2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1588 talán próbáld meg levenni az írásvédettséget
azok a kérdések bassz -
#1587 jah multiban. -
Dimitrii #1586 hello ebben van co-op mod köszi a segítséget előre is -
#1585 Igen! Mi a gond? Nálam megy minden szépen. -
simonl #1584 Bocsi, hogy még egyszer felteszem a kérdést:
Az instrukciók szerint átírom a Wordpadban a mellékelt apróságokat.
Viszont mikor el akarom menteni megkérdezi, hogy felülírja e a DefaultInput.ini file-t, válasz igen, erre azt írja, nincs jogosultságom átírni a fenti file -t.
Tud erre valaki valamit? Kösz -
#1583 hogy tudom a nevemet megváltoztatni multiban? nem találtam semmi erre utaló beállítást a menüben :O -
#1582 jah hogy a game particioján, lol eszembe sem jutott xD thx -
#1581 5 giga szabad hely kell a patch-nak -
#1580 Addig nem igazán tudjuk mondani amíg nem tudjuk a configodat... -
#1579 hali visszakerestem, de nem találtam megoldást a gondomra
azt írja a patch: insufficient storage space to apply patch you need at least -519356125 bytes free
-
#1578 nekem lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem majd telepítettem a játékot de a windows-t ujra kel telepitenem és a játék telepitőjét hely híján kitöröltem!külön partición vannak.van valami esély arra hogy az uj windowson elindul még a játék?csak mert valakitől azt hallotam hogy megoldható!válaszokat előre is köszönöm!
-
Héeder #1577 Na akkor segítségetteket kérhetem a hiba tippelésére
Sztem a proccessor a hunyó -
#1576 Lenne nekem is egy gondom: Rákkattintok a játék ikonjára, ugye kidob egy olyan üzenetet, hogy van patch a játékhoz, leszedem-e. Mondom nem. Elindul a játék, menű bejön, singleplayer, pálya kiválaszt, tölti. Tölti,tölti,tölti, majd lesz hang, a töltés megáll, aztán újbol megindul, DE kidob a asztalra. Mi lehet a gond? Apám, még reggel játszott vele:P. PLS HELP!!! -
simonl #1575 Szia,
Van egy kis gondom: mindent úgy teszek ahogy leírod, de mikor kilépnék Wordpadból nem engedi elmenteni a változásokat.
Van erre megoldás, vagy én csinálok rosszul valamit?
Köszi
-
#1574 teljesen fullon fut akadozás nélkül, full beállitásokkal -
#1573 #1489 -
#1572 az f***a -
#1571 van valaki aki viszta alatt probléma mentesen nyomja a game-t?
NINCS ! -
#1570 van valaki aki vista ultimate x64 alatt tolja ezt a gammát -
Héeder #1569 akkor szar a videokártyám?
-
Héeder #1568 oké
-
#1567 Videókari kéne igazából hogy milyen lehet az a bibis!!
Ja és légyszíves ne félpercenként írogass hanem egy postba!!
Pl.: a #1559-#1562 egy postba mehetett volna!! -
Héeder #1566 Mi?
-
#1565 Nekem valahogy ez jött le. -
Héeder #1564 Tipp?
-
#1563 nincs mit -
Héeder #1562 Ja a gép az talán régide sztem elmenne
-
Héeder #1561 kösz hogy segítetek -
Héeder #1560 de ha kell még valami akkor csak szólj -
Héeder #1559 na a wanadoo ról töltttem , nem eredeti a patch-et nem tom Win xp -
#1558 Simoni, csak 2 dvd ssel pbálkoztam, 3 DVD re szerintem valahogy máshogy van szabdalva. mi van azon a 3 dvdn? iso fileok, vagy ilyen 100mb os filerészletek? -
#1557 milyen gép milyen oprendszer, patch+patch fix fenn van-e warez-e vagy eredeti. ezek mind kellenének hogy segíthessünk. -
Héeder #1556 Rákantitok kírja hogy felmegyek e a fórumra, rákatintok hogy nem azt nem indul -
Héeder #1555 Én is ezt kérdeztem
-
simonl #1554 Sziasztok,
Kérdésem lenne, egyik fórumtársunk feltöltötte a játék 3 db DVD re kiírt változatát. Letöltöttem.
Hogyan tudom ezt elndítani? Daemonnal próbálkoztam, úgy csinál mintha elndulna de semmi nem történik.
Tudna valaki hozzáértő segíteni?
Köszönöm
-
Héeder #1553 Hello
Nekem az a gondom hogy crackeltem a játékot és nem történik semmi!
Valaki tudna segíteni?
Elöre is kösz. -
#1552 kábé ja -
farad66 #1551 Vki nem tudja a bónusz pálya kódját? -
Deathbringer79 #1550 Sziasztok!
A konzol előhívásához egy kis help. Bár már le volt írva, de sokan nem keresnek vissza.
-Nyisd meg a játékönyvtárad\GCGame\Config\DefaultInput.ini file-t pl a wordpad-dal
-A következő sorokat:
[Engine.Console]
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=
-írd át erre:
[Engine.Console]
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=SemiColon
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=Tilde
-Wordpadból való kilépésnél mentsd el a változtatásokat.
A játékot elindítod, bejön a menü, nyomd meg az ö betüt, és lejön a konzol. Ide írhatod: open ip-cím
http://www.planethamachi.com/ -on találsz egy csomó ffow szobát. Én több mint 20-ban vagyok benne, de többnyire csak a Teppsn által indított szerveren vagyok, egy német srác, jó kis szerója van, nincs lag. Ő du este felé szokta indítani a szervert, mivel ő is elég sok szobában van bent, ezért sok ember szokott összegyűlni nála (15-25-ig láttam eddig). Szal, ha találsz egy olyan szobát amiben benne van, és méghozzá ő online is, akkor már nyert ügyed van, hogy multizz egy kicsit. Őt én szoktam látni a lan menüpontból is, de ha te nem látod, akkor az ip-je alapján kapcsolódj rá a konzolból.
De tegnap találtam egy private szervert is, ami állandóan fut, nincs szükség hamachira, az ip alapján tudsz kapcsolódni rá. 32 slot-os szerver. konzolba: open 24.239.236.24 , és már csatizol is. Most délelőtt sajna üres, de tegnap du-este itt is 20-an voltunk. Nem volt lag.
Remélem a segítségetekre voltam. -
#1549 Kösi