#1343 Gyertek , gyertek , hamarosan kezdjük !! -
#1342 Ma is 6 kor lesz game , ha vki nem fér be a hamachi szobába , akkor pls ITT jelezze!
És Ventrilot szedjétek le! -
IgH #1341 Azt vágja vki h miért késik nálunk ez is egy hónapot? Lesz hozzá vmilyen jellegű magyarosítás? Mert elég idegesítő,pedig lehet beruháznék a gémre,és már mindenhol kapható majdnem 1 hónapja,külföldről rendelni meg nem szokásom. -
#1340 Ventrinek sokkal jobb a minősége és kezelni is könnyebb ... tapasztalatbol mondom -
#1339 Döntöttem! Az egyik üres vinyóra feldobok egy xp-t és meglátjuk hogy megy-e majd :)
Bocs a sok postot tudom nem chat -
#1338 ja ez brenyonak ment :) -
#1337 akkor már inkább ts...
Nem mintha tudnák játszani :D De az jobb szerintem. -
#1336 Szerintem is fasza a játék , csak a csapatmunka hiányzik (ami nagyon megvolt graw2 be és még most is sírjuk vissza azokat az időket :] )
Úgyhogy sztem aki tud az legyen mindig hamachin , hogy jöjjünk össze egy csapattá és sztem a ventrit / TS t tegyük kötelezővé vagy ha valakinek nemlenne mikije , akkor legalább halljon , mert úgy lehet jókat röhögni és komolyan is lehet jáccani , nem úgy mint most , hogy mindenki saját feje után... (igaz még csak első alkalom volt mindenki próbálgatta , de duma nélkül 0 az egész , mivel chat se láccik)
Remélem egyetértetek vele
ITT találtok (az alján) egy ventrilo helpet , beállítások , letöltés stb , úgyhogy aki szeretne ezzel a játékkal multizni velünk az pls töltse le!
Amúgy én hiányolom az AA t a beállításokból -
#1335 nem hiszem hogy driver/dx probléma ahonnan leszedtem elég sokan küzdenek ilyen problémával...
Na de ha majd sok embernek lesz eredetiben akkor majd kiderülnek a dolgok... -
#1334 Szép is lenne, ha nem lehetne.
Ketté is törném őket, mint egy ropit. Kapnának a precíz, precíziós bombáimból egyet-kettőt. -
#1333 Az ára 9900-10000,-FT között! -
#1332 Xboxon biztos, Pc-n nem hiszem. -
Gauge #1331 UPDATE:
Ha minden igaz, akkor holnap kapható boltokban (mediamarkt, cdgalaxis, etc.). Arat nem tudtak mondani.
Tojas!
Ez egy jó kérdés!! Engem is érdekelne a válasz! -
#1330 Igen! -
#1329 Hello Mindenki!!
A hozzáértőktől szeretném kérdezni.
Az eredeti játékkal lehet majd "simán" multizni vagy csak a Windows Live-on való regisztrálással és Xbox Silver tagság után.
Köszi -
#1328 Jah...szeretem a rally-s gémeket. -
#1327 Csak az hogy rommá lövöm a környezetet, az önmagában még nem elég, de én örülnék a legjobban, ha ettől jobban sikerülne. -
#1326 Akkor Te nyilván valahol eltévedtél. ;) -
#1325 külsőnézetből használod a járműveket -
#1324 a bf3 már stílusában jobb lesz az ea a 2142 -vel letesztelte mennyire kapós a sci-fi fps (semennyire) és marad a jóbevált jelen idő nna és persze a bf-ej sava borsa -
#1323 http://youtube.com/watch?v=9i0mCeog7gU -
#1322 Ezt a lécet már most átugorták szerintem, főleg a 80%-ban elpusztítható terep miatt.
De azért meg kell hagyni, nem rossz játék lett ez sem. -
#1321 hát csak singleben és multi érdekel föleg -
#1320 Jobb attól.
Majd csinálok 1-2 videót még. -
#1319 Jah hogy te még nem is láttad a játékot? -
#1318 http://www.youtube.com/watch?v=V-yDXy_7Sc0 -
#1317 áh megveszem igyis nagyon jokis játék ez van bene minden azis föleg teccik hasonlit nagyon bfre :) -
#1316 végre köszönönöm :D:D lökhetsz még párat mielött megveném :) -
#1315 Ez érdekes, mert eddig amennyire például rüheltem a köcsög BF részeket, addig ez teljessen ledöbbentett.
Ez hihetetleül sirály multis játék lett.
Nagy jövőt jósolok ennek a játéknak.
Szerintem apró miszlikbe szaggatja a BF-et.
És nagyon kiváncsi vagyok, hogy mivel fog előállni ezekután a Battlefield 3, mert ezt a lécet nehéz lesz átugrani.
Kis videó a (szerintem) legjobb map-ról -
#1314 Ha alapon 8.3-as driver van és DX9 march 2008, akkor max win reinstall fog segítení. -
gergely86 #1313 8.3-as driver fent van és frissítettem a direct x-et is, de sajna semmi változás! -
#1312 Akkor driver / directx baja van! -
gergely86 #1311 Petch előtt is szar volt.
Patcheltem, a crackel amit beraktál és indításkor írja ki, úgy , hogy a 8.3-as drivert is felraktam. -
#1310 Nem módosítottál semmi mást?
Akkor írja ki , amikor indítod?
Patch nélkül jóvolt?
Tedd föl újra...
-
gergely86 #1309 Most próbálom, Köszi! -
gergely86 #1308 HAHAHA...
Igen ott! -
strebacom #1307 Esetleg a 8.3 drivert próbáltad???