93
Kizárólag azok a sorozatok, amik anno ezen összeállítás keretein belül mentek (egyéb Disney (rajz)filmekről ne itt!
-
#53 csoki!
Nekem olyan infó kéne h BAlu kapitány sorozatot honnét lehetne leszedni? -
bmatyas #52 Hello, ahogy látom ide elég rég írt bárki is, de azért megkérdezem: valaki nem vette fel annak idején a zorro sorozatot? -
cocobanana #51 Zorro sorozathoz keresek magyar feliratot vki segitsen.PLZ -
#50 up... (+ték) -
#49 naja :) -
#48 és a Gumimacik? :c -
blackgamer #47 elvileg ez az imdb.com-os adatlapja
a címe: The 100 Lives of Black Jack Savage
-
#46 Hú, valami nagyon rémlik... De nem tudom felidézni a főszereplőt. -
#45 100 részes volt? :D -
#44 az ugrik be, hogy nem adták le végig (emlékeim szerint..)
szval nem tudja valaki, hogy mi lett Jackkel ? -
blackgamer #43 "Kalóz Jack 100 élete" című filmre emlékeztek, vasárnap adták a két rajzfilm között
nekem az tetszett nagyon
száz embert kellett megmentenie hogy végre a kisértet létből kiszabaduljon
és porszívóval szívták a lelkeket és volt valami csoda hajó vagy autó(?) nem tudom már
valaki írjon akinek beugrott róla valami -
qper #42 nagyon csíptem az Ausztrál Expreessz zenéjét. Naon karaj volt! -
#41 külföldi adón láttam úgy pár éve vmi részt..teli volt tök ismeretlen gumimacival szvsz megtalálták őket... -
#40 Ausztrál Expressz zúzott! Con Madigan volt a leggyorsabb faszi abban a filmben (Jay Kerr játszotta)
pár kép -
cocobanana #39 Nem tudja vki megmondani hogy a Zorro sorozatot amit a Walt Disney készitett hol tudnám letölteni? Vagy esetleg megrendelni magyar szinkronnal?! -
#38 Kaliforniai álmodozók volt a címe, azt hiszem. Angolul pedig California Dreams. Némi info az IMDb-n. Képeket sajnos nem találtam, de mivel ez nem Disney, nem is vág a topikba. -
PayaVP #37 Nekem az a sorozat kéne, ami hat jóbarátról szólt (Hehe, nem a jóbarátok!!!) , gimibe jártak volt egy zenekaruk, és egy lüke srác menedzserük... csak arra emlékszem h nagyon vicces sorozat volt... -
#36 Heartbreak High
Már várom, hogy megint elkezdjék adni. A Dunán minden évben műsorra tűzik. -
#35 télleg mi lett a gumimacikkal, megtalálták a rokonokat? mostanság megint láttam egy pár részt retek klubbon, de semmi konkrét -
#34 gumimaci, suli rulez -
#33 Tényleg, a Gumimacikat kihagytam, pedig alapmű :D -
Quantumleap #32 A Nehéz napok a Föld nevű bolygón az Rtl-klubon is ment 2001-ben. Meg asszem 2002-ben is. Csak más szinkronnal. -
#31 emlékszem,nagyon sokat néztem mikor kicsi voltam (mármint a Walt Disney bemutatja összeállítást!:D )
nekem annyira nem jött be a Nehéz napok a Föld nevű bolygón,de emlékszem a piros kis szemre!:D
úgy emlékszem Gumimacik is voltak,meg a kis rövid "filmek" Plútó,Goofy,meg ilyenek -
#30 A főcímdala viszont rohadt jó volt :)
Viszont ha már "suli", akkor inkább a "Szívtipró gimi" (Heartbreak High), ami egy ausztrál sorozat volt, de ha jól emlékszem az nem a Disney-ben ment, szal' nem igazán ide tartozik, csak beugrott... -
vg #29 Ritka szar sorozat volt, utáltam! Mindig a vasárnap délutáni két Disney rajzfilm közé tették! -
#28 Szerintem ez a suli az első sorozatok között volt, amit vetítettek... vagy talán pont ez volt az első. -
Takezó #27 a Suli? lehet akkor már nem néztem, v mi, arra nem emléxem:o -
#26 dzsessziiii! vagy ez nem az?:P -
#25 Nem, ez a "Nehéz napok a Föld nevű bolygón" - már írták többen is. -
#24 Nanu-nanu nem volt erős emlékeim szerint... -
#23 Egy úr az ürből! nem? -
#22 Hóó, csíptem én is nagyon. Emlékszem, marhára tetszett a páncélja, amit még a szülőbolygóján viselt. Kicsit olyan Predatoros volt. -
#21 Érdekes, lehet, hogy nekem ez kimaradt :D -
#20 Infók itt
Amúgy Davy Crockett kb. az amerikai Tenkes Kapitánya, polgárháborús hős, indiánbarát, a Tenessee-i önkéntesek vezére, stb... Emlékeim szerint elég humoros, könnyed sorozat volt. -
#19 Az mi is volt? Nem ugrik be... :( -
#18 A Davy Crockett is jó volt :) -
#17 Minden esetre pár helyen a neten egy 2DVD-s szettben árulták a sorozatot potom 10 dolcsiért, de most nem találok egy helyet sem, ahol jelenleg meg is lehetne venni és hozzánk is szállítanának. -
#16 Nehéz napok egy Föld nevű bolygón
Itt vannak epizódleírások is magyarul :D Képeket is keresek, de egyelőre semmi :D -
#15 Neem, a Benji az megvan DVD-n :DDDDD
De ezt is jó lenne megszerezni, de sehol semmi info róla sajnos, Amazonon sem találtam :)
Persze az Ausztrál Expressz sem lenne rossz. Abból az első évad már rendelhető az Amazonról.
Vagy Zorro :D -
#14 Én tudom mi a magyar címe: Nehéz napok egy föld nevű bolygón. :D