Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Frontlines/Binaries ben írtad felül?

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Megpróbáltam, "hibát érzékelt ezért leáll".
ATI 2900 gt
NeBby
1.0.1 crack
Frontlines: Fuel of War v1.0.1 Hotfix No-DVD/Fixed EXE #2 - ezt töltsétek a flopyra kattintva!

Milyen VGA-d van???

Kb 6-7 óra talán!!!

És próbáltam a patchet is crackelni, de nem ment.
Igen én is patcheltem, de nem mûködik sehogyan sem.
DarkSector
Jah az adatok nem vesznek el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
détttó <#nyes>
Én má mindent kipróbáltam reinstal patc hotfix 3 fajta crack de semmi 😞
Hi.
Lenne egy problémám.Nem tudom elindítani a játékot a saját crack-jével, mert "hibát érzékelt ezért leáll" történt elindítás után. Ha valaki tud segítsen!
Elõre is köszönöm!
Mennyi idõdbe tellt kb?
Hát ilyen kibasz.... jó játékot már régen láttam...most végeztem a simgle-vel nagyon ott van pláne a moszvai rész ....húú bammeg...fasza..

kifli
miért veszne el? Nem kell formázni csak azért mer ujtratelepíted...

Én is mennék multizni csak nekem .exe hibával leáll mikor elindítom a játékot. Ugyhogy pls SG-s srácok pimp my FFOW!!
Carlos HUN
Áhh nem érdekel az egész win reinstall nehéz kes mert 500gb veszne el csak felidegesitem magamat
😊

NeBby
Ilyen nekem is volt régen , de nem jöttünk rá , hogy mi okozza , csak win reinstall segített <#shakehead>
(de ez nekem csak sok buherálás után jött elõ)
Próbáld újratenni vagy másik verziót tegyél föl!

Carlos HUN
a a faszomba valahol csak levin irva ez telepitéstõl végig sorban me ebbõl kurvára nem jövök rá mivel most ha enegdem emgosztást akor is ezt irja ki ...

és ne jöjön nekem itt senki azal hogy miért nem vágom ezt aszar programot me nem érdekel..

Carlos HUN
failed to automatically determine your web proxy configuration ezt irja ki valaki segitsen életemben elöször használom ezt a haamchit

DarkSector
Háát jah a tûzfalba ha a Shared le van tiltva akkor cseszheted.
Shared -> megosztás.

Hamachi telepítésekor szokta nálam megkérdezni a ZA tûzfal.
Van két emberalak mappával ikon és az egyik egy piros áthúzott kör van.
Na mos az alst kell választanom, mert különben hiába kapcsolom be a hamachit és lesz minden lámpa zöld, de a szevert nem fogom látni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos HUN
Hiába nyomom meg a bekapcs gombot aleirtak szerint szarik müködni tüzfal kikapcs minden

Carlos HUN
én ezt a rohadt hamachit sose fogom müköképesé tenné pedig szivesen kiprobálnám picsába 😞

DarkSector
Pedig jo

Newyorker
nem jó a pass

DarkSector
Figyuztok
ha tud valaki akkor privátba legyenszíves küldje el a játék .reg-jét elõre is köszönöm.

DarkSector
Háát
az a jó
ha zölden világit a lámpa mellettük
akkor él a kapcsolat
ennyi
ezután pacheld fel a játékot
1.0.0-ról 1.0.1-re és menj a játék menüjébe majd LAN és itt a BROWSE-ra

NeBby
Hamarosan indul a szerver 20mbitrõl , lehet jönni!!!
szoba: FOW.SG
pass: fuelofwar

NeBby
9 en vagyunk eddig + 2 ember nemír! Gyertek

k
NeBby
Mivel még nem csinált senki játékot , tehát nincs kihez kapcsolódni!
FOW.SG , jelszo: fuelofwar
Itt gyülekezünk és 5 kor , vagy ha leszünk sokan fog valaki csinálni szervert! (majd mindenkinek írjuk , hogy ki , de az nemis lényeg ,mert ha lan ra léptek a játékba ott lesz a szoba!)

válaszoltál is nekem O_o
Megcsináltam ugyanezt meg is jelent egy rakat ip gondolom a játékosok ip je de nem kapcsolódik sehova se.
DarkSector
Jah és a sivatagos pályát szeretem a legjobban!!!
<#vigyor3>

DarkSector
Rám számíthatsz!<#wink><#eljen>

DarkSector
Jó akkor töltsd le a Hamachit.
Telepítsed fel.
Majd ha feltelepítetted, akkor 2 ablak fog beugrani. a bal oldalit zárd be és a jobb oldali ablakon van 3 gomb allul.
A bal oldalon a sarokban van a bekapcs gomb.
Nyomd meg, és akkor fog kérni egy Nick nevet, amit a hamachi azonosítására használ.
Ha megvan, akkor bekapcsol a hamachi.
Ezután a jobb alsó sarokban a bal oldaligombot megnyomva válaszd ki a "Join an exit....." opciót, ahová be kell írni felsõ csíkba a szoba nevét, és alá a jelszót.
És már mehetsz is játszani.
Csak játék alatt bekapcsolva kell hagyni.

megcsináltez azokat de a konzolt nem nyitja meg az ö betûvel
a hamachira csatlakoztam
Balumann
Ez nem szükséges, kiadja a szerverkeresõ a LAN szervert. Nem kell koznol.

NeBby
Énse multiztam még <#vigyor>(itt szinte mindenki kezdõ , ugyanis most adták ki , szal nyugodtan jöhetsz!)
Itt egy kis info , hogy hogy kell multizni!

kifli
exe hibára még mindig semmi?
én mennék de nemsokmindent tudok a multijáról szval gondolom már ellett pofázva 100x választ kapok úghyogy marad a crysis
NeBby
Sztem ma mondjuk 5 kor csináljunk egy meccset , én tudok még hozni 1-2 embert...
Egy új szobába kéne menni annak aki ma jönne , mert az úgy nemjó , ha 3 ba vagyunk.

Szal,
Szoba: FOW.SG
Jelszó: fuelofwar

Szal Ma 5 kor gyertek gamelni!!

Balumann
Hello!
Valaki megmondaná hogy kell használni a hamachit?
Mert én nem értem ezt az egészet.
(részletesen ha lehet)
Köszi 😊
DarkSector
Haveroktól függ, de igyekezni fogok azt kibigyesztek 1 üzenetet ide a topic-ba, ha indítok majd szervert.

DarkSector
Remélem ráérsz majd azért.

Balumann
Vannak sokan akik szeretnének játszani Hamachin, úgyhogy ha leírod pontosan mikor fogsz indítani szervert menni fognak sokan.

Balumann
Csinálok helyet a szobákba holnap délután, hogy beférjen az aki majd játszani szeretne. Ha csinálsz szervert akkor lépj be majd mindegyikbe. Én nem tudom fogok-e tudni játszani, mert sem délelõtt, sem este nem leszek itthon, közbe meg készülnöm kell a jövõhétre (érettségi nemsokára). de lehet felmegyek majd.

DarkSector
#1259-et neked szántam...<#bee1>

DarkSector
Holnap lessz szerver.
Ha tudsz még hozni 1-2 embert akkor valszeg össze tudjuk majd hozni.
Én csak a 3.-ba fértem bele.
Én holnap biztos hogy fogok játszani, mert szerintem nagyon durva a játék multis része.
És valszeg haverjaimmal 3-an leszünk.
Még ha te is ráérsz, akkor már egy jó alap lesz.
Azt majd késõbb cxsak bejönnek még.
Na majd megdumáljuk pontossabban ha érdekel.
Csõ

kifli
rossz patchet akarsz feltenni van egy a steam-eseknek megy egy azoknak akik dvd-n vették meg
Balumann
de patchet rakj fel, az nélkül nem is fogod látni akkor se ha lesz