Football Manager 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ja és nem tök mindegy ki nyitja a topicot???Ahozz asszem még nem kell engedély-.-... az mind1 hogy ki nyitja...a házigazdának kell olyannak lenni aki rendbe tudja tatani a dolgokat....)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BMW 325 iX Rallye Car :)
képtelen vagy belátni hogy nincs igazad? fél év nem olyan sok.... nah jó inkább nemis tárgyalok errõl mert szörnyen makacs vagy
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
remélem tudod hogy õsz közepe és tél eleje körül szokott kijönni az új fm
de sztem már ezt is mondtam 😊
Avanti Crociati!
nemtom mért lett megnyitva de kéne zárás újra legalább a hivatalos bejelentésig
de ahogy gondoljátok 😊
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
aki ezt nem képes felfogni az sajnálatos, és mégjobban látszik hogy nem egy nagy efemes
köszönöm hogy megértessz
Avanti Crociati!
de majd legközelebb megkérdezlek ha akarok nyitni egy témát mondjuk zaz origamizásról h mutass nekem 2 origami mûved megnézed enyém és eldöntöd h nyithatok -e
thxvmqsspy<#idiota>#idiota>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ha majd lesz demó vagy vmi akkor már talán érdemes
SZERINTEM! 😊
Avanti Crociati!
amúgy a gyártó honlapján nincs még infó a játékról
Si Games
már megbocsáss ha sértõ vagyok, de egy rutinosabb csókának kellett volna megnyitni
Avanti Crociati!
nah sebaj
Avanti Crociati!