2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • schrank
    de jó lenne ezt is belerakni valami faq-ba vagy a bannerbe mert ez a helyes konzol előhívó izé
  • 128bit
    a KUVA CONZOLT MIVEL LEHET ELÖIDÉZNI! :)
    VALAKI LÉCCI
  • Bogdogege
    Miért talán nem
  • DarkSector
    THX.
    De már mindegy.
  • DarkSector
    nEM KI MONDTA.
    SZERINTED A HAMACHI AZ MINDJÁRT WAREZ????
  • schrank
    Ö-vel b+ de úgy kell megváltosztatni a fájlt ahogy criss745 írta nem úgy ahogyan az elején írta valamelyikőtök
  • Pacal17
    Ti mind warez játékkal nyomjátok?
  • DarkSector
    A konzolt hogy hozzam elő?
    0-val?
  • szunyika
    remélem jó hírem van:

a Frontlines.hu szerkezete elkészült [php, és html programozás kész!]

várom azok jelentkezését akik segítenének megtölteni tartalommal az oldalt
    a legkisebb segítség is sokat számít

segítségetekkel létrehozhatjuk Magyarország legnagyobb és legjobb Frontlines internetes oldalát

akik segítenek az oldal életében, azok MIND kapnak egy email címet
    Pl, ha Balumann segítene, akkor kapna egy [email protected] postafiókot.

kapcsolatba lehet velem kerülni MSN-en [[email protected]] vagy Email-en [[email protected]] is.

Előre is köszönöm a segítséget és a figyelmet...
  • Deathbringer79
    Sziasztok! Most találtam egy jó szerót. Gondoltam megosztom veletek. Fogalmam sincs ki csinálta, hova valósi, de nincs lag. Most éppen 15-en vagyunk fent a szervereren. Ami a lényeg, hogy nem kell hozzá hamachi. Egyszerűen beírod a konzolba, hogy: open 24.239.236.24
    Ha van kedvetek, gyertek, most én itt tolom egy darabig. Remélem sokaknak tudtam segíteni, akiknek gondjuk van pl a hamachival. Bár nekem megy azzal is.
  • schrank
    van találatjelzés úgy hogy tudom mikor lövöm csak marhára nem kezd el füstölni mint a bf-ekben
  • l3alF1aKe
    ezt aláírom, bár kicsit elé kell célozni, de sokan nem tudják merre is, mire meglenne a cél addigra már repülnek is a levegőbe. De ne akarjátok hogy DC s legyen a sebzése, mert akkor menne a nyafi minden részről :)
  • Balumann
    Na jó a RSVegas-nak meg a GoW -nak nagyon jó volt ez a grafika. GoW -nak a hangulata meg a szörnyek miatt. RS Vegas-ban meg nem voltak járművek meg ilyen nagyobb kinti pályák, az valahogy jó.
  • Balumann
    Ez nem hit kérdése, és láttam én már eleget. Nekem nem tetszenek az eal3 engines játékok grafikái, sokkal jobban tetszik például a CoD 4 vagy a Ghost Recon AW -é. Nem csak az antianalising hiánya, hanem úgy az egész látványvilág. Valami, illetve a közel lévő dolgok túlságosan részletesek (szerintem teljesen feleslegesen, mert játék közben nem arra figyelek), a teljes látványvilág meg valahogy háttérbe szorul... nem tudom másképp megfogalmazni
    Pl 1 kép graw-ból katt. Én ilyen grafikával játszok szivesebben.
    Talán színhatások, bizonyos látványeffektusok hiányoznak, nem tudom...

Vannak szép effektek az u3 engines játékokban, de sajnos nem hat ki így a teljes játékmenetbe. Ezzel szembe beleraknak ilyen motion blur nevezetű szemkifolyós effektet, meg ilyen baromságokat, amik szerintem szintén felesleges hülyeségek.
    Tudom neked a MoH A-nak is isten grafikája van, meg a turning pointnak is. Én pont ellenkező véleménnyel vagyok ezekről.

Mondjuk ebben a játékban pont vannak szép effektek és a játékhoz is illik vmennyire (ettől függetlenül szivesebben láttam volna mondjuk GRAW2 vagy CoD 4 szerű, vagy unrealengine 2-es grafikával, de jobb fizikai meg vizuális hatásokkal.

(ui: most csak a grafikáról írtam, ez a játék ettől függetlenül nekem tetszik, a többi u3 engines játék ami nem tetszik azok sem teljesen a grafika miatt nem tetszenek... bár azért ez is számít nagyon sokat).
  • DarkSector
    Hidd el hogy faxa a grafika, még ha kicsit recés is, ami ugye az unreal3 baja, de szerintem a többi játék is ugyanilyen recés, ha jobban megnézed.
    NÉZD CSAK MEG!
  • bakvarnyu
    dehogy van vége
  • schrank
    te olyan ismerős vagyol nekem nem te voltál a topikindító
  • SubZero911
    Sajnálom, hogy vége a nagy Bf2 korszaknak..... Vagy 10 évig nem lesz még ilyen MP game...
  • uHs Gerzson
    Mi az a vista?
  • bakvarnyu
    bírom hogy a emberek felrakják a ratyi vistát oszt utána meg csodálkoznak hogy szarul mennek a dolgok
  • HoReSz1975
    nekem ez a játék, csak medium beállitással megy, nem tudom miért, pedig elég jó a gépem, menne is fullon, csak szabályos időközönként szaggat

vista ultimate x64 van fent opr.
  • Balumann
    Hát én max antianalisingel mondanám h szép a grafika :S
    Ghost Reconhoz?! Én a Ghost Recon AW2 -vel játszottam, hát az messze másmilyen ettől :o szinte mindenben ellentéte enneka játéknak :D Az az utolsó ami erről a játékról eszembe jutna.
    warez verzióval nem tudsz online játszani csak tört szerveren (nemrég írtak tört szerver linket).
    Hamachi 1.0.1.5 -öt rakj fel, és majd figyeld ezt a forumot, hogy mikor lesz szerver, illetve a szobához majd olvass vissza.
    Ventrilo beszélgetős program, hasonló a TS-hez de sokkal jobb (hangminőségben, és nincsenek olyan problémák h csak recseg és nem érthető vki, stb.) Bannerban ott a link.
  • Bogdogege

Elhúzzuk mi azért mindenki szája szélét
  • ACE
    Nem megy már ez a server: 24.239.236.24 ?
  • SubZero911
    Látod 7 TH Cavalry-s volt vagy mi. Gyenguszok :)
  • Bogdogege
    Ebbe BiSeX Gege

igen BF2-öm :)
  • kegyetlen
    BF2-zöl is mi?
  • kegyetlen
    user neved a gaméba?
  • kegyetlen
    Probáltam az xfirével ne nem jó
  • Bogdogege
    Nem tom
  • kegyetlen
    Láttam 1.02 test szervert
  • kegyetlen
    Jön pacth?
  • Bogdogege
    Az meg a BUG-ok a játékban .
  • kegyetlen
    Ugyanaz nálam is, de ez kqrvára idegesitö nem.
  • Bogdogege
    Semennyire, tegnap Solar farm-tam heliztem egykicsit a légvédelem nem jó semmire 1 lőttek le vele , a géppuska talán mintha supporttal lőnéd a rakéta meg be kell hogy mérje a helit ,de abból is legalább 3 kell.
    Az anti tankos fegyó hatékonyabb.
  • mama2
    Ja és még olyan gondom lenne, hogy a multiplayer menűnél, rányomtam a online-ra. Erre kidobott az asztalra:P. Azért lehet mert nem eredeti??
  • mama2
    Lejött és nem jutok szóhoz. Annyira szép a grafika(nekem maxon mindent felhúzva, elmegy szaggatás mentesen),a játék menet, a hangulat nagyon ott van, engem a Ghost Recon-ra emlékeztet, ami nagyon jó pont nállam. Ezt az online dolgot hogy kell beállítani? Leszeden a Hamachi 1.0.2.0-nál korábbi verzióját, és onnan hogy tovább? És mi az a ventrilo?
  • schrank
    hogy kell a mobil AA-kal célozni mert nincs is célkeresztjük meg a géppuska mennyire sebzi ahelit meg ilyeneket irogassá le köszi mer nekem a tegnapi főpróba után elég katasztrófális véleményem született
  • Bogdogege
    Szasz!

Nálam is b@szakszik ki írkál sok marhaságot ,meg nem csinál semmit ha frissítem

Van hogy újra kell indítani a gamet aztán csak 3.-ra sikerül
  • kegyetlen
    Hi!

Eredeti gamém van, a szerverkeresője nálam nagyon gagyi, vagy nemcsatlakozik a szerverre vagy sokáig keres.
    Mindenkinél igy müszik vagy csak nálam.