156
Football Manager 2007
-
#36 mondtam már nem egyszer, hogy a kövi efemet nem Én nyitom....de mind1 -
#35 :DD -
SeLFisCH #34 őszintén ő milyen jogon olt-le engem , hogy én nem nyithatok topikot !? -
#33 Igaza van... -
#32 jujjj fájreksz bá hogy beindult rögtön h nem ő nyitotta meg ^^A?:FSF:?AS -
#31 kicsit több tiszteletet barátom, mert Én nem ezt a hangnemet intéztem hozzád -
#30 nemtom sikerül e érzékelnetek hogy az FM évről évre a legnépszeűbb topik az esgén, ergó megkülönböztetett figyelmet érdemel
aki ezt nem képes felfogni az sajnálatos, és mégjobban látszik hogy nem egy nagy efemes
köszönöm hogy megértessz -
#29 nah mostmár télleg mehet a bünti... -
SeLFisCH #28 há persze ő nayghal és csak ő nyithat tápikot -
#27 Magadénak-e akarod? -
SeLFisCH #26 mert nem is mindegy , hogy ki nyitja a topikot ??? topicot az ynit aki akar olyan témában ami nem sérti az SG-t
de majd legközelebb megkérdezlek ha akarok nyitni egy témát mondjuk zaz origamizásról h mutass nekem 2 origami műved megnézed enyém és eldöntöd h nyithatok -e
thxvmqsspy -
#25 mert kishal vagy még ahhoz, hogy egy ilyen topikot megnyissál -
SeLFisCH #24 mért menne ? ha már máshol is foglalkoznak vele SGn is lehetne -
#23 mehet hozzá egy -
#22 zárást kérek! -
#21 már be van jeletve?
-
SeLFisCH #20 oks akkor töröljétek ha lesz vmi addig teszem fm06 topikba -
#19 megtörtént ^^ -
#18 ok, írjál a moditopikba -
#17 igen direkt erről beszéltem multkor az off topikban...sztem törölni kéne mert óriási szpem lesz még mire kijön...
ha majd lesz demó vagy vmi akkor már talán érdemes
SZERINTEM! :) -
#16 Képeket raksz be ide?pls! -
#15 ez még nem kellett volna megnyitni, és alabban sem vagy olyan személy aki méltó a topik házigazdaságához...
amúgy a gyártó honlapján nincs még infó a játékról
Si Games -
#14 épp ezaz tele lesz szpemmelve addig, és még legalább 6 hónap sztem...
már megbocsáss ha sértő vagyok, de egy rutinosabb csókának kellett volna megnyitni [term. nem tartom magam annak félreértés ne essék] -
#13 Nem tom mennyi bőrt lehet még lehúzni:)))De ne legyen igazam! Szerintem egy nagyobb grafikai változás nagyon jót tenne a játéknak -
SeLFisCH #12 Hát figyelj , max van még 3-4 hónap , és ha már vannak honlapok képek , akkor szerintem ez a topic sem fog addig elveszni -
#11 Mivel átírtam... -
#10 ezt nekem kellet volna megnyitni, és még rohadt korai a múltkor kérdeztem h kell e... oda kéne figyelni...
nah sebaj -
SeLFisCH #9 ja a topik nevét. nyugi kedvencek között kis betűkkel jelenik meg -
SeLFisCH #8 #7 ? -
#7 Ok, de miért kell csupa nagybetűvel írni? :c -
#6 -
SeLFisCH #5 egy hivatalos néme honlap -
SeLFisCH #4 ahogy olvasom , azt írják egyik helyen , hogy lesz benne egy új modul. (scout module)
Vagy a grafika lesz megújítva meccs közben vagy maga a keresés stb... De gondolom ezt grafikára értik -
SeLFisCH #3 egy topic -
SeLFisCH #2 link ezt jó francia tudással rendelkezőknek ajánlom -
SeLFisCH #1 na nemsoká' itt van a játék. Külföldön 1-2 fórun és kép van róla mindjárt linkelem !