Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
http://gamershell.com/download_23507.shtml
meg a cracket hozzá.....na most a másik is kell, vagy csak az kell, na most akkor melyik, és mi kell??????
Az Nvidia 169.25 vista 64bites vga drivert nem szereti, lecseréltem a 169.44 bétára és megy normálisan megy, vagy cseréld le a 163.75-re ha vistád van.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ez vajon miért lehet, más game tökéletes...<#confused>#confused><#confused>#confused><#worship>#worship>
Browse Games aztán <#nezze>#nezze>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én a Hamachit pártolom még mindig, csak jobban meg kellene szervezni a dolgokat, csapatokat. Sokkal jobb úgy játszani.
Javaslom console és open 24.239.236.24. Most jöttem ki, volt vagy 4-5 magyar. Ahooz nem kell az a szar.
steam, origin: ACE_hun
Mondjuk nekem a 1.0.1.5-ös sem ment, szal nem értem, hogy mi alapján állítja be a metrikákat. Egy biztos, hogy hülyén csinálja, így most megy szépen metrika és default gw nélkül.
A metrika az micsoda?
Sajnos a szoba általában üres, de az elõzõ hosszászólásom linkjéba találsz jó hamachi-s szobákat elég jó pinggel Magyarországról.
Sajnos a játék alapból nem a hamachi, hanem a LAN interface-en kereste broadcast-al a szervert. A hamachi direktben magának egy 9000-es metrikát állít be, valamint egy 5.0.0.1-es alapértelmezett átjárót.
Miután átállítottam az alapértelemezett átjárot automatikusra a Hamachi interface-en a windows-ba, és automatikusra raktam a metrikát jó lett, mert a csomagok kitalálnak a LAN alapértelmezett átjáróján (tehát megy a hamachi), és megtalálják a csomagok a szervert a hamachi VPN-ben. Jah, és igen, a legújabb hamachival is megy. Gondolom ezt állíthatták át az 1.0.2.0 verziótól kezdve.
Remélem tudtam sokaknak segíteni.
+ itt találtok egy csomó FFOW-s Hamachi szobát: http://www.planethamachi.com/net_public.php?limit=50&filter_name=%26%2365533%3B&filter_c=&filter_type=game&filter_desc=frontlines&x=0&y=0
Mikor elindítom exe hibával leáll pls helpnekem!!!
For the Empire!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Itt van nektek egy ajánlat 6000 makiért. Kell ?
szoba:
FOW.SG
jelszó:
frontlines
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"