Ship Simulator 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nekem nem tudna linkelni 1 magyarítást a ship simulator 2006 hoz?
Daf-Scania-Iveco-Isuzu-Man-Rába-Volvo a cool...XD
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Három új helyszín: San Francisco, Southampton/Solent, Marseille.
Kb. kilenc új hajó, közte komp, légpárnás, konténeres teherhajó, kutató/fúróhajó, olajtanker, mentõhajó és jet-ski.
Két teherdaru a konténerek ki- és berakodására, melyet mi magunk végezhetünk el.
Realisztikus hullámok, amelyek kihatnak természetesen a hajó mozgására.
Nyílttengeri küldetések, azaz rengeteg hajókázás két kikötõ között.
Felturbózott napszakváltás és idõjárási hatások
Multiplayer lehetõség
Ütközések után látható sérülések.
Új mûszerek, például mélységmérõ.
Küldetések közbeni mentési lehetõség.
Komplex, izgalmas küldetések, például egy menekülõ hajó üldözése, konténerrakodás, tûzharc, vízi mentés és hasonlók.
Megjegyzés: a cucc korábban Ship simulator 2007 címen futott, ám mivel a termék kiadását 2007. derekára idõzítették (sõt, a lokalizált verziók még késõbb, szeptemberben futnak majd be), a kiadó és a fejlesztõ úgy döntöttek, átdátumozzák a portékát, így aztán a tervezett, és úgyis csak 2008-ban megjelenõ kiegészítõ lemezek, extra okosságok menetrend- és naptárszerûen érkezhetnek majd.
forrás
remélem tényleg jók lesznek az újítások.
Bár még rongálódott,süllyedõ hajós képet még nem láttam 😞
Gyors segítség kéne nekem. Letöltöttem a sima Ship Simulator 2006 Collectors Editiont. Mikor elkezdek menni pl: a water Taxi-val, 1-2 perc után elsõtétül a kép és bejön egy piros hibaüzenet aztán a questviewer hibát észlel ezért leáll. Mindig ez van.
Letöltöttem hozzá az expansion packot. Még mindig fenn állt a hiba. Letöltöttem az 1.8-as patch-ot, semmi sem javult. Már nem tudok mit csinálni, és nagyon szeretnék már végre lemenni LEGALÁBB 1 DB quest-et.
Nem tom mi lehet a baj.
Gépem adatai:
3.21 Ghz proci
256 MB GeForce 7600 GST
1 GB Ram
Légszi valaki ha tud segítsen!

"A Lighthouse Interactive kiadásában érkezõ Ship Simulator 2007 a VSTEP fejlesztésében készül és igen sok újítást tartalmaz majd. Elsõsorban a grafika terén fejlesztik majd a programot, amiben új hullám effektek, idõjárás változás, hosszabb, jobban belátható tengeri utak és sérülés modellezés kapnak majd helyet, de a játék többi részén is dolgoznak majd a készítõk, aminek hála bejárható fedélzetet, három új kikötõt, több új hajót, multiplayert és játék közbeni mentési lehetõséget is kapunk. Az elsõ videót is sikerült felkutatni, amin már mozgás közben is látható a játék."
nos, ez a videób leginkább az idõjárást, napszakváltást mutatja be! tetszik <#eljen>#eljen>
segítsetek lécci!
amikor végigviszek egy küldetést és az utolsó bólyíához érek és kiirja hogy kattintsak a horgony leengedésének a helyére, akkor nem történik semmi!
Mit kell ott csinálni?
köszi
lenne gy olyan kérdésem hogy amikor megcsinálok egy ilyen cuccot utána vissza akrok lépni a menübe de mindig kilép, mert hibát észlel
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Special Edition Contents:
New York Harbour
Exclusive Missions
Video Tutorials
és a warez verzsön:
Ship Simulator 2006 Collectors Edition-PROCYON (63×15 M😎
és a hivatalos oldalon van egy ilyen Add-On Ships is
2. A hajó álló helyzetében mozdítsd el a kart, lehetõleg a parttõl ellenketõ irányba, és látni fogo mit csinál, utánna lehet szó a részletekrõl. :-) Hasznos dolog, fõleg szûk helyeken.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
lenne 2 kérdésem
az 1. honnan lehet letölteni vmi patchet?
a 2. ez mit csinál?

hajrá,lilák!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Mi van a két Patch-ben? Valaki letöltötte már? Új pálya, hajó?
Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305