Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A leírás:
the tutorial for frontlines: fow for cracked server
------------------------------------------------------
-go to the gamefolderGCGameConfigDefaultInput.ini
-RightClick, Properties and untick read only
-change (on the top of the File)
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=
-to
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=SemiColon
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=Tilde
-one makes a lanserver
-others open console with SemiColon
-write in open Hamchi-ip
Done!
Biztos lesz pár normális szerver.
Mér nem próbálod ki elõtte?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Õszinte válaszokat várok.....lesz olyan népszerû a multija, hogy érdemes megvenni 10e jó magyar forintért vagy várjak inkább a vegas2 -re vagy Assissins creed -re??
kisvideókat, gameplayeket néztem, nem volt meggyõzõ....
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem pontokért csináltam...<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És még mellette engedi, hogy írkáljatok, vagy éppen küldjetek fájlokat egymásnak, vagy neadjisten beszélgessetek...stb...stb....
A hamachi más.
Az a program elsõsorban arra való, hogy a gépeket összekapcsolja egy virtuális lan hálózatba!!!
Ez annyit jelent, mintha az összes gépet a szobákban egy lan kábellel összekötnéd, csak így a net segítségével nem kell egy földrajzi ponton lenniük a gépeknek. Vagyis ezt a net segítségével szimulálja a program.
Ez egyben azt is jelenti, hogy mint lan összeköttetés esetében, amíg az egyik tag a gépén nem csinál szervert, addig a többiek hiába vannak bekapcsolva a szobába.
Vagyis lehet hogy csak irkálnak egymásnak, vagy õk is szerverre várnak.
Ez viszont annyi hátránnyal jár, HOGY NEM LEHET MINDEN JÁTÉKOT ÚGY MEGOLDANI, MINTHA KÖZVETLEN LAN-BA KÖTNÉNK A GÉPEKET.
Bizonyos játékoknál alapból megy, némelyikhez trükközni kell, és vannak játékok, amik egyeltalán nem tudnak így összekapcsolódni.
Hálisten a FOW simán megy hamachin.
Én egyedül a FarCry-nál tapasztaltam, hogy nem tud így menni.
Legalábbis amiket eddig néztem azok közül.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A szerverkeresõnél én úgy láttam, hogy akkor is 0/xx -et ír amikor már többen is bennvannak, rosszul van megcsinálva a keresõje. Ettõl függetlenül vszínû, hogy ilyenkor (akkor amikor írtad) már nem játszott senki. Ha dedicated szervert csinált vki akkor az lehet üres.
Kicsit olyan érzésem van, mintha nem tudnál olvasni. Már többször próbáltam elmagyarázni hogyan mûködik ez. De a szoba nevet is megkérdezted, mikor azt se régebben írták le.
Akkor keress szervert, mikor látod h többen vannak fenn Hamachin (Denes szokott szervert csinálni), illetve amikor írjuk is itt, hogy van szerver.
1. igazán el van baxarintva a szerverkeresõ, 10-bõl 9x más szerverre dob
ki, mint amire rákattintok.
2. Eléggé "ARCADE" stílusban megy a hentelés (ha véletlenül sikerült
szerverre csatlakozni), csapatmuna=zéró
3. A grafika szaggat mint állat, minden minimumon, de laggol mint... nem
is mondom mi.
Írhatnék többet, de eddig is "ÜLJ LE EGYES"
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A szoba FOW.SG és a jelszó fuelofwarar
Úgyhogy gyertek ahányan csak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#bohoc>#bohoc>
steam, origin: ACE_hun

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ellenfél egyhelyben állt, gyakorlatilag nézelõdött. Kéyelmesen becéloztam a fejét kb 50m-rõl heavy assault gunnal. Kapott két fejlövést, de nem halt. KÖNYÖRGÖM, az alap haljon már meg az elsõtõl, de másodiktól már énekeljen is... de erre felém fordult és lelõtt (idegtõl mozdulni sem bírtam)
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Csak (píz) nincs még rá. :|
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Minek a Ventiro???
Nem csak a gamestar szerint jó.
Szerintem iszonyat szép lett, iszonyat nagy, és iszonyatsok jármû, meg felszerelés van, amiket én még FPS-ben életemben nem láttam.
Még az arénás single résszel is eljátszottam.....<#vigyor3>#vigyor3>
Az én szememben übereli a többi hasonló játékot.
Én még a cod4-nél is jobban elvagyok ezzel a játékkal
Nézd meg majd teszek fel multi közben szerzett videót is, amikor nagyobb mozgás van a terepen, de egyenlõre ennyit tudok csak mutatni:
Nézd meg.
És megosztod velem, (akár privátban) honnan szedhetõ le?
Üdv.
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(PC)
Frontlines: Fuel of War multiplayer demót tervez kiadni a THQ, a kipróbálható verzióra még várnunk kell egy keveset, az elõzetes tervek szerint március 11-én lövik fel a súlyos adatmennyiséget a hálóra.
Úgy látszik a rajongók konstans demonstrációja a stúdió ablaka alatt meghozta a sikert, a THQ megadta megát és bejelentette a multidemót.
A bétatesztelések már megkezdõdtek, a PC-s szeretetcsomagban a játék végleges verziójában veszhetünk el két pályán. A demonstráció megjelenéséig újabb információkkal szolgálnak majd a fejlesztõ urak, addig is egy meleg ölelést küldenek a bétatesztelésben közremûködõ fanoknak.
Én is azt mondom, hogy nem ugyan olyan. Az UT-t lehet úgy játszani, hogy ész nélkül menni oda ahol úgyérzed szükséged van! Ezt meg a Battlefield-et szerintem nem.
Egyébként mind a 2 FPS játék, bizonyos játékmódban vannak jármûvek is. Olyan sok különbség nincs a 2 játék között, hogy ne lehessen 1 lapon említeni a 2-t. Összehasonlítani nincs értelme, én azt szerintem nem is tettem ^^