Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
A szobákkal mi legyen most? Töröljem azokat amik a bannerban vannak, és írjam ki azt amit létrehoztatok (Brenyo?). Mert szerintem többen vannak mint akik 1 szobába beleférnének, praktikusabb lenne több szoba, és a szerver készítõk lépnének be mindegyikbe.

Balumann
Köszi, gyorsan is jön 😊 (én nem kerestem mert féltem ha an akkor is lassú lenne a letöltés).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.mininova.org/tor/1205396

Kis ajándék azoknak,akiknek bejött a játék zenéje. Én sokszor lepörgetem,szvsz messzire lehagyja az utóbbi évek legtöbb játékhoz írt soundtrackjeit,remélem a játékba is nagy pluszt nyújt,legalábbis annak,aki szereti hogyha igényes zene megy a dolgok alatt.
Eredetiben van meg? Merthogy a cd galaxishoz még nincs kiírva..
na megvan 😊 már alig várom, hogy este kipróbáljam.... a videók nagyon tetszettek.
Balumann
Több oka van. Egyik, hogy én például nem tudok belemenni az online-ba, kiírja hogy rossz accountnév (nem tudom mire gondol mikor csak nevet kellett beírni). nem tudom, hogy lehet-e nem eredetivel játszani neten.
2. Mivel privát hálózat a Hamachi, így ezzel könnyebb összefogni az embereket, nem lépnek be idegenek. Ez már jól bevált más játékban is. Másrészt így be tudjuk vezetni a Ventrilo használatát, és így még 2 csapatra osztva tudunk taktikázni is multiban.
Sokaknak nincs annyi pénze és lehetõsége h megvegye eredetibe, és nincsi deje h klánokat alapítson, de ez nem egy olyan játék aminek van értelme úgy, hogy bemész és mész a saját fejed után, mint call of duty-kban, vagy unreal tournamentben.

Másrészt a Hamachi korábbi verziója probléma nélkül mûködnek, csak a tûzfal az ami gondot okozhat még, fõleg NOD32 -nek a 3-as verziójában a tûzfal, többi csak nagyon rossz beállítás esetén.

Remélem elég érthetõen elmagyaráztam. ^^

Megéri a szarakodást, mert sokkal értelmesebb így játszani. Aki meg nem szeretne az meg mehet multira ész nélkül lövöldözni, meg mint cod 4-ben állandóan anyázni a másikat. így a csalókat is elkerüljük.

schrank
ez most vagy egy nagyon buta kérdés volt vagy nagyon tucc valamit bár én az elõbbire tippelek <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

UPDATE:
AMEXTEC (www.amextec.hu) a disztribútor. A honlapjukon 9990HUF -ért hirdetik a játékot, ami ma érkezett, tehát BP.-en holnap szerintem már kapható lesz mediamarktokban.

Más. Miért szarakodtok hamachin, ha van hivatalon multiplayer server?
l3alF1aKe
Azt az infot kaptam, hogy a héten valszeg meglesz, megyek is megvenni, ne kelljen ilyen hamacsin szarakodni 😊 Elvileg kapok emilt, amint megjön, állítsd be te is galaxisneten.
lejebbolvastam, remélem is hogy még hét elején megjön, a 10k Ft, meg nagyjából ok, nekem is ezt mondták.

That\'s All Folk\'s

kifli
Ja má feldoptam xp-t csak még nem volt kedvem driverekell baszakodni majd holnap...
És akkor kiderül hogy winreinstall megoldja-e!!
Balumann
Én az utóbbi idõben sokat használtam TS-t is. De még így is azt mondom, hogy Ventrilo sokkal jobb. Hangminõségben is, másrészt a TS-be én 1 óráig próbáltam beállítani az automatikus bekapcsolást, de TS-ben nálam használhatatlan (elõzõ hangkártyámmal is az volt, mostanival is az), nem lehet rendesen beállítani.
Ráadásul a TS-el sokkal többeknek problémája van, zúg, recseg, érthetetlen amit mond, stb... Nem tudom aki a TS-t jobban kedveli az mégis mi alapján, dehát mind1. Ráadásul Ventrin egyszerûbb szobát létrehozni, váltani.

kifli
Nekem ts jobban bejön de ahogy gondolod nem szolok bele. Nincs sok külömbség végülis...
Szal mindegy.

NA VALAKI SEGÍTSEN AZ EXE HIBÁMON PLS PLS PLS !!!!
NeBby
Szerver kész hamarosan , lehet majd jönni , a szerver menni fog , ventrilo IP: 5.9.183.198
Jöhettek késõbb is!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Gyertek , gyertek , hamarosan kezdjük !!<#vigyor3>

NeBby
Ma is 6 kor lesz game , ha vki nem fér be a hamachi szobába , akkor pls ITT jelezze!
És Ventrilot szedjétek le!

Azt vágja vki h miért késik nálunk ez is egy hónapot? Lesz hozzá vmilyen jellegû magyarosítás? Mert elég idegesítõ,pedig lehet beruháznék a gémre,és már mindenhol kapható majdnem 1 hónapja,külföldrõl rendelni meg nem szokásom.
NeBby
Ventrinek sokkal jobb a minõsége és kezelni is könnyebb ... tapasztalatbol mondom <#wink>

kifli
Döntöttem! Az egyik üres vinyóra feldobok egy xp-t és meglátjuk hogy megy-e majd 😊
Bocs a sok postot tudom nem chat
kifli
ja ez brenyonak ment 😊
kifli
akkor már inkább ts...
Nem mintha tudnák játszani 😄 De az jobb szerintem.
NeBby
Szerintem is fasza a játék , csak a csapatmunka hiányzik (ami nagyon megvolt graw2 be és még most is sírjuk vissza azokat az idõket :] )
Úgyhogy sztem aki tud az legyen mindig hamachin , hogy jöjjünk össze egy csapattá és sztem a ventrit / TS t tegyük kötelezõvé vagy ha valakinek nemlenne mikije , akkor legalább halljon , mert úgy lehet jókat röhögni és komolyan is lehet jáccani , nem úgy mint most , hogy mindenki saját feje után... (igaz még csak elsõ alkalom volt mindenki próbálgatta , de duma nélkül 0 az egész , mivel chat se láccik)
Remélem egyetértetek vele <#wink>

ITT találtok (az alján) egy ventrilo helpet , beállítások , letöltés stb , úgyhogy aki szeretne ezzel a játékkal multizni velünk az pls töltse le!

Amúgy én hiányolom az AA t a beállításokból <#shakehead>

kifli
nem hiszem hogy driver/dx probléma ahonnan leszedtem elég sokan küzdenek ilyen problémával...
Na de ha majd sok embernek lesz eredetiben akkor majd kiderülnek a dolgok...
pIIrash
Szép is lenne, ha nem lehetne.
Ketté is törném õket, mint egy ropit. Kapnának a precíz, precíziós bombáimból egyet-kettõt.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

tojas1
Az ára 9900-10000,-FT között!

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

uHs Gerzson
Xboxon biztos, Pc-n nem hiszem.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

UPDATE:
Ha minden igaz, akkor holnap kapható boltokban (mediamarkt, cdgalaxis, etc.). Arat nem tudtak mondani.

Tojas!
Ez egy jó kérdés!! Engem is érdekelne a válasz!
bakvarnyu
Igen!

tojas1
Hello Mindenki!!

A hozzáértõktõl szeretném kérdezni.

Az eredeti játékkal lehet majd "simán" multizni vagy csak a Windows Live-on való regisztrálással és Xbox Silver tagság után.

Köszi

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

DarkSector
Jah...szeretem a rally-s gémeket. <#alien2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Csak az hogy rommá lövöm a környezetet, az önmagában még nem elég, de én örülnék a legjobban, ha ettõl jobban sikerülne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pIIrash
Akkor Te nyilván valahol eltévedtél. 😉

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

schrank
külsõnézetbõl használod a jármûveket <#lama><#banplz><#hehe>

schrank
a bf3 már stílusában jobb lesz az ea a 2142 -vel letesztelte mennyire kapós a sci-fi fps (semennyire) és marad a jóbevált jelen idõ nna és persze a bf-ej sava borsa <#worship><#puszis>

ZoltanZen
http://youtube.com/watch?v=9i0mCeog7gU

A noob-ok támogatója az MSX.

ZoltanZen
Ezt a lécet már most átugorták szerintem, fõleg a 80%-ban elpusztítható terep miatt.
De azért meg kell hagyni, nem rossz játék lett ez sem.

A noob-ok támogatója az MSX.

Carlos HUN
hát csak singleben és multi érdekel föleg

DarkSector
Jobb attól.
Majd csinálok 1-2 videót még.

DarkSector
Jah hogy te még nem is láttad a játékot?

Carlos HUN
http://www.youtube.com/watch?v=V-yDXy_7Sc0

Carlos HUN
áh megveszem igyis nagyon jokis játék ez van bene minden azis föleg teccik hasonlit nagyon bfre 😊

Carlos HUN
végre köszönönöm 😄😄 lökhetsz még párat mielött megveném 😊

DarkSector
Ez érdekes, mert eddig amennyire például rüheltem a köcsög BF részeket, addig ez teljessen ledöbbentett.
Ez hihetetleül sirály multis játék lett.
Nagy jövõt jósolok ennek a játéknak.
Szerintem apró miszlikbe szaggatja a BF-et.
És nagyon kiváncsi vagyok, hogy mivel fog elõállni ezekután a Battlefield 3, mert ezt a lécet nehéz lesz átugrani.

<#vigyor3><#eljen>
Kis videó a (szerintem) legjobb map-ról

DarkSector
Ha alapon 8.3-as driver van és DX9 march 2008, akkor max win reinstall fog segítení.

8.3-as driver fent van és frissítettem a direct x-et is, de sajna semmi változás!
NeBby
Akkor driver / directx baja van!

Petch elõtt is szar volt.
Patcheltem, a crackel amit beraktál és indításkor írja ki, úgy , hogy a 8.3-as drivert is felraktam.
NeBby
Nem módosítottál semmi mást?
Akkor írja ki , amikor indítod?
Patch nélkül jóvolt?
Tedd föl újra...

Most próbálom, Köszi!
HAHAHA...
Igen ott!
Esetleg a 8.3 drivert próbáltad???