CivCity: Rome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robos
Fejlesztés alatt: ..... - ez jobb lenne?

Amúgy a lol-ozás helyett inkább bevállalnád a fordítást, ha már ilyen okoska vagy <#ejnye1> Ez amúgy 1 rögtönzött fordítás (magamnak) volt, szövegkörnyezet ismeret nélkül <#kacsint>

Ja, és LOL neked is...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Serpa
kifejlesztés: engineering

lol
n.n

Lehetne egy kis infót a küldikrõl? Pl. lineáris a játékmenet?Róma itt is követel ezt-azt mint a Caesarban?Mennyi katonád vagy csapatod lehet?Milyen a harc, csak idióta gomolygás egykupacban, vagy van valami rend?
Köszi
Hmuda
Na egyelõre hanyagolom a harci küldiket, mert eléggé elbaltáztam a város fejlesztését és inkább átnyergeltem egy gazdasági küldihez. Mostmár kezdenek megjelenni a helytakarékosabb és nagyobb körzetû házikók, szóval alakul a dolog. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hi. Tudna valaki feltölteni saját képet a játékból? Különösen a harci cselekményre gondolok, mert ilyen jellegüeket nem lehet látni sehol.
Köszike!
Pluskast
Egész jó kis game ez, és a csatarendszerével olyasmi mint anno a caesear 2 volt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gerbill
Kösz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hmuda
Tes:

Minimum System Requirements:
Operating System. Windows 2000/XP/Vista
CPU 1.6 Ghz
Memory 512 MB RAM
Hard Drive Space 2.5 Gb
Video 64 Megabyte (GeForce3/Radeon 8500 upwards)
Soundcard DirectX 7 compatible
DirectX: 9.0c

Recommended System Requirements:
Operating System. Windows 2000/XP/Vista
CPU 2.0 Ghz
Memory 512 MB RAM
Hard Drive Space 2.5 Gb
Video 128 Megabyte w/ DirectX 8 support
Soundcard DirectX 7 compatible
DirectX: 9.0c

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gerbill
Ez jó hír, már csak valakinek hozzákéne kezdenie.

robos
Hi!

Lehet magyarítani a játékot... :) :)

Reméljük vki bevállalja majd az egészet.... :)

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Gerbill
A readme-ben szereplõ gépigényt betudnád ide szúrni? Ha nincs akkor csak valami olyasmit hogy izomgép kell e neki, vagy ha a Glory of the Roman Empire ment akkor ez is fog e? Elõre is kösz

Húúúúú....te mázlista..neked már fut.Köszi az elsõ beszámolót !!!
Engem is nagyon érdekelne a katonai missziók leirása!Remélem kicsit jobb lesz mint a Caesar III- ban.
Hmuda
Na kipróbáltam. Egész pofás lett, bár érzõdik, hogy inkább a Fireflynak volt beleszólása a dolgokba és nem Sid Mesternek.

Egészen jól el lehet pepecselni, de orbitális hiba, hogy minden azonos szintû ház tökegyforma. Nem hiszem, hogy nagyon megterhelõ lett volna még 3-4 modellt összerittyenteni mindegyik fokozatra. A munkaidõbeosztás is okoz néha problémákat. Pl nekem volt olyan, hogy öt házat kellett már csak felfejleszteni a gyõzelemhez, és mindegyik leragadt a vallás szinten. Ott virított mellettük a templom, erre mit ád az ég, mindegyik lakó szinkronban ment pihenni a pappal és sose volt olyan, hogy a pap dolgozott volna, de a lakók nem. Kénytelen voltam építeni még egy templomot, hogy ezt kiküszöböljem. :-/

Egy utolsó, bár ez csak saját meglátás: szerintem túl kicsik a házak körzetei. Óóó, hányszor volt, hogy csak egy kockával kellett volna keletebbre építkezni, hogy elérje azt a nyamvadt fürdõt. :-/

De ezek ellenére kellemes, most jönnek majd nekem a katonai küldetések, arra kíváncsi leszek.

http://media.pc.ign.com/media/818/818085/imgs_2.html
Tegnapi friss képek!! Állat ez a játék !! Nagyon bejön, pedig még csak a képeket nézegetem......
EmThor
maj' veszünk Guru-t :)

serpa <#worship>!!

Serpa
Gerbill
Nézd meg a hivatalos oldalt ott van kép is és leírás is.

EmThor
képz pls thx + kritika is jöhet

Engem is érdekelne :)

grebber
Privát ment!

Next PC upgrade: 2022

honnan jön le?Plz link
Serpa
inkább utorrentet használj.

<#eljen>
még 1 nap se telt el ...
<#vigyor>

Gerbill
Elkezdtem tölteni, de az azureus azt akarta kapcsoljam ki a tûzfalam, úgyhogy marad az FTP, vagy az eredeti verzió

grebber
Éppen ezért említettem meg az olvasást.
Töréssel semmi gond!

Gerbill
Én sem úgy születtem de amit nem tudtam utána olvastam, vagy magamtól rájöttem.

Gerbill
Na jó akkor csak <#lama>. Remélem nem hibás a törés mert akkor is az lesz amit mondtam.

grebber
Nem kell itt köcsög lámázni mert valaki nem ugy születet hogy mindent tud ,de ellenben olvasni tudni kéne.
Nem lesz itt ilyen szerintem mivel van crack :D

Gerbill

Gerbill
Na most már ide is jön a sok <#kocsog><#lama>, hogy kell elindítani, mi az a mini image, mi az a mountolás, mi az a warez.

lalakov
info
jó :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

istenem, tanulj inkább nyelveket...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Valaki írjon némi infót hogy milyen is a játék stb stb stb. :-)

Megerõsítve.
A játék kint van.
Nem tudjátok kezdi valaki fordítani magyarra?
<#mf1><#mf1><#mf1>

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Ahh már látom is az Nforcén a legfrissebb:-)) ( 97x15MB.....)
De erröl az oldalról hogy lehet letölteni??(még sohasem próbáltam innen)
Vagy ez csak info oldal?Vagy regelni kell ?
Ez azt jelenti hogy már fenn van valahol....??Plz link!!!
grebber
Már mér látnám rosszul?

ott a pont :D

Serpa
rosszul láttod.
<#vigyor1>

<#fogmosas>

grebber
Na most jövök melóból és látom : CivCity.Rome-RELOADED reggel szedem is!

Serpa
benéztem a topicjába, de nem fogott meg.

amúgy igényes játékból sosem elég.

heh, akkor eléggé elleszünk árasztva managelgetõs stratokkal ahogy látom :) swords of the stars demo is kigyütt az se rossz, igaz az nem igazán ez a stilus de az is pepecselõs :D

Serpa
ja, aug közepén jön a demo.

azt is csinálják? hmm egy misét meg fog érni :) igaz sose voltam oylan extrém nagy caesar fan de azért mindegyik érsszel játszottam többet-kevesebbet :)

naiv vagy :DDDDD

I.C.ram
" Az egyébként sikeres Caesar sorozat megszûnésével" Nem tudom mirõl beszélsz... csinálják az új részt. Évvégén vagy mikor jön.
Serpa
kizártnak tartom ^^

Gloryból még van 1 küldetés, azt nekiugrok ennek.
remélem hangulatos lesz, képek alapján átjön.

azért biztos lesz itt egy marék ember majd akinek securom loader is magas :P

Serpa
szerencsére nem parás indítani.

<#eljen>