2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1708 Hát én csak annyit mondok, hogy régen élveztem ennyire a játékot FPS-el!
Pedig már nemvagyok mai darab és néhánnyal játszottam.Talán anno a HL1-et élveztem ennyire.A legtöbb amit köszönetképpen a készítők felé prezentálni tudok az az, hogy megyek és megveszem.Még akkor is ha végigjátszottam. -
Lespaul22 #1707 Én nem azt mondom, h nem tetszik a játék! Szerintem K****jó! csak azt még elviseltem volna benne! :)
Amúgy elég sok szeró pang az ürességtől! Remélem ez csak a kezdeti stádiumnak tudható be!
Szal én csak ajánlani tudom a játékot!
Üdv. -
#1706 Én ezt nem vágom, ez a játék a DesertCombat fejlesztőitől jött, ottsem volt ranking meg ilyen majomkodások, ottsem hatott a légvédelmi rakáta emberre, mégis mingid tele volt minden szerver.
Ranking ot akarsz, menj codozni, ha neked az unlock, meg a "karakterfejlődés" a fontos, az biztos bejön neked.
5 ért meg megveszem bárkitől a játék kulcsot, kell még egy éppen. pm. -
#1705 Engem csak az zavar, hogy a fegyvereket nem lehet vállba venni, nincs ironsight. -
Lespaul22 #1704 Hali! Nekem is eredeti a játék! Nekem nem volt idáig különösebb problémám vele! Grafika nem rossz, bár pályája válogatja! Az szar hogy nincs rangozás, meg unlockolható dolog! de majd hátha dobnak hozzá valamit! Ami a szerverkeresőt illeti, elején volt olyan hogy nem engedett be pár helyre, de szerintem azért mert lassú voltam...! Most tök jó már egy másfél hete küldöm és mindenhova beenged! magyar szervert esetleg tud valaki, vagy ahhol magyarok előfordulnak? -
#1703 Azt mondjátok meg nekem h a nevemet hol tudom átirni?
Köszi -
laci1993 #1702 hello. az lenne a problémám, hogy elindítom a játékot fekete képernyő és kidobja ezt az üzenetet:
http://users.cwi.hu/sgupload/1206356336.jpg
xp van fent és ATI ASUS 9550 GE videókártya.
a magyarítás lehet az oka? -
#1701 Szerintem használd a javított telepítőt. -
#1700 Én a másolgatós módszerrel csináltam (amikor először írtad, hogy elkészültél vele) de küldtések leírása az angol maradt. Valamit nem jól csináltam? -
#1699 5 ért viszem :D -
#1698 Egyébként tényleg úgy néz ki, hogy át vagyunk baszarintva ezzel a játékkal. Igencsak béta verziós hatása van, a grafika egy xar a gépigényhez képest, a szerverkereső használhatatlan, a játékélmény fos, nincs unlock és rangok sem.....
Asszem 10 rugó bukó. Még mindíg nem kellett senkinek a game 6 makiért sem, ez árulkodó.... -
#1697 Ja, a magyar és angol nyelvek közötti váltogatást is lehetővé tevő változatról van szó. -
#1696 Javítottam - a lentebb leírt okok miatt (#1677) - a telepítőt és immár a végleges - hibátlan - verzió letölthető. -
cs31 #1695 Nem a 2 DVD-s változattal lehet a baj? Ezt valaki szédszedte. Azt írta, hogy kipróbálta és gond nélkül működik. Azért vettem le ezt, hogy utána ki tudjam írni.
-
cs31 #1694 Nvidia GF 7300 GT kártyám van. A Hangkártyám alaplapi, az alaplap MSI P965 Neo -
#1693 Igy passz. A vista-sok panaszkodnak sok ilyen hibára.
Hardware-es hiba pedig lehet hangkártyagond vagy az olyan videókártya aminek van Ageia PhysX része. -
cs31 #1692 Prof.
-
cs31 #1691 32 bites XP
-
#1690 Ez így nem sokat mond, akármilyen problémája lehet. Milyen operációs rendszered van? -
cs31 #1689 -
#1688 És ezen belül? Menj a "kattintson ide"-re ott van valami technikai adatok utána, ott pontosan leírja, hogy melyik fájllal van baja. -
cs31 #1687 Semmi különöset, csak ezt: -
#1686 Pont azért vettem meg a játékot, hogy ne kelljen hamachi-znom, ennek ellenére a saját online browsere egy xar és nem lehet csatlakozni semmilyen szerverre sem. Kb tényleg faxra húzhatom a hamachi-t ahogyan a kollega mondta :) -
#1685 Milyen hibát ír? -
cs31 #1684 2 DVD-s!!! -
cs31 #1683 Ja a játék a s DVD-s verzió.
-
cs31 #1682 Tudna valaki mondani még valami okosságot? Föltettem a játékot, az 1.01-es patchet, az 1.01 hotfixet és megcrackeltem. Net framework 3 van fönt és indításnál hibaüzenettel kilép. Mi lehet a baj?
-
#1681 Szerintem is egyértelmű hogy a Hamachi-t ráhúzhatod a faszodra -
#1680 Pontosabban 1.02-nél korábbi verzió kell - mint ahogy az fentebb le van írva. -
#1679 Szerintem egyértelmű, amit leírtam.
A Hamachi-t kell 1.02-re frissíteni az online játékhoz. -
#1678 Heh?
Mondom nekem eredeti játékom van, szerinted akkor hamachi-val xarakodnék? -
#1677 Egyébként rájöttem már, miért nem működik mindenkinek az első telepítő változat. A magyarítást kb egy hónapja kezdtem el és azóta elfelejtettem, hogy az eredeti fájlok "csak-olvasható" (read-only) attributummal vannak ellátva.
Majd ha lesz időm a következő egy-két napban, akkor megcsinálom jól a telepítőt, ami ezt is figyelembe veszi. -
#1676 Nem a játéknak kell az 1.02 verzió, hanem a Hamachi 1.02 verziója kell... -
#1675 Kicsit viccesnek érzem, hogy ehhez meg kell várni az 1.02-es peccset, ez most valami béta szinten kiadott játék volt vagy mi? -
#1674 Ne izgulj ez természetes ,indísd újra a játékot majd harmadikra sikerülni fog. -
#1673 Nekem eredeti játékom van, de konkrétan még egy szerverre sem tudtam bemenni: "This game session is no longer available"... -
#1672 Olyan szerver még nincs -
#1671 Hali!!
Valaki nyomja eredetivel és tud valami IP-t mondani ahol esetleg lehetne magyar emberkékkel csapatban játszani??
-
kegyetlen #1670 Megoldodott ezzel tökéletesen müködik:FFoW101 hun simple.exe -
csabika1982 #1669 megy a játék 64bites vistan,de ha felrakom a magyaritást el sem indul.