Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengetegszer volt példa Bf2-ben is, hogy üresen hagyják a pontokat, volt, hogy egyedül gyalog elfoglaltam pontot (neten), mikor több mint 20-an voltunk a szerveren... Én a BF2-t nagyrészt azért untam meg, mert senki se lépett squadba. UT játékok jók arra, hogy mennyen ész nélkül az ember, ezeket én viszont nem szeretem úgy játszani.
Egyébként nem squadra gondoltam, hanem így egész teamre. Az interneten érdemes klánba lépni, és úgy játszani. De én maradok annál, hogy inkább Hamachin szervezzünk Ventrivel egyszerû kis partikat.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Arra egyébként sztem nem jó, hogy egyedül felmenny játszani, a csapat a fontos.
Én azthiszem ez nem egy olyan örök életû játék, játszunk vele egy "kis" ideig aztán lesz más. Az h megéri-e az attól függ mennyi pénzed van 😄
steam, origin: ACE_hun
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Solar Farm nevû pályán voltál már? (ahol vadászgépekkel is mehetsz)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Kit érdekelne a dolog? Nem akarok komolyan klánozni, a cél csak az lenne, hogy legalább mi nem agyatlanul játszunk, ami sajnos igen jellemzõ a servereken.
Mindesetre - ahogy már mondta valaki korábban - csapatmunka nélkül élvezhetetlen a játék...
2. unreal3 motor a kérdés második felét nézd meg a galériámban !
3. ez is peccsel orvosolható mint ahogy az elõzõ kettõ is de az erõs sebzés a játékélmény rovására megy !
4. sokkal nehezebb frontline-ban játszani mint a bármelyiket bármikor elfoglalósat !
5. amennyivel kisebb mint egy bf-map annyival részletesebb is az épületek nagyrészébe be lehet menni amit bf.ben nem nagyon lehetett de a városi mapokon kívül vannak igazi nagy bf-mapok is !
6.ezek modern fegyverek és ilyen hangjuk van de ezt már bf2-ben is lehetett hallani hogy a 60-éves fém AK-nak karakteresebb hangja van mint egy modern mûanyag puskának !
engem egy dolog zavar az pedig a kasztok rossz szerepe nna meg az öngyógyulás nnna az egy nagy fasság ne süllyedjünk már a cod szintjére könyörgöm <#szomoru2>#szomoru2>
Problémák:
-tankot megállítja az útszéli cölöp vagy pózna (már bfben is kibaszott idegesítõ volt)
- a garfikus motor szerintem olyan szar mint a bf2142-nek (trailerekben látható lebontható terepnek nem nagyon van köze a játékhoz)
- a hitbox meg kifejezetten ócska (bf szintû)
- a frontline-ötlet pedig semmi újdonságot nem ad, egy sima capture the flag és passz.
- a pályák nagyon kicsik és zártak, a városharc meglehetõsen kötöttre sikeredett
- a fegyver hangok illuzió rombolók
Ez egy közepes szintû bf másolat, sajnos a csapatirányítás(squadok) - szerintem bf-ben elég jó megvalósítását - nem sikerült áthozni.
Frontlines\FrontlinesGameFiles\Binaries\FFOW.exe" 24.239.236.24
a konzolt nem tudtam elhozni de ha a játék ikonjába beírjátok úgyis megy
http://www.private-servers.info/modules.php?name=Forum&topic=537&start=msg3132&php?name=Forum&board=42&newlang=english
Pass: fuelofwar
ventrit majd mondjuk
Ventirolo ip??
arra tud valaki valamit, hogy amikor a játékban akarok csatlakozni az egyik játszmához lanon, akkor kiírja, hogy "This game session is no longer available"?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Kellemsen csalódtam, pedig egy tucat fps-ként tituláltam, mikor már elõször ráfigyeltem...
A végén mikor láttam, h defend the plaza vagy mi, már sejtettem ez már a végszó lehet, zárás😄
Összegzésül:
Grafika: 8
Hangok, zene: 10, és ez a játék fõerénye!!!
Hangulat: 9
Játszhatóság: 8.5
AI: 7, vmikor baromira bamba
Küldetések felépítése: 8
Aki pedig azt mondja, h a single az sar, az téved! Értelmes küldetések vannak még így is benne...
Banner alá mehetne , hogy game minden nap 6 kor vagy ha elõtte is vagyunk sokan