2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1508 5 ért viszem :D -
#1507 de maradok a vén kurvánál (BF2) -
#1506 Büszke vagyok rád ! -
#1505 nnna sikerült elvesztenem az online szüzességemet
-
strebacom #1504 Köcce mindenkinek müxik..fasza....és tényleg nem 1.07..csak az infó fejléce rosszul van irva...mégegyszer köszi... -
kegyetlen #1503 FFOW-1.0.1-HF.exe FFOW-EFIS_PATCH_TO_V1.0.1.exe crack1.01 ezek kellenek! -
#1502 ez mi ez az 1.07 ? Nekem az 1.0.1 -es patch van fenn meg a hotfix #2 crack és tökéletesen megy minden... -
#1501 Ha www -vel kezded a linket az URL beszúrásában akkor nem lesz jó a link. Ezzel kell kezdeni: http://
http://gamershell.com/download_23507.shtml -
strebacom #1500 értem tehát akkor, csak ez a kettö patch kell az 1.07. meg amit te linkeltél..és jó lesz?? -
kegyetlen #1499 Ezt is rakd fel:www.gamershell.com/download_23507.shtml -
strebacom #1498 Nem csak ezt Frontlines: Fuel of War Update 1.07 (c) THQ
meg a cracket hozzá.....na most a másik is kell, vagy csak az kell, na most akkor melyik, és mi kell?????? -
kegyetlen #1497 Ez t felraktad:http://www.gamershell.com/download_23507.shtml -
strebacom #1496 Ezen már túl vagyok, de akkor is csinálja...de azért köszi.... -
strebacom #1495 Értem, nekem csak az elsö patch van fenn, meg a Vitalitys crack...de melyik a másik patch, mi a neve, vagy száma?? Segits légyszi!!! -
kegyetlen #1494 Hi!
Az Nvidia 169.25 vista 64bites vga drivert nem szereti, lecseréltem a 169.44 bétára és megy normálisan megy, vagy cseréld le a 163.75-re ha vistád van.
-
Chriss745 #1493 Patcheltel játszom (két patch van fent, az aszfaltos trackerrről szedtem). Nekem is ez volt a bajom vele, de a patch és egy reboot megoldotta. -
strebacom #1492 Ja és melyik verzióval játszol az alappal, vagy a patcheltel ??? -
#1491 Rühellem is magamat miatta -
strebacom #1490 Nekem nem valamiért, megáll, mintha "pause"-t nyomnál...utánna megint megy..megáll...stb...
Ez vajon miért lehet, más game tökéletes... -
Chriss745 #1489 Én 64 bit-es Vista-n játszok, tökéletesen fut. -
Chriss745 #1488 Legális kulccsal nem nehéz online játszani... -
strebacom #1487 Valaki próbálta már 64biten hogy fut-e???? -
#1486 Elindítod a játékot
Browse Games aztán
-
#1485 Az, hogy olyanokkal játszak akikkel lehet kommunikálni (Ventrin is), főleg a csapattársakkal. Én nem fogok így felmenni és UT módjára menni össze-vissza egyedül.
Én a Hamachit pártolom még mindig, csak jobban meg kellene szervezni a dolgokat, csapatokat. Sokkal jobb úgy játszani. -
Chriss745 #1484 Nekem a metrikánál az automatikus ki volt szedve, és 9000 volt beírva. Nekem úgy megy, hogy Hamachi-nál az alapértelemezett átjáró az üres, és a metrika is automatikus. De ne felejtsd, lehet nem azért nem megy, mert nincs is szerver a szobában. Gyakran előfordul.
Javaslom console és open 24.239.236.24. Most jöttem ki, volt vagy 4-5 magyar. Ahooz nem kell az a szar. -
#1483 -
Chriss745 #1482 Srácok, el kell felejteni a Hamachi-t úgy ahogy van. Console kell, meg open 24.239.236.24. NON-STOP dedikált szerver, tök jó pinggel, 32 fős pályákon. Mi kell még? Pl most is vagy 8-an voltunk a pályán! Este találkozunk! -
ACE #1481 Honnan látod hogy 9000-es metrikát állított be? Nálam most is alapértelmezettre van állítva (most installáltam hamachi-t legújabbat) és automatikus a metrika is. Akkor most végülis mit kell átállítani? -
#1480 nehogy leírd hogy hogyan fogtál ki egyáltalán is akármilyen szervert is -
#1479 istencsászár vagyol a te verziód a jó a konzolos mókához amit mútkor valamelyik f... szarul írt ide be és még neki állt feljebb -
ACE #1478 Nekem nem ment az 1.0.1.5 sem, ha be volt kapcsolva a "Block vulnerable Microsoft Windows services" miután kikapcsoltam jó lett, viszont a hálózati kapcsolat tulajdonságainál kivettem a pipát a Client for Microsoft, meg a File sharing elöl, ne turkáljon senki a gépemben. -
ACE #1477 Tehát megy a legújabb Hamachi is, csak át kell állítani üresre a default gateway-t, a metrikát meg automatikusra? -
Chriss745 #1476 Ha van több alapértelmezett átjáród, akkor a metrika határozza meg, hogy milyen arányban használja az átjárókat. Mivel nekem alapból 9000-es metrikát állított be a Hamachi interface-en, és a LAN 1-es metrikával ment, a broadcast csomagok is a LAN-on mentek ki.
Mondjuk nekem a 1.0.1.5-ös sem ment, szal nem értem, hogy mi alapján állítja be a metrikákat. Egy biztos, hogy hülyén csinálja, így most megy szépen metrika és default gw nélkül. -
#1475 Nálam az ilyen átjáró meg ezek minden automatikusra van állítódva, 1.0.1.5 -ös verzióval. Tehát az 1.0.2.0 verziókba manuálisan beír valamit, és azért nem működik alapból? Ez azért furcsa, mert nekem például az 1.0.2.1 -es verzió egy darabig működött (láttam más szerverét még más játékban), és idő után romlott el.
A metrika az micsoda? -
Chriss745 #1474 A játékot módosítsd az #1456-os hozzászólásom alapján. Ha az meg van a játékban az ö gombbal előjön a console. Oda: open IP (pl.: open xxx.xxx.xxx.xxx)
Sajnos a szoba általában üres, de az előző hosszászólásom linkjéba találsz jó hamachi-s szobákat elég jó pinggel Magyarországról. -
Chriss745 #1473 Szeretném megosztani veletek tapasztalatom. Nem működött hamachival a játék, nem látta a szervereket, Vista 64-et használok. Be tudtam lépni a játékba ha direkt open-el meghívtam az ip-t, de a szerver böngészőbe nem láttam. Jó sok szívás után rájöttem a hibára. Na ehhez egy kis TCP/IP ismeret is szükséges. :)
Sajnos a játék alapból nem a hamachi, hanem a LAN interface-en kereste broadcast-al a szervert. A hamachi direktben magának egy 9000-es metrikát állít be, valamint egy 5.0.0.1-es alapértelmezett átjárót.
Miután átállítottam az alapértelemezett átjárot automatikusra a Hamachi interface-en a windows-ba, és automatikusra raktam a metrikát jó lett, mert a csomagok kitalálnak a LAN alapértelmezett átjáróján (tehát megy a hamachi), és megtalálják a csomagok a szervert a hamachi VPN-ben. Jah, és igen, a legújabb hamachival is megy. Gondolom ezt állíthatták át az 1.0.2.0 verziótól kezdve.
Remélem tudtam sokaknak segíteni.
+ itt találtok egy csomó FFOW-s Hamachi szobát: http://www.planethamachi.com/net_public.php?limit=50&filter_name=%26%2365533%3B&filter_c=&filter_type=game&filter_desc=frontlines&x=0&y=0 -
#1472 Nekem tetszik a játék csak 1 dolog nem tetszik...
Mikor elindítom exe hibával leáll pls helpnekem!!! -
#1471 Én még nem igazán találkoztam benne olyan dologgal ami nem tetszett volna(pl.nem szaggatott),dehát mindenkinek más tetszik.Nem lehetünk egyformák.
-
#1470 Egy év múlva megkérdezem megvan-e még a game.... HA azt mondod, hogy naponta 2 órát nyomod, azt mondom tényleg neked megérte... -
#1469 Ilyen elbaszott egy szerverkeresőt, menüt, multikódot már rég láttam. Szaggat a játék, 10x leszednek, mire kőrbenézek. A BETA után azt gondoltam fejlesztenek valami, de ez a nagy rakás SZAR !