Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
That\'s All Folk\'s
That\'s All Folk\'s
Kérdésem lenne, egyik fórumtársunk feltöltötte a játék 3 db DVD re kiírt változatát. Letöltöttem.
Hogyan tudom ezt elndítani? Daemonnal próbálkoztam, úgy csinál mintha elndulna de semmi nem történik.
Tudna valaki hozzáértõ segíteni?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nekem az a gondom hogy crackeltem a játékot és nem történik semmi!
Valaki tudna segíteni?
Elöre is kösz.
A konzol elõhívásához egy kis help. Bár már le volt írva, de sokan nem keresnek vissza.
-Nyisd meg a játékönyvtárad\GCGame\Config\DefaultInput.ini file-t pl a wordpad-dal
-A következõ sorokat:
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=
-írd át erre:
; -- Set TypeKey=SemiColon to bind mini-console to ;
TypeKey=SemiColon
; -- Set ConsoleKey=Tilde to bind ~ to console
ConsoleKey=Tilde
-Wordpadból való kilépésnél mentsd el a változtatásokat.
A játékot elindítod, bejön a menü, nyomd meg az ö betüt, és lejön a konzol. Ide írhatod: open ip-cím
http://www.planethamachi.com/ -on találsz egy csomó ffow szobát. Én több mint 20-ban vagyok benne, de többnyire csak a Teppsn által indított szerveren vagyok, egy német srác, jó kis szerója van, nincs lag. Õ du este felé szokta indítani a szervert, mivel õ is elég sok szobában van bent, ezért sok ember szokott összegyûlni nála (15-25-ig láttam eddig). Szal, ha találsz egy olyan szobát amiben benne van, és méghozzá õ online is, akkor már nyert ügyed van, hogy multizz egy kicsit. Õt én szoktam látni a lan menüpontból is, de ha te nem látod, akkor az ip-je alapján kapcsolódj rá a konzolból.
De tegnap találtam egy private szervert is, ami állandóan fut, nincs szükség hamachira, az ip alapján tudsz kapcsolódni rá. 32 slot-os szerver. konzolba: open 24.239.236.24 , és már csatizol is. Most délelõtt sajna üres, de tegnap du-este itt is 20-an voltunk. Nem volt lag.
Remélem a segítségetekre voltam.
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
de jó lenne ezt is belerakni valami faq-ba vagy a bannerbe mert ez a helyes konzol elõhívó izé <#nezze>#nezze>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
VALAKI LÉCCI
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
De már mindegy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
SZERINTED A HAMACHI AZ MINDJÁRT WAREZ????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
0-val?
a Frontlines.hu szerkezete elkészült
várom azok jelentkezését akik segítenének megtölteni tartalommal az oldalt
a legkisebb segítség is sokat számít
segítségetekkel létrehozhatjuk Magyarország legnagyobb és legjobb Frontlines internetes oldalát
akik segítenek az oldal életében, azok MIND kapnak egy email címet
Pl, ha Balumann segítene, akkor kapna egy [email protected] postafiókot.
kapcsolatba lehet velem kerülni MSN-en
Elõre is köszönöm a segítséget és a figyelmet...
Ha van kedvetek, gyertek, most én itt tolom egy darabig. Remélem sokaknak tudtam segíteni, akiknek gondjuk van pl a hamachival. Bár nekem megy azzal is.
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
That\'s All Folk\'s
Pl 1 kép graw-ból katt. Én ilyen grafikával játszok szivesebben.
Talán színhatások, bizonyos látványeffektusok hiányoznak, nem tudom...
Vannak szép effektek az u3 engines játékokban, de sajnos nem hat ki így a teljes játékmenetbe. Ezzel szembe beleraknak ilyen motion blur nevezetû szemkifolyós effektet, meg ilyen baromságokat, amik szerintem szintén felesleges hülyeségek.
Tudom neked a MoH A-nak is isten grafikája van, meg a turning pointnak is. Én pont ellenkezõ véleménnyel vagyok ezekrõl.
Mondjuk ebben a játékban pont vannak szép effektek és a játékhoz is illik vmennyire (ettõl függetlenül szivesebben láttam volna mondjuk GRAW2 vagy CoD 4 szerû, vagy unrealengine 2-es grafikával, de jobb fizikai meg vizuális hatásokkal.
(ui: most csak a grafikáról írtam, ez a játék ettõl függetlenül nekem tetszik, a többi u3 engines játék ami nem tetszik azok sem teljesen a grafika miatt nem tetszenek... bár azért ez is számít nagyon sokat).
NÉZD CSAK MEG!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
vista ultimate x64 van fent opr. <#guluszem1>#guluszem1><#help>#help>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Ghost Reconhoz?! Én a Ghost Recon AW2 -vel játszottam, hát az messze másmilyen ettõl :o szinte mindenben ellentéte enneka játéknak 😄 Az az utolsó ami errõl a játékról eszembe jutna.
warez verzióval nem tudsz online játszani csak tört szerveren (nemrég írtak tört szerver linket).
Hamachi 1.0.1.5 -öt rakj fel, és majd figyeld ezt a forumot, hogy mikor lesz szerver, illetve a szobához majd olvass vissza.
Ventrilo beszélgetõs program, hasonló a TS-hez de sokkal jobb (hangminõségben, és nincsenek olyan problémák h csak recseg és nem érthetõ vki, stb.) Bannerban ott a link.
Elhúzzuk mi azért mindenki szája szélét <#gun>#gun>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
steam, origin: ACE_hun
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
igen BF2-öm 😊
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Az anti tankos fegyó hatékonyabb.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nálam is b@szakszik ki írkál sok marhaságot ,meg nem csinál semmit ha frissítem <#szomoru2>#szomoru2>
Van hogy újra kell indítani a gamet aztán csak 3.-ra sikerül <#rinya>#rinya>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Eredeti gamém van, a szerverkeresõje nálam nagyon gagyi, vagy nemcsatlakozik a szerverre vagy sokáig keres.
Mindenkinél igy müszik vagy csak nálam.