Európai Bizottság: börtönt a hamisítványok terjesztéséért!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wake up setét elf <#ravasz1>#ravasz1>
Mindekihez közük van akik üzleti waret használnak.
Mellesleg azt írtam, hogy SEM a BSE sem a yardok... ki mondta, hogy a BSA FILMEK ügyben kijárna lakásra? Én is szeretem a fantasy-t, de neked elég élénk <#pardon1>#pardon1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Ahogy mondod, hülyeséget írtál. Ma hazánkban akkor sem megy ki hozzád sem a BSA sem a rendõrség ha havi 400-500 gigát töltesz le.
Miért is tennék? Annyi filmet töltesz le magadnak amennyit csak akarsz" Ellenben te yrtad a legnagyobb hülyeséget. A BSA csak a kis és nagy cégekre koncentrál, h mindegyik eredeti wondowst, meg eredeti office-t használ e. Semmi közük az otthoni felhasználókhoz. Akikre te gondolsz, az az ASVA maximum.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Ezt nem értem többet kaphatok, mert ráejtettem a lábamra a DVD írót?
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
nem akarjak pistiket lesittelni azert mert lemasolta a nox legujabb lemezet es aztan azt hallgatja unalmas szabadidejeben.
ellenben igort es lee-t, akik uzemszeruen masoljak es hozzak be europaba a megtevesztesig hasonlatos masolatokat es itt felaron aruljak, na oket igen szeretnek.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
a letöltõket most is zaklatják/büntetik."
Ahogy mondod, hülyeséget írtál. Ma hazánkban akkor sem megy ki hozzád sem a BSA sem a rendõrség ha havi 400-500 gigát töltesz le.
Miért is tennék? Annyi filmet töltesz le magadnak amennyit csak akarsz.
Ellenben ha van 2 írott cd-d és a "haverod" névtelenül betelefonál, már ügetnek is ki hozzád azzal a szolgálati autóval, melynek CD tárjában 10 db másol zenei CD található .
Ez a világ már csak ilyen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ezek szerint sok az EU ban a kínai nyelvezetû windows és office? vagy ott másolják mondjuk a német, spanyol vagy éppen magyar microsoft termékeket?
számomra ez egy kicsit érdekesnek tûnik...
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Ez egy rohadt boszorkány üldözés!!!
mielõtt vki belém kötne, én nem tartozom ebbe a "KERESKEDELMI KALÓZ"-ok közé... még szerencse!
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
-kattintottam 3 at az egerrel, lemasoltam egy windowst. mar nem jutok ki
Hide and fear, Cobra Commander is here !
a letöltõket most is zaklatják/büntetik.
A hamisítvány pedig tényleg gáz, sittre velük.
Amúgy meg...
Megyek, viszek egy cd írót meg 20 másolt cd-t a haverhoz, aztán rátelefonálok a rendõrségre, hogy nagyban hamisit. yeee
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.