Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Akkor is jobb, hogyha olyanokkal vagy 1 csapatban, akiket ismersz. Taktikázva több esély van a nyerésre, mintha mindenki csak megy ahol úgy érzi szükség van rá.
Rengetegszer volt példa Bf2-ben is, hogy üresen hagyják a pontokat, volt, hogy egyedül gyalog elfoglaltam pontot (neten), mikor több mint 20-an voltunk a szerveren... Én a BF2-t nagyrészt azért untam meg, mert senki se lépett squadba. UT játékok jók arra, hogy mennyen ész nélkül az ember, ezeket én viszont nem szeretem úgy játszani.

Egyébként nem squadra gondoltam, hanem így egész teamre. Az interneten érdemes klánba lépni, és úgy játszani. De én maradok annál, hogy inkább Hamachin szervezzünk Ventrivel egyszerû kis partikat.

schrank
ez hülyeség bf-et is alig nyomják szkvadba elég annyi csapatjáték hogy figyeled a térképet hol mi történik és döntesz hogy hol van szükség rád

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Balumann
Sajnos nem tudom, hogy hosszútávon mennyire élvezetes a játék. Még nem ismerjük teljesen a játékot, de már így is érzékeltünk pár bugot a játékban. Anélkül h nem játszottál volna a játékkal szerintem nem jó megvenni.
Arra egyébként sztem nem jó, hogy egyedül felmenny játszani, a csapat a fontos.
Én azthiszem ez nem egy olyan örök életû játék, játszunk vele egy "kis" ideig aztán lesz más. Az h megéri-e az attól függ mennyi pénzed van 😄

Ha valakit érdekel egy eredeti 2 napos FFoW, akkor küldjön üzenetet nekem, mert eladnám a példányomat. (Bp-iek elõnyben:9 )
schrank
én vakon nem venném meg !!! az meg még nem elég próba hogy négyen öten bohóckodnak infranty mapokon ! pár napot ki kéne próbálni a nagy pályákon és legalább 20-as létszámmal mert ez így kaka <#levele>

w77d
sziasztok! szerintetek megéri a játék az árárt??

neked szólt 😊
Ne vedd meg, eladom neked az enyémet, amit tegnap vettem, nekem ez nem jön be. Privibe beszéljünk ha érdekel és bp-i vagy.
schrank

Balumann
Európában általába európai verziót lehet kapni 😄

overlocker
Most miért nem leeht mgmondani a dobozta nincs ráirva hogy Europe vagy North america vagy akármi most miért enniyre hüle kérdés hogy melik fajta patch??

Balumann
naaa...

schrank

schrank
<#lama>

overlocker
Ha holnap mgveszem a gammát innen melik fajta patchet szedem le?? EU vagy NORTH AMERICA vagy melik??

Hol van a játék?

steam, origin: ACE_hun

Denes888
6kor már menni fog a gém gyertek.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Denes888
16-an.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Balumann
Én ma is 7 fele fogok csatlakozni a játékhoz (ha már játszotok addigra)

Bogdogege
Holnap hozzák de izgi <#vigyor5>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

SubZero911
Megjelent..... <#wave> <#csodalk>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

tiburon26
végre sikerült.köszi

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
hamachi szobábol dobjátok ki az inaktívakat mert nem tudok felmenni ha tele van!köszi!

NeBby
Ehhez még hozzátenném a " a pályák nagyon kicsik és zártak " részre válaszolva:
Solar Farm nevû pályán voltál már? (ahol vadászgépekkel is mehetsz)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Esetleg azt lehetne csinálni, hogy azok akiknek eredetije van: álljuk össze valami klánszerûségbe és próbáljunk meg értelmesen játszani public servereken.

Kit érdekelne a dolog? Nem akarok komolyan klánozni, a cél csak az lenne, hogy legalább mi nem agyatlanul játszunk, ami sajnos igen jellemzõ a servereken.
schrank
kevesen

Hanyan tudtok max. 1*re jatszani a hamachin?

1. Fa póznákról beszélek , nem tankcsapdákról....

Mindesetre - ahogy már mondta valaki korábban - csapatmunka nélkül élvezhetetlen a játék...
tiburon26
játék indulás elõtt fölajánlja hogy letölthetõ frissités!ezt töltsem le?jó lesz hozzá a jelenlegi(razor) crack-em?

schrank
1. hallottál már a tankcsapdáról ? nem az együttesrõl ?
2. unreal3 motor a kérdés második felét nézd meg a galériámban !
3. ez is peccsel orvosolható mint ahogy az elõzõ kettõ is de az erõs sebzés a játékélmény rovására megy !
4. sokkal nehezebb frontline-ban játszani mint a bármelyiket bármikor elfoglalósat !
5. amennyivel kisebb mint egy bf-map annyival részletesebb is az épületek nagyrészébe be lehet menni amit bf.ben nem nagyon lehetett de a városi mapokon kívül vannak igazi nagy bf-mapok is !
6.ezek modern fegyverek és ilyen hangjuk van de ezt már bf2-ben is lehetett hallani hogy a 60-éves fém AK-nak karakteresebb hangja van mint egy modern mûanyag puskának !
engem egy dolog zavar az pedig a kasztok rossz szerepe nna meg az öngyógyulás nnna az egy nagy fasság ne süllyedjünk már a cod szintjére könyörgöm <#szomoru2>

Sajnos lehangoló az elsõ benyomásom. Ez a játék egy kalap szar és nem ér meg 10k HUF-t.

Problémák:
-tankot megállítja az útszéli cölöp vagy pózna (már bfben is kibaszott idegesítõ volt)
- a garfikus motor szerintem olyan szar mint a bf2142-nek (trailerekben látható lebontható terepnek nem nagyon van köze a játékhoz)
- a hitbox meg kifejezetten ócska (bf szintû)
- a frontline-ötlet pedig semmi újdonságot nem ad, egy sima capture the flag és passz.
- a pályák nagyon kicsik és zártak, a városharc meglehetõsen kötöttre sikeredett
- a fegyver hangok illuzió rombolók

Ez egy közepes szintû bf másolat, sajnos a csapatirányítás(squadok) - szerintem bf-ben elég jó megvalósítását - nem sikerült áthozni.
Balumann
Port nem kell a kapcsolódáshoz?

tiburon26
" nélkül irtam be inditom a játékot->online->kilép szó nélkül

schrank
ez a " -kell oda <#ticking>

ikon-->tulajdonságok-->cél mezõ: vhogy így kell kinéznie:
Frontlines\FrontlinesGameFiles\Binaries\FFOW.exe" 24.239.236.24

tiburon26
ikonjába hogyan?

tiburon26
hogyérted?

nekem mûködik az a szerver ami az oldalon van 24.239.236.24
a konzolt nem tudtam elhozni de ha a játék ikonjába beírjátok úgyis megy

Találtam egy ilyet:
http://www.private-servers.info/modules.php?name=Forum&topic=537&start=msg3132&php?name=Forum&board=42&newlang=english

tiburon26
dobjátok ki az inaktivakat légyszi

tiburon26
televan a hamachi szoba!!!!!

gyertek már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NeBby
Szoba: FOW.SG
Pass: fuelofwar

ventrit majd mondjuk

Hamachi név, jelszó?
Ventirolo ip??
NeBby
Úgynézki akkor is kezdjük , 5 kor voltunk sokan , de 6 ra eltûnt mindenki <#vigyor>

Balumann
7 fele csatlakozok én is a játékhoz

mike0013
köszi, ez a kis csomag jól jött😊

arra tud valaki valamit, hogy amikor a játékban akarok csatlakozni az egyik játszmához lanon, akkor kiírja, hogy "This game session is no longer available"?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Prince23
Most vittem végig. A sztori jó, tetszik... bár a küldetés stulus nagyon bf. Így a Cod 4 nyomába sem érhet emiatt...na most 2008-at írunk, azt mondum, h 2008-ban igen jó modernkori háborús fpst kaptunk! És tény. 2008 év játékánál biztos h bent lesz a Top 5-ben.
Kellemsen csalódtam, pedig egy tucat fps-ként tituláltam, mikor már elõször ráfigyeltem...
A végén mikor láttam, h defend the plaza vagy mi, már sejtettem ez már a végszó lehet, zárás😄
Összegzésül:
Grafika: 8
Hangok, zene: 10, és ez a játék fõerénye!!!
Hangulat: 9
Játszhatóság: 8.5
AI: 7, vmikor baromira bamba
Küldetések felépítése: 8
Aki pedig azt mondja, h a single az sar, az téved! Értelmes küldetések vannak még így is benne...

Balumann
ok. akkor a jelenlegi szobákat törlöm. De azért sztem 2 szoba jobb lenne, elõfordulhat h 15-nél többen szeretnének játszani :/ És akkor még állandó embereket benn is szeretnél hagyni.

NeBby
A sok szoba sose vált be igazán , mindig mindenki belemegy mindegyikbe , hogy azért mégis lássa , hogy van e fenn vki. Sztem célszerûbb 1 szoba , amire mindig figyelnek , hogy legyen hely és aki akar jáccani mindig visszajön , ha esetleg kitatték... (aki meg szinte mindig fennvan azt bennhaggyuk a szobába)

Banner alá mehetne , hogy game minden nap 6 kor vagy ha elõtte is vagyunk sokan