Európai Bizottság: börtönt a hamisítványok terjesztéséért!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép! Ha feleáron adják akkor megvehetem. 😊

ReTeK
ma a rádióban volt errõl pár szó, van valami ritka sport autó amibõl csak 6ot gyártottak, de már van egy hetedik <#vigyor>

Tinman
Eszerint bátran bejelenthet téged xy, hogy neked kopizott Wined van, a képeidet Adobe Photoshop 6.0-8.0-ál piszkálod, a weblapod meg Dreamweaverrel hekkelted össze, ne adja ég hobbiból van egy 3D Studio maxed is mégsem lesz semmi ugye?
Wake up setét elf <#ravasz1>

Mindekihez közük van akik üzleti waret használnak.

Mellesleg azt írtam, hogy SEM a BSE sem a yardok... ki mondta, hogy a BSA FILMEK ügyben kijárna lakásra? Én is szeretem a fantasy-t, de neked elég élénk <#pardon1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

a cikk kicsit kavarja a dolgokat, ugyanis ez a javaslat nem elsosorban a szerzoi jog megsertese miatt szuletett, hanem a hamis TERMEKEK, ruhak, gyogyszerek, stb visszaszoritasara - ezert van szo kinarol, mint a hamisitas fellegvararol - china = fakeland 😊
drizzt1666
"1998 és 2004 között, vagyis mindössze hat év alatt 1000 százalékkal megugrott a lefoglalt hamisítványok száma az EU határain" Itt megjegyzem, azóta jelentõsen bõvült ám az eu tagországainak száma...
"Ahogy mondod, hülyeséget írtál. Ma hazánkban akkor sem megy ki hozzád sem a BSA sem a rendõrség ha havi 400-500 gigát töltesz le.
Miért is tennék? Annyi filmet töltesz le magadnak amennyit csak akarsz" Ellenben te yrtad a legnagyobb hülyeséget. A BSA csak a kis és nagy cégekre koncentrál, h mindegyik eredeti wondowst, meg eredeti office-t használ e. Semmi közük az otthoni felhasználókhoz. Akikre te gondolsz, az az ASVA maximum.

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

"...,amely tovább súlyosbodhat, amennyiben emberi élet, vagy számítógépes biztonság került veszélybe."
Ezt nem értem többet kaphatok, mert ráejtettem a lábamra a DVD írót?

AgentKis
Érdekes, hogy ezek a korongok 3-400 forintér a teszkóban is megvehetõk... Csak ugye a teszkót nem lehet lecsukni, sõt érdemben semmit nem lehet tenni ellene...

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

nem tunik ugy, hogy a hozzaszolok mindegyike elolvasta volna a cikket.

nem akarjak pistiket lesittelni azert mert lemasolta a nox legujabb lemezet es aztan azt hallgatja unalmas szabadidejeben.

ellenben igort es lee-t, akik uzemszeruen masoljak es hozzak be europaba a megtevesztesig hasonlatos masolatokat es itt felaron aruljak, na oket igen szeretnek.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Tinman
"hülyaség.
a letöltõket most is zaklatják/büntetik."

Ahogy mondod, hülyeséget írtál. Ma hazánkban akkor sem megy ki hozzád sem a BSA sem a rendõrség ha havi 400-500 gigát töltesz le.
Miért is tennék? Annyi filmet töltesz le magadnak amennyit csak akarsz.

Ellenben ha van 2 írott cd-d és a "haverod" névtelenül betelefonál, már ügetnek is ki hozzád azzal a szolgálati autóval, melynek CD tárjában 10 db másol zenei CD található .

Ez a világ már csak ilyen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dirty dogg
a kínaiak kötõdését nem igazán értem.
ezek szerint sok az EU ban a kínai nyelvezetû windows és office? vagy ott másolják mondjuk a német, spanyol vagy éppen magyar microsoft termékeket?
számomra ez egy kicsit érdekesnek tûnik...

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

Miért mindig a Kínaiak?? Miért õket kell bántani?? Mintha nem minden onnan jönne....
a szééép új világ!!! Inkvizició, a szerzõi-, illetve a szomszédosjog eretnekei ellen!!!
Ez egy rohadt boszorkány üldözés!!!
mielõtt vki belém kötne, én nem tartozom ebbe a "KERESKEDELMI KALÓZ"-ok közé... még szerencse!

Ne legyél amatõr megtalálják az ujjlenyomtaid a cd-ken. 😊

Csunya vilag lesz^^

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Bár elfogynának a RIBACK cipõk, meg az Olimpick fényképezõgépek, stb. gyártói. De a Nike, meg ADIDAS szitamûhely-vezetõkért sem lenne kár.

ez az EU hajrá hajrá....

Lunki88
Hát kb. így megy... <#szomoru1>
magus
-szia, te miert ulsz? kiirtottam egy csaladot ejszaka. 20 eve s szabadulok. te?
-kattintottam 3 at az egerrel, lemasoltam egy windowst. mar nem jutok ki

Cobra.
A legnagyobb gond ezzel az, hogy lassan gyilkosságért nem osztanak olyan súlyos bûntetést, mint a szerzõi jogok megsértéséért. Arról nem is beszélve, hogy ha magánszemélytõl/kis cégtõl lopnak el valamit, azzal már nem is foglalkozik a rendõrség, de erre biztos köteleznék õket, így még kevesebb valódi bûncselekmény felderítésére maradna erõforrás.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hülyaség.
a letöltõket most is zaklatják/büntetik.
A hamisítvány pedig tényleg gáz, sittre velük.

Amúgy meg...
Megyek, viszek egy cd írót meg 20 másolt cd-t a haverhoz, aztán rátelefonálok a rendõrségre, hogy nagyban hamisit. yeee

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Tinman
Így van! Aki másolásból él az menjen a börtönbe, senkinek nem fog hiányozni... !DE! ez kérem az elsõ lépes az átlag felhasználó irányába is. Most csak a nagyokat, aztán jövõre meg majd azt is aki 2 filmet tölt le/hó...

Asperot
Ez mondjuk okkal.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Már megint ez a téma.