2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1628 jó kinek mennyi, nekem sem 1 hét, csak 3 nap játszottam kb 4-4-4 órát, és utána max akkor zuhantam le, ha én azt akartam. -
#1627 Pontosan megmutattad a telepítőnek, hogy hova van telepítve a játék?
Vagy...
Véletlenül nem Vista-t használsz? -
#1626 Beleraktam a bannerba. -
simonl #1625 Szia,
Köszönjük a magyarítást, le is töltöttem de nekem valahogy nem mükszik.
Lehet én vagyok a béna.....de megvárom mások tapasztalatait is..
Még egyszer köszi... -
#1624 Elméletileg nem kell semmi különleges dolog, patch és a hotfix#2 -est kell leszedni gamecopyworld.com -ról (de lehet többivel is megy).
De 1-2 tipp:
.NET Framework újabb verzióját telepítsd
Videókártya illetve hangkártya drivert frissíts
Lőjj ki programokat amik bezavarhatnak (bár elméletileg nincs ilyen progi).
DirectX-et is frissíts. -
-
#1622 Xp -
#1621 Elkészültem a Frontlines: Fuel of War magyarításával.
Az oldalamról letölthető: http://ibrik.atw.hu -
#1620 Vista vagy XP? -
#1619 #1616? -
#1618 Engem mindig szinte egyből lelőttek akármit csináltam :s -
#1617 Mivel játszottál te BF2-ben alig van légvédelem. Pont azért van annyi infantry szerver. -
#1616 Sziasztok!
Hogy lehet ezt elindítani? Krekket, pecset, semmit nem fogad el mert hibát észlel és leáll. Van valami módja az elindításnak?
Aki tudja mi a probléma ne kíméljen.
(tekintve hogy 10 gigát szedtem le és fél óráig telepítettem, nem akarom 2 perc után törölni) -
#1615 Fél óra helizés is elég ahhoz, hogy rendesen lehessen vezetni, nem kell ahhoz egy hét... -
#1614 Én is így kezdtem, mostanra meg már magabiztossan tudom vezetni a helit. egyszerű amerre az egérrel döntjük a propellert, arra fog húzni szerintem 1 hét alatt simán hozá lehet szokni. -
#1613 jah meg azt nem értem még, hogy minek fektettek egyáltalán időt a single részbe. semmi értelme, az AI buta, a játékmenet unalmas... -
#1612 Szerintem nem olyan nehéz, érdekes mindenesetre. Első próbálkozásra fel se bírtam szállni, 2-3. próbálkozásra meg így eljutottam vmeddig aztán lezuhantam. De aztán ráéreztem, és simán kilőttem egymás után többször valakit helivel.
Ezzel szemben például Battlefield Vietnamba kellett pár nap mire egyáltalán elbirtam 1 valamit is találni :D Battlefieldekbe nehezebb és jobbak is sztem. Bf2 -be csak az a baj, hogy könnyen bemérnek és kilőnek, főleg multiban nem nagyon lehett használni, itt azért jobban lehet :D De a legjobb a Bf Vietnamba. -
#1611 játszottam egy kicsit vele azon az egyetlen szerveren, ami nem hamachis...
igazából akkor lenne ütős játék, ha a BF2-t és ezt vegyítenénk:) mindegyikben vannak előnyös meg hátrányos dolgok.
amúgy a helikoptert tök nehéz vezetni sztem :/ -
#1610 Látod ebben sem értünk egyet, hogy egyben egyetértünk....LOL -
#1609 Tévedsz...én is pont ezt mondom....szeretem a pénzt....mégpedig költeni... -
#1608 Én csak így játékok terén gondoltam, de látod, ebben sem értünk egyet. Én költeni szeretem csak a pénzt :P -
#1607 Pedig szerintem a source motorban sokkal több lehetőség van, mint az u3 engineben. Én a HL2-vel nem játszottam volna még azt az 1 pályát se ha nem lett volna benne ilyen fizika :D De mint írtam a 2 példát a source motorral, a Dark Messiah és a Portal. Mind a 2 játék a fizikájával jó játék. Dark Messiah-ban nagyon nagy, ahogy nekirugom a hordót az ellenségnek, meg ahogy elcsúszik a jégen és belecsúszik a szögekbe a falon.. Nincs az a grafikus részletesség ami ezek nélkül jó játékot varázsolna abból a játékból. Az az egyetlen 1 játék amit elvittem darabig annak ellenére, hogy nem vagyok az ilyen játékok kedvelője (és még valószínű rászánom magam és végigviszem).
És végülis igazad van, játszható ez a játék is.
Én nem ítélek meg 1 játékot sem grafika alapján, de nyilván nekem is fontos, hogy hogyan néz ki. De mint írtam, nekem az U3 engine inkább az ellenkező hatást vált ki bennem. Néhány dolog feleslegesen túl részletes, az összlátvány viszont legtöbb játékban szörnyű. Mint a MoH A-ban is például, nagyon szép mikor magasról látni midnent, de lent már játék közben rossz, nem tiszta, stb.
Nem csak a részletességtől lehet szép a játék, erre példa a CoD 4, vagy a GRAW is, illetve nekem a Far Cry is tetszik. Unreal 2 engine is tökéletes volt számomra, nagyon jó játékokat csináltak vele. Azt kellett volna inkább fizikával meg AI-val meg egyéb dolgokkal fejleszteni.
"És majd legutolsó sorban megnézem, hogy egy műanyag flakont ha nekidobok egy hordónak, akkor merre dől el, és merre fog elgurulni."
Ezzel megint csak az a baj, hogy u3 engines játékokba ha nincs külön bescriptelve akkor a gránáttól meg se mozdul még a flakon se... méghogy dobálni valamit :DD Tehát azt nézheted.
-
#1606 Azért nem mindenben ellentétes a véleményünk.Mert én is szeretem a pénzt. -
#1605 Jah
Akkor maradjunk annyiban, hogy a source motornál nekem nem jobb annyival a fizika, hogy a többi gyengeséget egyensúlyozza számomra.
Én ilyen vagyok. Igen is nagyon fontos momentumnak tartom, hogy ne kapjon el a hányinger amikor leülök a játék elé.
Ha megvan a minimális graf, akkor jöhet a játszhatóság, az animációk. És majd legutolsó sorban megnézem, hogy egy műanyag flakont ha nekidobok egy hordónak, akkor merre dől el, és merre fog elgurulni.
Csak megjegyezném, hogy ha nem lenne a fizika olyan a HL-ba, mint amilyen, akkor játszanál vele?
Szerintem a fegyverek hangja röhelyes, az ellenfelek egyszerűen bénák és úgy mozognak, mint a robotok + még buták is az ellenfelek.
Én személyszerint a HL2-őt vittem végig, az Episode 1-2-őbe meg csak belenéztem, és igaz hogy nem vittem végig őket, de semmi különbséget nem láttam az alapjátékhoz képest, bár ez érthető is. -
Kaslerka #1604 Bonusz pályák, CODE-hoz: "sp-village" és "sp-street" -
#1603 Egyet értek, hogy eddig a source motor adja a legjobb fizikát. HL2-t épp hogy csak elkezdtem, de pl. ott a Dark Messiah.
Én a fizikát sokkal fontosabbnak tartanám mint a grafikus részletességet. MoHA -ban te milyen hiteles fizikát láttál azt én nem tudom elképzelni. 1-2 scriptelt dolog volt benne, dehogy fizika. GoW -ba szintúgy.
HL2-ben emlékszem, hogy a téglát rádobtam a körhintára, az elkezdett forogni tőle megfelelő irányba, meg rálehet dobni dolgokat a célpontra. Hol vannak ilyenek u3 einges játékokba. Portal például 100% bukás lett volna u3 enginnel, ebben biztos vagyok a motort ismerve.
Nagyon feldobja a hangulatot ebben is az, hogy némelyik épület lerombolható multiban is (igaz hogy csak tankkal vagy helivel). Ebben scriptelt fizika van, de még így is nagyon jó.
Mondjuk nem tudom miért vitatkozok mindig veled, úgyis mindenben ellentétes a véleményünk ;) -
#1602 Milyen fizika???
Szent isten...valaki a HL-ra mondja, hogy ott a legjobb a fizika.
Valaki meg autós játékra.
Háát nem elhanyagolható a fizika sem, de eszméletlen mód köze nincs ahhoz, hogy 1 játék jó lesz-e vagy nem.
Ha a hupékék törpikékben iszonyat fizikát bepakolnak, akkor sem fogok vele játszani, vagy Lego CS-el, mert elhánynám magam.
Én a fizikát plusznak szoktam tekinteni, és nem a játék gerinceként.
Viszont nekem hitelesnek tűnik a fizika a Bioshock-ban a MoHA-ban a GoW-ban is és szinte az összes U3-as játékban.
Vagy létezik ezeknél is jobb?
És a jenleg említett játékban is szerintem helyén vannak a dolgok.
PL csak próbáld majd meg vezetni a helikoptert. -
#1601 Ezt senki nem mondta de tény hogy a a motor nagyon jóra sikeredett (CS)
És én nem nagyon találtam jobb fizikájú játékot (jó kivéve lfs :D)
Erről a játékról egyenlőre nem tudok véleményt alkotni (nem indul :S) de játszottam ut-s motorú játékokkal és ott nem volt jó a fizika annyira mind cs-ben és nekem leginkább a fizika számít! Engem nem az érdekel hogy minél szebb legyen hanem az hogy minél jobban fusson és minél jobb legyen a fizika. Jó azért kell a jó graf is!! -
#1600 Legyenszíves, és valaki súgjon meg egy olyan hamachi szobát, ahol sokan játszanak, és nem csak heti 1x.
Az sem érdekel ha etióp szerver. -
#1599 Cső All !
Tudja vki mi a bónusz küldetésnek a kódja? -
Deathbringer79 #1598 Nemtom megoldódott-e már a problémád, most nem voltam pár napig, sry, de egyszerű. Jobb click a file-ra, kiválasztod a tulajdonságokat. Az írásvédett négyzetből vedd ki a pipát. Alkalmaz, és ok. Ennyi. Így már mentheted a változtatásokat. -
#1597 Jó akkor felesleges is kiadni több játékot.
Játszunk CS-ot, meg UT1-et azt ennyi. -
#1596 Jah lehet aki még nem unja a BF2-őt, annak lehet hogy az jobban bejön, de a BF-en kívül nincs nagyon más játék ebben a kategóriában tudtommal.
Én próbáltam a BF2-t, a BF2142-t, a Quake Wars-t meg a GRAW2-t....
De a GRAW2-n kívül nem mondhatnám egyikre sem, hogy ennyire lekötött volna.
Ezt is meg lehet unni 1x, de itt valahogy jobban lejön a háborús feeling.
Jah és baromi nagy pályák vannak, és szinte mindenhová fel vagy be lehet jutni.És nem emlékszem, hogy a BF-ben ilyen pályák lettek volna.
Meg hasonló a stílusa a BF-eknek is, de ez valahogy jobban össze van rakva.
Ezt így nem lehez leírni szavakkal, aki játszott mindkét esetleg mindegyik játékkal, az tudja, hogy ebben a játékban nem az a faxa, hogy hogyan néz ki, meg hogy hány centis lyuk robban a falon.
Szerintem jók a pályák. És nagyon faxa-k a cuccosok.
Remélem még lehet majd hozzá + mappokat szerezni, meg kiegészítőket később. -
Gauge #1595 Egyébként még valami... már a Sourceban is át lehetett lőni a fakapun vagy falon ( 4 éves motor?).
Csili vili játék, igen gyenge megoldásokkal és akkor a hitbox-ról még nem is kezdtem el vitatkozni...(az milyen szép, mikor ember mellett robban a rakéta, az meg fut tovább...csodás!) -
Gauge #1594 ajánlom figyelmetekbe:
http://www.youtube.com/watch?v=9i0mCeog7gU -
Gauge #1593 Nos akkor... BF2 ben a táblák kidönthetők... de tudod mit? Mondjál te olyan dolgot amiben ez a játék jobb, mint a most piacon lévő ellenfelei. De lécci legyél objektív, mert a megszólalásaid olyanok mintha a kisgyerekedet próbálnád védeni... -
#1592 Háát biztos kell majd neki process.
Vagy addigra már 20-30 magos procik lesznek majd. -
#1591 quad sli-vel -
#1590 Nekem is voltak elvárásaim sok játékkal szemben, mégsem olyanok lettek.
Most akkor mivan.
Mindegyik játék szar mi?
Jobb lenne, ha inkább a meglévő és létező játékokhoz hasonlítgatnád, nem pedig a fikcióidhoz.
A BF3-ban is azt mondogatkják, hogy "teljessen lerombolható környezet lesz"....naja azt gondolod, hogy ott aztán télleg minden fűszálat 100 külön darabra lőhetsz. -
Gauge #1589 Ezt írja a PCGURU: szép grafika, rombolható terep. Hát BASZDMEG, ha már írnak róla, esetleg miért nem próbálják ki. A grafika valóban szép, de ez a terep NEM rombolható. Még egy táblát sem lehet szétlőni benne...nem is beszélve arról, hogy FA villanypoznát nem tudja a tank kidőnteni. Ugyan már....!!!! Kritikán aluli szart sikerült UE-nel létrehozni. 2008-ban nekem több az elvárásom. Na majd BF 3, a videók ígéretesek...