156
Football Manager 2007
  • toysoldier
    Hy
    az fmhungary-ról leszedtem egy 300 megás facepacket de nem tudom h hova kell bemásolni. vki tud segíteni? köszi
  • soma22
    primitvvagyok.lap.hu
  • McFrost
    toled meg otthon
  • [ACP]aSSault
    Itt legalabb nem az a kis lelkiserult ciganygyerek fyrex a hazigazda. Na nem mintha sokat irkalnek, de tole ottt budos a levego.
  • Magic Boy
    Szerintem ez a fórum zárható hiszen az FM-nek már van fóruma!
  • 00000
    már megvan kössz all:D

A 2005os facepackcsomag mért nem jó a gamého?
  • 00000
    már megvan kössz all:D

A 2005os facepackcsomag mért nem jó a gamého?
  • 00000
    Üdv!

Valaki áttudná dobni msnen, vagy mail a Football manager 2007 018asrar fájlját? (15mega)mert nem mükszik :( cdre írtam ki a gamét de rossz volt a cd...és nem megy.)

Kössz.
  • WartHogSon
    még egyenlőre sehonnan
  • cory11
    hali.
    az fm2007hez honnan tudok leszedni magyarositást?
  • hunbasser
    tipix...
  • WartHogSon
    Ezen az oldalon van sok kiegészítés
    FM Hungary
  • WartHogSon
    sztem szedd le a Razor1911-es cracket hozzá
  • hocsa
    Tudna valaki segíteni,hogyan kéne elindítani Football.Manager.2007.Clonecd.Előre is köszi
  • zsilike
    ok,akkor tudsz válast adni?
  • Takezó
    nőj fel a feladathoz, és talán ne 3 postba fogalmazz meg egy felet
  • zsilike
    ugytom 06os magyaritás ok lesz nagyjábol.és a logok,mezek?
  • zsilike
    tényleg cigó?az még nem is lenne gáz!de beteg szegény!az agya.amugy nem spemm,csak hát bármit kérdeztem,mindig beleütköztem,és basztat mindenkit,meg okoskodik,nem kéne büntetni?ettel be fejeztem a témát,amig nem kezdi megint
  • Takezó
    ne szpemmelj, htxvm^^
  • [ACP]aSSault
    Fyrex egy magat okosnak kepzelo kis senki ciganygyerek. 10/9 ember utalja, csak nem fogta meg fel.
  • zsilike
    beteg vagy!
  • zsilike
    legyél szerény,pozitiv leszel és ez a sok negativ hullám eltünik,ami belöled árad
  • zsilike
    magánemberként is ennyire borzasztó vagy?jo sokan szerethetnek,biztos ezért kompenzálsz személytelen forumokon,h a kissebbségidet leplezd!személyesen biztos belevertek volna már a fejedbe.
  • zsilike
    fugyi csak,te tényleg ennyire nagyarcú vagy?sg forum még nem a tiéd véletlenül!akármekkora főnöknek érzed magad jobb ha visszaveszel és szerényebben adod elő!jelentéktelen vagy kb annyira mint mindenki.ne játszd a bosst.
  • zsilike
    sziasztok!magyaritásról tudtok e vmt?és egyéb kiegészitőkről,h honnan?patch?help!thx
  • Takezó
    nekem bejön, persze - mint elsőr emindig - Fradival nyomom:D
  • ProGabe #90
    igen,pontosabban tegnap éjszaka meglestem egy 10 percre,majd írok véleményt ha tüzetesebben megvizsgáltam :)
  • Takezó
    Játszik már valaki a fullal?
  • SeLFisCH
    felőlem zárhatjuk ezt
  • McFrost
    Football Manager római 2-es topik fog nyílni tuttommal és a jelenlegi házigazda fogja megnyitni
  • SeLFisCH
    tdomásom szerint nem , de nem biztos
  • fsgh
    attól hogy bezárják még megmarad nem?
  • SeLFisCH
    szerintem nem kéne elérni a 100k t másik topikban. Megáálunk mondjuk 98k-nál és nem zárják be. Emléke megmarad
  • fsgh
    ezt ki tudod tárgyalni az fm topicban...ezt majd csak akkor használjuk ha ott lértük a 100k-t...
  • báttyó02
    na milyen a demo :@
  • fsgh
    szerntem jó lesz ez folytatásnak:))) hamar meglesz odaát a 100k mikor kijön a demó:P
  • SeLFisCH
    jaja. Ha ott elérjük100 k-t , jövünk ide vagy vmeik nagyhal niyt egyet
  • Drizzthsz
    Up, vagy a másikat már teljesen gyűjtőtopicnak használjuk?
  • Drizzthsz
    Valaki bejutott a beta-testre? Én sajnos lekéstem a jelentkezéssel. :S
    Meg FM2006-ban ugye nem lehetett felbontást váltani? Jó lenne, ha ebben lehetne 1680*1050-et használni, de myspace-n azt mondták, hogy ugyanolyan felbontások lesznek, mint a 2006-ban voltak, ott meg úgy rémlik csak 1024*768 volt.
  • SeLFisCH
    ták