156
Football Manager 2007
-
#116 Hy
az fmhungary-ról leszedtem egy 300 megás facepacket de nem tudom h hova kell bemásolni. vki tud segíteni? köszi -
#115 primitvvagyok.lap.hu -
#114 toled meg otthon -
#113 Itt legalabb nem az a kis lelkiserult ciganygyerek fyrex a hazigazda. Na nem mintha sokat irkalnek, de tole ottt budos a levego. -
#112 Szerintem ez a fórum zárható hiszen az FM-nek már van fóruma! -
00000 #111 már megvan kössz all:D
A 2005os facepackcsomag mért nem jó a gamého? -
00000 #110 már megvan kössz all:D
A 2005os facepackcsomag mért nem jó a gamého? -
00000 #109 Üdv!
Valaki áttudná dobni msnen, vagy mail a Football manager 2007 018asrar fájlját? (15mega)mert nem mükszik :( cdre írtam ki a gamét de rossz volt a cd...és nem megy.)
Kössz. -
WartHogSon #108 még egyenlőre sehonnan -
#107 hali.
az fm2007hez honnan tudok leszedni magyarositást? -
#106 tipix... -
WartHogSon #105 Ezen az oldalon van sok kiegészítés
FM Hungary -
WartHogSon #104 sztem szedd le a Razor1911-es cracket hozzá -
hocsa #103 Tudna valaki segíteni,hogyan kéne elindítani Football.Manager.2007.Clonecd.Előre is köszi -
zsilike #102 ok,akkor tudsz válast adni? -
Takezó #101 nőj fel a feladathoz, és talán ne 3 postba fogalmazz meg egy felet -
zsilike #100 ugytom 06os magyaritás ok lesz nagyjábol.és a logok,mezek? -
zsilike #99 tényleg cigó?az még nem is lenne gáz!de beteg szegény!az agya.amugy nem spemm,csak hát bármit kérdeztem,mindig beleütköztem,és basztat mindenkit,meg okoskodik,nem kéne büntetni?ettel be fejeztem a témát,amig nem kezdi megint -
Takezó #98 ne szpemmelj, htxvm^^ -
#97 Fyrex egy magat okosnak kepzelo kis senki ciganygyerek. 10/9 ember utalja, csak nem fogta meg fel. -
zsilike #96 beteg vagy! -
zsilike #95 legyél szerény,pozitiv leszel és ez a sok negativ hullám eltünik,ami belöled árad -
zsilike #94 magánemberként is ennyire borzasztó vagy?jo sokan szerethetnek,biztos ezért kompenzálsz személytelen forumokon,h a kissebbségidet leplezd!személyesen biztos belevertek volna már a fejedbe. -
zsilike #93 fugyi csak,te tényleg ennyire nagyarcú vagy?sg forum még nem a tiéd véletlenül!akármekkora főnöknek érzed magad jobb ha visszaveszel és szerényebben adod elő!jelentéktelen vagy kb annyira mint mindenki.ne játszd a bosst. -
zsilike #92 sziasztok!magyaritásról tudtok e vmt?és egyéb kiegészitőkről,h honnan?patch?help!thx -
Takezó #91 nekem bejön, persze - mint elsőr emindig - Fradival nyomom:D -
#90 igen,pontosabban tegnap éjszaka meglestem egy 10 percre,majd írok véleményt ha tüzetesebben megvizsgáltam :) -
Takezó #89 Játszik már valaki a fullal? -
SeLFisCH #88 felőlem zárhatjuk ezt -
#87 Football Manager római 2-es topik fog nyílni tuttommal és a jelenlegi házigazda fogja megnyitni -
SeLFisCH #86 tdomásom szerint nem , de nem biztos -
#85 attól hogy bezárják még megmarad nem? -
SeLFisCH #84 szerintem nem kéne elérni a 100k t másik topikban. Megáálunk mondjuk 98k-nál és nem zárják be. Emléke megmarad -
#83 ezt ki tudod tárgyalni az fm topicban...ezt majd csak akkor használjuk ha ott lértük a 100k-t... -
#82 na milyen a demo :@ -
#81 szerntem jó lesz ez folytatásnak:))) hamar meglesz odaát a 100k mikor kijön a demó:P -
SeLFisCH #80 jaja. Ha ott elérjük100 k-t , jövünk ide vagy vmeik nagyhal niyt egyet -
Drizzthsz #79 Up, vagy a másikat már teljesen gyűjtőtopicnak használjuk? -
Drizzthsz #78 Valaki bejutott a beta-testre? Én sajnos lekéstem a jelentkezéssel. :S
Meg FM2006-ban ugye nem lehetett felbontást váltani? Jó lenne, ha ebben lehetne 1680*1050-et használni, de myspace-n azt mondták, hogy ugyanolyan felbontások lesznek, mint a 2006-ban voltak, ott meg úgy rémlik csak 1024*768 volt. -
SeLFisCH #77 ták