231
  • Gerbill
    A readme-ben szereplő gépigényt betudnád ide szúrni? Ha nincs akkor csak valami olyasmit hogy izomgép kell e neki, vagy ha a Glory of the Roman Empire ment akkor ez is fog e? Előre is kösz
  • Hunor1
    Húúúúú....te mázlista..neked már fut.Köszi az első beszámolót !!!
    Engem is nagyon érdekelne a katonai missziók leirása!Remélem kicsit jobb lesz mint a Caesar III- ban.
  • Hmuda
    Na kipróbáltam. Egész pofás lett, bár érződik, hogy inkább a Fireflynak volt beleszólása a dolgokba és nem Sid Mesternek.

Egészen jól el lehet pepecselni, de orbitális hiba, hogy minden azonos szintű ház tökegyforma. Nem hiszem, hogy nagyon megterhelő lett volna még 3-4 modellt összerittyenteni mindegyik fokozatra. A munkaidőbeosztás is okoz néha problémákat. Pl nekem volt olyan, hogy öt házat kellett már csak felfejleszteni a győzelemhez, és mindegyik leragadt a vallás szinten. Ott virított mellettük a templom, erre mit ád az ég, mindegyik lakó szinkronban ment pihenni a pappal és sose volt olyan, hogy a pap dolgozott volna, de a lakók nem. Kénytelen voltam építeni még egy templomot, hogy ezt kiküszöböljem. :-/

Egy utolsó, bár ez csak saját meglátás: szerintem túl kicsik a házak körzetei. Óóó, hányszor volt, hogy csak egy kockával kellett volna keletebbre építkezni, hogy elérje azt a nyamvadt fürdőt. :-/

De ezek ellenére kellemes, most jönnek majd nekem a katonai küldetések, arra kíváncsi leszek.
  • Hunor1
    http://media.pc.ign.com/media/818/818085/imgs_2.html
    Tegnapi friss képek!! Állat ez a játék !! Nagyon bejön, pedig még csak a képeket nézegetem......
  • EmThor
    maj' veszünk Guru-t :)

serpa !!
  • Serpa
    review

• Gerbill
    Nézd meg a hivatalos oldalt ott van kép is és leírás is.
  • EmThor
    képz pls thx + kritika is jöhet
  • Since
    Engem is érdekelne :)
  • grebber
    Privát ment!
  • Hunor1
    honnan jön le?Plz link
  • Serpa
    inkább utorrentet használj.

még 1 nap se telt el ...
  • Gerbill
    Elkezdtem tölteni, de az azureus azt akarta kapcsoljam ki a tűzfalam, úgyhogy marad az FTP, vagy az eredeti verzió
  • grebber
    Éppen ezért említettem meg az olvasást.
    Töréssel semmi gond!
  • Gerbill
    Én sem úgy születtem de amit nem tudtam utána olvastam, vagy magamtól rájöttem.
  • Gerbill
    Na jó akkor csak . Remélem nem hibás a törés mert akkor is az lesz amit mondtam.
  • grebber
    Nem kell itt köcsög lámázni mert valaki nem ugy születet hogy mindent tud ,de ellenben olvasni tudni kéne.
    Nem lesz itt ilyen szerintem mivel van crack :D
  • Gerbill
    info
  • Gerbill
    Na most már ide is jön a sok , hogy kell elindítani, mi az a mini image, mi az a mountolás, mi az a warez.
  • lalakov
    info
  • Thanatos
    jó :D
  • Thanatos
    istenem, tanulj inkább nyelveket...
  • Since
    Valaki írjon némi infót hogy milyen is a játék stb stb stb. :-)
  • A tumi
    Megerősítve.
    A játék kint van.
    Nem tudjátok kezdi valaki fordítani magyarra?
  • Hunor1
    Ahh már látom is az Nforcén a legfrissebb:-)) ( 97x15MB.....)
    De erröl az oldalról hogy lehet letölteni??(még sohasem próbáltam innen)
    Vagy ez csak info oldal?Vagy regelni kell ?
  • Hunor1
    Ez azt jelenti hogy már fenn van valahol....??Plz link!!!
  • grebber
    Már mér látnám rosszul?
  • Thanatos
    ott a pont :D
  • Serpa
    rosszul láttod.

• grebber
    Na most jövök melóból és látom : CivCity.Rome-RELOADED reggel szedem is!
  • Serpa
    benéztem a topicjába, de nem fogott meg.

amúgy igényes játékból sosem elég.
  • Thanatos
    heh, akkor eléggé elleszünk árasztva managelgetős stratokkal ahogy látom :) swords of the stars demo is kigyütt az se rossz, igaz az nem igazán ez a stilus de az is pepecselős :D
  • Serpa
    ja, aug közepén jön a demo.
  • Thanatos
    azt is csinálják? hmm egy misét meg fog érni :) igaz sose voltam oylan extrém nagy caesar fan de azért mindegyik érsszel játszottam többet-kevesebbet :)
  • Thanatos
    naiv vagy :DDDDD
  • I.C.ram
    " Az egyébként sikeres Caesar sorozat megszűnésével" Nem tudom miről beszélsz... csinálják az új részt. Évvégén vagy mikor jön.
  • Serpa
    kizártnak tartom ^^

Gloryból még van 1 küldetés, azt nekiugrok ennek.
    remélem hangulatos lesz, képek alapján átjön.
  • Thanatos
    azért biztos lesz itt egy marék ember majd akinek securom loader is magas :P
  • Serpa
    szerencsére nem parás indítani.
  • Thanatos