2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • Carlos HUN
    5 ért viszem :D
  • schrank
    de maradok a vén kurvánál (BF2)
  • Bogdogege
    Büszke vagyok rád !
  • schrank
    nnna sikerült elvesztenem az online szüzességemet
  • strebacom
    Köcce mindenkinek müxik..fasza....és tényleg nem 1.07..csak az infó fejléce rosszul van irva...mégegyszer köszi...
  • kegyetlen
    FFOW-1.0.1-HF.exe FFOW-EFIS_PATCH_TO_V1.0.1.exe crack1.01 ezek kellenek!
  • Balumann
    ez mi ez az 1.07 ? Nekem az 1.0.1 -es patch van fenn meg a hotfix #2 crack és tökéletesen megy minden...
  • Balumann
    Ha www -vel kezded a linket az URL beszúrásában akkor nem lesz jó a link. Ezzel kell kezdeni: http://
    http://gamershell.com/download_23507.shtml
  • strebacom
    értem tehát akkor, csak ez a kettö patch kell az 1.07. meg amit te linkeltél..és jó lesz??
  • kegyetlen
    Ezt is rakd fel:www.gamershell.com/download_23507.shtml
  • strebacom
    Nem csak ezt Frontlines: Fuel of War Update 1.07 (c) THQ
    meg a cracket hozzá.....na most a másik is kell, vagy csak az kell, na most akkor melyik, és mi kell??????
  • kegyetlen
    Ez t felraktad:http://www.gamershell.com/download_23507.shtml
  • strebacom
    Ezen már túl vagyok, de akkor is csinálja...de azért köszi....
  • strebacom
    Értem, nekem csak az elsö patch van fenn, meg a Vitalitys crack...de melyik a másik patch, mi a neve, vagy száma?? Segits légyszi!!!
  • kegyetlen
    Hi!

Az Nvidia 169.25 vista 64bites vga drivert nem szereti, lecseréltem a 169.44 bétára és megy normálisan megy, vagy cseréld le a 163.75-re ha vistád van.

• Chriss745
    Patcheltel játszom (két patch van fent, az aszfaltos trackerrről szedtem). Nekem is ez volt a bajom vele, de a patch és egy reboot megoldotta.
  • strebacom
    Ja és melyik verzióval játszol az alappal, vagy a patcheltel ???
  • Bogdogege
    Rühellem is magamat miatta
  • strebacom
    Nekem nem valamiért, megáll, mintha "pause"-t nyomnál...utánna megint megy..megáll...stb...
    Ez vajon miért lehet, más game tökéletes...
  • Chriss745
    Én 64 bit-es Vista-n játszok, tökéletesen fut.
  • Chriss745
    Legális kulccsal nem nehéz online játszani...
  • strebacom
    Valaki próbálta már 64biten hogy fut-e????
  • Bogdogege
    Elindítod a játékot

Browse Games aztán
  • Balumann
    Az, hogy olyanokkal játszak akikkel lehet kommunikálni (Ventrin is), főleg a csapattársakkal. Én nem fogok így felmenni és UT módjára menni össze-vissza egyedül.
    Én a Hamachit pártolom még mindig, csak jobban meg kellene szervezni a dolgokat, csapatokat. Sokkal jobb úgy játszani.
  • Chriss745
    Nekem a metrikánál az automatikus ki volt szedve, és 9000 volt beírva. Nekem úgy megy, hogy Hamachi-nál az alapértelemezett átjáró az üres, és a metrika is automatikus. De ne felejtsd, lehet nem azért nem megy, mert nincs is szerver a szobában. Gyakran előfordul.

Javaslom console és open 24.239.236.24. Most jöttem ki, volt vagy 4-5 magyar. Ahooz nem kell az a szar.
  • schrank
  • Chriss745
    Srácok, el kell felejteni a Hamachi-t úgy ahogy van. Console kell, meg open 24.239.236.24. NON-STOP dedikált szerver, tök jó pinggel, 32 fős pályákon. Mi kell még? Pl most is vagy 8-an voltunk a pályán! Este találkozunk!
  • ACE
    Honnan látod hogy 9000-es metrikát állított be? Nálam most is alapértelmezettre van állítva (most installáltam hamachi-t legújabbat) és automatikus a metrika is. Akkor most végülis mit kell átállítani?
  • schrank
    nehogy leírd hogy hogyan fogtál ki egyáltalán is akármilyen szervert is
  • schrank
    istencsászár vagyol a te verziód a jó a konzolos mókához amit mútkor valamelyik f... szarul írt ide be és még neki állt feljebb
  • ACE
    Nekem nem ment az 1.0.1.5 sem, ha be volt kapcsolva a "Block vulnerable Microsoft Windows services" miután kikapcsoltam jó lett, viszont a hálózati kapcsolat tulajdonságainál kivettem a pipát a Client for Microsoft, meg a File sharing elöl, ne turkáljon senki a gépemben.
  • ACE
    Tehát megy a legújabb Hamachi is, csak át kell állítani üresre a default gateway-t, a metrikát meg automatikusra?
  • Chriss745
    Ha van több alapértelmezett átjáród, akkor a metrika határozza meg, hogy milyen arányban használja az átjárókat. Mivel nekem alapból 9000-es metrikát állított be a Hamachi interface-en, és a LAN 1-es metrikával ment, a broadcast csomagok is a LAN-on mentek ki.

Mondjuk nekem a 1.0.1.5-ös sem ment, szal nem értem, hogy mi alapján állítja be a metrikákat. Egy biztos, hogy hülyén csinálja, így most megy szépen metrika és default gw nélkül.
  • Balumann
    Nálam az ilyen átjáró meg ezek minden automatikusra van állítódva, 1.0.1.5 -ös verzióval. Tehát az 1.0.2.0 verziókba manuálisan beír valamit, és azért nem működik alapból? Ez azért furcsa, mert nekem például az 1.0.2.1 -es verzió egy darabig működött (láttam más szerverét még más játékban), és idő után romlott el.

A metrika az micsoda?
  • Chriss745
    A játékot módosítsd az #1456-os hozzászólásom alapján. Ha az meg van a játékban az ö gombbal előjön a console. Oda: open IP (pl.: open xxx.xxx.xxx.xxx)

Sajnos a szoba általában üres, de az előző hosszászólásom linkjéba találsz jó hamachi-s szobákat elég jó pinggel Magyarországról.
  • Chriss745
    Szeretném megosztani veletek tapasztalatom. Nem működött hamachival a játék, nem látta a szervereket, Vista 64-et használok. Be tudtam lépni a játékba ha direkt open-el meghívtam az ip-t, de a szerver böngészőbe nem láttam. Jó sok szívás után rájöttem a hibára. Na ehhez egy kis TCP/IP ismeret is szükséges. :)

Sajnos a játék alapból nem a hamachi, hanem a LAN interface-en kereste broadcast-al a szervert. A hamachi direktben magának egy 9000-es metrikát állít be, valamint egy 5.0.0.1-es alapértelmezett átjárót.

Miután átállítottam az alapértelemezett átjárot automatikusra a Hamachi interface-en a windows-ba, és automatikusra raktam a metrikát jó lett, mert a csomagok kitalálnak a LAN alapértelmezett átjáróján (tehát megy a hamachi), és megtalálják a csomagok a szervert a hamachi VPN-ben. Jah, és igen, a legújabb hamachival is megy. Gondolom ezt állíthatták át az 1.0.2.0 verziótól kezdve.

Remélem tudtam sokaknak segíteni.

+ itt találtok egy csomó FFOW-s Hamachi szobát: http://www.planethamachi.com/net_public.php?limit=50&filter_name=%26%2365533%3B&filter_c=&filter_type=game&filter_desc=frontlines&x=0&y=0
  • kifli
    Nekem tetszik a játék csak 1 dolog nem tetszik...
    Mikor elindítom exe hibával leáll pls helpnekem!!!
  • Jericho19
    Én még nem igazán találkoztam benne olyan dologgal ami nem tetszett volna(pl.nem szaggatott),dehát mindenkinek más tetszik.Nem lehetünk egyformák.
  • SubZero911
    Egy év múlva megkérdezem megvan-e még a game.... HA azt mondod, hogy naponta 2 órát nyomod, azt mondom tényleg neked megérte...
  • SubZero911
    Ilyen elbaszott egy szerverkeresőt, menüt, multikódot már rég láttam. Szaggat a játék, 10x leszednek, mire kőrbenézek. A BETA után azt gondoltam fejlesztenek valami, de ez a nagy rakás SZAR !