156
Football Manager 2007
  • Fyrex
    te jó ég mennyire nem vagy képbe oh my god

haggyad inkább pls
  • RaZoK
    ha ennyi eszetek nincs ő még nem lehet házigazda még nem 1 éves itt tehát [email protected] és megvan oldva.
    mellesleg ti is akár mikor megnyithatátok volna ezt a topikot, csak be kéne vallani, hogy nem gonoltatok rá ő talált egy infót és kész megnyitotta...úr isten
  • RaZoK
    Gabber, Fyrex gyerekesek vagytok
  • fsgh
    hmm:)
  • Zséé
    jólesz
  • zaki
    Football Manager 2007 bejelentés

Jöhet bármilyen Electronic Arts, Eidos-SCi, vagy más cég focimenedzser játékkal, a stílus rajongói tisztában vannak vele, hogy a műfaj királya nem lehet más, mint a Sports Interactive sorozata. Amíg az Eidos szárnyai alatt ténykedett a cég, Championship Managereket gyártottak, majd a haldokló kiadóval összerúgták a port és más név alatt, de változatlan belbeccsel útnak indították a Football Managert. A Sega a közelmúltban 30 millió angol font értékű üzlet keretében vásárolta fel az angol céget, mely így már biztos anyagi háttérrel dolgozhat. Lássuk tehát, hogy a PC, Macintosh, Xbox 360 és PSP platformokra ez év karácsonyában érkező játék milyen újdonságokat tartogat.

* karrierünk aktuális csapatánál fiókcsapatot hozhatunk létre, melyet indíthatunk a bajnokságunk alsóbb osztályában, így lehetőséget biztosítva fiatalabb, vagy a keretből kimaradó játékosoknak
    * a teljes ificsapatot és tagjainak statisztikáit láthatjuk, irányíthatjuk és a rendszer kompletten átdolgozásra került
    * csiszolt felhasználói felület
    * újratervezett megfigyelői rendszer, ahol a játékosmegfigyelőink fejlődnek, tudásuk növekszik
    * ezentúl direkt kommunikálhatunk játékosokkal, akár a médián keresztül
    * továbbfejlesztett csapatmegbeszélés, meccsek előtt, közben és után

Hardwired
  • Zenszkij
    visszaszívom, méghogy nem linkel pff :)
  • Fyrex
    Added on 10/05/2006

nembaj így utólag azér ügyes vagy
  • fsgh
    Zárjuk már a topicot mert már van összefoglaló topicja!
  • Zenszkij
    http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1227

Ajánlom figyelmedbe.
  • Zenszkij
    ez az egózás nem tesz jót senkinek...azért mert selfisch nem ír, és nem linkel be olyan sok képet a játékból még nem kell így letámadni. Én mellesleg 96 óta játszok ezzel a játékkal, tehát gyakorlatilag veterán vagyok, volt olyan hogy egy hónapig fel sem keltem előle ...egyébként meg nem mindegy ki nyitja meg? Én pl sose nyitnék ilyen topikot mert nincs hangulatom az értelmetlen veszekedéshez...ez megy a politikában is...jaj legyen Mcfrost a házigazda, engem nem érdekel (még egyet is értek vele, mert normális a srác), de ez a topic Selfisch topikja, ha nem teccik ne írjatok ide...kicsit igazságtalan a hozzáállásotok
  • fsgh
    nem kéne törölni ezt a topicot a 2005-el együtt? már van összefoglaló topic....
  • Fyrex
    ha figyelnéd az efem topikot tudnád hogy miért irtam

de ugye ebből is látszik hogy hozzá sem tudsz szagolni a témához

"már le se szarom mit írsz" - tipikus, "nemtudok értelmeset írni ugyhogy elküldelek a k*va anyádba"
  • mooo
    Volt egy postom töröltem,mert most igen kacifántosat akartam írni,de mivel valszeg a sok spamér így is kapok büntét,ezért inkább kihagyom.Nagyon szúja a szemed ez a topic és tudom is hogy miért,tőled idézek: ·"ezt nekem kellet volna megnyitni"
    Egyébként nem lusta voltam értelmezni,csak lassan már le se szarom mit írsz.Sry a flémér elmentem...
  • Fyrex
    látom lusta voltál értelmezni amit írtam

"az engedéllyel kapcsolatban pedig jólenne megérteni hogy NINCS HIVATALOS BEJELENTÉS a játékról magyarul mégiscsak van szabály az ellen hogy megnyílt ez a topik, mivel anélkül elvileg nem nyílhat topik, hiába mutogattok újjal másik témákra..."

"ezekre ott az off topik, az megnyílt ezekre a célokra és elfelejtik mégiscsak használni"

Frost ötlete sztem elfogadható
  • mooo
    Biztos ezt is 2 hónappal a megjelenés elött nyitották...
    Ha valaki(k) nagyon várnak egy játékot és szeretné(k) elmondani mibe szeretne javulást stb. mért ne tehetné meg?Nézd volt egy pár hsz(a mi spamflémünkön kívül)aztán valszeg nem lett volna nagy forgalom.Mikor majd bejelentik\megjelenik,majd kinevezik a megfelelö házigazdát és mindenki örül.Mér zavar ez téged?
  • Fyrex
    jó 5let, támogatom :)

csak ugye nehéz áttekinteni 1milla hszt
  • McFrost
    meg mondom mi van: tök fölösleges ez a topik , mert ha jön a 2007 akkor 2006 topik meghal ,szvsz abban kellene folytatni és csak sima FM topiknak kellene átnevezni, házigazda pedig term. én lennék:P
  • Fyrex
    nah jó látom soha nem fogjátok megérteni ennek a topiknak a lényegét, mondjuk nemis vártam el csak annyit hogy legalább azt ne higgyétek hogy feltétlenül igazatok van amiért nem vagytok annyira megszállott efemesek

az engedéllyel kapcsolatban pedig jólenne megérteni hogy NINCS HIVATALOS BEJELENTÉS a játékról magyarul mégiscsak van szabály az ellen hogy megnyílt ez a topik, mivel anélkül elvileg nem nyílhat topik, hiába mutogattok újjal másik témákra...

és mivel még nincs bejelentve semmi értelme olyanokról beszélgetni hogy jujj én ezt szeretném ha benne lenne meg hogy én már jajj de nagyon várom sztetek milyen lessz...nem kell ez...ezekre ott az off topik, az megnyílt ezekre a célokra és elfelejtik mégiscsak használni

amíg nincs hivatalos leírás a játékról a topic nem szólhat konkrétan róla

bocs hogy ilyen hosszu voltam :)
  • fsgh
    Mostmár elég a flémből! Kövi hozzászolások vagy témávalval kapcsolaosak legyenek vagy inkább ne is fáradjatok a beírással-.- szvsz
  • mooo
    Jahh és most már tényleg szóljon a játékról a topic!!!!
  • fsgh
    Én azt mondtam hogy nyitottak neki egy topicot pedig csak 2007-ben jön ki és mégis jól megy a topic! akkor ez miért nem mehetne jól?
    (Ja és nem tök mindegy ki nyitja a topicot???Ahozz asszem még nem kell engedély-.-... az mind1 hogy ki nyitja...a házigazdának kell olyannak lenni aki rendbe tudja tatani a dolgokat....)
  • mooo
    Te miattad van....
  • mooo
    Nagyon nem tudom nem is érdekel,az viszont már igen,hogy itt vered feleslegesen a nyálad....Idézlek:"nah jó inkább nemis tárgyalok erről" byehtx
  • Fyrex
    ossza végre ki egy modi a büntipontokat nekünk és zárassa be ezt a szpemtelepet a hivatalos bejelentésig és mindenki boldog
  • Fyrex
    te jó ég asse tudod mi az ábra és itt pofázol az igazadról, eddig aszittem legalább a szitut tudod de lejött hogy még aztse... pfff
  • Fyrex
    és ha én kiugrok az ablakon velem ugrassz? :)
  • fsgh
    Mondjuk ebben van valami! Már a C&C3-nak is van topicja és szerintem elég jó:)
  • csm
    nem érted. ezt egy fmbuzinak kell megnyitnia, nem egy mezei játékosnak (nem érdekel gabber és a többi nagyokos véleménye)
  • mooo
    Te vagy a szánalmaaaaaaas.Még hogy sok..Van olyan játék aminek már hamarabb megnyitják,mert már van róla infó megjelenés stb.Jó hogy nem már akkor nyissuk meg amikor megjelenik..Csak itt vered a nyálad,mert idegesít,amiért a tiedet bezárták....Jólvan nem kell azért Doom5nek is topicot nyitni,de a srác linkelt képeket,meg honlapot..
  • Fyrex
    pff hát ez szánalmas

képtelen vagy belátni hogy nincs igazad? fél év nem olyan sok.... nah jó inkább nemis tárgyalok erről mert szörnyen makacs vagy
  • mooo
    De lassan itt lesz......................Nem azt mondtuk hogy most.Nem értem mit kell ezen lovagolni.Fél év nem olyan sok.
  • Fyrex
    nálam itt pesten még csak április vége van ami azt jelenti hogy még közel fél év múlva jelenik meg...ami még egyáltalán nincsi itt
  • mooo
    Nahh lassan itt van...
  • Fyrex
    lassan jön a játék???!!!

remélem tudod hogy ősz közepe és tél eleje körül szokott kijönni az új fm
    de sztem már ezt is mondtam :)
  • mooo
    Nyilván,majd ha eljön az ideje,kinevezenek házigazdának valaki jártasabbat,de addíg is ha már lassan jön a játék,sztem nem probléma ha nyit neki.
  • Fyrex
    nem kívánom magaménak egyáltalán, csak egy profibb embernek kívánom ...

nemtom mért lett megnyitva de kéne zárás újra legalább a hivatalos bejelentésig

de ahogy gondoljátok :)
  • zaki
    Na fejezzétek ezt be. Ezért tényleg felesleges volt megnyitni a topicot. Nem tök mind1, hogy ki nyitotta? Ha lenyugodtatok újra meg lesz nyitva a topic.
  • SeLFisCH
    szerintem majd egymásét fogják bezáratni ...
  • mooo
    Jaja a Fyrex nagyon magáénak akarja :D