Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És végülis igazad van, játszható ez a játék is.
Én nem ítélek meg 1 játékot sem grafika alapján, de nyilván nekem is fontos, hogy hogyan néz ki. De mint írtam, nekem az U3 engine inkább az ellenkezõ hatást vált ki bennem. Néhány dolog feleslegesen túl részletes, az összlátvány viszont legtöbb játékban szörnyû. Mint a MoH A-ban is például, nagyon szép mikor magasról látni midnent, de lent már játék közben rossz, nem tiszta, stb.
Nem csak a részletességtõl lehet szép a játék, erre példa a CoD 4, vagy a GRAW is, illetve nekem a Far Cry is tetszik. Unreal 2 engine is tökéletes volt számomra, nagyon jó játékokat csináltak vele. Azt kellett volna inkább fizikával meg AI-val meg egyéb dolgokkal fejleszteni.
"És majd legutolsó sorban megnézem, hogy egy mûanyag flakont ha nekidobok egy hordónak, akkor merre dõl el, és merre fog elgurulni."
Ezzel megint csak az a baj, hogy u3 engines játékokba ha nincs külön bescriptelve akkor a gránáttól meg se mozdul még a flakon se... méghogy dobálni valamit 😄D Tehát azt nézheted.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor maradjunk annyiban, hogy a source motornál nekem nem jobb annyival a fizika, hogy a többi gyengeséget egyensúlyozza számomra.
Én ilyen vagyok. Igen is nagyon fontos momentumnak tartom, hogy ne kapjon el a hányinger amikor leülök a játék elé.
Ha megvan a minimális graf, akkor jöhet a játszhatóság, az animációk. És majd legutolsó sorban megnézem, hogy egy mûanyag flakont ha nekidobok egy hordónak, akkor merre dõl el, és merre fog elgurulni.
Csak megjegyezném, hogy ha nem lenne a fizika olyan a HL-ba, mint amilyen, akkor játszanál vele?
Szerintem a fegyverek hangja röhelyes, az ellenfelek egyszerûen bénák és úgy mozognak, mint a robotok + még buták is az ellenfelek.
Én személyszerint a HL2-õt vittem végig, az Episode 1-2-õbe meg csak belenéztem, és igaz hogy nem vittem végig õket, de semmi különbséget nem láttam az alapjátékhoz képest, bár ez érthetõ is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Én a fizikát sokkal fontosabbnak tartanám mint a grafikus részletességet. MoHA -ban te milyen hiteles fizikát láttál azt én nem tudom elképzelni. 1-2 scriptelt dolog volt benne, dehogy fizika. GoW -ba szintúgy.
HL2-ben emlékszem, hogy a téglát rádobtam a körhintára, az elkezdett forogni tõle megfelelõ irányba, meg rálehet dobni dolgokat a célpontra. Hol vannak ilyenek u3 einges játékokba. Portal például 100% bukás lett volna u3 enginnel, ebben biztos vagyok a motort ismerve.
Nagyon feldobja a hangulatot ebben is az, hogy némelyik épület lerombolható multiban is (igaz hogy csak tankkal vagy helivel). Ebben scriptelt fizika van, de még így is nagyon jó.
Mondjuk nem tudom miért vitatkozok mindig veled, úgyis mindenben ellentétes a véleményünk 😉
Szent isten...valaki a HL-ra mondja, hogy ott a legjobb a fizika.
Valaki meg autós játékra.
Háát nem elhanyagolható a fizika sem, de eszméletlen mód köze nincs ahhoz, hogy 1 játék jó lesz-e vagy nem.
Ha a hupékék törpikékben iszonyat fizikát bepakolnak, akkor sem fogok vele játszani, vagy Lego CS-el, mert elhánynám magam.
Én a fizikát plusznak szoktam tekinteni, és nem a játék gerinceként.
Viszont nekem hitelesnek tûnik a fizika a Bioshock-ban a MoHA-ban a GoW-ban is és szinte az összes U3-as játékban.
Vagy létezik ezeknél is jobb?
És a jenleg említett játékban is szerintem helyén vannak a dolgok.
PL csak próbáld majd meg vezetni a helikoptert.
És én nem nagyon találtam jobb fizikájú játékot (jó kivéve lfs 😄)
Errõl a játékról egyenlõre nem tudok véleményt alkotni (nem indul :S) de játszottam ut-s motorú játékokkal és ott nem volt jó a fizika annyira mind cs-ben és nekem leginkább a fizika számít! Engem nem az érdekel hogy minél szebb legyen hanem az hogy minél jobban fusson és minél jobb legyen a fizika. Jó azért kell a jó graf is!!
Az sem érdekel ha etióp szerver.
Tudja vki mi a bónusz küldetésnek a kódja?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
Játszunk CS-ot, meg UT1-et azt ennyi.
Én próbáltam a BF2-t, a BF2142-t, a Quake Wars-t meg a GRAW2-t....
De a GRAW2-n kívül nem mondhatnám egyikre sem, hogy ennyire lekötött volna.
Ezt is meg lehet unni 1x, de itt valahogy jobban lejön a háborús feeling.
Jah és baromi nagy pályák vannak, és szinte mindenhová fel vagy be lehet jutni.És nem emlékszem, hogy a BF-ben ilyen pályák lettek volna.
Meg hasonló a stílusa a BF-eknek is, de ez valahogy jobban össze van rakva.
Ezt így nem lehez leírni szavakkal, aki játszott mindkét esetleg mindegyik játékkal, az tudja, hogy ebben a játékban nem az a faxa, hogy hogyan néz ki, meg hogy hány centis lyuk robban a falon.
Szerintem jók a pályák. És nagyon faxa-k a cuccosok.
Remélem még lehet majd hozzá + mappokat szerezni, meg kiegészítõket késõbb.<#vigyor3>#vigyor3>
Csili vili játék, igen gyenge megoldásokkal és akkor a hitbox-ról még nem is kezdtem el vitatkozni...(az milyen szép, mikor ember mellett robban a rakéta, az meg fut tovább...csodás!)
http://www.youtube.com/watch?v=9i0mCeog7gU
Vagy addigra már 20-30 magos procik lesznek majd.
Most akkor mivan.
Mindegyik játék szar mi?
Jobb lenne, ha inkább a meglévõ és létezõ játékokhoz hasonlítgatnád, nem pedig a fikcióidhoz.
A BF3-ban is azt mondogatkják, hogy "teljessen lerombolható környezet lesz"....naja azt gondolod, hogy ott aztán télleg minden fûszálat 100 külön darabra lõhetsz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az instrukciók szerint átírom a Wordpadban a mellékelt apróságokat.
Viszont mikor el akarom menteni megkérdezi, hogy felülírja e a DefaultInput.ini file-t, válasz igen, erre azt írja, nincs jogosultságom átírni a fenti file -t.
Tud erre valaki valamit? Kösz
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
azt írja a patch: insufficient storage space to apply patch you need at least -519356125 bytes free
<#nemtudom>#nemtudom>
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Sztem a proccessor a hunyó
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Van egy kis gondom: mindent úgy teszek ahogy leírod, de mikor kilépnék Wordpadból nem engedi elmenteni a változásokat.
Van erre megoldás, vagy én csinálok rosszul valamit?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
NINCS !
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ja és légyszíves ne félpercenként írogass hanem egy postba!!
Pl.: a #1559-#1562 egy postba mehetett volna!!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯