Football Manager 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Jahh és most már tényleg szóljon a játékról a topic!!!!
fsgh
Én azt mondtam hogy nyitottak neki egy topicot pedig csak 2007-ben jön ki és mégis jól megy a topic! akkor ez miért nem mehetne jól?
(Ja és nem tök mindegy ki nyitja a topicot???Ahozz asszem még nem kell engedély-.-... az mind1 hogy ki nyitja...a házigazdának kell olyannak lenni aki rendbe tudja tatani a dolgokat....)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

mooo
Te miattad van....
mooo
Nagyon nem tudom nem is érdekel,az viszont már igen,hogy itt vered feleslegesen a nyálad....Idézlek:"nah jó inkább nemis tárgyalok errõl" byehtx
Fyrex
ossza végre ki egy modi a büntipontokat nekünk és zárassa be ezt a szpemtelepet a hivatalos bejelentésig és mindenki boldog

Avanti Crociati!

Fyrex
te jó ég asse tudod mi az ábra és itt pofázol az igazadról, eddig aszittem legalább a szitut tudod de lejött hogy még aztse... pfff

Avanti Crociati!

Fyrex
és ha én kiugrok az ablakon velem ugrassz? 😊

Avanti Crociati!

fsgh
Mondjuk ebben van valami! Már a C&C3-nak is van topicja és szerintem elég jó😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

csm
nem érted. ezt egy fmbuzinak kell megnyitnia, nem egy mezei játékosnak<#ravasz1> (nem érdekel gabber és a többi nagyokos véleménye)

BMW 325 iX Rallye Car :)

mooo
Te vagy a szánalmaaaaaaas.Még hogy sok..Van olyan játék aminek már hamarabb megnyitják,mert már van róla infó megjelenés stb.Jó hogy nem már akkor nyissuk meg amikor megjelenik..Csak itt vered a nyálad,mert idegesít,amiért a tiedet bezárták....Jólvan nem kell azért Doom5nek is topicot nyitni,de a srác linkelt képeket,meg honlapot..
Fyrex
pff hát ez szánalmas

képtelen vagy belátni hogy nincs igazad? fél év nem olyan sok.... nah jó inkább nemis tárgyalok errõl mert szörnyen makacs vagy

Avanti Crociati!

mooo
De lassan itt lesz......................Nem azt mondtuk hogy most.Nem értem mit kell ezen lovagolni.Fél év nem olyan sok.
Fyrex
nálam itt pesten még csak április vége van ami azt jelenti hogy még közel fél év múlva jelenik meg...ami még egyáltalán nincsi itt

Avanti Crociati!

mooo
Nahh lassan itt van...
Fyrex
lassan jön a játék???!!!

remélem tudod hogy õsz közepe és tél eleje körül szokott kijönni az új fm
de sztem már ezt is mondtam 😊

Avanti Crociati!

mooo
Nyilván,majd ha eljön az ideje,kinevezenek házigazdának valaki jártasabbat,de addíg is ha már lassan jön a játék,sztem nem probléma ha nyit neki.
Fyrex
nem kívánom magaménak egyáltalán, csak egy profibb embernek kívánom ...

nemtom mért lett megnyitva de kéne zárás újra legalább a hivatalos bejelentésig

de ahogy gondoljátok 😊

Avanti Crociati!

zaki
Na fejezzétek ezt be. Ezért tényleg felesleges volt megnyitni a topicot. Nem tök mind1, hogy ki nyitotta? Ha lenyugodtatok újra meg lesz nyitva a topic.

szerintem majd egymásét fogják bezáratni ...

mooo
Jaja a Fyrex nagyon magáénak akarja 😄
gabber_saviola
mondtam már nem egyszer, hogy a kövi efemet nem Én nyitom....de mind1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mooo
😄D
õszintén õ milyen jogon olt-le engem , hogy én nem nyithatok topikot !?

mooo
Igaza van...
EmIn3m02
jujjj fájreksz bá hogy beindult rögtön h nem õ nyitotta meg ^^A?:FSF:?AS

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
kicsit több tiszteletet barátom, mert Én nem ezt a hangnemet intéztem hozzád

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
nemtom sikerül e érzékelnetek hogy az FM évrõl évre a legnépszeûbb topik az esgén, ergó megkülönböztetett figyelmet érdemel

aki ezt nem képes felfogni az sajnálatos, és mégjobban látszik hogy nem egy nagy efemes

köszönöm hogy megértessz

Avanti Crociati!

Fyrex
nah mostmár télleg mehet a bünti...

Avanti Crociati!

há persze õ nayghal és csak õ nyithat tápikot

mooo
Magadénak-e akarod?
mert nem is mindegy , hogy ki nyitja a topikot ??? topicot az ynit aki akar olyan témában ami nem sérti az SG-t
de majd legközelebb megkérdezlek ha akarok nyitni egy témát mondjuk zaz origamizásról h mutass nekem 2 origami mûved megnézed enyém és eldöntöd h nyithatok -e
thxvmqsspy<#idiota>

gabber_saviola
mert kishal vagy még ahhoz, hogy egy ilyen topikot megnyissál

mért menne ? ha már máshol is foglalkoznak vele SGn is lehetne

gabber_saviola
mehet hozzá egy <#felkialtas>

McFrost
zárást kérek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

The FlashBack
már be van jeletve?

oks akkor töröljétek ha lesz vmi addig teszem fm06 topikba

Fyrex
megtörtént ^^

Avanti Crociati!

gabber_saviola
ok, írjál a moditopikba

Fyrex
igen direkt errõl beszéltem multkor az off topikban...sztem törölni kéne mert óriási szpem lesz még mire kijön...

ha majd lesz demó vagy vmi akkor már talán érdemes

SZERINTEM! 😊

Avanti Crociati!

fsgh
Képeket raksz be ide?pls!

gabber_saviola
ez még nem kellett volna megnyitni, és alabban sem vagy olyan személy aki méltó a topik házigazdaságához...

amúgy a gyártó honlapján nincs még infó a játékról
Si Games

Fyrex
épp ezaz tele lesz szpemmelve addig, és még legalább 6 hónap sztem...

már megbocsáss ha sértõ vagyok, de egy rutinosabb csókának kellett volna megnyitni

Avanti Crociati!

fsgh
Nem tom mennyi bõrt lehet még lehúzni😊))De ne legyen igazam! Szerintem egy nagyobb grafikai változás nagyon jót tenne a játéknak

Hát figyelj , max van még 3-4 hónap , és ha már vannak honlapok képek , akkor szerintem ez a topic sem fog addig elveszni

zaki
Mivel átírtam... <#gonosz1>

Fyrex
ezt nekem kellet volna megnyitni, és még rohadt korai a múltkor kérdeztem h kell e... oda kéne figyelni...

nah sebaj

Avanti Crociati!

ja a topik nevét. nyugi kedvencek között kis betûkkel jelenik meg <#idiota>

#7 ?

zaki
Ok, de miért kell csupa nagybetûvel írni? :c