Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kis ajándék azoknak,akiknek bejött a játék zenéje. Én sokszor lepörgetem,szvsz messzire lehagyja az utóbbi évek legtöbb játékhoz írt soundtrackjeit,remélem a játékba is nagy pluszt nyújt,legalábbis annak,aki szereti hogyha igényes zene megy a dolgok alatt.
2. Mivel privát hálózat a Hamachi, így ezzel könnyebb összefogni az embereket, nem lépnek be idegenek. Ez már jól bevált más játékban is. Másrészt így be tudjuk vezetni a Ventrilo használatát, és így még 2 csapatra osztva tudunk taktikázni is multiban.
Sokaknak nincs annyi pénze és lehetõsége h megvegye eredetibe, és nincsi deje h klánokat alapítson, de ez nem egy olyan játék aminek van értelme úgy, hogy bemész és mész a saját fejed után, mint call of duty-kban, vagy unreal tournamentben.
Másrészt a Hamachi korábbi verziója probléma nélkül mûködnek, csak a tûzfal az ami gondot okozhat még, fõleg NOD32 -nek a 3-as verziójában a tûzfal, többi csak nagyon rossz beállítás esetén.
Remélem elég érthetõen elmagyaráztam. ^^
Megéri a szarakodást, mert sokkal értelmesebb így játszani. Aki meg nem szeretne az meg mehet multira ész nélkül lövöldözni, meg mint cod 4-ben állandóan anyázni a másikat. így a csalókat is elkerüljük.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
AMEXTEC (www.amextec.hu) a disztribútor. A honlapjukon 9990HUF -ért hirdetik a játékot, ami ma érkezett, tehát BP.-en holnap szerintem már kapható lesz mediamarktokban.
Más. Miért szarakodtok hamachin, ha van hivatalon multiplayer server?
lejebbolvastam, remélem is hogy még hét elején megjön, a 10k Ft, meg nagyjából ok, nekem is ezt mondták.
That\'s All Folk\'s
És akkor kiderül hogy winreinstall megoldja-e!!
Ráadásul a TS-el sokkal többeknek problémája van, zúg, recseg, érthetetlen amit mond, stb... Nem tudom aki a TS-t jobban kedveli az mégis mi alapján, dehát mind1. Ráadásul Ventrin egyszerûbb szobát létrehozni, váltani.
Szal mindegy.
NA VALAKI SEGÍTSEN AZ EXE HIBÁMON PLS PLS PLS !!!!
Jöhettek késõbb is!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
És Ventrilot szedjétek le!
Bocs a sok postot tudom nem chat
Úgyhogy sztem aki tud az legyen mindig hamachin , hogy jöjjünk össze egy csapattá és sztem a ventrit / TS t tegyük kötelezõvé vagy ha valakinek nemlenne mikije , akkor legalább halljon , mert úgy lehet jókat röhögni és komolyan is lehet jáccani , nem úgy mint most , hogy mindenki saját feje után... (igaz még csak elsõ alkalom volt mindenki próbálgatta , de duma nélkül 0 az egész , mivel chat se láccik)
Remélem egyetértetek vele <#wink>#wink>
ITT találtok (az alján) egy ventrilo helpet , beállítások , letöltés stb , úgyhogy aki szeretne ezzel a játékkal multizni velünk az pls töltse le!
Amúgy én hiányolom az AA t a beállításokból <#shakehead>#shakehead>
Na de ha majd sok embernek lesz eredetiben akkor majd kiderülnek a dolgok...
Ketté is törném õket, mint egy ropit. Kapnának a precíz, precíziós bombáimból egyet-kettõt.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha minden igaz, akkor holnap kapható boltokban (mediamarkt, cdgalaxis, etc.). Arat nem tudtak mondani.
Tojas!
Ez egy jó kérdés!! Engem is érdekelne a válasz!
A hozzáértõktõl szeretném kérdezni.
Az eredeti játékkal lehet majd "simán" multizni vagy csak a Windows Live-on való regisztrálással és Xbox Silver tagság után.
Köszi
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
De azért meg kell hagyni, nem rossz játék lett ez sem.
A noob-ok támogatója az MSX.
Majd csinálok 1-2 videót még.
Ez hihetetleül sirály multis játék lett.
Nagy jövõt jósolok ennek a játéknak.
Szerintem apró miszlikbe szaggatja a BF-et.
És nagyon kiváncsi vagyok, hogy mivel fog elõállni ezekután a Battlefield 3, mert ezt a lécet nehéz lesz átugrani.
<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Kis videó a (szerintem) legjobb map-ról
Patcheltem, a crackel amit beraktál és indításkor írja ki, úgy , hogy a 8.3-as drivert is felraktam.
Akkor írja ki , amikor indítod?
Patch nélkül jóvolt?
Tedd föl újra...
Igen ott!