Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
Sikerült egy jó kis tankos pályát kifognom, a helikopáternek nem sok értelme van potyogtak lefelé az égbõl.<#idiota>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

tiburon26
vegas2!egyértelmü

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Nem tudom ismeritek-e ezt a leírást. Le van bent írva, hogy lehet FFOW-ban bekapcsolni a console-t, hogy lehessen direkt-be IP-hez kapcsolódni, így nem kéne Hamachi sem hozzá. Én még nem próbáltam, de este kipróbálom. A múltkor sajna Vista-alatt próbáltam Hamachival, de nem ment, nem látta a szervert. Esetleg ha a szerver megadná a publikus IP-jét is, meg tudnám este probálni vele.

A leírás:

the tutorial for frontlines: fow for cracked server

------------------------------------------------------

-go to the gamefolderGCGameConfigDefaultInput.ini

-RightClick, Properties and untick read only

-change (on the top of the File)

; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=

-to

; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=SemiColon
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=Tilde

-one makes a lanserver
-others open console with SemiColon
-write in open Hamchi-ip

Done!
bakvarnyu
Eddig úgy néz ki nem lesz valami népszerû , de attól még lehet jó.
Biztos lesz pár normális szerver.
Mér nem próbálod ki elõtte?

NeBby
Inkább a Vegas 2 t vedd meg szvsz... AC t semmiképp , mivel multi nincs benne!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Na skacok,

Õszinte válaszokat várok.....lesz olyan népszerû a multija, hogy érdemes megvenni 10e jó magyar forintért vagy várjak inkább a vegas2 -re vagy Assissins creed -re??

kisvideókat, gameplayeket néztem, nem volt meggyõzõ....

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
THX.
Nem pontokért csináltam...<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tiburon26
szép leirás
jár a két pont!<#vigyor>

DarkSector
A lényeg, hogy míg az X-fire kijelzi, hogy hány szerver van, és ha van barátlistád, akkor kik hol játszanak és mivel, az más.
És még mellette engedi, hogy írkáljatok, vagy éppen küldjetek fájlokat egymásnak, vagy neadjisten beszélgessetek...stb...stb....

A hamachi más.
Az a program elsõsorban arra való, hogy a gépeket összekapcsolja egy virtuális lan hálózatba!!!
Ez annyit jelent, mintha az összes gépet a szobákban egy lan kábellel összekötnéd, csak így a net segítségével nem kell egy földrajzi ponton lenniük a gépeknek. Vagyis ezt a net segítségével szimulálja a program.
Ez egyben azt is jelenti, hogy mint lan összeköttetés esetében, amíg az egyik tag a gépén nem csinál szervert, addig a többiek hiába vannak bekapcsolva a szobába.
Vagyis lehet hogy csak irkálnak egymásnak, vagy õk is szerverre várnak.
Ez viszont annyi hátránnyal jár, HOGY NEM LEHET MINDEN JÁTÉKOT ÚGY MEGOLDANI, MINTHA KÖZVETLEN LAN-BA KÖTNÉNK A GÉPEKET.
Bizonyos játékoknál alapból megy, némelyikhez trükközni kell, és vannak játékok, amik egyeltalán nem tudnak így összekapcsolódni.

Hálisten a FOW simán megy hamachin.
Én egyedül a FarCry-nál tapasztaltam, hogy nem tud így menni.
Legalábbis amiket eddig néztem azok közül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszönöm a választ többet nem zavarlak hülye krdésekkel és bocs
Balumann
Kevered a dolgokat. Szoba (vagy angol néven NETWORK) a Hamachinál van. A játékban SZERVER van (angol nevén is server). Attól, hogy a Hamachin bennvagy egy szobába, nem jelenti azt, hogy játékban is lesz szerver, nem jelenti azt, hogy játszanak is éppen (és ezt a Hamachin keresztül nem is tudod ellenõrizni).
A szerverkeresõnél én úgy láttam, hogy akkor is 0/xx -et ír amikor már többen is bennvannak, rosszul van megcsinálva a keresõje. Ettõl függetlenül vszínû, hogy ilyenkor (akkor amikor írtad) már nem játszott senki. Ha dedicated szervert csinált vki akkor az lehet üres.

Kicsit olyan érzésem van, mintha nem tudnál olvasni. Már többször próbáltam elmagyarázni hogyan mûködik ez. De a szoba nevet is megkérdezted, mikor azt se régebben írták le.

Akkor keress szervert, mikor látod h többen vannak fenn Hamachin (Denes szokott szervert csinálni), illetve amikor írjuk is itt, hogy van szerver.

Sziasztok segite valaki miért van az hogybemegyek a játékba a LAN menübe lát a gép két játszható szobát de ha bemegyek nincs ott seni csak én egyedül.Ja különben a kijelölésnél is 0/12 meg 0/20 ir ki az azt sejteti hogy üres a szobe nem???
DarkSector
Nem baj.

DarkSector
A hiba az ön készülékében van.

SubZero911
Akit érdekel elsõ tapasztalatok :

1. igazán el van baxarintva a szerverkeresõ, 10-bõl 9x más szerverre dob
ki, mint amire rákattintok.
2. Eléggé "ARCADE" stílusban megy a hentelés (ha véletlenül sikerült
szerverre csatlakozni), csapatmuna=zéró
3. A grafika szaggat mint állat, minden minimumon, de laggol mint... nem
is mondom mi.

Írhatnék többet, de eddig is "ÜLJ LE EGYES"

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

mama2
Én is leszedem ami maradt, azt én is megyek ha nem baj😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
Bocs a jelszó csak fuelofwar

DarkSector
Gyertek játszani minnél többen!
A szoba FOW.SG és a jelszó fuelofwarar

Balumann
szerinted még nem írtuk le itt többször?

én jönnék mi a kod meg a jelszo a hamachin??
DarkSector
Naná hogy faxa, de bakker itt még 15-20 ember is elveszik akkora a pálya
Úgyhogy gyertek ahányan csak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#bohoc>

NeBby
Szerintem most gyertek , elég fasza a game !!

DarkSector
remélem 6 körül jöhet a mehet.

Lesz game?

steam, origin: ACE_hun

overlocker
HAHA MÜKSZIK!!!!

overlocker
Nekem is ugyan ez van!!! VALAKI SEGITSEN NEKÜNK!!!!!

NeBby

Bogdogege
Na most ilyenkor mi van ? <#nemtudom><#wilting>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

bakvarnyu
nem sniper fegyver az he

Újabb kiakasztó eset, példa a hitbox problémára:

Ellenfél egyhelyben állt, gyakorlatilag nézelõdött. Kéyelmesen becéloztam a fejét kb 50m-rõl heavy assault gunnal. Kapott két fejlövést, de nem halt. KÖNYÖRGÖM, az alap haljon már meg az elsõtõl, de másodiktól már énekeljen is... de erre felém fordult és lelõtt (idegtõl mozdulni sem bírtam)
tiburon26
én a singli részt a második map? után abbahagytam és õszintén szolva cseppetsem tetszett!hüje a.i. meg valósággal idegesitett!aztán tegnap sikerült a multit is kiprobálni.ez már nagyon bejött!rengeteg lehetõség van benne szerintem!sniper+airstrike-ot probáltam csak de nagyon tetszett!tetszenek a map-ok is egyszóval nagy jövõt jósolok neki!graw2 óta talán nem játszottam ijen jót!kösz srácok.remélem még sokáig üzni fogjuk!<#eljen>

pIIrash
CD Galaxisban már van. <#hehe>
Csak (píz) nincs még rá. :|

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

DarkSector
Fiuk 1 hülye kérdésem lenne.
Minek a Ventiro???

DarkSector
Lazán megveheted.
Nem csak a gamestar szerint jó.
Szerintem iszonyat szép lett, iszonyat nagy, és iszonyatsok jármû, meg felszerelés van, amiket én még FPS-ben életemben nem láttam.
Még az arénás single résszel is eljátszottam.....<#vigyor3>

Az én szememben übereli a többi hasonló játékot.
Én még a cod4-nél is jobban elvagyok ezzel a játékkal
Nézd meg majd teszek fel multi közben szerzett videót is, amikor nagyobb mozgás van a terepen, de egyenlõre ennyit tudok csak mutatni:
Nézd meg.

overlocker
hát nmtom most h mgvegyem e vegyes érzelmek a gamesar szerint jó cucc majd mglátom

DarkSector
Tökmindegy. úgysem lesz semmi ha "yes"-t nyomsz.

Szia,

És megosztod velem, (akár privátban) honnan szedhetõ le?

Üdv.
Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Carlos HUN
láttom ittál 3-4 kör páleszt 😄

schrank
<#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Carlos HUN
Akinek amugy kéne 3dvds változatba szoljon me szétszedtem 3dvdre és feltöltötem 😊

schrank
de a demóba ne is kis segglyuk pályát tegyenek be mint anno a bétába henem rendes repcsiset mert az a oilfield is egy fos pálya <#szomoru2>

Balumann
Jaja. Én is elsõk között voltam! <#hehe> Volt h 5 órát nyomtam egyhuzamba 1 squadban végig 5 magyarral. De pár hét után abbahagytam (akkor még azért, mert nagyon sokáig töltött, és volt pár perc mire játszhatóan futott a játék 😊 )

Carlos HUN
Frontlines: Fuel of War multiplayer demó (PC)
(PC)
Frontlines: Fuel of War multiplayer demót tervez kiadni a THQ, a kipróbálható verzióra még várnunk kell egy keveset, az elõzetes tervek szerint március 11-én lövik fel a súlyos adatmennyiséget a hálóra.

Úgy látszik a rajongók konstans demonstrációja a stúdió ablaka alatt meghozta a sikert, a THQ megadta megát és bejelentette a multidemót.

A bétatesztelések már megkezdõdtek, a PC-s szeretetcsomagban a játék végleges verziójában veszhetünk el két pályán. A demonstráció megjelenéséig újabb információkkal szolgálnak majd a fejlesztõ urak, addig is egy meleg ölelést küldenek a bétatesztelésben közremûködõ fanoknak.

Carlos HUN
Köcsög xboxra kibirtak adni pcre meg nem a szemétség netovábbja!!

Carlos HUN
Hát jah jo lenne egy multi demo kiprobálásra

schrank
én meg emlékszem hogy mi a bf-esek 90%-a váltottunk rá és a demó után egybõl meg is vettük én még azóta is csak azt nyomom ha ennek lesz multi demoja akkor ott majd ki lehet próbálni élesben de ííígy <#szomoru2>

Carlos HUN
Emlékszem mikor annak idején megjelent a battlefield 2 alig nyomta pár magyar a játékot elején mindenki egy tört serveren nyomta anno a sly.hu serverén ottis igy kezdte a népeség és sztem ennek ajátéknak is van esélye föleg ha majd lejebb viszik az árát 😊

schrank
kb olyan mint a wow-ot a sims-el hasonlítanád össze <#hehe>

Balumann
Pedig elhiheted h ismerem mindegyiket 😄 Battlefield összes részével játszottam, multiban is (bár a Bf Vietnam volt talán a kedvenc, meg eleinte a Battlefield 2 is, amíg jófej emberkékkel jászottam 1 squadba a játék megjelenése után nemsokkal 😄). UT2004 meg az elsõ FPS játékom volt amit multiban játszottam (de nem neten is sokat játszottam a 2003-al és 2004-el).
Én is azt mondom, hogy nem ugyan olyan. Az UT-t lehet úgy játszani, hogy ész nélkül menni oda ahol úgyérzed szükséged van! Ezt meg a Battlefield-et szerintem nem.

Egyébként mind a 2 FPS játék, bizonyos játékmódban vannak jármûvek is. Olyan sok különbség nincs a 2 játék között, hogy ne lehessen 1 lapon említeni a 2-t. Összehasonlítani nincs értelme, én azt szerintem nem is tettem ^^

schrank
azé a bf-et az ut-vel egy lapon említeni sértés és hozzánemértés egyvelege <#hehe>