2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1668 Ha kérdés, akkor -> #1645 -
#1667 Kinek? -
kegyetlen #1666 Hi!
Vista 64biten müködik valakinek a magyarositás! -
Davidxxx #1665 Nekem is megáll hibával...( illetve el sem indul ). -
#1664 Bónusz pálya kódjai: "sp-village" és "sp-street" -
oroberto #1663 Hi mindenki!
Lenne egy kérdésem.
Lehet-e joy.-t beállítani helikopter és vadászgép vezetéshez a játékba?
Csáó -
#1662 Megrendeled telefonon vagy interneten ,másnapra már hozzák feltelepíted és már mehet is a móka -
Bence937 #1661 Hello! (Megint)
Hogy lehet online, vagy lan nemtom, tehát az interneten játszani??
Valaki leírná RÉSZLETESEN???
Köszi -
#1660 mit mosolygol hőcsapda király -
#1659 -
#1658 hááát felvállalnám eme ferdehajlamomat egy amcsi tartószkodási engedélyér de még egy vízum ér is -
#1657 úgy, szóval ezek a kedvenc játékaid ratykó
mindig is sejtettem -
#1656 # 1. The Sims: FreeTime - Electronic Arts
# 2. Warhammer 40,000: Dawn Of War Soulstorm - THQ
# 3. Call Of Duty 4: Modern Warfare - Activision
# 4. Sins Of A Solar Empire - Ironclad Games/Stardock
# 5. World Of Warcraft - Blizzard
# 6. World Of Warcraft: Battle Chest - Blizzard
# 7. World Of Warcraft: Burning Crusade - Blizzard
# 8. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
# 9. Frontlines: Fuel of War - THQ
# 10. Command & Conquer 3: Tiberium Wars - Electronic Arts
-
Bence937 #1655 Hello!
Hogy kell játszani online?
Valaki elmodnja részletesen?
Mert már nagyon ki akarom próbálni a neten
köszi -
#1654 Net Framework 3.0 + 1.0.1-es pecs + hotfix is fennvan és mégsem megy.
Hibát észlel :S
Mi lehet? -
#1653 Amikor elindítod a Single player módot nem is látod a lelakatolt és feloldott küldetéseket? -
#1652 Ne aggódj.
Én tegnap könnyű nehézségi szinten fél nap alatt ledaráltam a játékot - amellett, hogy hibákat is javítottam a magyarításomban... -
AtkariZsolt #1651 Hiába, akkor se ment.
kénytelen leszek a játékban maradni, és a gépemet hibernálva leállítani. -
#1650 A játékmenet beállításainál írtál be vmi nevet, mert már csak arra tudok gondolni, hogy az létrehoz egy profilt ami menti az állást. -
Leky #1649 Végigvittem és nagyon bejött. Van egy Extra menű és ott be lehet írni egy kódot valamilyen bonus pályáért, tudja valaki ezt a kódot. -
#1648 Nekem most már vista ultimate x64 alatt teljesen maxon fut. Felraktam az új drivert a 8800GT -mhez...
Valószínű ez gátolta a full grafikát, hogy nem futott eddig vistán -
#1647 Mivel úgy látom, nem mindenkinek ugyanúgy működik a DOS Shell, ezért felraktam egy egyszerűsített verziót, aminek az a hátránya, hogy nincs lehetőség a nyelvek közötti váltogatásra.
Tehát ha valakinek kell majd az angol nyelv is - és ezért nem akarja újratelepíteni az egész játékot -, az mentse el valahová a "..\Frontlines-Fuel of War\GCGame\Localization\INT" alkönyvtárat és csak azután indítsa a magyarítás egyszerűsített telepítőjét. -
AtkariZsolt #1646 Elvittem a játékot elég messzire, már tankcsatáig is eljutottam de nekem nem nemhiszem hogy csinál mentést, mert mikor legközelebb elindítom, előről kezdi az egész a lezuhant helikoptertől.
Nem tőlti be az ellenőrző pontokat. -
#1645 Nekem jó lett vistánál, a #1630 -as hozzászólás szerint csináltam
-
#1644 Emberek...
A játékban nincs mentés, csak ellenőrzőpontok vannak.
Illetve, ha valamelyik fejezetet már elkezdted, akkor a végrehajtandó feladatokat tetszés szerinti sorrendben csinálhatod végig.
Én pl. mindig azt néztem, hogy a következő feladat helyét jelző jelek közül melyik van közelebb és azzal folytattam. -
#1643 Nincs manuális mentési lehetőség. De szerintem elég korrekt időnként ment. -
AtkariZsolt #1642 Sigerűlt meg magyarosítanom végre.
De a játék mentési opciót még nem találtam meg, nektek sikerűl menteni? -
#1641 írjátok be a bannerba azt is hogy aki viszta alatt akar játszani annak jó szórakozást -
simonl #1640 Sziasztok, úgy látom másnál sem zökkenőmentes a magyarítás telepítése .....és még mielőtt kiakasztanátok Ibriket én próbálok válaszolni:D
A 1630 -as hsz -ben lévő instrukciókat csináljátok meg, XP alatt működik.
Szerintem biztos lesz javítva.....
-
csabika1982 #1639 vistán müködik a magyaritás? mert a másik gépemen xp van azon megy,úgy csináltam ahogy ibrik leirta és fut.a vistason meg nem ilyenkor mi van? -
#1638 #1630 meg #1633 sem segít...? -
AtkariZsolt #1637 Valamiért nem műkszik.
Hijába telepítem a játék főkönyvtárába.
Mit kell csinálnom, hogy műkődjön? -
AtkariZsolt #1636 Segítsetek.
Magyarosításnál hová kell bemásolni a feltelepített fájlokat?
Vagy valami mást is kel csinálni?
Nem találom a játék menüben azt a részt, ahol kiválaszthatom hogy betőltcse a játék mentést. Hol van???
(Akár hányszor inditom egyszemélyes módot a játékot mindig előről kezdi az egész kűldetés sorozatot.) -
tgulyas #1635 Hali egy kérdés tegnap vetem meg erdedetibe a gamét.Felraktam vista 64 re.De hiba üzentre hivatkozva kilép nem indul el.A Gépem C2D 6850 vga HD2900 1GB wincseszter 320Gb Memoria 4GB szerintem ezel nincs gond .elöte felraktam a UT3 simán megy de ezt nem értem miért nem megy .Valaki tud rá megoldást. -
AtkariZsolt #1634 Nekem se működik a magyarosítás, telepítés után.
Pedig a feltelepítet játék főkönyvtárába telepítem. -
#1633 Hát ez elég kezdő megoldás.
Inkább így csináld:
Az egyik oldalra tedd be a \hun mappa tartalmát, a másik oldalra az \int mappát.
Állj rá a \hun mappára és jelöld ki az összes fájlt (Num+ és Enter), majd F5-re előugró ablakban a felső sorban a cél végén a "*.*"-ot írd át "*.int"-re, majd OK... -
#1632 -
simonl #1631 Köszi
Így jó:D
Egyébként van vmi spéci módszer arra hogy .int néven másoljam át és írjam felül commanderben?
Most egyesével neveztem át őket......
De működik, szuper -
#1630 Ha már sehogy sem megy, nézd meg a játék mappájában a "GCGame\Localization" mappába egyáltalán odakerült-e egy "\hun" alkönyvtár.
Ha ottvan, akkor csak annyit kell tenned, hogy a benne lévő összes fájlt (*.hun) másold be az "\INT" mappába "*.int" néven, felülírva az eredeti INT fájlokat. -
simonl #1629 Szia,
Pontosan megmutattam...igen, a játék főkönyvtárát. Nem Vistát használok.
Még ügyeskedem....hátha.