Football Manager 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
tipix...

ReaL MaDRid x siempre

Ezen az oldalon van sok kiegészítés
FM Hungary

sztem szedd le a Razor1911-es cracket hozzá

Tudna valaki segíteni,hogyan kéne elindítani Football.Manager.2007.Clonecd.Elõre is köszi
ok,akkor tudsz válast adni?
nõj fel a feladathoz, és talán ne 3 postba fogalmazz meg egy felet
ugytom 06os magyaritás ok lesz nagyjábol.és a logok,mezek?
tényleg cigó?az még nem is lenne gáz!de beteg szegény!az agya.amugy nem spemm,csak hát bármit kérdeztem,mindig beleütköztem,és basztat mindenkit,meg okoskodik,nem kéne büntetni?ettel be fejeztem a témát,amig nem kezdi megint
ne szpemmelj, htxvm^^
[ACP]aSSault
Fyrex egy magat okosnak kepzelo kis senki ciganygyerek. 10/9 ember utalja, csak nem fogta meg fel.

beteg vagy!
legyél szerény,pozitiv leszel és ez a sok negativ hullám eltünik,ami belöled árad
magánemberként is ennyire borzasztó vagy?jo sokan szerethetnek,biztos ezért kompenzálsz személytelen forumokon,h a kissebbségidet leplezd!személyesen biztos belevertek volna már a fejedbe.
fugyi csak,te tényleg ennyire nagyarcú vagy?sg forum még nem a tiéd véletlenül!akármekkora fõnöknek érzed magad jobb ha visszaveszel és szerényebben adod elõ!jelentéktelen vagy kb annyira mint mindenki.ne játszd a bosst.
sziasztok!magyaritásról tudtok e vmt?és egyéb kiegészitõkrõl,h honnan?patch?help!thx
nekem bejön, persze - mint elsõr emindig - Fradival nyomom😄
ProGabe
igen,pontosabban tegnap éjszaka meglestem egy 10 percre,majd írok véleményt ha tüzetesebben megvizsgáltam 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Játszik már valaki a fullal?
felõlem zárhatjuk ezt

McFrost
Football Manager római 2-es topik fog nyílni tuttommal és a jelenlegi házigazda fogja megnyitni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

tdomásom szerint nem , de nem biztos

fsgh
attól hogy bezárják még megmarad nem?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szerintem nem kéne elérni a 100k t másik topikban. Megáálunk mondjuk 98k-nál és nem zárják be. Emléke megmarad

fsgh
ezt ki tudod tárgyalni az fm topicban...ezt majd csak akkor használjuk ha ott lértük a 100k-t...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

báttyó02
na milyen a demo :@

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
szerntem jó lesz ez folytatásnak😊)) hamar meglesz odaát a 100k mikor kijön a demó😛

jaja. Ha ott elérjük100 k-t , jövünk ide vagy vmeik nagyhal niyt egyet

Up, vagy a másikat már teljesen gyûjtõtopicnak használjuk?

Valaki bejutott a beta-testre? Én sajnos lekéstem a jelentkezéssel. :S
Meg FM2006-ban ugye nem lehetett felbontást váltani? Jó lenne, ha ebben lehetne 1680*1050-et használni, de myspace-n azt mondták, hogy ugyanolyan felbontások lesznek, mint a 2006-ban voltak, ott meg úgy rémlik csak 1024*768 volt.

ták

Fyrex
te jó ég mennyire nem vagy képbe oh my god

haggyad inkább pls

Avanti Crociati!

RaZoK
ha ennyi eszetek nincs õ még nem lehet házigazda még nem 1 éves itt tehát [email protected] és megvan oldva.
mellesleg ti is akár mikor megnyithatátok volna ezt a topikot, csak be kéne vallani, hogy nem gonoltatok rá õ talált egy infót és kész megnyitotta...úr isten

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
Gabber, Fyrex gyerekesek vagytok<#oooo><#gonosz1>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

fsgh
hmm😊

jólesz <#eljen>

zaki
Football Manager 2007 bejelentés

Jöhet bármilyen Electronic Arts, Eidos-SCi, vagy más cég focimenedzser játékkal, a stílus rajongói tisztában vannak vele, hogy a mûfaj királya nem lehet más, mint a Sports Interactive sorozata. Amíg az Eidos szárnyai alatt ténykedett a cég, Championship Managereket gyártottak, majd a haldokló kiadóval összerúgták a port és más név alatt, de változatlan belbeccsel útnak indították a Football Managert. A Sega a közelmúltban 30 millió angol font értékû üzlet keretében vásárolta fel az angol céget, mely így már biztos anyagi háttérrel dolgozhat. Lássuk tehát, hogy a PC, Macintosh, Xbox 360 és PSP platformokra ez év karácsonyában érkezõ játék milyen újdonságokat tartogat.

* karrierünk aktuális csapatánál fiókcsapatot hozhatunk létre, melyet indíthatunk a bajnokságunk alsóbb osztályában, így lehetõséget biztosítva fiatalabb, vagy a keretbõl kimaradó játékosoknak
* a teljes ificsapatot és tagjainak statisztikáit láthatjuk, irányíthatjuk és a rendszer kompletten átdolgozásra került
* csiszolt felhasználói felület
* újratervezett megfigyelõi rendszer, ahol a játékosmegfigyelõink fejlõdnek, tudásuk növekszik
* ezentúl direkt kommunikálhatunk játékosokkal, akár a médián keresztül
* továbbfejlesztett csapatmegbeszélés, meccsek elõtt, közben és után

Hardwired

Zenszkij
visszaszívom, méghogy nem linkel pff 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fyrex
Added on 10/05/2006

nembaj így utólag azér ügyes vagy

Avanti Crociati!

fsgh
Zárjuk már a topicot mert már van összefoglaló topicja!

Zenszkij
http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1227

Ajánlom figyelmedbe.

Zenszkij
ez az egózás nem tesz jót senkinek...azért mert selfisch nem ír, és nem linkel be olyan sok képet a játékból még nem kell így letámadni. Én mellesleg 96 óta játszok ezzel a játékkal, tehát gyakorlatilag veterán vagyok, volt olyan hogy egy hónapig fel sem keltem elõle ...egyébként meg nem mindegy ki nyitja meg? Én pl sose nyitnék ilyen topikot mert nincs hangulatom az értelmetlen veszekedéshez...ez megy a politikában is...jaj legyen Mcfrost a házigazda, engem nem érdekel (még egyet is értek vele, mert normális a srác), de ez a topic Selfisch topikja, ha nem teccik ne írjatok ide...kicsit igazságtalan a hozzáállásotok

fsgh
nem kéne törölni ezt a topicot a 2005-el együtt? már van összefoglaló topic....

Fyrex
ha figyelnéd az efem topikot tudnád hogy miért irtam

de ugye ebbõl is látszik hogy hozzá sem tudsz szagolni a témához

"már le se szarom mit írsz" - tipikus, "nemtudok értelmeset írni ugyhogy elküldelek a k*va anyádba"

Avanti Crociati!

mooo
Volt egy postom töröltem,mert most igen kacifántosat akartam írni,de mivel valszeg a sok spamér így is kapok büntét,ezért inkább kihagyom.Nagyon szúja a szemed ez a topic és tudom is hogy miért,tõled idézek: ·"ezt nekem kellet volna megnyitni"
Egyébként nem lusta voltam értelmezni,csak lassan már le se szarom mit írsz.Sry a flémér elmentem...
Fyrex
látom lusta voltál értelmezni amit írtam

"az engedéllyel kapcsolatban pedig jólenne megérteni hogy NINCS HIVATALOS BEJELENTÉS a játékról magyarul mégiscsak van szabály az ellen hogy megnyílt ez a topik, mivel anélkül elvileg nem nyílhat topik, hiába mutogattok újjal másik témákra..."

"ezekre ott az off topik, az megnyílt ezekre a célokra és elfelejtik mégiscsak használni"

Frost ötlete sztem elfogadható

Avanti Crociati!

mooo
Biztos ezt is 2 hónappal a megjelenés elött nyitották...
Ha valaki(k) nagyon várnak egy játékot és szeretné(k) elmondani mibe szeretne javulást stb. mért ne tehetné meg?Nézd volt egy pár hsz(a mi spamflémünkön kívül)aztán valszeg nem lett volna nagy forgalom.Mikor majd bejelentik\megjelenik,majd kinevezik a megfelelö házigazdát és mindenki örül.Mér zavar ez téged?
Fyrex
jó 5let, támogatom 😊

csak ugye nehéz áttekinteni 1milla hszt

Avanti Crociati!

McFrost
meg mondom mi van: tök fölösleges ez a topik , mert ha jön a 2007 akkor 2006 topik meghal ,szvsz abban kellene folytatni és csak sima FM topiknak kellene átnevezni, házigazda pedig term. én lennék😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
nah jó látom soha nem fogjátok megérteni ennek a topiknak a lényegét, mondjuk nemis vártam el csak annyit hogy legalább azt ne higgyétek hogy feltétlenül igazatok van amiért nem vagytok annyira megszállott efemesek

az engedéllyel kapcsolatban pedig jólenne megérteni hogy NINCS HIVATALOS BEJELENTÉS a játékról magyarul mégiscsak van szabály az ellen hogy megnyílt ez a topik, mivel anélkül elvileg nem nyílhat topik, hiába mutogattok újjal másik témákra...

és mivel még nincs bejelentve semmi értelme olyanokról beszélgetni hogy jujj én ezt szeretném ha benne lenne meg hogy én már jajj de nagyon várom sztetek milyen lessz...nem kell ez...ezekre ott az off topik, az megnyílt ezekre a célokra és elfelejtik mégiscsak használni

amíg nincs hivatalos leírás a játékról a topic nem szólhat konkrétan róla

bocs hogy ilyen hosszu voltam 😊

Avanti Crociati!

fsgh
Mostmár elég a flémbõl! Kövi hozzászolások vagy témávalval kapcsolaosak legyenek vagy inkább ne is fáradjatok a beírással-.- szvsz