2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • Balumann
    Én az utóbbi időben sokat használtam TS-t is. De még így is azt mondom, hogy Ventrilo sokkal jobb. Hangminőségben is, másrészt a TS-be én 1 óráig próbáltam beállítani az automatikus bekapcsolást, de TS-ben nálam használhatatlan (előző hangkártyámmal is az volt, mostanival is az), nem lehet rendesen beállítani.
    Ráadásul a TS-el sokkal többeknek problémája van, zúg, recseg, érthetetlen amit mond, stb... Nem tudom aki a TS-t jobban kedveli az mégis mi alapján, dehát mind1. Ráadásul Ventrin egyszerűbb szobát létrehozni, váltani.
  • kifli
    Nekem ts jobban bejön de ahogy gondolod nem szolok bele. Nincs sok külömbség végülis...
    Szal mindegy.

NA VALAKI SEGÍTSEN AZ EXE HIBÁMON PLS PLS PLS !!!!
  • NeBby
    Szerver kész hamarosan , lehet majd jönni , a szerver menni fog , ventrilo IP: 5.9.183.198
    Jöhettek később is!
  • NeBby
    Gyertek , gyertek , hamarosan kezdjük !!
  • NeBby
    Ma is 6 kor lesz game , ha vki nem fér be a hamachi szobába , akkor pls ITT jelezze!
    És Ventrilot szedjétek le!
  • IgH
    Azt vágja vki h miért késik nálunk ez is egy hónapot? Lesz hozzá vmilyen jellegű magyarosítás? Mert elég idegesítő,pedig lehet beruháznék a gémre,és már mindenhol kapható majdnem 1 hónapja,külföldről rendelni meg nem szokásom.
  • NeBby
    Ventrinek sokkal jobb a minősége és kezelni is könnyebb ... tapasztalatbol mondom
  • kifli
    Döntöttem! Az egyik üres vinyóra feldobok egy xp-t és meglátjuk hogy megy-e majd :)
    Bocs a sok postot tudom nem chat
  • kifli
    ja ez brenyonak ment :)
  • kifli
    akkor már inkább ts...
    Nem mintha tudnák játszani :D De az jobb szerintem.
  • NeBby
    Szerintem is fasza a játék , csak a csapatmunka hiányzik (ami nagyon megvolt graw2 be és még most is sírjuk vissza azokat az időket :] )
    Úgyhogy sztem aki tud az legyen mindig hamachin , hogy jöjjünk össze egy csapattá és sztem a ventrit / TS t tegyük kötelezővé vagy ha valakinek nemlenne mikije , akkor legalább halljon , mert úgy lehet jókat röhögni és komolyan is lehet jáccani , nem úgy mint most , hogy mindenki saját feje után... (igaz még csak első alkalom volt mindenki próbálgatta , de duma nélkül 0 az egész , mivel chat se láccik)
    Remélem egyetértetek vele

ITT találtok (az alján) egy ventrilo helpet , beállítások , letöltés stb , úgyhogy aki szeretne ezzel a játékkal multizni velünk az pls töltse le!

Amúgy én hiányolom az AA t a beállításokból
  • kifli
    nem hiszem hogy driver/dx probléma ahonnan leszedtem elég sokan küzdenek ilyen problémával...
    Na de ha majd sok embernek lesz eredetiben akkor majd kiderülnek a dolgok...
  • pIIrash
    Szép is lenne, ha nem lehetne.
    Ketté is törném őket, mint egy ropit. Kapnának a precíz, precíziós bombáimból egyet-kettőt.
  • tojas1
    Az ára 9900-10000,-FT között!
  • uHs Gerzson
    Xboxon biztos, Pc-n nem hiszem.
  • Gauge
    UPDATE:
    Ha minden igaz, akkor holnap kapható boltokban (mediamarkt, cdgalaxis, etc.). Arat nem tudtak mondani.

Tojas!
    Ez egy jó kérdés!! Engem is érdekelne a válasz!
  • bakvarnyu
    Igen!
  • tojas1
    Hello Mindenki!!

A hozzáértőktől szeretném kérdezni.

Az eredeti játékkal lehet majd "simán" multizni vagy csak a Windows Live-on való regisztrálással és Xbox Silver tagság után.

Köszi
  • DarkSector
    Jah...szeretem a rally-s gémeket.
  • DarkSector
    Csak az hogy rommá lövöm a környezetet, az önmagában még nem elég, de én örülnék a legjobban, ha ettől jobban sikerülne.
  • pIIrash
    Akkor Te nyilván valahol eltévedtél. ;)
  • schrank
    külsőnézetből használod a járműveket
  • schrank
    a bf3 már stílusában jobb lesz az ea a 2142 -vel letesztelte mennyire kapós a sci-fi fps (semennyire) és marad a jóbevált jelen idő nna és persze a bf-ej sava borsa
  • ZoltanZen
    http://youtube.com/watch?v=9i0mCeog7gU
  • ZoltanZen
    Ezt a lécet már most átugorták szerintem, főleg a 80%-ban elpusztítható terep miatt.
    De azért meg kell hagyni, nem rossz játék lett ez sem.
  • Carlos HUN
    hát csak singleben és multi érdekel föleg
  • DarkSector
    Jobb attól.
    Majd csinálok 1-2 videót még.
  • DarkSector
    Jah hogy te még nem is láttad a játékot?
  • Carlos HUN
    http://www.youtube.com/watch?v=V-yDXy_7Sc0
  • Carlos HUN
    áh megveszem igyis nagyon jokis játék ez van bene minden azis föleg teccik hasonlit nagyon bfre :)
  • Carlos HUN
    végre köszönönöm :D:D lökhetsz még párat mielött megveném :)
  • DarkSector
    Ez érdekes, mert eddig amennyire például rüheltem a köcsög BF részeket, addig ez teljessen ledöbbentett.
    Ez hihetetleül sirály multis játék lett.
    Nagy jövőt jósolok ennek a játéknak.
    Szerintem apró miszlikbe szaggatja a BF-et.
    És nagyon kiváncsi vagyok, hogy mivel fog előállni ezekután a Battlefield 3, mert ezt a lécet nehéz lesz átugrani.

Kis videó a (szerintem) legjobb map-ról
  • DarkSector
    Ha alapon 8.3-as driver van és DX9 march 2008, akkor max win reinstall fog segítení.
  • gergely86
    8.3-as driver fent van és frissítettem a direct x-et is, de sajna semmi változás!
  • NeBby
    Akkor driver / directx baja van!
  • gergely86
    Petch előtt is szar volt.
    Patcheltem, a crackel amit beraktál és indításkor írja ki, úgy , hogy a 8.3-as drivert is felraktam.
  • NeBby
    Nem módosítottál semmi mást?
    Akkor írja ki , amikor indítod?
    Patch nélkül jóvolt?
    Tedd föl újra...
  • gergely86
    Most próbálom, Köszi!
  • gergely86
    HAHAHA...
    Igen ott!
  • strebacom
    Esetleg a 8.3 drivert próbáltad???